Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese güzel bi pazar günü diliyorum.
hayatımın en saçma sınavına girmiş bulunuyorum. osymden nefret ediyorum ve çok açım:) bu açlıkla sapıtmadan bişiler pişirip yemem gerek:)
akşam da sevmediğim insanlarla aynı evi paylaşmam icap edicek, hayat bazen ne kadar yorucu.

ne demek teşekküre gerek bile yok:KK42: rahat gitmişsinizdir umarım :)

benim sınavım fena geçmedi. aslında ben nasıl geçtiğini bilmiyordum da sınavdan sonra neslim baktı netlerime, hesap kitap yaptı, fena geçmemiş dedi bana :-) sına yerime de rahat gittim sayılır. yenibosnadan direk minibüz varmış. senn sıvavın neden saçma geçti. ?

kıızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrr muhtesem bır çakma sütlaç tarıfı buldummm tadı muhtesemmmm :))

1 bardak lıght süt
1.5 y.k splenda(tatlandırıcı)
2 yk yulaf kepeği
tarçın

süt ve şekeri kaynat tam kaynamak uzereyken yulaf kepegını karıstr bır ıkı fokurdamadan sonra kaseye koyup sogumaya bırak ve tarcın eslıgındee servısss ...

harıka oldu harıka sıfır kepek tadıı :))

ben de merakla bekliyorum, bu tarifin nasıl harika olabildiğini de söyleyecek mi diye :)))))))

Kızlar yetişin. :KK1:
Bildiğiniz üzere güçlendirmedeyim. Güçlendirmeyi kurallarına uygun götürüyorum ama beni ürküten bir durum da var. Ben hala kilo veriyorum. Artık vermemem gerekiyor halbuki. 73, 5 la başladım Dukan' a. Hedef 58 demişti. Ben aşağıya indikçe indim. 53, 5 şu an kilom.Yememe rağmen kilo vermeye devam edince ürktüm. Bu kez oturup bir iki kilo almam lazım diye kuru pasta bile yedim.Günde 2 dilim yerine 4 dilim ekmek filan yedim mesela. Yok kilo vermeye devam ediyorum. Sağlıksız bir zayıflık istemiyorum.Şu an bir sorun yok gibi ama böyle devam ederse olabilir. Görüşleriniz lazım bana.

güçlendirmeye geçen herkes ilk başlarda biraz daha kilo verdi ama sonra durdu kilo vermeleri. ben de buna güveniyorum açıkcası. hatta dukan da güçlendirmede verdiğiniz kilolar için de, kilo başına 10 gün güçlendirme yapın demiş kendi forumunda. yani anormal ve beklenmedik bir durum değil aslında.

herkese güzel bi pazar günü diliyorum.
hayatımın en saçma sınavına girmiş bulunuyorum. osymden nefret ediyorum ve çok açım:) bu açlıkla sapıtmadan bişiler pişirip yemem gerek:)
akşam da sevmediğim insanlarla aynı evi paylaşmam icap edicek, hayat bazen ne kadar yorucu.

geçmiş olsun canım inşallah sonuç istediğin gibi gelir

olmaz. olamaz. imkansız.
üstelik kitabı temin etmekle de bitmiyor iş. oturup dikkatini vererek okuman lazım, şimdiden hoş geldin ama kitabı okuyunca daha bi hoş geleceksin eminim :KK8:

hımmmm öyle diyorsan bu gece sipariş ediyim kitabı 2 güne gelir:KK34::KK34::KK34:

Sonunda geçmişi bitirebildim.. 1 saat olmuş pc başına oturalı ne seviyoruz arkadaş bir hatun milleti konuşmayı :KK1:

Aliyecim inşallah işine yarayacak bir sonuç gelir sınavdan.. Nesli ve hashish için de geçerli tabi bu dilek..

Sütlaç ve çorba denemeye değer gözüküyor...Zaten 2 gündür acayip bir abur cubur isteğim var yoğurda tarçın katıp yiyerek dizginlemeye çalışıyorum,akşam şu sütlacı deneyim bari :)

dukan bu diyeti hayatınız boyunca sadece 2 kez yapabilirsiniz diyor. sen ilk hakkını ziyan etmişsin zaten. bu son şansın ve işi savsaklama lüksün yok. o yüzden hemen kitabı alıp oku. temin edemedim ne demek ben onu anlamıyorum. internetten öğrendiklerinle bir kez yapmışsın, sonuç ortada. istersen son hakkını da bu şekilde ziyan edebilirsin. mesele öğrenmek değil. ben sana öğreteyim hemen. atakta saf protein. seyirde sebze protein. güçlendirmede buna ek olarak ödül öğünü, nişasta öğünü ve meyve. öğrenilecek birşey yok anlayacağın. ama bu diyeti yapacak iradeyi ve motivasyonu öğrtemez kimse sana.

