Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim anladığım kadarı ile bu soya sos tavukta baya kurtarıcı alayım bari..
izinli sınırlı mıydı soya sosu sanki, her tavuğa katmamak daha mı iyi :44:
sınırlı izinlimi hatırlamıyorumdatavuk göğüs yapınca kullanıyorum 2-3 günde bir falan hiç bişeyi abartmamaya çalışıyorum valla :)
bu arada benimki tuzu azaltış soya sosu light yoktu :)

Son düzenleme:
Beyaz gunde balik ve tavuk'un yanina sut, yumurta beyazi, yogurt tuketebilirsin. Sinirli izinlilerden o gun hic tuketmemen faydali olacaktir. O yuzden ben o gun peynir yememeni oneriyorum. Cunku burdaki peynirlerin yag orani hep yememiz gereknden yuksek.

Bir de oyle hemen beyaz yumruk gibi bir harekete gecmeni onermem. Cunku o kilonun cok duraklayacagi donem icin gecerli. Eger her sefer onu yaparsan giderek etkisi zayiflicaktir.

Bi de balik ve tavugu ne kadar tuketebiliyosan o kadar tuket. Ondan zarar gelmez. Onlari ne kadar cok tuketecegin kilo vermeni hizni belirler. Audrey'in blogunu okuyosan, o da ilk ay hep balik yemis ve ilk ayin sonunda tam 10 kilo vermis. harika sonuc. Ama benim bunyem fazla baliga isyan ediyor. palamut sezonunda baliktan cikmisim, bi tek ton yiyebiliyorum. bakalim, simdi lufer var, bir iki de ona bakalim.

Teşekkür ederim.
Şimdiden yapmayı düşünmedim zaten de acaba bilmeden yapıyor olmayım diye sordum.
Fazla balığı benim bünye de kabul etmiyor, atakta 2. akşama bile dayanamadım ama alışmak lazım tabi farkındayım..

Kızlar kızlar.. hani şu beyaz yumruk, beyaz gün vs diyorsunuz ya nedir kendisi.. sadece beyaz et mi yiyorsunuz yanınsa süt yoğurt yumurta peynir var mı?
şahsen ben başlayalı daha hiç kırmızı et yemedim de... bu sefer durakladığımda ne yapacağımı mı şaşıracağım diye düşündüm bir an:18:

yumruk 3-4 günlük atak, beyaz gün de sadece beyaz proteinler tüketmek demek. duraklamaarda silah olarak kullanılabilecek şeyler. ben beyaz günden hiç bir fayda görmedim. yumruğun faydası ise sınırlı oldu diyebilirim. duraklama vücut yağ kaybetmesinin sorun yaratmayacağına ikna olana kadar geçmiyor. ben bunu kabullendim

Arkadaşlar regl dönemi su tutma oranınız ne kadar?

Ona göre kendime kızıp kızmamaya karar vericem..:26:

Arkadaşlar regl dönemi su tutma oranınız ne kadar?

Ona göre kendime kızıp kızmamaya karar vericem..:26:

Ben bi tek regl gunlerimde dogru durust kilo verebiliyorum. Regl arasi gunler hep duraklama. Reglde bir dedikte 3 kilo verdigim oluyor, buyuk bi ihtimalle bunun cogu su. Ama tabi her bunye farkli calisir.

Ben bi tek regl gunlerimde dogru durust kilo verebiliyorum. Regl arasi gunler hep duraklama. Reglde bir dedikte 3 kilo verdigim oluyor, buyuk bi ihtimalle bunun cogu su. Ama tabi her bunye farkli calisir.

vavvvvv:KK52:

sevindim valla...
benim en büyük derdim ödemdi...

verdiğim kiloların çoğunun da su olduğunu biliyorum zaten ama bu ödemin gitmesi beni inanılmaz derecede rahatlattı....

sabahları yatakten ölü gibi kalkıyordum:KK53:

çok şükür şimdi rahat kalkıyorum ve üzerimdeki o ağırlık hissi artık yok...

sırf bu yüzden bile bu rejime devam edebilirim zaten...

