- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
yaaaa pksmzözel mesaj gönderemiyorum....
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
ben tedaviye gerek kalmadan doğal yolla hamile kalacağım. 58 kilodayken ki adet döngüm şimdiki ile aynı değil kilo verince düzelecek ve hoooppp bebiş kucağımda inşaallah
zaten oldu ki olmadı dediğin gibi tedavisi var yahuu 4 tane torunu var benim anneciğimin hiç yok annem bana bir defa bile sormadı ki benim eşim kanser tedavisi oldu doktorlar defalarca muayene olması lazım dedi annemde yanımdaydı bir defa sormadı hatta olmazsa olmasın kızım dedi bana. ama o uyuz kadın sürekli bende hatalar arıyor. sanki çocuğu alıp kendim sokucam içime.
muayene olmaktan bile korkan ben doktora rahim filmi çektirmek istiyorum dedim inşaallah bişey yokturda o film sonucunu yüzüne çarpmak istiyorum
Ben 3 günde 1 kilo verdim
Tebriklerrrr
Bende dünden bugüne -1000 gördüm :)
Günaydın emre ve güzeller güzeli annesineeee
AMinnnnnnnnnnn, rabbim dualarımızı kabul etsinn....
Başkannn aklıma gelmişken sorayım benim son zamanlarda hep canım sütlü nescafe çekiyorrrr arada bi yapıyorum ama sık sık olmasında sakınca var mı??? Süt zati yarımyağlıda ben yarı sıcak süt, yarı sıcak su yapıyorum oda bi alışkanlık oldu :26:
günaydınnn canımm
Günaydın kızlar,
..ve en önemlisi bu kaynanayla sana Allah kolaylıklar versin!! Ay resmen sinirlerim tepeme çıktı sabah sabah dellendim.. Nasıl sabrettin canım o sözlere.. Valla Allah güç vermiş, sabır vermiş sana.. Daha da sabırlar versin de kandini üzme inşallah..! Ay bana öyle dicek de.. amanıınnn!! Konuşamdan duramam beennn..!! Kocanla da Allah hep mutlu etsin sizi, hep böyle yanında olsun inşallah!! Sen neler çekiyorsun bilmiyor mu bu kadın!! Ama sırf seni üzmek için.. Dedikleri gibi sen hamile kalsan da bu böyle davranmaya devam eder, bak kendini hazırla ve sakın üzmee!! İlerde eminim zaten allah'ın izniyle bi bebeğin olduğunda da yok şöyle emziremiyorsun, yok böyle bakamıyorsun, yemek yemedin sütün olmadı bilmem nee.. Daha neler bulur söylücek.. O testlerin bi güzel çıkar da artık o kadına gösterir misin o testleri yoksa başka bir şey mi yapmak istersin bilmem... Ay gözlerim doldu sinirdeenn! Nasıl böyle bir şey söylemeye hak buluyo cahil kadın yaaa!! Hayır yani bir problem de olabilir, insanın başına neler geliyo.. Her şeyin çözümü var artık!! Sakın üzme kendinii.. Biz burdayıızz.. Ay neler neler söylemek istiyorum da buraya yazılmaz yanii!! Allah böyle insanlardan hepimizi, sevdikelrimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu korusun!! Bu Dünya'da kimsenin ettiği yanına kalmaz canımm! Burda kala, öbür dünyada kalmaz.. allah her şeyi görüyo.. Sen gönlünü ferah tuttt
Tebriklerrrr
Tebriklerrrr
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
Oyyyy harika bir haber buazmine hayranım aliye moral veriyorsun, can katıyorsun diyetime valla Sen bir iş falan kursan bu azimle offff kim bilir neler yaparsın, bir iş kurarsam ki bir gün mutlaka yapıcam bunu, emre biraz kendine yetecek duruma gelince, seni arıycam ortaklık için seninle ortak olsam sırtım yere gelmez
maşallah
Sagol canim esim arada bir nefes darligi cekiyor uykuda yakaliyor tekrar nefes alana kadar canimdan can gidiyor benimde bir gece korkudan ben gidecegim.
benim elimde de uyku apnesi var.. geceleri tıkanıyor nesefi neredeyse yarım dakika nefes almadığı oluyor ölüyorum korkudan. ama o aletlere bağlanıp da bir gece hastanede yatmaya ikna edemedim bir türlübiraz kilolu zayıflamam lazım doktor da onu diyecek diyor. e zayıfla diyorum yok.. akşam ben yoğurt yerken o cips yiyor...
aliyem çooookkk mutlu oldum senin adına ,hadi birlikte geçelim güclendirmeye ben de bu sabah 51.1 gördüm ,bir kilo sonra güclendirmedeyim
ben gruptan atıldımmı
giremedim bugün hatta tartılmayı bile unutmuşum çok moralim bozuk
tatil dönüşü apt.nın gider borusu tıkanmış yani biz yokken olmuş evimi su basmış 2 haftadır onunla uğraşıyorum
bugün kaynanam bana "kısır" dedi sabahtan beri ağlıyorum
bildirim yapmayıncamı listeye giremiyoruz yoksa ben artık gittimmi aranızdan???????????
Ayyy ne güzel 50 lere dayanmışsın...seni de tebrik ediyorum,aynı kiloda başlamışız...ben de görür müyüm acaba 50ler..:26: