Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aliyem çooookkk mutlu oldum senin adına ,hadi birlikte geçelim güclendirmeye ben de bu sabah 51.1 gördüm ,bir kilo sonra güclendirmedeyim

64 gibi duraklamaya girerim ben. o zaman geçeceğim. sanırım 1 ayı falan bulur. ben zaten 2 ay kilo verme 1 ay duraklama şeklinde yaşıyorum bu diyeti.:-))))))

teşekkür ederim canım ,tabiki görürsün neden görmeyesin ki ,bak aliye başardı en büyük örnek,ben de şimdi biraz daha mı versem diyorum çünkü boyum kısa normal hesaplayıcılar hala 5 kilo fazlan var diyor ,bakalım gelişmeleri yazarım sonra

Çok uzun zamandır hiç bu kadar zayıflayamamıştım..insan hem umutla emin adımlarla gidiyor..hem de inanamıyor..:)
off 50 olsam .... böyle oynarım :KK66::KK66: boyun ve yaşın kaçtı canım senin?bana dukan testinde 57 kilo verdi ama popomdan haberi yok tabi :KK1::KK1: rahat 54 olurum ben dedim kafamdan..ki daha da var vermem gerek..

Çok uzun zamandır hiç bu kadar zayıflayamamıştım..insan hem umutla emin adımlarla gidiyor..hem de inanamıyor..:)
off 50 olsam .... böyle oynarım :KK66::KK66: boyun ve yaşın kaçtı canım senin?bana dukan testinde 57 kilo verdi ama popomdan haberi yok tabi :KK1::KK1: rahat 54 olurum ben dedim kafamdan..ki daha da var vermem gerek..

benim boy 150 ,yaş 37 canım ,o yüzden aman aman ince durmuyorum ,boy kısa olunca 36 beden diğerlerinin 38 bedeni gibi duruyor bende ,dukan 50 dedi ama ben şimdi 50 nin altını da kaldırabilirim gibi düşünüyorum ,bu arada aslında ben 72 73 kilodan düştüm dukandan önce de 5 6 kilo vermiştim toplamda 20 kiloyu aştım ben ,evet biraz yorucu ,yıldırıcı oldu ,ama şimdi aynaya bakarken güülümseyebiliyorum artık

teşekkür ederim canım ,tabiki görürsün neden görmeyesin ki ,bak aliye başardı en büyük örnek,ben de şimdi biraz daha mı versem diyorum çünkü boyum kısa normal hesaplayıcılar hala 5 kilo fazlan var diyor ,bakalım gelişmeleri yazarım sonra

bence sağlıklı olduğun görüntünün düzgün olduğu yerde kal mesela benim boyum 1,68 manken gibi olmak için 50 kg olmam lazım ben 60 olayım başka bişi istemem yane 38 beden giymek kafi lakin üst bacak ve basenleri inceltmek lazım onun içinde callan yapıyorum yane inceleyim yeter kilonun önemi yok :)

bence sağlıklı olduğun görüntünün düzgün olduğu yerde kal mesela benim boyum 1,68 manken gibi olmak için 50 kg olmam lazım ben 60 olayım başka bişi istemem yane 38 beden giymek kafi lakin üst bacak ve basenleri inceltmek lazım onun içinde callan yapıyorum yane inceleyim yeter kilonun önemi yok :)

doğru diyorsun canım aslında ,benim de üst bacak ve basen sorunu var vücut toplayıp sıklaşsa daha ince görünürüm eminim ama şu spor olayı çok uzak bana ya ,bir türlü istikrarlı bişey yapamıyorum ,ya da tam inancım yok belki de işe yarayacağına ,cal ne zamandır yapıyorsun ,fark varmı ?

doğru diyorsun canım aslında ,benim de üst bacak ve basen sorunu var vücut toplayıp sıklaşsa daha ince görünürüm eminim ama şu spor olayı çok uzak bana ya ,bir türlü istikrarlı bişey yapamıyorum ,ya da tam inancım yok belki de işe yarayacağına ,cal ne zamandır yapıyorsun ,fark varmı ?

