- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
günaydın millettt.bu yagmurlu soguk kıs gununden hepinize sewgiler
light tawuk mu o ne ki yaww
agzına saglıkkkk
eeeeee ne konustunuzzz,,ne dedi haydi anlat anlat
sanada günaydınnnn
tam ben de o cümleyi kurdum içimden ki gördüm ki sizde yazmışsınız.. tavuğun da mı varmış light ı... migros mu yine?
light tawuk mu o ne ki yaww
Merhaba..
Diyet hakkında her yerde yazılan o kadar çok yazıdan sonra elbette böyle düşünmekte haklısınız.
Bu diyeti uzman doktorlar bile uyguluyor..Şu anda özel diş hekimliği yapıyorum ama bundan önce büyük bir devlet hastanesindeydim ve dahiliye, kardiyoloji ve fizik tedavi uzmanları da bu diyeti yapıyorlardı.
Kendilerine zararlı değil mi diye sorduğumda bana söyledilerini sizinle paylaşayım:
Böbreklere zararı olduğu söyleniyor, bunu ortadan kaldırmak için günde en az 2 litre su içilmesi gerekiyor.Dikkat edildiği müddetçe sorun yok.
Kalın barsaklar sıkıntı olabileceği söyleniyor. Her gün belirli miktarda kepek tüketimi, bitki çayı tüketimi, kefir tüketimi vs var,gerçekten dikkat ederek yapan birisi dönem dönem kabızlık yaşasa bile ciddi bir sağlık problemi olmaz.
Ayrıca bu diyet diğer diyetler gibi spor yap iyi olur demiyor direk günde 2 seans spor şartı koymuş,özel hareketler bile belirlemiş.
Zaten kilo- obezite en büyük sağlık problemi değil mi?
Bir de bir insan psikolojisi gerçeği var; insan kendisine neyin yararlı olacağına inanırsa ya da neyin zarar vereceğine inanırsa haklı çıkıyor.
Ayrıca diyet kişiye özel olmalı dediniz. Bu diyet de kişiye özel ki.. Sadece besin grupları belli, kişi neyi ne kadar yiyeceğine kendisi karar veriyor..
Umarım faydalı olmuşumdur. :) Sevgiler..
agzına saglıkkkk
kızlar günaydın,
ay daha masama oturdum tel çaldı çocuk arıyor beni yaaa,hat kesildi ayy şimdi tekrar arıyor
eeeeee ne konustunuzzz,,ne dedi haydi anlat anlat
herkese günaydın...
güzel ve mutlu bir gün olur inşallaaahhh
sanada günaydınnnn