Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

haklı bir gurur seninkisi, tebrikler...

Günaydın kızlar,

Geçmişi okuyordum da ay sinirlerim bozuldu bişeyler yazmadan geçemicem, sonra devam edicem.

Canıımmm Öncelikleg ruptan falan atılma yok, hem grup da yok. Hepimiz grubuz burdaa
Bildirim yapmayanları o haftalık çıkarıyorum, sonra yine yazıyorum.

Evini su basmasına da üzüldüm... Hem de öyle yağlı mağlı demişsin.. Allah kolaylık versin.. İnşallah çok zarar olmamıştır yaa :S

..ve en önemlisi bu kaynanayla sana Allah kolaylıklar versin!! Ay resmen sinirlerim tepeme çıktı sabah sabah dellendim.. Nasıl sabrettin canım o sözlere.. Valla Allah güç vermiş, sabır vermiş sana.. Daha da sabırlar versin de kandini üzme inşallah..! Ay bana öyle dicek de.. amanıınnn!! Konuşamdan duramam beennn..!! Kocanla da Allah hep mutlu etsin sizi, hep böyle yanında olsun inşallah!! Sen neler çekiyorsun bilmiyor mu bu kadın!! Ama sırf seni üzmek için.. Dedikleri gibi sen hamile kalsan da bu böyle davranmaya devam eder, bak kendini hazırla ve sakın üzmee!! İlerde eminim zaten allah'ın izniyle bi bebeğin olduğunda da yok şöyle emziremiyorsun, yok böyle bakamıyorsun, yemek yemedin sütün olmadı bilmem nee.. Daha neler bulur söylücek.. O testlerin bi güzel çıkar da artık o kadına gösterir misin o testleri yoksa başka bir şey mi yapmak istersin bilmem... Ay gözlerim doldu sinirdeenn! Nasıl böyle bir şey söylemeye hak buluyo cahil kadın yaaa!! Hayır yani bir problem de olabilir, insanın başına neler geliyo.. Her şeyin çözümü var artık!! Sakın üzme kendinii.. Biz burdayıızz.. Ay neler neler söylemek istiyorum da buraya yazılmaz yanii!! Allah böyle insanlardan hepimizi, sevdikelrimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu korusun!! Bu Dünya'da kimsenin ettiği yanına kalmaz canımm! Burda kala, öbür dünyada kalmaz.. allah her şeyi görüyo.. Sen gönlünü ferah tuttt

Canımmmm niye sakıncası olsun ki :44:? benim için sakıncası yok yani ben hep öyle yapıyorum, mistik çayı da öyle içiyoruz zaten, devam devam

agzına saglık..

Tebriklerrrr
Bende dünden bugüne -1000 gördüm :)

Ben 3 günde 1 kilo verdim

tebrikler kızlar

Oyyyy harika bir haber bu azmine hayranım aliye moral veriyorsun, can katıyorsun diyetime valla Sen bir iş falan kursan bu azimle offff kim bilir neler yaparsın, bir iş kurarsam ki bir gün mutlaka yapıcam bunu, emre biraz kendine yetecek duruma gelince, seni arıycam ortaklık için seninle ortak olsam sırtım yere gelmez

oooo iş teklifi de geldi. yalnız bilgin olsun, ben ticarette başarısızlığımı kanıtlamışım. gerçi yenilen pehlivan güreşe doymazmış... :)))))

Canımmm ne dıyecegımı bılemedım yaa. Cok cok tebrık edıyorum senıı.. valla ımrenıyorummsana . ayakta alkışlıyorum…

Sagol canim esim arada bir nefes darligi cekiyor uykuda yakaliyor tekrar nefes alana kadar canimdan can gidiyor benimde bir gece korkudan ben gidecegim.

benim elimde de uyku apnesi var.. geceleri tıkanıyor nesefi neredeyse yarım dakika nefes almadığı oluyor ölüyorum korkudan. ama o aletlere bağlanıp da bir gece hastanede yatmaya ikna edemedim bir türlü biraz kilolu zayıflamam lazım doktor da onu diyecek diyor. e zayıfla diyorum yok.. akşam ben yoğurt yerken o cips yiyor...

