Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım ben geçtim güçlendirmeye ama sonra bi baktım, güçlendirme falan hikaye ben baya ham ham yiyorum :KK43:( Bana azıcık izin veriliyo, şu koca boğazımı tutamıyorum ben :KK43: Ondan da azıcık bundan da zıcık oh ohh!! Sonra tatilde de yiyince bak ne olduu :KK43: Oldum +3. Tamam dedim yedim, bari cezasını çekiyim.. O yüzden hadi 2-3 hafta seyir yapiyim de, 57-58 oliyim, sonra yine geçerim ciddi bi güçlendirmeye dedim.. Olmuyoo.. Gitmedi öyle atakla falan. Bunlar baya baya üstüme yapıştı artık benim demek.. Şişlik falan değil, baya kilo bunlar demek :KK43: Sporla beraber güçlendirmeyle gider mi dersin 3-5 kiloo? Ama gitmez gibime geliyor yaa! Çok yani çünkü.. Ay ama canım şimdi görsen göbeğim acayip yağlı kiii!! Gerçekten.. Sizinle buluşmam gibi değil. O yüzden gider sandım :KK43: Bak akşam ölçtürücem ya, söylerim yarın oranları.

Canım ama aldım ki iştee.. 60 kiloda sarkık karınlı bi kadınım şu anda. Güçlendirmede de veremiceksem hiç başlamam, bu kiloyla güçlendirmeye :KK43:( Böyle çok şişko hissediyorum. Off!! Zayifet geçirsem keşkeee Hıhhh!!!

Ve ayrıca midem acayip ağrıyo şu andaa :S Süt mü içsem. Off!! Ne geçiriirr :KK43:

Delycim spora bende gidiyorum eğer sporu rahat yaparsan çok rahat gider.Bizim sporda hatunlar rejim yapmadan ayda 2 kilo veriyor eminim sen yaparken verirsin vermenin yanında zaten çok fit bir vucüt olacağı için bence hiçbir sorun olmayacak sen fena takmışsın kendine:))) o hatunları düşün yiyorlar 2 veriyorlarsa sen dikkat ederek daha çok verirsin morali bozma ganımca...

Günaydiiiiiiiiin kizlaaaaar buaralar cok depresyondayim....sizinle neseleniyorum inanin....sabah medoshu okumak icin kosturdum evde bilgisayrim olmuyor ya artik haftasonuna kdar ne kötü bir durummuss.....benim kilom cok sabitlendi ya...ama beden olarak kücülme var gibi gibi birazdan facebooka resim paylasicam bu sabah cektim....dukan bana coook ay vermisti zaten 4 ay verdi baskalarina 2 ay veriyor 10 kilo icin garip ama bildi adam.....

ahahahaa deli şeyler sizi çok gülüyorum ben size yaaa :KK60:
öncelikle şunu söyleyeyim ipektoşum küsmeyin ama arayamam 6'da çünküüü nesliyle buluşucazz :KK52:
ama şimcik hızlıca anlatıcam size.
ben hastaneye gittim tahlil sonuçlarımı almaya aman sormayın orda da kolestrol bir tavan ki sormayın hem de hem iyisi hem kötüsü:KK50:
neyse bunu sonra konuşuruz.
çıktım hastaneden bir mağazaya uğramama gerekiyordu,çarşı içinden epeyce yol yürümem gerek,başladım yürümeye.yanımda da bir çocuk var farkındayım,aynı tempoda yürüyoruz biz bunla yanyana.ama çok enteresandı yaaa,hani aynı ayakları aynı anda atıp aynı ritimle ve yanyana yürüyoruz.sağdan soldan bir sürü insan geçiyor ama biz yanyanayız.uzaktan biri görse bizi birlikte zanneder öyle garip bir durum.sonra ben bir mağazaya girip bişey soracaktım,dedim buraya kadarmış çocuk alıp başını gidecek,ben de yetişmek için peşinden koşacak değilim ya.neyse girdim sordum çıktım anaaa bir baktım bu beni bekliyor:KK53:
ama ben direkt salak yapıyorum,hiç farkında değilmişim gibi yani :KK34:
bugün de mini etek falan var üstümde,bu yine yanımdan yürüyor tintin ayyy ama beni bir gülme tuttu,çaktırmamaya da çalışıyorum ama kıskıs gülüyorum:KK9: utandım mı naptımsa,dedim ya ben hiç beceremem böyle şeyleri diye:KK53:
neyse sonra esas mağazama geldik,en az 1 saat sürerdi işim.girdim neyse hakikaten 1 saat sonra falan çıktım ve tabikii ben çocuğu çoktaaaan unutmuştum.sonra alakasız bir sokağa girdim anaaa bi baktım bu yine tintin yanımdan yürüyor.ay ama nasıl gülüyorum çaktırmadan,çok komik değil mi ama yaaa :KK60:
neyse sonra ilerledim iyice kaldırıma çıkmam gerekti ve yolumuz kesişti.sonra bu laf attı artık,ben de kaldırıma çıkın diyecektim çok araç geliyor dedi.hay allah razı olsun dicektim,ben beyinsizim yaa neyse :KK33:
sonra dedi nereye işe dönücem heykele doğru gidicem taksi bekliyorum dedim.bu da benim arabam da oraya yakın isterseniz taksiyle gidelim dedi,eee olur madem dedim :)))))
sonra bindik ama bu benim işyerime değil kendi arabasına gitmemizi söyledi taksiciye,neden dedim.ben bırakayım sizi arabayla dedi:KK55:
sonra bindik ve arabasında uzattı elini adını söyledi,ben de söyledim neyse sonra kartını verdi ve kaşınmak suretiyle ben de verdim:KK33:
sonra bıraktı beni işe,azcık lafladık işlerimizden.17:30'da toplantısı vardı oraya gidiyordu.ben inerken de ararsam daha sonra bir kahve içebiliriz dimi dedi,olabilir belki dedim :nazar:
heee bu arada asıl yaptığım adiliğe inanamayacaksınız,biz daha hiç konuşmadan yolda birbirimizi tanımadan yürüyorken,biz nesliyle konuşup randevulaşmış olduğumuz halde,telim çalmış gibi yapıp randevu yeri ve saatini söylüyormuşum arkadaşıma gibi yaptım ki çocuk da gelsin ahahahaha inanamıyorum bunu yaptığıma yaaa,çok zor durumdayım bacılarım :KK60:
gerçi çocuğun toplantısı varmış ya istese de gelemezmiş,belki de gelemeyeceği için o da yolda konuşup tanışmak durumunda kaldı:KK34:
şimdilik izmirden bu kadar :KK24:

kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor:KK52:

Canlarım tekrardan günaydın,hemencicik size uzuunnn bir özet geçiyorum:KK9:
benim kartvizitimde cep telim yazmıyor,bu sazan da dğün kart alışverişi yapınca o zaman ararım bir kahve içeriz demişti yaa kartımda cebim var sandı heralde:KK53:
neyse otelden aradı bağladılar teli bana,çocuk tanıttı kendini,şu firmadan şu kişiyim diye,ben de masusçuktan tanımamış gibi yaptım,ay çok .....yım vallahi:KK9:
çıkaramadınız galiba dün tabışmıştık dedi,aaaaa evet kusura bakmayın benzer bir firmaya teklif hazırlıyordum da onlar arıyor sandım bir an dedim.bu da ben de ne çabuk unuttunuz dedim dedi:KK35:
neyse sonra anlattı işte bodruma gidiyorum yoldayım,aslında size uzuuun ve güzel bir mesaj hazırlamıştım tam yollayacaktım bir baktım cebiniz yokmuş ben de araryayım dedim dedi.ben de hah işte tam da böyle durumlardan korunmak için cebim yok kartımda dedim.mail atsaydınız dedim :KK1: bu da aldım ben mesajı tamam dedi.neyse işte bunun üstüne arayayım demiş.sonra senli benli konuşmaya başladı ama ben yine de siz diye hitap ettim,mesafemi koruyayım dedim:26:
dün toplantı için gittik ama biraz gecikti,sonra yemeğe gittik 12'de kalkabildim falan dedi.ben de arkadaşımla buluştum kahve içtik dedim,bu da dedi zaten toplantım olmasaydı o kahveyi size ben ısmarlayacaktım dedi:nazar:
ben de dedim kusura bakmayın ama arkadaşım istanbuldan gelmişti ve çok kısıtlı vaktimiz vardı,ben her halukarda onunla olacaktım dedim:KK9: uyuza bak yaaa,sanki ben onun davetini hemen kabul edecekmişim gibi hıhh:21:
neyse yarın akşam dönecekmiş.her hafta ç.ba akşamı bodruma gidip 1 gece bodrum çalışıyormuş,diğer günler izmirdeymiş.
kesin h.sonu falan bi kahve içelim der ama ben kabul eder miyim bilinmez tabii :KK53:

diğer taraftan da en sonunda neslim ve cute ile buluştuk dün akşam ve elbette dünya tatlısı levinnnnn:KK16:
süpper geçti,ilk buluştuğum dukaniçelerim benim:21:
bu arada vallahi kızların hiç de kilo vermeye falan ihtiyacı yok,herkes fıstık gibi boy pos endam hey maşallahhhh:nazar:
ayrıcaaaaaa aliyem ve neslime tekrar çok çoook teşekkürlerimi sunuyorum,ellerinize sağlık çiğ çiğ bile götürdüm:KK56:
bu akşam da pişiricem inşallahhh :KK9:
siz bizle paylaştıkça Allah da sizin kilolarınızı alsın emi aminnnnn :KK16:
oyyy levin kuzusu var yaaa Allahım bir çocuk ağlarken bile bu kadar güzel olabilir mi yaaa,Allah nazarlardan saklasın:nazar::emir_bebek:
bence her kadın hemen çocuk sahibi olmalı,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:emir_bebek:
hepiciğinizi öpüyorum :KK54:

canım çok tebrik ederim,çok güzel başlangıç yapmışsın :KK9:

anaaaaam ne hiycanliiiiii yaaaa....cocuga bak ya özgüveni tavan yapmissss sende cok alemmissin bebeim:KK16::KK16::KK23::KK23: ayyy hadi hayirlisi tüm gelismelerden haberdar olmak istiyoruzz:KK76:

canlarım hepiciğiniz sağolun var olun 2 gündür yazdıklarınız için,herşeyimizi paylaşmak çok keyifli:KK16:
ancak gelin görün ki benim pek yanılmayan önsezim bu iş olmaz diyor :KK50:
yani dün heyecanlandım ok de sonra mantıklı düşününce çok mantıksız geldi bu iş :KK19:
düşünsenize yani şey budalası gibi takip edip de bir punduna getirip kız tavlamaya çalışan erkek modeli,bir de yol da tanışıyorsun falan.yani bu ormalde hiç bana uygun bir durum değil:KK50:
ne bileyim iş vesilesiyle tanışsaydık falan çok çok farklı düşünebilirdim ama şu an direkt önyargılı düşünüyorum.
bir de şöyle bir detay var dün üstümde de oldukça kısa bir etek vardı.altımda parlak tayt çorap vardı ama yine de etek kısaydı:KK23:
yani çocuk da benim temiz kalbimin değil de eteğimin peşinden koşmuştur elbetteki:KK14:
üff neyse yine de dönsün bakalım bir kahve içerim yine de :nazar:
zaten orda sohbet muhabet ben onu 5 dakikada ölçer tartarım ama nedense içinde iyi bir his yok bu durumla ilgili.
yine de hayırlısı tabi neyin nerden geleceği belli olmaz.ama lütfen Allahım hayırsız olan herkesi benden uzak tutsun artık,bu yaştan sonra olmadık insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum,bi de sizi çoook seviyorum :KK16:

Medesacımm çok doğru düşünüyosun canım tedbirli olmakta da çok haklısın..ama şöyle bi durumda var senin etek boyun kısa olabilir bu da seni daha da çekici yapar kim kime iyi niyetiyle temiz kalbiyle en başında bakar ki..herkes yakışıklı mı çekici mi güzel mi diye bakar ve onu tanıdıkça daha da çok etkilenir ..çocuğun normal üstü bi tehlikesi yoksa bu tüüüm erkekler için geçerlidir ki güzel kızdan etkilenirler :KK34:

Bir de ilk hoşlantı günlerinde sürekli sorgular insan kendini..ben de öyle başlamıştım ilişkime..tanıştığımız gün siyah kısacık bi elbise saçlar başlar o biçim olduğumdan çook çok daha havalı bi haldeydim sonra o benle ilgilenince hep aklımda senin düşüncelerin vardı..hatta sırf bu yüzden aylarca kalbim çarptığı halde kabul edemedim..
ama insan karakterini bi şekilde açığa çıkarır o yüzden önsezilerin olmayacak dese de 1 kahve içimlik şans ver derim ben :KK34:

Belki adamın karakterinde tarzında çok da bi sıkıntı görmeyeceksin belki de çok iyi bi insandır ve ilk defa böyle bişey yapıyodur?? ama yine de sana uygun olmayan hiç tahammül edemem diyeceğini başka yönlerini göreceksin belki de..:44:

O yüzden en kötüsü bi kahvelik vakit ayır derim..tedbirli olarak tabiki..:KK34:

tam tarifini istesem, bende zaten nerdeyse doğuştan diyebileceğim bir barsak tembelliği var belki işime yarar..eczaneden bir ilaç aldım onu kullanıyorum ama doğal yol daha iyi..

tabii ki seve seve veririm tarifi: şimdi malzemeler şunlar:
3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber (tane olarak; toz değil)
1 tatlı kaşığı da karanfil

elma ve limonları iyice yıkayıp dörde bölünüyor, büyük bir tencereye 3 litre suyu ve tüm malzemeler katılıyor. ben karanfillerin bir kaç tanesini değişiklik olsun diye elma dilimlerine yerleştiriyorum...sonra kaynatılıyor (çok da mis bir koku salıyor evin her bir yanını), kaynadıktan sonra 5dakika daha ocakta bekletiyorum ve sonra kapağı kapalı olarak şöyle yarım saate kadar daha bekletikten sonra malzemeleri süzerek şişeye doluduruyorum (benim büyük bir cam sürahim var, ama o bile yetmiyor, yani 2-3şişe doluyor). buzdolabında aşağı yukarı 2 gün saklanabilinir. Her öğünden sonra bir bardak demişti diyetisyen. ben arada da içiyordum. annem bana sormadan kahvaltı öncesi 2bardak içmiş, metabolizması baya bi hız kazanmış sanırım, o kadar sık tuvalete gittiğine göre :KK9: umarım faydası dokunur ama tadı güzel, ama en çok eve yaydığı koku hoşuma gidiyor. aslında tam böyle sonbahar kış havası veriyor o koku eve:KK16:
bu arada demin kütüphaneye gelirken iki tane genç yanımdan geçerken birbirine güzel bayan dediler beni işaret ederek ayy nasıl tavan yaptı egommm :KK9: kocam duymasın vallah rejimime engel olur..yüzüm bu aralar pırıl pırıl parlıyor, saçlarım da öyle, şimdi böyle iltifat da geldiğine göre iyi yoldayım :KK9: aman allah sahibine bağışlasın ikisini de, yakışıklılardı da, benim için her zaman number one dünya tatlısı kocam, hepsinden yakışıklı bana göre :nazar:

canlarım hepiciğiniz sağolun var olun 2 gündür yazdıklarınız için,herşeyimizi paylaşmak çok keyifli:KK16:
yani dün heyecanlandım ok de sonra mantıklı düşününce çok mantıksız geldi bu iş :KK19:
düşünsenize yani şey budalası gibi takip edip de bir punduna getirip kız tavlamaya çalışan erkek modeli,bir de yol da tanışıyorsun falan.yani bu ormalde hiç bana uygun bir durum değil:KK50:
ne bileyim iş vesilesiyle tanışsaydık falan çok çok farklı düşünebilirdim ama şu an direkt önyargılı düşünüyorum.
istemiyorum,bi de sizi çoook seviyorum :KK16:

ön yargılı olma cicimm,,iyi düşün ii olsun :KK16: belkide bu ewrenin sana bi hediyesidir..

