- 20 Temmuz 2012
- 65
- 0
Canım ben geçtim güçlendirmeye ama sonra bi baktım, güçlendirme falan hikaye ben baya ham ham yiyorum ( Bana azıcık izin veriliyo, şu koca boğazımı tutamıyorum ben Ondan da azıcık bundan da zıcık oh ohh!! Sonra tatilde de yiyince bak ne olduu Oldum +3. Tamam dedim yedim, bari cezasını çekiyim.. O yüzden hadi 2-3 hafta seyir yapiyim de, 57-58 oliyim, sonra yine geçerim ciddi bi güçlendirmeye dedim.. Olmuyoo.. Gitmedi öyle atakla falan. Bunlar baya baya üstüme yapıştı artık benim demek.. Şişlik falan değil, baya kilo bunlar demek Sporla beraber güçlendirmeyle gider mi dersin 3-5 kiloo? Ama gitmez gibime geliyor yaa! Çok yani çünkü.. Ay ama canım şimdi görsen göbeğim acayip yağlı kiii!! Gerçekten.. Sizinle buluşmam gibi değil. O yüzden gider sandım Bak akşam ölçtürücem ya, söylerim yarın oranları.
Canım ama aldım ki iştee.. 60 kiloda sarkık karınlı bi kadınım şu anda. Güçlendirmede de veremiceksem hiç başlamam, bu kiloyla güçlendirmeye ( Böyle çok şişko hissediyorum. Off!! Zayifet geçirsem keşkeee Hıhhh!!!
Ve ayrıca midem acayip ağrıyo şu andaa :S Süt mü içsem. Off!! Ne geçiriirr
Delycim spora bende gidiyorum eğer sporu rahat yaparsan çok rahat gider.Bizim sporda hatunlar rejim yapmadan ayda 2 kilo veriyor eminim sen yaparken verirsin vermenin yanında zaten çok fit bir vucüt olacağı için bence hiçbir sorun olmayacak sen fena takmışsın kendine:))) o hatunları düşün yiyorlar 2 veriyorlarsa sen dikkat ederek daha çok verirsin morali bozma ganımca...