3-4 gün falan oldu başlayalı daha öncede yapmıştım ben farketmedim ama arkdaşlarım incelme olduğunu söylemişti çok zor bişi değil o yüzden yapılabilir inceleceğini düşündkçe yapıyorsun valla ne kadar kilo versem iç bacak basen falan yok anam gene şişko o yüzden bu sefer karar verdim yapıcam kaçışı yok sende başla bişey kabetmezsin :)))))

kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. Bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.

Bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. Hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. Hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.

Hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. Bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. Burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. Artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...:KK54::nazar:

tebrik ederim aliye
valla burada sana idol diyorlar ya doğru diyorlar
güçlendirme koruma vs bitince bırakma burada bizi öksüz

kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. Bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.

Bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. Hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. Hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.

Hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. Bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. Burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. Artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...:KK54::nazar:

tebrik ederim aliye
valla burada sana idol diyorlar ya doğru diyorlar
güçlendirme koruma vs bitince bırakma burada bizi öksüz

kalınlığından vazgeçtim sarkmaya karşı bişey bulmam gerek kollarım ve bacaklarım sönmüş balon gibi oldu benim ,sporsuz toplayamayacam o kesin ama bana çok etkili sıklaştırıcı bişey gerek

3-4 gün falan oldu başlayalı daha öncede yapmıştım ben farketmedim ama arkdaşlarım incelme olduğunu söylemişti çok zor bişi değil o yüzden yapılabilir inceleceğini düşündkçe yapıyorsun valla ne kadar kilo versem iç bacak basen falan yok anam gene şişko o yüzden bu sefer karar verdim yapıcam kaçışı yok sende başla bişey kabetmezsin :)))))

HERKESE SELAM kitabı okumadan olmadan çok zor olacağını anlayo dün bir çırpıda kitabı okumaya başladım dukan sitesinde atak evrem 3 gün ve kiloda 0,9 kg çıkmıştı bende dün 3. günümdü ama çok zor oldu bu sabah baktım 1,9 kg vermişim nasıl mutlu oldum hemen seyir evresine geçemye karar verdim.sabah peynir ve çay canım istemedi öğle
6 tane köfte ve peynirli salata kola ama çok gaza geldim bu sefer çok azimliyim hep beraber zayıflarız inşallah bir dahada töveb ayar kaçırmıycam

Günaydın Dukancanlar:21::21::21:
kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!
bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Çağırdım onu.. Benimkini almaya geliyo hihiih :KK1::KK1:

............
....................
Bende dünden bugüne - 1000 im :)
Perşembeleri strese girip kilo almış gibi oluorum ertesi gün pıssss. Hemde dün sebzecikli günümdüüü :)

Ne güzel anlatmışsın kaynana olaylarını yaa hihihi :KK1:

Senin için cuma listesi hazırlamalı :p :KK9: Oh ohhh :21:

merhabalar benim dukanda 5.günüm 80kg ile başladım bu sabah 78.400çıktım iyimi sizce teste 6 gün çıktı atağım yarın son tatlandırıcı almadım daha çayımı kahvemi şekersiz içiyorum sütmü yarım yağlı içiyorum günde 1bardak kadar peyniri ve yoğurtuda layt kullanmadım daha lor almıştım bimden murat bey oda tam yağlıymış bakmamışım öyle yiyiyorum şu an bir alışverişe çıkmam lazım tatlandırıcı için marka verirmisiniz bana seyirde tatlı yenilebiliyor sanırım tabi tatlandırıcı ile toz tatlandırıcı nerelerde satılıyor daha önce hiç kullanmadığım için bilgim yok verdiğim kilo iyimi sizce teste atakta 2.200gr vermem gerektiği çıkmıştı inşallah veririm daha az verirsem atağı uzaltmammı gerekir tecrübeli dukancılardan bilgi istiyorum sporda yapıyordum ama 2gündür yapamıyorum misafirim var ...ben yulaf kepeginden ekmek yaptım 5kaşık kepek 2kaşık yoğurt 4kasık süt 1yumurta kabartma tozu ile bunu kaç günde bitirmem lazım krepden daha iyi oldu gibi geldi krepi pek sevmedim ben ..pazar günü seyire geçeceğim o gün mevlüt var tavuklu pilav olacak ben tavuktan yiyebilirim değilmi ayran ile..ben şimdi seyirde neler yenecek onları araştırayım bir..
Merhaba.. Kolay gelsin. Kitabı okusuysan aslında bilmen gerekir, atakta kepek hakkı günde 1,5 kaşık, seyirde 2 kaşık. Ona göre yiyeceklerini bölersin. tatlandırıcı olarak eczanelerde splenda var toz. Ya da marketlerin diyabetik reyonunda takita formtat var. Ama onun tadı güzel değil bence. Splenda daha pahalı ama tatlının da hakkını veriyo..
Daha az kilo verirsen atağı uzatman gerekmez ama yanlış bir şeyler yaptım mı diye bir gözden geçirmen gerekir. Tavuğun yağlarını ayırıp yiyebilirsin.
Kitabı da okumadıysan mutlaka okumalısın ki, yanlışlıklar yapmayasın.. Hatta takıldıkça yine yine okumalısın.