3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın

elma ve limonları iyice yıkayıp dörde bölünüyor, büyük bir tencereye 3 litre suyu ve tüm malzemeler katılıyor. ben karanfillerin bir kaç tanesini değişiklik olsun diye elma dilimlerine yerleştiriyorum...sonra kaynatılıyor (çok da mis bir koku salıyor evin her bir yanını), kaynadıktan sonra 5dakika daha ocakta bekletiyorum ve sonra kapağı kapalı olarak şöyle yarım saate kadar daha bekletikten sonra malzemeleri süzerek şişeye doluduruyorum (benim büyük bir cam sürahim var, ama o bile yetmiyor, yani 2-3şişe doluyor). buzdolabında aşağı yukarı 2 gün saklanabilinir. Her öğünden sonra bir bardak demişti diyetisyen. ben arada da içiyordum. annem bana sormadan kahvaltı öncesi 2bardak içmiş, metabolizması baya bi hız kazanmış sanırım, o kadar sık tuvalete gittiğine göre :KK9: umarım faydası dokunur ama tadı güzel, ama en çok eve yaydığı koku hoşuma gidiyor. aslında tam böyle sonbahar kış havası veriyor o koku eve:KK16:
bu arada demin kütüphaneye gelirken iki tane genç yanımdan geçerken birbirine güzel bayan dediler beni işaret ederek ayy nasıl tavan yaptı egommm :KK9: kocam duymasın vallah rejimime engel olur..yüzüm bu aralar pırıl pırıl parlıyor, saçlarım da öyle, şimdi böyle iltifat da geldiğine göre iyi yoldayım :KK9: aman allah sahibine bağışlasın ikisini de, yakışıklılardı da, benim için her zaman number one dünya tatlısı kocam, hepsinden yakışıklı bana göre :nazar:

teşekkür ederim :)

peki o kaynayan elmalar limonlar ne oluyor sonra yenebilecek durumda oluyor mu.. hani ben daha seyirdeyim yiyemem ama kocacık için elmalı turtaya katsam katılır mı mesela.. bir de seyirde meyve yasak ya sıkıntı olur mu ki bunu içmem

Son düzenleme:
3 litre su
2 yeşil elma
1limon
2 çubuk tarçın

güzel birşeye benziyor. ben de deneyeyim. metabolizma hızlandırıyor öyle mi?

Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)

bir de şöyle bir detay var dün üstümde de oldukça kısa bir etek vardı.altımda parlak tayt çorap vardı ama yine de etek kısaydı:KK23:
yani çocuk da benim temiz kalbimin değil de eteğimin peşinden koşmuştur elbetteki:KK14:
üff neyse yine de dönsün bakalım bir kahve içerim yine de :nazar:
zaten orda sohbet muhabet ben onu 5 dakikada ölçer tartarım ama nedense içinde iyi bir his yok bu durumla ilgili.
yine de hayırlısı tabi neyin nerden geleceği belli olmaz.ama lütfen Allahım hayırsız olan herkesi benden uzak tutsun artık,bu yaştan sonra olmadık insanlarla vakit kaybetmek istemiyorum,bi de sizi çoook seviyorum :KK16:

oy benim sağduyulu, mantıklı arkadaşım. kıyamam ben sana :-)

Ya ben hasta oluyorummmm sanırım, burnumda musluk var resmenn ve mecburen tylolhot içtimmm ama gözümü açtı mubarekkkk :)

geçmişolsun kuzu. ben de aynı durumdayım. tylolhot istiyor canım :-) çok severim ben. ama içmiyorum. şekerli diye. suda eriyen aspirin içitim. vitamin içitim. bana da geçmiş olsun :-)

