Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

atakta mısın seyirde misin bilmiyorum ama çok az yemişsin, 100 gr tavuk bişi değil ki :KK50: yumurta ve ayran gayet iyi ama günlük protein ihtiyacının altında bence. başın da bu sebepten ağrıyo olabilir, dukanda ne kadar çok protein o kadar çok eksi :)

ataktayım canım bugun atağımın 4.günüydü 1 saat sonra yağsız süt içmeyi düşünüyorum yoksa gece çok açıkıcam

Ben size dukan menü yazsaydım hemen yorum yapardınız neden lahmacunlarına ses etmediniz algıda seçicilik hele veremeyin o kiloları hele kaçamak yapın bende siZin yüzünüze bakmıycam not edin bu günü nasıl beni motive etmediniz forum utansın Kitabı'da okudum ayrıca

not edin bu günü demişsiniz, o sebeple yazıyorum bu cevabı.
siz sanırım şu 7 lahmacun yiyen arkadaşsınız. mesele kitabı okumakta değil, uygulayabileceğinize inanarak uygulamaya başlamakta. mesajınızı görmüş fakat es geçmiştim, iyiki de es geçmişim dedim kendime, aferin bana.
doğru yola geri dönersiniz belki diye iyi niyetimi muhafaza ederek başarılar diliyorum size şimdiden.

ataktayım canım bugun atağımın 4.günüydü 1 saat sonra yağsız süt içmeyi düşünüyorum yoksa gece çok açıkıcam

menemenin içine sebze koymadın inşallah :) menemen diyince benim aklıma domates biber geliyo da yani yanlışlık olmasın aman atak önemli :)

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum cnm
bu kadar yiyorum hala az diyorlar
daha fazlası ne ola ki :)

Sadecebu kadar yediysen yine az, yumurta yok, yoğurt yok, peynir yok :44: yulaf kepeği ve lorla poğaça yapabilirsin, poğaçaların içinde yumurta, süt vs de oluyor.

Merhaba
Daha öncede aynı uyarıyı yapmıştık ama dikkate pek alınmamış

Konu : Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Lütfen konu dışına çıkmayın. Yok biz geyik sohbeti yapmak istiyoruz derseniz buna ait kategoride yazın. Dukan ile ilgilenenler artık konu dışı mesajlarınızdan ciddi olarak rahatsızlık duymaya başladı.
Tekrarı olması durumunda uyarısız siteden uzaklaştırma alacağınızı unutmayın.

merakımı mazur görün ama acaba bu uyarıyı banamı yaptınız ? bi ileti yazdım o silinmiş , onda geyik çevirecek bişey yazdığımı zannetmiyorum , 3 gün burdan uzaklaştım , ondan bahsettim sadece , ama yok yazmayın diyorsanız sorun değil yazmam bir daha , yaparım kendi kendime dukanımı ....

Sadecebu kadar yediysen yine az, yumurta yok, yoğurt yok, peynir yok :44: yulaf kepeği ve lorla poğaça yapabilirsin, poğaçaların içinde yumurta, süt vs de oluyor.

Bak cnm menümü tekrar bildiriyorum. Sence çok mu az?

Menümü bildiriyorum:

Sabah: 1 fincan sütle yapılmış nescafe

Öğle: yağsız ton balığı (2 küçük light kutu ve yağı tamamen süzülmüş) , 1 dilim dukan ekmeği (1 kaşık kepeğe tekabül ediyor), 1 fincan ayran

Ara biberiye ve beşi bir yerde çayı

Akşam: Izgara köfte, 1 kase yoğurt

Gece de belki 1 tane sütlü nescafe içerim :)

merhabalar:KK16: çok uğraşıyorum ve bir türlü başlayamıyorum diyete son zamanlarda
1.69 boyunda 66 kilo civarındayım:KK14:
yarın başlamak istiyorum inşallah bu sefer başlayabilirim :KK50:

süt ürünlerini de eti de çok severim tavuğu da yumurtayı da ayrıca:KK16: ama önemli olan başlamak işte:KK25:

merakımı mazur görün ama acaba bu uyarıyı banamı yaptınız ? bi ileti yazdım o silinmiş , onda geyik çevirecek bişey yazdığımı zannetmiyorum , 3 gün burdan uzaklaştım , ondan bahsettim sadece , ama yok yazmayın diyorsanız sorun değil yazmam bir daha , yaparım kendi kendime dukanımı ....

aaa gelmişsin seeen hoşgeldin :KK55:
hem dukan kendi kendine yapılmaz ki, kendimiz kendimize yapıyoruz hep birlikte, 'iz' takısı önemli :nazar:

kızlar kadıköye vapur karaköyden mi var ortaköyden mi hele bi deyin bakiiimmmm:KK53:
valla ben iş programımı yapamazsam biz biraz zor buluşuruz:KK14:
anaaaa bakın aklıma ne geldi,ben hiç uğraşmayıp hepinizin firmalarınız ziyaret edeyim iyisi mi:KK33:

karaköyden var canım:KK8: 15-20 dakkada bir olsa gerek :)

Son düzenleme:
bir de birkaç bişey sorabilir miyim?