atakta tatlandırıcı kullanamıyomuyuz tatlı için değil çay için şöyle günde 1-2 adet falan?
Merhaba. Kullanmasan daha iyi ama 1-2 tane de çok önemli değil. Tatlandırıcı ödem yapabiliyor, o yüzden. Başka bir problem yaratacağını sanmam.

kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.

bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.

hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...:KK54::nazar:

Canıımm :KK16: Cep boy oldun valla yaa :KK70: Süppersiiinn :128: :KK9::KK9::KK9: :nazar::nazar:Şu son kiloları da verirsin inşallah, istediğin görünüme ulaşırsın. Böyle de zaten fıstık gibi oldun da, sen istediğin için :KK54:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Canımmm harikasınnnnn...çok tebrik diyorum seni..maşallahh :nazar::nazar:
İnan biz de seninle gurur duyuyoruz :KK16::KK16:

Sen o kadar bilinçlisin ki..tıkırına bakanlar ne kadar da sabırlı diyodur ama sen aşmışsın çünkü sabırdan ziyade çok bilinçlisin..
Kendin için ne yapman gerektiğini hangi adımları atman gerektiğini çok daha iyi biliyosun,
Oturup dukanla yeni kitabı güncellesen yeridir yani.....:KK1::KK1:

:KK9::KK9: Di mi ama :KK70: bi güncelleme yapasınlar bence de beraber :KK1::KK1:

günaydın millet.hasta oluorum dökülüyor her yanım,,kış geldi hawalar buza kesti başladık yine :2: hiç keyfim yok bu yuzden we aksı gibide ogleden sonra tum gün fuarda olacaz :2: bugun proteın gunum we ben sabah dökülerek kalktıgım ıcın,tum yiyeceklerimi ewde unuttum o kafa ile,suan kahwaltımı yogurt we kepekle yapıorumn o yuzden malesef :2: ztn yarın tartıda gördugum rakama göre inş.artk haftaya guclendirme 2.yarıya gecicem..hepinize şimdiden iyi hafta sonları.öpüyorummm..

.............
...........
Geçmiş olsuunnn...

Bak hala hesap kitap derdindesin :KK70: Geç artık yaa :KK70: yakında görünmez olacaksın ziraa :KK70:

............
..............
ben de izmir buluşmasında nesliyle cute'a cheesecake yapıp getirmiştim,oteldeki dolaba koymuştum akşam buluşurken götürecektim.akşam bi baktım dolaba yok,bizim hüsmen ağa kılıklı usta yemiş :KK47:
bir de sözde dukana başlıcaktı kitabımın birini de verdim ona,naptın okudun mu usta diyorum,heee arada azar azar okuyorum diyor,sanki aşk romanı töbe yarabbim:KK19: hayır madem dukan mukan da yapmıcan niye yiyiyorsun cheesecake'i sormadan:KK50:
kızmıştım ona ama şimdi aradı dömiglass soslu tavuk yapmış bana,sosun içeriği bize zararlı değilmiş sordum,sanırsam affedebilirim dimii :KK9:
Sanki aşk romanı hauhahah :KK70::KK9::KK9: yuhanze usttaaa yaa :KK70::KK9::KK9: Ama affedilir bence :KK66: dömiglass sosluysa affedilir (ne olduğunu bilmiyorum ahahahaha :KK9::KK9: eminim güzeldir ) :KK1::KK1: bi de kitabı da mı yedi mi ne öyle bişi de demiştin sanki :KK70: çok güldüm yaa :KK70:

