Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar bugun ki menümü yazıyorum size yorumlarınızı bekliyorum :KK70:

sabah:1 yumurta1 çorba kaşığı ve biraz sütten yapılmış menemen diyelim ve sekersiz çay

öğlen:damla sakızlı üçübirarada ( misafirlikteydim )

ikindi:soda

akşam: 100gr kadar haşlanmış tavuk 2 büyük bardak ayran

bugun çok zor geçti benim için birde başağrıı oluyor akşamları bu normal mi?

atağı bitirmiş miydin sen?

yok yok canı yazdıklarımın karışımı olduğu için menemen diye ifade etmek istedim şimdi kitabı okuyorum merak etme öyle hatalar yapmam bu benim 2. dukanım :KK70:

bak sen beni dinle, şimdilik diyeti askıya al. kitabı oku sonra başla. dün bir sürü şey söyledim sana ama sen gittin ikinci ve son hakkını da ziyan ediyorsun. 3'ü bir arada içtin. yani hem kahve kreması hem şeker. bitti gitti işte...

Ne olduğunu bilmiyorum, bir şey bana ishal yapıyor. iki haftada 3 defa ishal oldum. İlk önce tatlandırıcıdan gördüm. 6 tablet splendayla dukaanella yapmıştım. Sonraki sefer tatlandırıcı yoktu ama yine actiiviayla yaptığım ligh labneyi yemiştim. Sorun heralde probiyotik dedim. Ama dün sütaşın meyveli light yağurdundan yedim bir tane bi de diyabetik reçelle yoğurt yaptım. o da bi rkase. başka tatlandırıcı tüketimim olmadı. Başka da ishal yapacak bir şey yemedim.

Acaba diyorum splenda bana yaramıyor mu, ben aspartam kullanırken bir sorun yaşamamıştım. splendayı kullanmaya başladığımdan beri böyle oluyor. dukanella yaptığım gün hariç günde üç tabletten fazla kullanmıyorum. daha az nasıl tüketebilirim bilmiyorum. Bu konu hakkında fikri olan. böyle sorun yaşayan var mı daha önce hiç. doktora çıkcak da ne diceğimi bilmiyorum. diyeti bırak der şimdi falan. gözüm yemiyor.

4 y sonra ilk kez vücudum regl hazırlığı yapıyor. bunalımdayım, alınganım, davul gibi şiştim ve canım tatlı istiyor. bugn yulaf kepeği hakkımın yarısını ben yedim, yarısını da yavru bir köpecik. akşama dedim bari azıcık kek yapayım. birazda light pudingden sos yaptım üstüne. onu yicem. başka bir kaza olmasın bari. sınırlı izinlilerle atlatayım şu dönemi. ama yine de fazla gelecek. neyse artık, 4 aydır böyle dönemler yaşamadım. bir kerede hepsinin acısını çıkaracak sanırım.

Ne olduğunu bilmiyorum, bir şey bana ishal yapıyor. iki haftada 3 defa ishal oldum. İlk önce tatlandırıcıdan gördüm. 6 tablet splendayla dukaanella yapmıştım. Sonraki sefer tatlandırıcı yoktu ama yine actiiviayla yaptığım ligh labneyi yemiştim. Sorun heralde probiyotik dedim. Ama dün sütaşın meyveli light yağurdundan yedim bir tane bi de diyabetik reçelle yoğurt yaptım. o da bi rkase. başka tatlandırıcı tüketimim olmadı. Başka da ishal yapacak bir şey yemedim.

Acaba diyorum splenda bana yaramıyor mu, ben aspartam kullanırken bir sorun yaşamamıştım. splendayı kullanmaya başladığımdan beri böyle oluyor. dukanella yaptığım gün hariç günde üç tabletten fazla kullanmıyorum. daha az nasıl tüketebilirim bilmiyorum. Bu konu hakkında fikri olan. böyle sorun yaşayan var mı daha önce hiç. doktora çıkcak da ne diceğimi bilmiyorum. diyeti bırak der şimdi falan. gözüm yemiyor.

bü söylediğin şeylerin hepsi bende de aynı sonucu doğuruyor. tatlandırıcı, light reçel ve labne... demek sende de onuç aynı. :)))

Son düzenleme:
ben de senin gibiyim. eti sütü çok severim. sakatat işkembe her şeyi yerim. haftada 8 lt yoğurt tüketiyoruz ailece(3 kişi)
o yüzden çok rahat yaptım ben diyeti. bir iki üçüncü gün derken 2 ayı doldurdum. hadi bakalım seni de bekliyoruz aramıza

oo maşallah çok saol canım inşallah bende başarılı olurum:KK16:

bü söylediğin şeylerin hepsi bende de aynı sonucu doğuruyor. tatlandırıcı, light reçel ve labne... demek sende de onuç aynı. :)))

Harikasın Aliye, seni Dukan ayaklı ansiklopedisi ilan edicem. Demek bu da deneyimlerin arasında.

