Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşum
bugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak :26:
Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.
Hepinizi çok öptüm
hiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim :
Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki :44:
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır
Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle
tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın
Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.