bugün 2.atak günüm kazasız belasız sona erdi..sürekli dudaklarım kuruyo böyle yapısyapış oluyo dukanın etkisimidir bilemedim:44:
hesaplamada 6 gün çıktı atak sürem ama ben o kadar sabredebileceğime inanmıyorum 3 gün yapıp seyire geçmeyi düşünüyorum benim gibi atak süresini kısa tutanınız varmı merak ediyorum sonraki aşamalarda olumsuz bi etkisini gördünüzmü ?tahminimce sabaha 85,8 falan gelicem yani 2 günlük atakta 1,7 vermiş olurum süper yaa........yaaa akşama kadar sizi okumaktan işimi yapamadım:KK52: ne çok yazıyosunuz zayflıym derken işimden olcam.:KK53:
:KK1::KK1: Aramıza hoşgeldin :KK70: Biz iş yapıyo muyuz acep :KK9::KK9: Her an kovulma tehlikemiz var :KK70:

arkadaşım callan nedir :KK30:utandım sorarken galba hepinizin bildiği bişiy..evde yapabileceğim bişeyse bende yapıyım.:KK53:
Callanetics. Pilates gibim bişi. Evde de yapabilirsin tabii :KK66: KK'da konusu var. Bir sürü türü var. Çok komik hareketleri var :KK1::KK1: İnsanı sımsıkı yapıyor :KK8::KK8: -Callanetics nedir? :KK9: Yarışma gibi oldu da :p

Uyku apnesi bunu bir arastiracagim genellikle uyku arasinda yakaliyor ve nefes alabilmek icin bütün gücüyle bagiriyor gözleri kan canana dönüyor kisa sürüyor doktora bu sekil anlatiyor ama adini bile koyamadilar her zaman olmuyor yada uzun sürmüyor ki o ani doktorlar görsün.Allah kimseye yasatmasin gercekten cok kötü...................

Canımm.. Ben de onu dicektim. Uyku apnesi. Ama böyle bir şey olsa, hepimizin aklına geldi de, doktorların aklına gelmez mi.. Onu bilemedim. Mutlaka araştır. Çok geçmiş olsunn..

Aslında soruyu ilk gördüğümde cevabı yazmıştım ama kapı çaldı gelen oldu falan ben cevabı yazıncaya kadar cevaplar gelmiş yeni soru da gelmiş bile :)
:KK1::KK1: Saol :KK71:

............
deli şey seniiiii :KK33: şöyle yapalım p.tesi günü resmi geçiş günün olsun artık:KK34:
bu arada spor hocasından da zorlanmadan kurtulmana çok sevindim:KK8:
Evet canım. Öyle yapıcam. Bi tartılırım o gün. Bakalım kaç kiloyla geçicem.. Kilo verebilecek miyim falan :KK34::KK8:

Kadının da dersi varmış işte şansıma.. Spora ilk başladığımda şu kız bana geleydi keşke demiştim bi hocaya.. O yaptırdı valla :)) Daha da 1 ay devam edecek zaten bu program. Hocaya ihtiyacım yok :KK66: Yırttım öyle :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar hızınıza yetişemiyorum işten gelince bebişleri uyutabilince bakabiliyorum tabi 1.5 yaşında ikiz erkek çocuklarımın altını üstüne getirdiği bir ev beni bekliyo.
beni hatırladınızmı atağımın 7. gününü mahvetmiştim sizlerinde tavsiyesiyle kitabın siparişini verdim 1-2 gün içinde gelir okumaya başlar başlamaz diyete tekrar başlıcam verilmesi gereken 20 kilom var bakalım inşallah busefer tam olur.
kendinize iyi bakın sevgiler
Merhabaaa:KK3: Kolay gelsin bebişlerinleee :KK54::KK54:

sulu köfte tarifimi veriyorum :) (bişey uydurdum ya paylaşmak istedim:))
...............
........

