Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

2 arkadaşım geçen hafta uyguladı ikiside kusmaktan hasta oldu sonra bıraktılar ben gözlemlerime dayalı olarak sağlıksız buluyorum kitabını da gördüm Bu hatalı popüler olarak nitelendirilen diyetlere bakıldığında verilen öneriler US Department of Agriculture (USDA), Department of Health and Human Services, National Institutes of Health, American Dietetic Association, American Heart Association, American Diabetes Association ve American Cancer Society tarafından bildirilen tavsiyelerle zıtlık göstermekte ve zararları konusunda ortak görüş bildirilmektedir.

Yaz öncesi dukan faciası yaşanıyor - Sabah - 07 Kasım 2012 - 19 Nisan 2012 kaynaktta gösteriyorum doktorların uygulaması doğru olduğu anlamına gelmiyor.Hele ki bir kardiyoljı uzmanı nasıl uygular aklım almıyor.

Yeni gelen arkadaşlar bence bozup tekrar atak yapmakla hata yapıyorsunuz...Vücudunuza büyük zarar...Latte sözüm tek sana değil yanlış anlama ama son zamanlarda sürekli atağı bozdum tekrar başladım tarzında çok yazan var...Yapmayın arkadaşlar, hepimiz kaçamak yaptık ama en azından atakta yapmadık yani...Daha durun dietin başındasınız , kendinizi önce bir hazırlayın bu diet psikolojisine sonra kesin olarak başlayın....

sabah işe gelirken etrafa güzel kokular saçan pastanelerin önünden geçiyorum,öğlen desen işyerinde çıkan nefis yemekleri yememek için savaşmak ayrı yorucu,işim çok stresli,e birde moral bozukluğunu yemeyle geçirmeye alışmış bir durumum var...e birde çevre faktörü,farkındayım bunların hepsi bahane :))çok haklısın diyete başlayıp bozmak kendimize büyük zarar ,burda olma sebebim bu tekrar aynı hataya düşmemek,sizin gibi doğruyu söyleyecek motive edecek arkadaşların desteğini hissetmek güzel.

günaydın herekese,

sabah uyanır uyanmaz ilacımla (trioid hastasıyım,ömür boyu kullanmam gereken ilaç) 1 bardak suyumu içtim ve işin yolunu tuttum,az öncede 1fincan çay la dukan poğaçası ve üzerine 1 dilim peynir ekleyip mikrodalgada ısıtıp yedim,sıcak daha güzel oluyor).
hepinize güzel birgün diliyorum.

Günaydın kızlar
Dün akşam tavuklu sufflemden yedim. Bu sabah yine dukan müsli (yağsız süt ile) ve 1 bardak kuşburnu çayı. kütüphaneye yanıma dukan krebi alacaktım ama artık hep tutuyor tava, anlamadım ne oldu tavaya birden:26:
neyse. yanıma yoğurt alırım ben de...

Günaydın kızlar :119:
Hepimiz için güzel bir gün olsun, bu sabah yarı açık gözlerle tartıda 74 küsürler gördüm ama inşallah aynı güzellik yarında kendini gösterir
Regli olucam ama başlayamadı anca bitmeyen karın ağrılarıyla kabus yaşıyorum, sırf bu ağrılar ve stres yüzünden takvimde günlere bakmıyorum

Şimdi akşam yazılanları okumaktaaa sıraaaaaaaaaaaa

Deli kızzz...

Çoktehlikeli ve çok erkennn..

Bu soruyu neden Aliyeye sordun bu nasıl bir kaderdir...

sağlıksız bu diyetler kilo kaybedicem diye sağlığınızı kaybetmeyin diyet kişiye özeldir böyle diyet olmaz.

Benim diyetim kişiye özel. Canım ne isterse onu yiyorummm. Hatta çok özell

Benim kefir mayam dün geldi. Ankaradan bilmemne enstitüsünden. 3 tane nohut kadarlar. Dün akşam mayaladım yağsız sütle göreceğiz bakalım ne olacak. Ben 48 saat bekletmeyi planlıyorum zira ekşi severim ayranı kefiri. Çok merak ediyorum hem kış üstü çok faydalı. Hemde diete etki ettiğini okumuştum daha önceleri. Bağırsaklar için özellikle.
Bulmazsan maya, benimkilerde büyürse paylaşırım zevkleee. ama zamanı var sanırımm ...

kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor

Herkese günaydın

Off bu kabızlık problemi beni öldürecek... Zar zor da olsa bir düzenim var ama bazı günler resmen kriz oluyor, 2 saate yakın mahsur kalıyorum wcde. Hala da tam rahat değilim, üstelik dün sebze günümdü ıspanağından maruluna yeşillik de yedim. Suyum 3 ltye dayandı, geçti bile. Salatamda bol sirke de vardı.
Bu hafta spora düzenli gidemedim, eskisi gibi maydonoz serpiştirmiyorum protein günlerime ve yeşil çayı azalttım (kahve normal çaya ağırlık verdim) - bunlar olası sebepler... Birinden biri olmayınca herşey kötü gidiyor demek ki...

En yakın A101i tespit edip o çaydan depolamalıyım. Bir de bugün unutmazsam kefirle o ACE selenyumdan alayım. Akşamları özellikle erkenden halsizlik oluyor gözümü açamıyorum, yapacak işler dururken gidip uyuyorum hemencecik.