haklısın canım bu sefer uyucam Dukan amcanın dediklerine başka carem yok çünkü aslında ben kilolarımla barışık biriydim taa ki geçen haftaya kadar
özel bir bankanın sınavına girdim sınavı yüksek bir başarıyla kazandım daha sonra mülakata çağırıldım orda da hersey benim açımdan çok olumluydu bana yöneltilen her soruyu doğru açıklamama rağmen mülakattan geçemedim ama sınava gelen diğer kızlar çöp gibiydi ve onları aldılar işe bilirsiniz bankacılıkta görünüş çok önemlidir bende işletme mezunuyum ve bir an önce kendimi toplamam gerekiyor:KK5::KK5::KK5::KK5:

Sonunda geçmişi bitirebildim.. 1 saat olmuş pc başına oturalı ne seviyoruz arkadaş bir hatun milleti konuşmayı :KK1:

Aliyecim inşallah işine yarayacak bir sonuç gelir sınavdan.. Nesli ve hashish için de geçerli tabi bu dilek..

Sütlaç ve çorba denemeye değer gözüküyor...Zaten 2 gündür acayip bir abur cubur isteğim var yoğurda tarçın katıp yiyerek dizginlemeye çalışıyorum,akşam şu sütlacı deneyim bari :)

sağol kuzum. inşalah öyle olur. ben bugün kendimi kaybettim. sabah kahvaltımı edip çıktım evden ama sınav yerine gitmem 2,5 saat sürünce acıktım tabi. orda bişey bulamadım, kraker yedim epeyce. sınav sonrası açlıktan, dayanılmaz bir tatlı-hamur işi yeme isteği duydum. 1 simit yedim kesmedi. bari kuruyemiş yiyeyim dedim. büyük bir paket kuruyemiş yedim. 3 saatlik sınavın bana maliyeti bu oldu :)))
4 aydır regl olmadım ben. geçen hafta doktora gittim. bir ilaç verdi regl olmam için, sanırım o yüzden bir anda bu kadar iştahım açıldı. tam regl öncesi gibiyim çünkü. inşallah fazla etkisi olmaz. duraklama yapmasın yeter. gerisi önemli değil.

haklısın canım bu sefer uyucam Dukan amcanın dediklerine başka carem yok çünkü aslında ben kilolarımla barışık biriydim taa ki geçen haftaya kadar
özel bir bankanın sınavına girdim sınavı yüksek bir başarıyla kazandım daha sonra mülakata çağırıldım orda da hersey benim açımdan çok olumluydu bana yöneltilen her soruyu doğru açıklamama rağmen mülakattan geçemedim ama sınava gelen diğer kızlar çöp gibiydi ve onları aldılar işe bilirsiniz bankacılıkta görünüş çok önemlidir bende işletme mezunuyum ve bir an önce kendimi toplamam gerekiyor:KK5::KK5::KK5::KK5:

hah şöyleeee. akıllı ol canımı ye. :))) kitabı okumazsan, kendi adıma söyleyeyim, hiç bir soruna cevap vermem. öyle gıcığımdır yani... :))))))

Şimdi hanımlar size can alıcı soru geliyor..
20 Kasım benim evlilik yıl dönümüm..Ve daha ilk sene..:KK69: Dukan dayım diye boş boş geçirmek istemiyorum. Dışarda neler yiyebilirim? köfte desem yağlı olur,iskender zaten yağlı olur.. tavuk şiş geldi aklıma bir tek başka ne seçeneklerimiz var dışarda güvenle yenebilecek ? Bir de mümkünse pendik kaynarca yakınlarında önereceğiniz yer var mı ? :KK31:

sağol kuzum. inşalah öyle olur. ben bugün kendimi kaybettim. sabah kahvaltımı edip çıktım evden ama sınav yerine gitmem 2,5 saat sürünce acıktım tabi. orda bişey bulamadım, kraker yedim epeyce. sınav sonrası açlıktan, dayanılmaz bir tatlı-hamur işi yeme isteği duydum. 1 simit yedim kesmedi. bari kuruyemiş yiyeyim dedim. büyük bir paket kuruyemiş yedim. 3 saatlik sınavın bana maliyeti bu oldu :)))
4 aydır regl olmadım ben. geçen hafta doktora gittim. bir ilaç verdi regl olmam için, sanırım o yüzden bir anda bu kadar iştahım açıldı. tam regl öncesi gibiyim çünkü. inşallah fazla etkisi olmaz. duraklama yapmasın yeter. gerisi önemli değil.