Saol tarif içiiinn.. Ah zaman olsa heppsini denemek istiyoruumm :) Ne güzel hemen tariflerle başlamışsın diyete.. Kolay gelsin :13:

delycim geçmiş mesajlarınıda okudum düşünüyorumda kendini kilo bazında bu kadar kasmasan madem herşey normalmiş önemli olan kilo değil görüntüde orantılı olmak ve sağlıklı olmak bence sporla kg vermesen bile inceliceksin ve olduğun kiloyu göstermeyeceksin bundan sonraki amacın kilonu koruyup vücudunu şekle sokmak olsun bence hiç kendini üzme artık :))))) yane nacizane fikrimi paylaşmak istedim :))))))):KK34:

ellerine emeğine sağlık haftya daha çok kg veririz inşallahhhhhhh:KK52:
...........
.........
Haklısın.. İşte ben kasıyorum, kasınca da gitmiyorlar.. İllallah geldi. Sıtkım sıyrıldı hihihe :KK1::KK1::KK9: :KK37: Zaten olduğumdan zayıf görünüyorum da, işte ben tartıdaki rakamı bildiğim için, sinir oluyorum :KK31: Görüntüm orantılı sayılır yoksa. Biraz basen ve göbiş var =) Ama ben, kaç kilosun dediklerinde şöyle göğsümü gere gere 55 demek istiyorum. Gidip S beden kıyafet bakmak istiyorum. Aradığımı bulamayıp, bunun küçük bedeni yok mu, demek istiyorum :KK1: 60 kiloyum dediğimde "Aaa, o kadar görünmüyosuunn" denmesi beni mutlu etmiyor.Madem görünmüyorum neden öyleyim yahuu!! :KK31: Hayatımda hiç sen zayıfsın yaa!! demediler bana sanırım :44: Sen iyisinn yaa, normalsin dediler. ama ben zayıf olmak istiyorum.. "Ehh" olmak değil.. E bidaha da böyle bir zayıflama fırsatım olmaz artık. Şansımı kullaniyim diyerekten... Yoksa haklısın canım. Zaten bu isteklerimi de rafa kaldırıcam sanırım.. Güçlendirmeye geçiyorum Pazartesi. Üzmüyorum da kendimi :KK34: Takmıcam o salak kiloları. İnce olcam, görcek günlerini o kilolar :p :KK1::KK1: Saol canım ilgine :KK54::KK54:

Ben saçma salak sıkıntılarımla burda artistlik yapmış gibi olmiyim. Allah kilosu sağlığını etkileyen diğer arkadaşlara inşallah azim versin.. Benim 3 kilomun lafı olmaz artık. Benimki bundan sonra güzel görünmek isteme meselesi. Giydiğim yakışsın, oram buram çıkmasın falan.. Herkesin kilosu kendine çok :)) İsteyen herkes versin o kilocukları inşallaahh!!

Delycim ellerine saglik. seni cok ugrastiriyoruz biz, acaba kolayi yok mu.

Dely pm.
Rica ederim canım.. Yookk!! Öyle bir zorluğu yok.. Mesaj da yazmışsın okudum. Ama o dediğin nasıl oluyor bilmiyorum. Ayrıca, 1 kişi bir şey yazarken başka biri de açabiliyor mu sayfayı mesela. Ya da yanlışlıkla 1 kişi bir şeyleri silerse falan... Formüller var o dosyada. Bilmeyen birileri silebilir. Benim için sorun yok. Ben yapıyorum, gayet de mutlu oluyorum yaparken. Ama öyle olsun isterseniz ve olabiliyorsa, siz bilirsiniz.. Bana karışık olur gibi geldi.. (Google docs'a aktarabiliriz demiş de Esra)

.........
bu arada hayat insana neler getirir bilemeyiz yoksa kim bu durumdaböyle bir delilik yapailirki herşeyde bir hayır vardır kimse kimseyi yanlış anlamaz izmirde de ters durum olmaz şahsen bende neler neler yaşadım hehehehe bazen olur böle şeyler maceranın devamını merakla bekliyoruz bizde napalım evli barklıyız biz :S