Ben de tırstım, hani yumuşatsın falan anlıcam, yok direk sıvı oluyor. O zaman onları azar azar tüketiyoruz.

Labnenin sözde bağırsakları düzenlemesi lazım, bozması değil. En çok o aklımı karıştırdı.

Şimdiiii ishal derken, gün içinde kaç kez oluyor? karın ağrısı, sancı vs oluyor mu? mide bulatısı vs başka bir durum var mı? 1 hafta splenda kullanma bir dene bakalım ne olacak :44:

Harikasın Aliye, seni Dukan ayaklı ansiklopedisi ilan edicem. Demek bu da deneyimlerin arasında.

Ben de tırstım, hani yumuşatsın falan anlıcam, yok direk sıvı oluyor. O zaman onları azar azar tüketiyoruz.

Labnenin sözde bağırsakları düzenlemesi lazım, bozması değil. En çok o aklımı karıştırdı.

1 yıldan fazla diyet yapınca, herşeyi deneyimliyorsun bacım :))

bugün 4 kaşık yulaf kepeği yemiş oldum. fazladan 1 kaşık süt tozu, 1 kaşık kakao, 1 tatlı kaşığı da mısır nişastası. bir sürü de tatlandırıcı. zaten camış gibi şiştim. ooooof of. şimdi tartılsam 70 kg çıkarım.

4 y sonra ilk kez vücudum regl hazırlığı yapıyor. bunalımdayım, alınganım, davul gibi şiştim ve canım tatlı istiyor. bugn yulaf kepeği hakkımın yarısını ben yedim, yarısını da yavru bir köpecik. akşama dedim bari azıcık kek yapayım. birazda light pudingden sos yaptım üstüne. onu yicem. başka bir kaza olmasın bari. sınırlı izinlilerle atlatayım şu dönemi. ama yine de fazla gelecek. neyse artık, 4 aydır böyle dönemler yaşamadım. bir kerede hepsinin acısını çıkaracak sanırım.

Hadi bakalım hayırlısı, kolayca atlatırsın inşallah :KK34: ben o dönemde fincan kek yapıyorum, üzerine de 2 su bardağı süt ile puding, kekleri ince ince dilimleyip üzerine puding döküyorum baya koca bir tabak pasta gibi bişey çıkıyor ortaya :KK56::KK56: anca bu kesiyor beni :KK1:

Hadi bakalım hayırlısı, kolayca atlatırsın inşallah :KK34: ben o dönemde fincan kek yapıyorum, üzerine de 2 su bardağı süt ile puding, kekleri ince ince dilimleyip üzerine puding döküyorum baya koca bir tabak pasta gibi bişey çıkıyor ortaya :KK56::KK56: anca bu kesiyor beni :KK1:

bende koca bi parça kekin üzerine bir cezve dolusu puding döktüm. itiraf etmek gerekirse iğrençti. :))))) pudingi hiç sevmem. kek de takitayla çok kötü oldu. ama yedim gitti işte. maksat başka bi saçmalaık yapmamak... o kadar şişim ki, kilo almış gibi hissediyorum. öyle olmadığımı biliyorum ama naparsın... dün de simit ve kuruyemiş yedim zaten oooof of...

merhabalar,

sonunda bilgisayarım tamirden geldi. yeni ekranımdan bildiriyorum:)

sizi çoook özledim. ayy bu dukan sizsiz olmuyor yaa. hepinizi çok özledim.

yeni gelenler hoşgelmişler.

eskiler beni özlemişler mi?

ben bugün itibari ile 93.8 kiloyum. evet tam 19 kilo oldu gidenler. yani çorum:)

Ohh ohh maşallah, en kısa zamanda İstanbulu da görürsün inşallah :nazar:

bende koca bi parça kekin üzerine bir cezve dolusu puding döktüm. itiraf etmek gerekirse iğrençti. :))))) pudingi hiç sevmem. kek de takitayla çok kötü oldu. ama yedim gitti işte. maksat başka bi saçmalaık yapmamak... o kadar şişim ki, kilo almış gibi hissediyorum. öyle olmadığımı biliyorum ama naparsın... dün de simit ve kuruyemiş yedim zaten oooof of...