aliyem çooookkk mutlu oldum senin adına ,hadi birlikte geçelim güclendirmeye ben de bu sabah 51.1 gördüm ,bir kilo sonra güclendirmedeyim

eğer market alışverişini sen yapıyorsan, alma eve öyle şeyler. sorduğunda var ben aldım falan de. akşam gidip almaya üşenir. bi de çaktırmadan yemeklerinin yağını falan azalt. tatlandırıcıyla hazırlanmış tatlılar yap ama hepsinden önemlisini söylüyorum. sen incecik ol ve sonra ona yanıma yakışmıyorsun azıcık zayfla alan demeye başla. )))

aliyem çooookkk mutlu oldum senin adına ,hadi birlikte geçelim güclendirmeye ben de bu sabah 51.1 gördüm ,bir kilo sonra güclendirmedeyim

Ayyy ne güzel 50 lere dayanmışsın...seni de tebrik ediyorum,aynı kiloda başlamışız...ben de görür müyüm acaba 50ler..:26:

KIsırlık öyle kolay ağza alınacak bir laf değil yaa. kadına bak..
canım öncelikle en az 6 ay boyunca gün aşırı yani 1 gün ilişki bir gün ara şeklinde çocuk çalışması yapmanız lazım. sonra olmazsa vücut sıcaklığıdor adet döneminin öncesi günler falan ayarlı günler denemeleri var. ondan sonra yumurta destekleyici laçlar var, sonra bazen vajinada iltihap olması da gebeliği engelliyor onun için ilaç kullanmak gerekebiliyor. ohoooo.. eski kafalar bilip bilmeden o kadar konuşuyorlar ki.. benim kendi annem bile yaşın geçiyor yapamayacaksın sonra demeye başladı daha evleneli 1 sene olmadan...aldırma sen onlara.. sıkma canını..siz bebiş için çalışmaya başlamış olsanız bile zaten sen kafanda hazır olmayınca da hamile kalmak zor olabiliyor. kaynanan olur da bir daha böyle densizlik ederse dersin ben istemediğim için olmuyor olamadığı için değil diye..

slm kızlar maşallah gene çok kaynatılmış oku oku bitmedi yahuuuuuuuuuuuuuuu uyandım evi toparladım dahakahvaltı etmedim depodan yakayım dedim ama artık acıktım 9dan beri poffff geçmişidi okuduğuma göre hemen kahvaltı olayına gireyim görüşürüzzzzzz

Şaşkınanne yahu dün olayı anlamamışım diyet olayı beni bozdu kısır olayını yencek kısır sandımdı bennn sıkma canını o kaynanada alır cevabını bir gün eşin yanında ya sne onu duymamaya çalış canım sen sakin ve huzurlu olduğunda bebiş gelicek bak bende 15 aylık evliyim kimsenin bişi dediiği yok istemiyorum daha biz yeni evliyiz diyorum hayatımızı yaşıcaz gezcez tozcaz hıhhh sıkma cannını olması gereken zamanda olucak sen zayıfla kendini hazırla sağlıklı ol ve moralini yerinde tut hem kendin hem eşin için sakın onu üzme canını sıkmasın boş şeyler için sende tabiki :))))

Aliyeeeeee süpersin inşallah tez zamanda hallediceksin bu işi idolümsün vallaaaaa darısı başımıza

Ayyy ne güzel 50 lere dayanmışsın...seni de tebrik ediyorum,aynı kiloda başlamışız...ben de görür müyüm acaba 50ler..:26:

teşekkür ederim canım ,tabiki görürsün neden görmeyesin ki ,bak aliye başardı en büyük örnek,ben de şimdi biraz daha mı versem diyorum çünkü boyum kısa normal hesaplayıcılar hala 5 kilo fazlan var diyor ,bakalım gelişmeleri yazarım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…