Bugün 06:30 da uyanan emre çorbasını gözü kapalı yiyip uyudu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ohhh dünya varmış ya huuuu :KK52::KK52::KK52::KK52:

Ben de kendime ( bi işe yaramayan nicer dicer ile) lahanalı, havuçlu, elmalı yoğurtlu salata yaptım onu yiyorum. Hava soğudu ya su ihtiyacı azaldı sanki, sizde de öyle mi? hele ki diyeti boşladığım günlerde nerdeyse 1 litre bile su içmiyorum.
Bu diyet için kim sağlıksız diyorsa beri gelsin :KK4::KK4: vallahi ben diyete uyduğum sürece daha sağlıklı besleniyorum :KK34: gereğince su içip abur cubur hazır gıda tüketmiyorum, ki benim bildiğim sağlığa en zararlı şeyler ambalajlı gıdalar :KK50: özellikle de son kullanma tarihi uzun olanlar :KK50:

Bugün 06:30 da uyanan emre çorbasını gözü kapalı yiyip uyudu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben de kendime ( bi işe yaramayan nicer dicer ile) lahanalı, havuçlu, elmalı yoğurtlu salata yaptım onu yiyorum. Hava soğudu ya su ihtiyacı azaldı sanki, sizde de öyle mi? hele ki diyeti boşladığım günlerde nerdeyse 1 litre bile su içmiyorum.
Bu diyet için kim sağlıksız diyorsa beri gelsin :KK4::KK4: vallahi ben diyete uyduğum sürece daha sağlıklı besleniyorum :KK34: gereğince su içip abur cubur hazır gıda tüketmiyorum, ki benim bildiğim sağlığa en zararlı şeyler ambalajlı gıdalar :KK50: özellikle de son kullanma tarihi uzun olanlar :KK50:

aynen tatlim bende kendimi daha saglikli hissediyorum dukandan sonra....bakmayin kiziyorum veremiyorum kilo diye ama gidecegini biliyorummm ne kadar dayanabilir ki?

Merhaba.

Adana'da mısın? Oranın soğuğundan ne olur yaa :KK1: Baba tarafı Adana'da benim, ablam da Osmaniye'de. Daha dün "sıcak" diyolardı :)

E vermişsin işte yarım kilo daha, ne güzel :KK9: Hem güçlendirmeye geçsen bile öyle her istediğin an doya doya tatlı pasta börek yiyemiceksin ki.. Biraz daha sabret bence..

Boyun kaç? Onu da yaziyim.

Zaten geçen hafta bildirim yaptığın için, hedef kilon yazıyor bende canım, önemli değil :KK66:

Ve de tebrikleeerr :KK9::KK9::nazar:

Gördün mü baaakkk :KK53: O kadar dert ettiğine deymedii :KK34: :KK9::KK9: Tebrikleer :nazar::nazar: :129:

evet cnm adanadayım dun felaket bır sıcak vardı bugunde soguk odul gunumde haftada 1 yemeyı dusunuyrum

valla love01 cım :) ben baska memlekette yasayamam yaww

Son düzenleme:
yulaf kepeğiyle yaptığımız yumuşak hamurlardan bıkıp, daha kıtır kıtır bişeyler isteyenler için, bugün uydurduğum tarifi paylaşayım.

2 yumurta (en miniklerinden)
2 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı lor
1 çay kaşığı mahlep
1/2 yemek kaşığı sirke
1 paket kuru maya (minik paketlerden pak maya)
6 kaşık yulaf kepeği
yumurtaları çırpın. süt, mahlep, sirke ve iyice ezilmiş loru katıp karıştırın. kepek ve mayayı katın. homojen bir hamur olana kadar yoğurun. yarım cm den daha ince halde açın. serçe parmağı ebadında kesin. fırın ızgarasına yağlı kağıt serin ve onun üzerine dizin. bir müddet oda sıcaklığında beklesin. sonra ısıtılmamış fırına atın ve fırın yüksek bir derceye ayarlayın. ben 320 dereceye ayarladım.30 dk da pişti. bildiğiiz galetalar gibi kahve rengine döndü hafif. tadı gayet iyi. kıtır kıtır bişeyler sevenlerin hoşuna gidecek. ben pek memnun kaldım. ne zamandır canım galeta peynir yemek istiyordu. bugün yapabileceğim sanırım.

yulaf kepeğiyle yaptığımız yumuşak hamurlardan bıkıp, daha kıtır kıtır bişeyler isteyenler için, bugün uydurduğum tarifi paylaşayım.

2 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı lor
1 çay kaşığı mahlep
1/2 yemek kaşığı sirke
6 kaşık yulaf kepeği
yumurtaları çırpın. süt, mahlep, sirke ve iyice ezilmiş loru katıp karıştırın. kepek ve mayayı katın. homojen bir hamur olana kadar yoğurun. yarım cm den daha ince halde açın. serçe parmağı ebadında kesin. fırın ızgarasına yağlı kağıt serin ve onun üzerine dizin. bir müddet oda sıcaklığında beklesin. sonra ısıtılmamış fırına atın ve fırın yüksek bir derceye ayarlayın. ben 320 dereceye ayarladım.30 dk da pişti. bildiğiiz galetalar gibi kahve rengine döndü hafif. tadı gayet iyi. kıtır kıtır bişeyler sevenlerin hoşuna gidecek. ben pek memnun kaldım. ne zamandır canım galeta peynir yemek istiyordu. bugün yapabileceğim sanırım.