Hahaha :KK70: 'denizde köpek balığı kovalayan türler' :KK1::KK54:

Etrafta kötü bir yiyecek gördüm mü, kokusunu içime çektim miydi hemen aklıma bunu getiriyorum: köpek balıklarından kaçan sarı kafa. :KK1: Kodu kaçtı onun bilen varsa buraya yazıverse, ben de arada sırada yapıp eğlensem kendimce? :KK53:

-

Kabızlık hakkında yazan herkese çok teşekkür ederim, hepsini Dukan defterime (evet adama özel defter ayırdım içine tarifleri, püf noktaları vb. yazıyorum :KK17:) not aldım. Ayrıca Medesa tam senin heyecanlı maceranın orta yerinde kötü muhabbet açmış gibi oldum ondan dolayı da özür dilerim. :26: İnşallah hayırlısı olsun, kısmetin nereden çıkacağı nasıl olacağı belli olmuyor. :nazar:

Bugün hazır evdeyken Nesli ciğeri ile İpek poğaçası yapayım dedim. :) Akşama çıkacağım, bakalım inşallah haftada 1-2 gün sergide çocuk gezdirme işim olacak. :KK52: Poğaçamdan da alırım yanıma kolaylık olur diye şimdiden hazırladım. Tek olumsuz taraf: Pazar günkü Avrasya koşusunu kaçıracağım ya. 8 km seneye kaldı artık. Kısmet. :)

selam,

dünkü +yı vermişim. 94,7yim. önce iyi haberi vereyim:)

burnum hala akıyor, boğazım hala acıyor ve hala hapşurup öksürüyorum:KK43:

dün işyeri hekimi niye geldin hastasın, raporunu uzatayım dedi ama işim çok diye kabul edemedim.

bilgisayarım olmayınca sizsiz bu rejimin anlamı olmuyor yaa. siz olmayınca motive olamıyom, sizi merak ediyom.

hastalara geçmiş olsun.

sizden uzakta yapayalnız kalan azra :KK43:

Canım ben geçtim güçlendirmeye ama sonra bi baktım, güçlendirme falan hikaye ben baya ham ham yiyorum :KK43:( Bana azıcık izin veriliyo, şu koca boğazımı tutamıyorum ben :KK43: Ondan da azıcık bundan da zıcık oh ohh!! Sonra tatilde de yiyince bak ne olduu :KK43: Oldum +3. Tamam dedim yedim, bari cezasını çekiyim.. O yüzden hadi 2-3 hafta seyir yapiyim de, 57-58 oliyim, sonra yine geçerim ciddi bi güçlendirmeye dedim.. Olmuyoo.. Gitmedi öyle atakla falan. Bunlar baya baya üstüme yapıştı artık benim demek.. Şişlik falan değil, baya kilo bunlar demek :KK43: Sporla beraber güçlendirmeyle gider mi dersin 3-5 kiloo? Ama gitmez gibime geliyor yaa! Çok yani çünkü.. Ay ama canım şimdi görsen göbeğim acayip yağlı kiii!! Gerçekten.. Sizinle buluşmam gibi değil. O yüzden gider sandım :KK43: Bak akşam ölçtürücem ya, söylerim yarın oranları.

Canım ama aldım ki iştee.. 60 kiloda sarkık karınlı bi kadınım şu anda. Güçlendirmede de veremiceksem hiç başlamam, bu kiloyla güçlendirmeye :KK43:( Böyle çok şişko hissediyorum. Off!! Zayifet geçirsem keşkeee Hıhhh!!!