Okurken alıntı yapmayı unutmuşum, Kefir mayasını ben İstanbul'da zencefil aktarda görmüştüm bir zaman önce, her aktarda satılıyordur herhalde. Ufak bir kavanoz suyun içinde ufak topçuk göstermişti, 5e dediydi ama baya geçti üstünden. Bu işi düzenli yapan bir tanıdıktan alınırsa daha verimli olur herhalde.

Kefir mayalayanlar lütfen sırlarını paylaşsın şu beceriksiz çekirgeyle!

aynı sorun bende de var. normalde sürekli kabızlıkla uğraşan biriyim şimdi iyice arttı.. 7 günde sadece bir kere çıktım. daha önce hemoroid ameliyatı oldum. böyle giderse tekrar nüksetmesinden korkuyorum.

Kuzulaaarrr güpgünaydınnnnnnnn

Bugün sizeeeeee 58 kilo olarak sesleniyorum.. regl dönemim bitti çok şükür sabah tartıldım bir heyecanla veeee tartı 58 i gösterdi :)) çok mutluyummmmm yuppppiiiiiiiii

En son heralde ortaokulda ya da ilkokuldaydm bu 58 i gördüğümde...yani hiç hatırlamıyorum aslında

Tehlikeli isler yapiyorsun cikolata da neymis yeterince yemedinmi zamaninda sen onlardan..Tatli canin cekince 1 kahve fincani sütü isit icine 1 kahve kasigi kahveni at ic cikolatanin yerini almiyor ama ise yariyor..Bol bol vanilya kokla..

hem de ne tehlıke... kıtapla dovulmeyı de hakettım hatta bugune kadar basılmıs tum kıtapların altında bırakcak alıye benı bı de regl bahane edıyorum ama gıdısattan hıc memnun degılım

evet çok çok katılıyorummm...çikolata çikolatayı getirir...arkası yok bunun...hepimizin kutu kutu çikolatalar yiyebilme potansiyeli olduğuna eminim.. en başta ben..ama çok dikkatli olmalıyız ben ömrümün sonuna kadar dikkat edeceğim diye başladım bu yola...çikolata yerken tadını ala ala ye..ama sınırı aşmadan yani haftada 1 tane falan...bu isteği bastırmanın o kadar çok yolu var ki..yasenanın söyledklerinin yanında türk kahvesi de çok etkili..şekersiz tabi

teşekkür ederim mervexz her akşam buralardayım artık

Canım benim gel gel.. burda dostluk var geyik var bi de çok eğlenceli diyet var...
Seni bi de callene başlatırız ohhh

Kuzum bu dukan müslisi nasıl oluyor acabaa :44::44:

kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor

heyyy ne diyo ne diyooooooo

Hangi çay kuzum? A101 benim de yakınımda var da ben de her neyse koşup alayım :)

Kefir mayası tarifi buluncaya kadar muhakkak tüket hazırlardan tabi senin yaptıgın gibi olmuyodur ama olsun yine de halsizlğe birebir..ben de halsizliğimin caresi olarak kefiri görüyorum..
Bi de inanmıycaksın calleni

a101de mest form çayı satılıyormuş, kabızlığa çok iyi geliyormuş. Evde de var aslında form çayı ama akşama dışarı çıkacağım korkumdan içemedim şimdi. Offf kendime bir zarar vermeden şu işi düzenleyebileydim iyiydi ya.

Aliyecan akşam çıkmak zorunda kalmıştım kusura bakma yeni gördüm sorunu.
Ailede erken diş kaybı var mı bilgin var mı? Özellikle üst ön dişlerde sallanma olunca aklıma ilk gelen genetik bir diş eti hastalığı var agresif periodontitis dediğimiz, erken yaşlarda diş eti çekilmesi ve çene kemiklerinde erime ile karakterize. Ama tabi tek seçenek bu değil.
Diş sıkma huyun var mıdır. Özellikle geceleri önemli ama gündüz sıkmak da zarar verebiliyor. Bende mesela bir şeyler doğrarken dişlerimi sıkma gibi bir huy var. Bu tarz diş sıkma, diş gıcırdatma, kalem ısırma gibi alışkanlıklar da dişlerde sallanma yapabiliyor.
Ama zayıflıkla diş sallanması arasında bir ilişki hiç duymadım :)

Günaydin Dukancanlar Hepimiz icin güzel ve kacamaksiz bir gün olur insallah..Medesam fistik gibi hatunu kacirirmi elbet de arayacak..

Kuzum mest çayını daha alamadıysan bence iç form çayını..ilerleyen saatlerde gerekirse bi fincan daha içersin..gün içinde mekik çek,karın egzersizleri yap rahatlatır o..

Dediğin gibi en ufak bişeyi ihmal edince(bitki çayı,bol su ya da spor) hemen kabızlık başlıyor..

Ben diyete başladığımdan beri o kadar az sebze yiyorum ki..başlarda korkuyodum ben de çok çekerim bu sıkıntıyı diye ama korktuğum gibi bişey olmadı..olacağını hissettiğimde hareketlerimi arttırdım bi de bitki çayı içtim,aklında bulunsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…