Di mi ama :)) :KK1:

Evet ya Medesacım :KK54: Biz burda evli barklı.. Valla ne güzel heyecanlar onlar... Ben ancak imrenirim sana, başka bişey düşünmem :KK1::KK1: Ay ne maceralara atıldık da, oooo :KK1: burda yazsak.. Bak bakalım kimin hakkında ne düşünürler :KK9::KK9: Sen dert etme.. Keyfine bak :KK54::KK54:

GÜnaydiiiin demem gerekiyor saatn 13:26 siz düsün gerisini:KK14: oku oku bitmedi kafam allak bullak herkes birbirine girdi:KK9:

galetalarımı 2 domates, bolca pul biber ve peynirle öğle yemeği olarak yedim. valla çok iyi geldi. kepekle yaptığım en güzel şey bu bence. ben öyle kıtır kıtır şeyleri pek severim de peynirle. gerçi 2 domates çok oldu. sabah da 2 domates yemiştim kahvaltıa ama neyse. gribin hatırına diyelim, vitamin olsun. bu arada pınar premium serisinden light beyaz peynir çok çok güzel. yağ oranına bakmadım gerçi ama en azından diğer light peynirler gibi ekşi değil ve çok lezzetli.
ooff alisss cok canim cekti aksam yapayiom madem yaaa bana tekrar verirmisin tarifini...hem yarinda hollandaya gidiyorum teyzeme yanima alirim bol bol cok cikiyormu kac günlük?
Sagol canim esim arada bir nefes darligi cekiyor uykuda yakaliyor tekrar nefes alana kadar canimdan can gidiyor benimde bir gece korkudan ben gidecegim.Cam aciyoruz temiz hava iyi geliyor ama doktorlar birsey bulamadi.Benim cabuk gecti bas agrisi sükür.

Ekimcim :KK54:

Prensesim ve yurtdisinda yasayan arkadaslar sütlac tarifi paylasmak istiyorum..Ben denedim tatli krizlerine bire bir..:KK34:

1 Becher Körniger Frischkäse
Zimt
Süßstoff

Den Frischkäse mit VIEL Süßstoff und Zimt verrühren. Dürch das Körnige hat man das Gefühl, das man wirklich kauen muß, erinnert mich an Milchreis, der ja auch nicht so hart ist. Wichtig ist nur, wirklich stark zu süßen, damit das "käsige" nicht durchkommt.

acil kalkmam gerek gelince türkce de yazacagim.

canimmm insallah esinin önemli bir seyi yoktur.....oyyy bu tarifide denemeliyim cok sagol bayiliriim sütlaca:KK16:

Bugünü de kazasız belasız atlattım ya şükürler olsun :KK1: Neler neler yenildi gözümün önünde abuuuuuu

Ne şanss beeee millet yer yer hala 38 beden ben yerim ertesi gün şişerim. Aslında ben de yiyince abartılı yerim ama olsun :KK1:

31 kasımı iple çekiyoruuuum, acaba yaptığım spor işe yarayacak mı ?

Bir de aşk istiyorumm, sonra tezim bitsin istiyorum, istiyorum da istiyorum :KK1:

Fazlaca saçmalamışım, kısacası ben geldiiiim :)

insallah hepsi olacakkkkk kuzucummm

O kocişinin annesie söle; kısır bir yiyecek çeşididir. Çok da güzel olur ama dukanda yasaktır. İstenirse kepekle yapılıp yenebilir.
ALLAH kısmet ederse her şey olur. Bak bana şuan çocugum olma ihtimalim bile yok ama kim bilir belki seneye olur. Hem sen şimdi tedavi falann durumlarındasın belki ikizin dördüzün olurr. O zaman al kaynana tekini de sen taşı dersin.
Ve şuna inan. Kiimseyi hiç birşeyi kafaya takmadığın gün zamanı gelmiş olacak ve süprizzz ÇİFT ÇİZGİİİ.
Amin deyin AMİNNNNNNNNN

amiiiiiin

Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum :KK16::KK16:
Dün protein perşembesini unutmuşum :KK1: bugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak :26:

Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.