Bende de var gecikme ama daha dikkate değer bir süre değil ..Yine de açıyor iştahı işte özellikle de tatlıya karşı :KK43: umarım sıkıntı yaşamazsın ama iyi gelmiştir uzun zaman sonra simit kuru yemiş falan :)

Bende de var gecikme ama daha dikkate değer bir süre değil ..Yine de açıyor iştahı işte özellikle de tatlıya karşı :KK43: umarım sıkıntı yaşamazsın ama iyi gelmiştir uzun zaman sonra simit kuru yemiş falan :)

yok inan ki kendime engel olamadığım için yedim. yoksa hiç öyle mutlu etmedi. yani öyle simit yedim, kuruyemiş yedim gibi bir tatmin duygusu olmadı. yememiş olmayı tercih ederdim. neyse işte, olmuşla ölmüşe çare yok :)))

Şimdi hanımlar size can alıcı soru geliyor..
20 Kasım benim evlilik yıl dönümüm..Ve daha ilk sene..:KK69: Dukan dayım diye boş boş geçirmek istemiyorum. Dışarda neler yiyebilirim? köfte desem yağlı olur,iskender zaten yağlı olur.. tavuk şiş geldi aklıma bir tek başka ne seçeneklerimiz var dışarda güvenle yenebilecek ? Bir de mümkünse pendik kaynarca yakınlarında önereceğiniz yer var mı ? :KK31:

balık. en güzeli bence. ama başka seçenek yoksa, yağlı etler yenebilir. bence tüm ızgaralar olur. köfte, biftek, tavuk...

Sütlaç ve çorba denemeye değer gözüküyor...Zaten 2 gündür acayip bir abur cubur isteğim var yoğurda tarçın katıp yiyerek dizginlemeye çalışıyorum,akşam şu sütlacı deneyim bari :)[/QUOT

ı
Su diyetin hakkını ver,
Sen Zaten ayrıca tebrik edileceksin..abur cubura düşkün ,yanında çatır cutur cips yiyen bi esin var cünkü..ne kadar zordur eminim..ama sakin aldanma ona ve elindeki tehlikeli şeylere :):KK1:

adamın balıkla pek arası yok..dışarda yemeyi tercih edeceğini pek sanmam :KK43:

Ben dün yağsız ıskender yedim ama yemesen daha iyiymis,yağlı oluyomus onlar..
Tavuk izgaradan baska bişey gelmiyo aklıma hem her yerde bulunan bişey,yanına yağsız salata,kola ya da ayran...seçenek de çok degil ama bunlar seni doyurur..üstüne de türk kahvesi icersin tatlı canın istemez :)

ı
Su diyetin hakkını ver,
Sen Zaten ayrıca tebrik edileceksin..abur cubura düşkün ,yanında çatır cutur cips yiyen bi esin var cünkü..ne kadar zordur eminim..ama sakin aldanma ona ve elindeki tehlikeli şeylere :):KK1:

walla şimdilik iyi direniyorum sıfır kaçamakla geçiyor günler.. tek kaçamağım dukan poğaçası yaptım içine azıcık 1 tatlı kaşığından az tatlandırıcı koydum o.. tarçın kaçamak sayılmazsa tabi :p bunlar da izinli ürünler gerçi de daha yolun çok başında olduğum için fazla kullanmak istemiyorum sadece :)

yok yok aldanmayacağım o tehlikeli şeylere onlar yüzünden aldım zaten ben kiloları.. :KK20:

Son düzenleme:
Kuzular hepiciginize iyi aksamlar kendime de iyi geceler diliyorum...nasi uykum var anlatamam...
Sabahtan yapmıştim callenimi rahat edeyim diye,iyi etmisim yoksa güme gidiyormuş az daha :KK43:

Yarın görüşürüz,hoccakalin:KK3:

walla şimdilik iyi direniyorum sıfır kaçamakla geçiyor günler.. tek kaçamağım dukan poğaçası yaptım içine azıcık 1 tatlı kaşığından az tatlandırıcı koydum o.. tarçın kaçamak sayılmazsa tabi :p bunlar da izinli ürünler gerçi de daha yolun çok başında olduğum için fazla kullanmak istemiyorum sadece :)

yok yok aldanmayacağım o tehlikeli şeylere onlar yüzünden aldım zaten ben kiloları.. :KK20:

onlar kaçamak değil. tatlandırıcı serbest. dukan poğaçayı zaten kepekle yapmışsındır. o da tamam. tarçın da serbest. kaçamak yok yani. neden kaçamak dedinki sen onlara?

onlar kaçamak değil. tatlandırıcı serbest. dukan poğaçayı zaten kepekle yapmışsındır. o da tamam. tarçın da serbest. kaçamak yok yani. neden kaçamak dedinki sen onlara?

Arkadas yenı baslayan pımpırıklılıgı yapıyor heralde:)) ben de baslangicta tatlandirici kullanmamak konusunda kararliydim, ama daha sonra seker krizleri bastirdikca, cola zeroyla, tatlandiriciya sarilmaktan baska bir sey gelmiyor elinden insanin:))

hala kisitlamaya calisiyorum, ama kimi gunler mumkun olmuyor.

X