1) light puding kullanan var mı? öneriyor musunuz? ben bir tek dr oetker de buldum ama sitede sormadan almadım.

2) dukan tariflerinde splenda ya da tatlandırıcı diyor kekler vs için. siz ne kullanıyorsunuz? sıvı tatlandırıcı mı yoksa başka bişey mi?
ben kahve çay için takita aldım ama günde 1 tane kullanıyorum en fazla. o da nescafe için. çay içmiyorum çünkü.

menemenin içine sebze koymadın inşallah :) menemen diyince benim aklıma domates biber geliyo da yani yanlışlık olmasın aman atak önemli :)

yok yok canı yazdıklarımın karışımı olduğu için menemen diye ifade etmek istedim şimdi kitabı okuyorum merak etme öyle hatalar yapmam bu benim 2. dukanım :KK70:

bir de birkaç bişey sorabilir miyim?

1) light puding kullanan var mı? öneriyor musunuz? ben bir tek dr oetker de buldum ama sitede sormadan almadım.

2) dukan tariflerinde splenda ya da tatlandırıcı diyor kekler vs için. siz ne kullanıyorsunuz? sıvı tatlandırıcı mı yoksa başka bişey mi?
ben kahve çay için takita aldım ama günde 1 tane kullanıyorum en fazla. o da nescafe için. çay içmiyorum çünkü.

canım bende bugün light puding buldum markette , içinde mısır nişastası var dikkat et , bende tatlı krizim tutarsa o zaman yapmayı düşünüyorum :KK34::KK34::KK34:

aslında faydasını görürsün çünkü tam artık dayanamıycam ya dediğin zaman tatlandırıcılı bi nescafe içersin seni baya bi götürür..bi oh dersin,ama aklında bulunsun tarcınlı bi süt de işini çok görür hem de çok leziz..

alternatifimiz çok ya valla çok şükür :)

Dün akşam mesela kakolu sütü mikserde karıştırdım tatlandırıcı attım buzluga koydum bildiğin çikolata oldu...içtim ve uyudum ve ben diyetteyim çok ilginç :)

Genel olarak söylüyorum mızmızlancak Hiçbir Şey yok..
Normalde diyet yapan bi insana git diyetini boz desek gider iskenderle bozar..
çünkü açtır..bizim öyle bi sıkıntımız yok... çok şükür..
tatlı sıkıntımızı da bi şekilde hallediyoruz..mis gibi meyveli yoğurtlar..kolalar..tatlandırıcılar..bi sürrü bi sürrü seceneğimiz var..
kaçacak yerimiz yok..:emir_bebek: bana boz deseler ortada kalırım bozacak bişey yok....:KK9::KK9:

Kızlar çok mutluyum bennnn :KK16::KK16: Allahımmmm çok şükür...dukan amca çok yaşa...:KK1:

Ama dukan kadar sizin de payınız var..belki de daha çok..Dukan öğretmen,siz de sınıf arkadaşım gibisiniz :KK16:

çooook tatlısınız hepiniz canlarım benimm :KK16::KK16: öperim siziii aşka geldim :KK16:

ne güzel anlatmışsın şekerim. hakikaten daha önce bukadar rahat bir diyet yapmamıştım:KK52: hem de sürekli kilo veriyorum :KK76: yalnız benim çok özlediğim bir şey varyumurtalı sucuk yapıp yağına bandıra bandıra yemek :KK53:

aslında faydasını görürsün çünkü tam artık dayanamıycam ya dediğin zaman tatlandırıcılı bi nescafe içersin seni baya bi götürür..bi oh dersin,ama aklında bulunsun tarcınlı bi süt de işini çok görür hem de çok leziz..