Normal bir mens döneminde bile o zorlukları yaşıyoruz ki sen kaç aydır bekliyorsun, seni biraz çalkalaması normal, umarım sular kısa zamanda durulur da az hazarla atlatırsın :KK34:

Merhaba.. 80,5 ile bugün dukan'a başladım..

Başarılı oldum sanırım ama kahvaltı es geçti gibi oldu yumurta almaya üşendim bende 2 çatal peynir yedim =D

Ben listeler konusunda sıkıntılıyım ya tarifler konusunda da burada sanırım tecrübeli arkardaşlar oldukça çok yardım ederler ise çoooooooook mutlu olacağım =))

Şimdiiii ishal derken, gün içinde kaç kez oluyor? karın ağrısı, sancı vs oluyor mu? mide bulatısı vs başka bir durum var mı? 1 hafta splenda kullanma bir dene bakalım ne olacak :44:

Sıvı halde yapıyorum, ıkı uc sefer cıktıktan sonra hemen o gun duzelıyor, Yanı vucudumdan atınca heralde,artık tatlandırıcı mı labne mı dıyet recel mı ne onu, sonra tekrar duzene gırıyor. Herhangi bir ağrı sızı olmuyor, mide bulantısı da yok.

Bundan sonra çok azaltırım kullanmayı, madem bana yaramıyor. Çokta tüketmiyodum zaten.

Ama diyet reçele üzüldüm daha yeni keşfetmiştim. her gün meyveli yoğurt yemeyi planlıyodum.

1 yıldan fazla diyet yapınca, herşeyi deneyimliyorsun bacım :))

Hakikaten, biri sana dukanda şu da varmış dediğinde gülüyosundur herhalde, geç bunları diye.

Neyse iyi adetler. Ben regl dönemimi iple çekiyorum. bir dedikte iki üç kilo gidiyor. umarım sende de öyle olur.

Sıvı halde yapıyorum, ıkı uc sefer cıktıktan sonra hemen o gun duzelıyor, Yanı vucudumdan atınca heralde,artık tatlandırıcı mı labne mı dıyet recel mı ne onu, sonra tekrar duzene gırıyor. Herhangi bir ağrı sızı olmuyor, mide bulantısı da yok.

Bundan sonra çok azaltırım kullanmayı, madem bana yaramıyor. Çokta tüketmiyodum zaten.

Ama diyet reçele üzüldüm daha yeni keşfetmiştim. her gün meyveli yoğurt yemeyi planlıyodum.

Hımm 2-3 seferse fenaymış, demek ki baya dokunuyor sen kes onları bence, reçelin içinde de tatlandırıcı var zaten ama aspartam vardır onda o belki tek başına dokunmaz yoğurda karıştırıp yesen :44: labneyi zaten activia ile yapmışsın yanlış anlamadıysam o kafadan ishal sebebi :KK53:

Merhaba.. 80,5 ile bugün dukan'a başladım..

Başarılı oldum sanırım ama kahvaltı es geçti gibi oldu yumurta almaya üşendim bende 2 çatal peynir yedim =D

Ben listeler konusunda sıkıntılıyım ya tarifler konusunda da burada sanırım tecrübeli arkardaşlar oldukça çok yardım ederler ise çoooooooook mutlu olacağım =))

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Ne konuda yardım istiyorsun ? Yumurta, özellikle de beyazı çok iyi bir protein kaynağı es geçmezsen daha başarılı sonuçlar alabilirsin.

sabah: 2 krep arasına bol light peynir

ara: light sütlü tatlandırıcılı az kayfeli neskayfe

öğlen: ton balıklı salata (dışarıda yediğimden light ton değildi, yağlıydı) ve zero

ara: yine aynı kayfeden ve mistrik

akşam: diyt reçelli yoğurt

birazdan mistik içicem

ben gün içinde tatlandırıcıyı çok kaçırıyorum. ama napayım başka türlü olmuyo:KK43:(( bugün işyeirnde yine pasta vardı ve ben yine melul melul baktım. ama yemedim. yarın yine doğumgünü ve pasta tabii...

melul azra

X