Hepinizi çok öptüm :KK54::KK54: hiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş :KK16::KK16::KK16:
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki :44:
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır :KK16::KK16::KK16::KK16:

Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın :KK50:

Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.
oyyy canim benim ya amiiiiiiiiiiiiiiiiiin insallaaah
Canım mail adresim pksnmz@hotmail.com
Buraya yolla istersen.

Prenses adayı da bana mail atacaktı ama yok gelen gidenn

:126: yazamadim bir türlü birsey soracaktim unuttum :26:

ooff alisss cok canim cekti aksam yapayiom madem yaaa bana tekrar verirmisin tarifini...hem yarinda hollandaya gidiyorum teyzeme yanima alirim bol bol cok cikiyormu kac günlük?

2 yumurta (en miniklerinden)
2 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı lor
1 çay kaşığı mahlep
1/2 yemek kaşığı sirke
1 paket kuru maya (minik paketlerden pak maya)
6 kaşık yulaf kepeği
yumurtaları çırpın. süt, mahlep, sirke ve iyice ezilmiş loru katıp karıştırın. kepek ve mayayı katın. homojen bir hamur olana kadar yoğurun. yarım cm den daha ince halde açın. serçe parmağı ebadında kesin. fırın ızgarasına yağlı kağıt serin ve onun üzerine dizin. bir müddet oda sıcaklığında beklesin. sonra ısıtılmamış fırına atın ve fırın yüksek bir derceye ayarlayın. ben 320 dereceye ayarladım.30 dk da pişti. bildiğiiz galetalar gibi kahve rengine döndü hafif. tadı gayet iyi. kıtır kıtır bişeyler sevenlerin hoşuna gidecek. ben pek memnun kaldım. ne zamandır canım galeta peynir yemek istiyordu. bugün yapabileceğim sanırım.

3 günlük kepek var içinde. 40 tane falan çıktı. pişirme biçimi çok önemli. kurutarak pişiriyorsun. yüksek ateşte ve ızgara üzerinde. afiter olsun canımcım.

Son düzenleme:
2 yumurta (en miniklerinden)
2 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı lor
1 çay kaşığı mahlep
1/2 yemek kaşığı sirke
1 paket kuru maya (minik paketlerden pak maya)
6 kaşık yulaf kepeği
yumurtaları çırpın. süt, mahlep, sirke ve iyice ezilmiş loru katıp karıştırın. kepek ve mayayı katın. homojen bir hamur olana kadar yoğurun. yarım cm den daha ince halde açın. serçe parmağı ebadında kesin. fırın ızgarasına yağlı kağıt serin ve onun üzerine dizin. bir müddet oda sıcaklığında beklesin. sonra ısıtılmamış fırına atın ve fırın yüksek bir derceye ayarlayın. ben 320 dereceye ayarladım.30 dk da pişti. bildiğiiz galetalar gibi kahve rengine döndü hafif. tadı gayet iyi. kıtır kıtır bişeyler sevenlerin hoşuna gidecek. ben pek memnun kaldım. ne zamandır canım galeta peynir yemek istiyordu. bugün yapabileceğim sanırım.

3 günlük kepek var içinde. 40 tane falan çıktı. pişirme biçimi çok önemli. kurutarak pişiriyorsun. yüksek ateşte ve ızgara üzerinde. afiter olsun canımcım.

offf alisim,mmm lor demeyeydin iyiyidi ben burada lor bualamadim türk bakkalindan buldum ama oda light degil :KK14:

offf kabızlıkla başım dertte...:KK14::KK14::KK14::KK14:

günde 2 litre su içiyorum, 3-4 fincan yeşil çay, bol bol çok açık çay içiyorum, 2 kaşık yulafımı mutlaka tüketiyorum, 20 dakika yürümeye çalışıyorum, yüremezsemde evim 14.kat merdivenle çıkıyorum dünakşam 40 dakika plates yaptım ama yok yok yok... bugün 9 günüm ve sadece 2 kere çıktım ona çıkma denirse.. karnım patlamak üzere kendimi çok rahatsız hiseddiyorum... form çay denedim faydası yok akşama mest çayını deneyeem umarım bir faydası olur:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

X