Dün akşam mesela kakolu sütü mikserde karıştırdım tatlandırıcı attım buzluga koydum bildiğin çikolata oldu...içtim ve uyudum ve ben diyetteyim çok ilginç :)

tatlı sıkıntımızı da bi şekilde hallediyoruz..mis gibi meyveli yoğurtlar..kolalar..tatlandırıcılar..bi sürrü bi sürrü seceneğimiz var..
kaçacak yerimiz yok..:emir_bebek: bana boz deseler ortada kalırım bozacak bişey yok....:KK9::KK9:

Kızlar çok mutluyum bennnn :KK16::KK16: Allahımmmm çok şükür...dukan amca çok yaşa...:KK1:

Ama dukan kadar sizin de payınız var..belki de daha çok..Dukan öğretmen,siz de sınıf arkadaşım gibisiniz :KK16:

çooook tatlısınız hepiniz canlarım benimm :KK16::KK16: öperim siziii aşka geldim :KK16:

merhabalar:KK16: çok uğraşıyorum ve bir türlü başlayamıyorum diyete son zamanlarda
1.69 boyunda 66 kilo civarındayım:KK14:
yarın başlamak istiyorum inşallah bu sefer başlayabilirim :KK50:

süt ürünlerini de eti de çok severim tavuğu da yumurtayı da ayrıca:KK16: ama önemli olan başlamak işte:KK25:

ben de senin gibiyim. eti sütü çok severim. sakatat işkembe her şeyi yerim. haftada 8 lt yoğurt tüketiyoruz ailece(3 kişi)
o yüzden çok rahat yaptım ben diyeti. bir iki üçüncü gün derken 2 ayı doldurdum. hadi bakalım seni de bekliyoruz aramıza

Kızlar benim Metebolizma süper benim yediklerimi yazıyorum dün7lahmacun 4kare biter çikolata bir tencere Menemen 2ekmek ben 1aya10 kilo veririm dukanla kesin bi insan bu kadar yermi
waaaaaaauwwwwwwww diyorum maşallahın varda metabolizmada bi yere kadar süper demişinde ertesi günü hemen kıs kendini sınırlıları falan tüketme bol yeşil çay iç napmışın sen yahuuu ..........
Selam Bayanlar,

7 günlük atak devresinden sonra dün sebze+protein uygulamamı tamamladım. Bugün de saf protein günümdeyim.

Menümü bildiriyorum:

Öğle: yağsız ton balığı, 1 dilim dukan ekmeği (1 kaşık kepeğe tekabül ediyor), 1 fincan ayran

Akşam: Izgara köfte, yoğurt

Yalnız cumartesi 85,600 gelirken bugün 85,900 geldim. Hiç kaçamak yapmadım. Acaba atağı bitirip seyire geçtiğim için mi yoksa yaklaşan özel günümden kaynaklı mı?
Moralim bozuldu kilo veremediğimi görünce.
kitaptada yazıyor ama kaçırdın sanırım sp günlerinde artı görebilirz bu da sebzelerdeki su yüzünden vücutta fazla su oluyor sorun yok haftalık sonuca bakın atakta olduğu gibi günde 1 kg yada 500 gr verilmiyor seyirde kolay kolay :))) birde yediklerinizde kepeği göremedim onu mutlaka yemelisiniz :)
sabahta kahvaltıyı erken yapıyorsanız yane kahveyi 8de içiyorsanız 10 gibi 1 yumurta peynir 1 bardak süt falan için sabah ile öğle arası çok aç kalırsınız diye tahmin ediyorum :)

:) işte tam bu konuda benim sıkıntım..izinli yiyecekler aslında biliyorum ama bir başlarsam duramam diye korkuyorum..tatlandırıcı serbest diye şeker koyar gibi tatlandırıcı koyup sütlaç falan yaparım ben belli olmaz sağım olum :KK9: siz beni böyle kutlamaya devam edin ki motivasyon olsun :KK1:

ayrıca teşekkür ederim..

sorun yok durursun ben tatlandırıcıyı çayla tüketiyorum kahveyi aroma ve süt ile sadece hafta sonları tüketiyorum tatlandırıcıyı onuda toz aldım tekli olanlar çok tatlı oluyor çok fazla kasarsan diyette seni kasar sınırlı izinlilerden tüket abarmadan ki bu diyet abarmayı önlüyor :))))))

slm akşam yemeğim ton balıklı salata 1 bardak kola :))))) en lightından :):KK36::KK56::KK9:

Hahahaha demişşşşş :KK60: ama içinden demiş ben duydum :KK9::KK9:

Tantuniiii bende duydum sankii :)

Ben size dukan menü yazsaydım hemen yorum yapardınız neden lahmacunlarına ses etmediniz algıda seçicilik hele veremeyin o kiloları hele kaçamak yapın bende siZin yüzünüze bakmıycam not edin bu günü nasıl beni motive etmediniz forum utansın Kitabı'da okudum ayrıca

Kaç kşii yazdıı ben okudumm. Hatta 7 yi yanlışlıkla yazdın bile sandık. Sen kaçırdın sanırım. Ayrıca 7 lahmacunu dely bile yiyemez. Umarım bunlar fındık lahmacundurr.
Kuzu kitabıokuduysan ne bu cesarett
Dukan ruhu çarparr onagöreee