Ve ayrıca midem acayip ağrıyo şu andaa :S Süt mü içsem. Off!! Ne geçiriirr :KK43:

delym yaaa bence de sen artık geç güçlendirmeye:KK55:
zaten veren orda da veriyor,hoş ben veremedim ama ben zaten seyiri fazlasıyla uzattığımdan güçlendirmede vereceğimi de seyirde verdim heralde:KK34: sporla kilo verebilir misin bilmiyorum ama göbişi kesin toparlar :KK49:
ayyy kızlar bu arada geçen sabah yatak çarşafını toplarken eğildim yatağın üstüne düzeltir pozisyon aldım,anladınız mı nasıl bir pozisyon olduğunu canlandırın gözünüde bakiiim.hah işte o ara göbişime bir baktım abboowwwww :96:
böyle vallahi sönmüş küçük balon gibi duruyordu,ayyy çok panik oldum.ben de şu ist seyehati dönüşü hemen başlıcam spora ve hatta eşzamanlı olarak callen'a da:KK8: siz de evde yapın o pozisyonu yarın deyiverin bana bakiiim sizin de göbişler öyle oluyor mu:KK50:
Geçmiş olsun.. İnşallah bir sorun çıkmaz. Baktır tabii...

Ay bu süper bişeye benziyo :KK52: Yapıcam yapıcaaaammm :KK52: Teşekkürleerr:KK54:

Ayyyy :S Hepsini mi aldıınn..? Emeklerine yazık olmuş yaaa :/ İnşallah bu seferki de işe yarar. Kolay gelsin. Bir daha da bırakmazsın inşallah.

Ben sana bir şey diyemem :S Zira aynı sebeplerden dolayı şu anda çektiklerim. Kelin ilacı olsaa.. :85:

Ahahahha :KK70: :KK60::KK60:

Demek ki bir bildikleri var di mi ama.. Araştırırsanız, belki sizin de aklınız alır. Gazetede her yazılana inansaydık...

Geçmiş olsun.. Tartında eksiler daim olsun :KK34::KK1:

Canıımm :)) Okudum konuşmalarınızı. Her şey gönlüne göre olsun inşallahh :KK16::KK54: Bak işte.. Gün doğmadan neler doğar diye boşuna dememişler.. Dün o yola çıktığında kimbilir neler düşünüyordun, bugün nelerden bahsediyoruz :KK16:

amin kuzum :KK16: öyle valla nasibin nerden geleceği belli olmuyor :KK9:

Günaydiiiiiiiiin kizlaaaaar buaralar cok depresyondayim....sizinle neseleniyorum inanin....sabah medoshu okumak icin kosturdum evde bilgisayrim olmuyor ya artik haftasonuna kdar ne kötü bir durummuss.....benim kilom cok sabitlendi ya...ama beden olarak kücülme var gibi gibi birazdan facebooka resim paylasicam bu sabah cektim....dukan bana coook ay vermisti zaten 4 ay verdi baskalarina 2 ay veriyor 10 kilo icin garip ama bildi adam.....

anaaaaam ne hiycanliiiiii yaaaa....cocuga bak ya özgüveni tavan yapmissss sende cok alemmissin bebeim:KK16::KK16::KK23::KK23: ayyy hadi hayirlisi tüm gelismelerden haberdar olmak istiyoruzz:KK76:

valla haberdar olmak istemeseniz de ben herşeyi yumurtladığım için kaçışınız yok:KK9:
kıyamam kuzuma merak etmiş de gelmiş okumuş,ayy seviyomm ben sizi yaaaa:KK16:
bu arada ben face'e giremiyorum,mail at bana da bakiiim son durumunu:KK34:

Medesacımm çok doğru düşünüyosun canım tedbirli olmakta da çok haklısın..ama şöyle bi durumda var senin etek boyun kısa olabilir bu da seni daha da çekici yapar kim kime iyi niyetiyle temiz kalbiyle en başında bakar ki..herkes yakışıklı mı çekici mi güzel mi diye bakar ve onu tanıdıkça daha da çok etkilenir ..çocuğun normal üstü bi tehlikesi yoksa bu tüüüm erkekler için geçerlidir ki güzel kızdan etkilenirler :KK34:

Bir de ilk hoşlantı günlerinde sürekli sorgular insan kendini..ben de öyle başlamıştım ilişkime..tanıştığımız gün siyah kısacık bi elbise saçlar başlar o biçim olduğumdan çook çok daha havalı bi haldeydim sonra o benle ilgilenince hep aklımda senin düşüncelerin vardı..hatta sırf bu yüzden aylarca kalbim çarptığı halde kabul edemedim..
ama insan karakterini bi şekilde açığa çıkarır o yüzden önsezilerin olmayacak dese de 1 kahve içimlik şans ver derim ben :KK34:

Belki adamın karakterinde tarzında çok da bi sıkıntı görmeyeceksin belki de çok iyi bi insandır ve ilk defa böyle bişey yapıyodur?? ama yine de sana uygun olmayan hiç tahammül edemem diyeceğini başka yönlerini göreceksin belki de..:44:

O yüzden en kötüsü bi kahvelik vakit ayır derim..tedbirli olarak tabiki..:KK34:

canım benim çok sağol,doğru diyorsun ama çocuğun ilk intibası farklı olmuş olabilir mi dedim.hoş burası izmir sonuçta bütün kızlar rahat giyinir de hiç bir adam dönüp bakmaz bile.yada çocuk da her gördüğü eteklinin peşine takılmıyordur umarım:KK53:
neyse bakalım bir kahve içip anlayacağız ak koyun/kara koyun:emir_bebek:

ön yargılı olma cicimm,,iyi düşün ii olsun :KK16: belkide bu ewrenin sana bi hediyesidir..

anaamm evren en sonunda ona yolladığım enerjiyi aldı mı diyosun,kız oğuz napıyor :KK9:

teşekkür ederim :)

peki o kaynayan elmalar limonlar ne oluyor sonra yenebilecek durumda oluyor mu.. hani ben daha seyirdeyim yiyemem ama kocacık için elmalı turtaya katsam katılır mı mesela.. bir de seyirde meyve yasak ya sıkıntı olur mu ki bunu içmem

Maalesef tamamen posası çıkmış bir hâl alıyorlar. Yani yenilcek durumda değiller. Zaten meyve yasak bana da şu an dukan amcam sayesinde ama bence kullanılmaz, elma belki kekde değerlendirebilinir ama dediğim gibi, nerdeyse püre gibi oluyor malzemeler

güzel birşeye benziyor. ben de deneyeyim. metabolizma hızlandırıyor öyle mi?

yani öyleymiş. benim ki pek hızlanmışa benzemiyor ama annem de işe yaradı. ben ama genelde de çok tuvalete çıkan biri olduğum için fark etmemişimdir belki.... ama deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. yani tadı fena değil bence, kokusu mütiş, ama ne kadar yarıyor metabolizmayı hızlandırmak adına, %100 karar veremedim daha:44: o yüzden siz de bir değişiklik olup olmadığını bilmek faydalı olur diye düşünüyorum

selam,

dünkü +yı vermişim. 94,7yim. önce iyi haberi vereyim:)

burnum hala akıyor, boğazım hala acıyor ve hala hapşurup öksürüyorum:KK43:

dün işyeri hekimi niye geldin hastasın, raporunu uzatayım dedi ama işim çok diye kabul edemedim.

bilgisayarım olmayınca sizsiz bu rejimin anlamı olmuyor yaa. siz olmayınca motive olamıyom, sizi merak ediyom.

hastalara geçmiş olsun.

sizden uzakta yapayalnız kalan azra :KK43:

tam hastalık mevsimi demek ki. hepimiz dökülüyoruz. ben bugün p günündeyim ama mandalina da yiyeceğim. vitamin olsun diye. sana da geçmiş olsun kuzu.

yani öyleymiş. benim ki pek hızlanmışa benzemiyor ama annem de işe yaradı. ben ama genelde de çok tuvalete çıkan biri olduğum için fark etmemişimdir belki.... ama deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. yani tadı fena değil bence, kokusu mütiş, ama ne kadar yarıyor metabolizmayı hızlandırmak adına, %100 karar veremedim daha:44: o yüzden siz de bir değişiklik olup olmadığını bilmek faydalı olur diye düşünüyorum

ben bu tarifi duymuştum. sanırım selahattin dönmezin tarifi. onun tariflerini beğenirim ben.

X