cok imreniyorum size yaa oh yapip yapip yiyorsunuz...bende ilk zamanlar yapiyordum ama ciksss ben krebe bayiliyorumm ve tüm hakkimi krepte kullaniyrum:44: artik güclendirmede kepek artinca yaparim bende bunlari:KK56:

havalr serineyince su ihtiyacının azaldığı doğru ama ben havalarla birlikte grip olduğum için hala ağzım çok kuru. diyet ve sağlıklı beslenme konularında sana katılıyorum.

eleştiri değil aslında. bazı kişiler, kitapta verilen izinlileri kendilerince biraz genişleterek tüketiyorlar. ben de bir dönem öyle yaptım. mesela beyaz peynir, kaşar, tavuk but v.b sadece buna dikkat çekmek istedim. bilinçli miydi, yoksa kitabı henüz okumadığınız için mi öyle yaptınız bilemedim.

Hayır tabiki kitabı okuyorum orada izin verilenlerin neredeyse hiçbirini tüketmedim suan regliym acayip tatli istiyor Canim ama kilo vermem güçlenir diye sutlu kakao bile içmiyorum Puding yapılabilir yapmıyorum dukanella falan aklım gidiyo ama 38 beden elbiselerimi özledim :KK16:

cok imreniyorum size yaa oh yapip yapip yiyorsunuz...bende ilk zamanlar yapiyordum ama ciksss ben krebe bayiliyorumm ve tüm hakkimi krepte kullaniyrum:44: artik güclendirmede kepek artinca yaparim bende bunlari:KK56:

şu an evde yulaf kepeğiyle yapılmış bir sürü şey oldu. onlar bitince cips deneyeceğim. bitmeden yaparsam hepsini birden yiyorum :-)

güçlendirmede kepek artıyor mu ya? ben de kitabı okumamışa döndüm.. :-)

şu an evde yulaf kepeğiyle yapılmış bir sürü şey oldu. onlar bitince cips deneyeceğim. bitmeden yaparsam hepsini birden yiyorum :-)

güçlendirmede kepek artıyor mu ya? ben de kitabı okumamışa döndüm.. :-)

ohhh ellerine saglik alisimmm bulusmayada getir olurmu:KK76::KK76::KK76::KK9::KK9::KK9:
evet yarim kasik artiyor:KK56: yanlsi hatirlamiyorsam bak görüyormusun benide süpheye düsürdüm birazdan kosa kosa kitabima sarilicam:44:

2 yemek kaşığı süt
3 yemek kaşığı lor
1 çay kaşığı mahlep
1/2 yemek kaşığı sirke
6 kaşık yulaf kepeği

çayın yanına süper olur bu :)))))
bunun yarısını tatlandırıcıyla ve tarçınla yaparsam tatlı bisküvi de olur :)
şimdi uzaktayım, önümüzdeki hafta mutlaka yapacağım. teşekkürler... :KK9:

çayın yanına süper olur bu :)))))
bunun yarısını tatlandırıcıyla ve tarçınla yaparsam tatlı bisküvi de olur :)
şimdi uzaktayım, önümüzdeki hafta mutlaka yapacağım. teşekkürler... :KK9:

ben de onu düşündüm. sadece mahlep yerine tatlandırıcı ve tarçın. hatta güçlendirmede olanlar kuru meyvelerden de ekleyebilir. selanik gevreği gibi olur.

Maşallaahh :nazar: Nasıl kırdıınn? Gerçi yazmıştın galiba ama :44:
Ben de 1-2 beyaz gün yapam yaa :KK4: Spor da yapıyoomm :KK8: Hadi bakalıımm...

Bi de geçen hafta 70,9 muşsun sankim :44::KK34: Gerçi önemli olan sonuç tabii hihi :KK1: Bi deee boyun kaç gülüm :))

canım benüm valla kırdımya 69,9 bilem dedi göz kırptı yani

ben süt ürünü tüketmiycem bi kaç gün faydasını gördüm dene derim mesala şimdi gögüz yadim ki kendileri bogazıma takılıp beni boguyodu yanında çay içtim ayran kola çıkardım

geçen hafta öle yazdıysam öledir ama ben takvime 70,7 yazmışım canım boyum 168

dene benim yöntemi bakalım sonuç alıcakmısın

YAGMUR tebrikler canım sende kırmışsın yakında güçlendirme var galiba benimde kalan daha 5 kiloyu geçikmiş yawww daha çok yol var dimi kızlar

X