Okuldayken derler olmasa, öğretmenler olmasaokul ne güzel derdik. Burda ara sıra her konuda geyik dönebilir bu çok normal. Her nekadar uyarı alsak da birbirimizi motive etmek açısından konuşmalar çok normal. Bizde şöyle yaparız. Her mesajda illa dukandan bahsederiz.
Ben az önce balık yedim. Balık yedikten sonra - görüyorum. Tarifte vereyim
1adet temizlenmiş çupra
1 adet fırın poşeti
Ve 6 dk mikrodalgaa
aaayemeğin pişiti bile hızzı
hopp mideyeee

selam kızlar bugun ki menümü yazıyorum size yorumlarınızı bekliyorum :KK70:

sabah:1 yumurta1 çorba kaşığı ve biraz sütten yapılmış menemen diyelim ve sekersiz çay

öğlen:damla sakızlı üçübirarada ( misafirlikteydim )

ikindi:soda

akşam: 100gr kadar haşlanmış tavuk 2 büyük bardak ayran

bugun çok zor geçti benim için birde başağrıı oluyor akşamları bu normal mi?

Bune kızz
çok az buu
100 gr davuk da nee
öğle yemeğin neredeee
misafirlikte üçünüz birarada olacağınızaa 2 yumurta kırıp yiyeydin yaa
sonra niye veremiyorumm
almazsan veremezsin canımm
al verr
hayatındengesii
vermeden almak ALLAHA mahsuss

HAYIR BANAAAAA (herkesten bu sesi duyar gibiyimmm)

Dieti bozmuyorsun
protein yiyorsunn
1 artı 1 yapıyorsunn
suyu ihmal etmiyorsunnnnn
Kimsede sana yok yazmafalan dadiyemez ayrıcaa biber sürerimm ağzına onun benn
Biber S gün lerinde serbest
diğr günler de baharat olarak serbest
acı diete iyi gelirrr
bak yine bağladım dukanaaa

Bak cnm menümü tekrar bildiriyorum. Sence çok mu az?

Menümü bildiriyorum:

Öğle: yağsız ton balığı (2 küçük light kutu ve yağı tamamen süzülmüş) , 1 dilim dukan ekmeği (1 kaşık kepeğe tekabül ediyor), 1 fincan ayran

Akşam: Izgara köfte, 1 kase yoğurt

Gece de belki 1 tane sütlü nescafe içerim :)

az yavrum azzzz
bu diet bi tuhaff
millet yeme derrr
dukan amcaa ye diyorr
ne olursa olsunn serbestleri yee
gece ye
gündüz yee
yeter ki yee
:)

Bune kızz
çok az buu
100 gr davuk da nee
öğle yemeğin neredeee
sonra niye veremiyorumm
al verr
hayatındengesii

hahaha tamam canım vermeden almak Allaha mahsus bundan sonra hayat felsefem bu :KK70: ayıp kız bana iki yumurta kırın mı dicem misafirlikte mecbur içtim 3ü bir aradayı şimdi ilaveten süt içicem bir bardak

Bune kızz
çok az buu
100 gr davuk da nee
öğle yemeğin neredeee
sonra niye veremiyorumm
al verr
hayatındengesii

hahaha tamam canım vermeden almak Allaha mahsus bundan sonra hayat felsefem bu :KK70: ayıp kız bana iki yumurta kırın mı dicem misafirlikte mecbur içtim 3ü bir aradayı şimdi ilaveten süt içicem bir bardak

Ama öğlen yemeğin güme gitmişş
sütü bırakk hatta bırakma yanına 2 yumurta haşlaa tekinin sarısını yeme madem aşam akşamm birazda peynirr
yedireceğim sana bugün o 2 yumurtayııı
ayrıca hani yoğurttt
yoğurt dietimzin önemli bir parçasıı

yağ yakma açısındann

seçil taktım sana kafayı
sen dukan egzersizlerini yaptınmı bakayım bugünn
aksatmıyoruz dimii
aynı kepek gibii
adam olmazsa olmaz demişş
okumadınmı yoksa sen kitabıı :)

merhabalar,

sonunda bilgisayarım tamirden geldi. yeni ekranımdan bildiriyorum:)

sizi çoook özledim. ayy bu dukan sizsiz olmuyor yaa. hepinizi çok özledim.

yeni gelenler hoşgelmişler.

eskiler beni özlemişler mi?

ben bugün itibari ile 93.8 kiloyum. evet tam 19 kilo oldu gidenler. yani çorum:)

X