Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Mesaj yazdığımız yerin alt kısmında menü gibi bir kısmı çıkıyor, fazlası diye seçeneğe tıklayınca ötekiler de çıkıyor. Ama çok şekilli, oyuncaklı, denizde köpek balığı kovalayan türler var onlar nasıl yapılıyor ben de bilmiyorum.

benim cevap yazım sayfası böyle.. burada fazlası seçeneğini göremedim?

hımmm sen buralarda yenisin galiba )))) boşver bak biz cevap vermiyoru artık. herkes kendince haklı ve herks kendi doğrusunu gerçekleştiriyor. bedellerini de göze alarak tabi. o yüzden takılma boşver... bu arada geçen gün birisiyle tanıştım. eşi dukan diyeti yapıyormuş doktor kontrolündeymiş. diyeti de doktor vermiş.

Ne bileyim büyük aşklar nefretle başlar hesabı belki bir dukancı daha olur diye :)

Bu olay da beni destekledi pek mutlu oldum :)
nasıl gidiyormuş diyet ?

bu arada reklam güzel reklamdı :))))))))))))

diş hekimi bacım, hazır seni bulmuşken faydalanayım bari diyerekten bir soru sormak istiyorum. son zamanlarda dişlerimde (özellikle köpek dişlerinde ve onların yanındakilerde) hafif sallanmalar var. yani çok hafif belli belirsiz ama endişelniyorum. çok fazla kilo kaybetmenin böyle bir etkisi olur mu? malum her taraftan kemikler çıktı benim. hayatımda ilk kez kalça kemiklerimi, omuz kemiklerimi falan farkediyorum. çene kemiklerim de kendini göstermeye çalışmasın diye korktum. diş kaybı düşüncesi uykumu kaçırıyor vallahi.

Ne bileyim büyük aşklar nefretle başlar hesabı belki bir dukancı daha olur diye :)

Bu olay da beni destekledi pek mutlu oldum :)
nasıl gidiyormuş diyet ?

bu arada reklam güzel reklamdı :))))))))))))

sadece bir kez gördüğüm birisi. yeniden karşılaştığımızda sorarım. "güzel kilo veriyor ama sanki biraz kolay hastalanıyor gibi demişti." haklı bir tesbit. ben de ilk zamanlar kolay hastalanıyordum. vitamin dengesini kuramıyordm bir türlü. diyetin başlarında bir grip oldum ve hayatımda ilk kez gripten yattım. sonra bünye kendine geldi.. zaten şu an multivitamin de alıyorum. sorun kalmadı.

İyi akşamlar kızlar,

Bugün forum a hiç giremedim sanırım işyerindeki bilgiişlem yasakladı:)) artık telefondan ne kadar katılabilirsem:)

Geçmişe de bakamadım hiç, umarım herkes iyidir.

Aliyem, bana da doktorum önerdi bu diyeti, ben tiroid hastasıyım biliyorsun, kilo veremiyordum diyetisyenlerle, bunalımdaydım da bu yüzden, doktor dukan ı önerdi, 2-3 ayda bir de tahlillerimi yaptı, en son geçen haftaydı, asayiş berkemal:))

Tubacım, mesajın süperdi:)

ben de bugün doktora gittim. jinekoloğa. 4 aydır regl olmadım. ilk başta diyetin yan etkisidir geçer falan dedim ama geçmedi. yaş itibariyle menapoz da olabilir ama başka bir belirti yok. hiçbir şikayetim de yok. doktora dedim diyet yapıyorum çok kilo verdim diye. ondan olabilir ama hormonlarınız bi bakalım dedi. ilaç verdi. onu alınca regl olcakmışım. sonra tahliller yapılacakmış. dahiliyeye de gidecektim ama doktor bugün yerinde değilmiş. haftaya tekrar gideceğim. diyetten bahsedip tahlillerimi yaptıracağım. bir şikayetim yok ama baktırmam iyi olur.

tubacım, profil ayarlarında seçenekleri düzenle diye bir yer var orada diğer ayarlar gibi en alttaki bölümde gelîşmiş i tıklarsan çıkıyor.

Hoşbulduk! Anca okuya okuya geldim, bazen dışarda da cepten bağlanıp giriyorum beğenemediklerim oluyor. Arka sayfalardan okuya-beğene geldim. Keyifler iyi mi?

keyifler gıcır, umarım herkesin öyledir bu arada, üre sonucun da iyi çıkmış hadi geçmiş olsun
bi de şu güveçteki yalancı börek tarifini vereydin böreğe hasret bi insan olarak yapar yerdim mis gibi

tam ben de o cümleyi kurdum içimden ki gördüm ki sizde yazmışsınız.. tavuğun da mı varmış light ı... migros mu yine?

markette sadece son tüketime bakıp almştım evde ambalajı açarken farkettim yazıyı, yanlış mı gördüm diye tekrar okudum hatta
migrosa hiç gitmedim dukan boyunca inanır mısınız :) sarıyer marketten almıştım ben, ama pendikteydiniz siz yanlış hatırlamıyosam o taraflarda yoktur muhtemelen sarıyer market ama sarıyer markette varsa migrosta da vardr mutlaka

4 ay çok uzun bir süre aliyecim gitmekle iyi yapmışsın. Umarım düzene girer. Ben de geçen hafta gîttiğimde ateşim vardı ama vücutta herhangi bir iltihap olmadığı için acaba erken menapoz olabilir mî dedi, sonra annemin kaç yaşında menapoza girdiğinî sordu, anneninki ve ananeninki çok belirleyiciymiş. Baktır canım bütün hepsine, ihmal etme.

nesli aradı şimdi. medesa ve cute77 ile buluşmuşlar izmirde. şimdi cute77 misafir kaldığı eve bırakıyormuş onu . selam söyledi. )))

iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün itibariyle dukana başladım bakalım nolacak bugün yediklerime bir göz atıp yorum yaparsanız sevinirim
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 tane yulaf kepekli krep
peynir
çay
öğle
1 diyet ton balığı
kola
ara
2 tane activia sade yoğurt
akşam
tavuk
yarım kase yoğurt
daha önce diyetisyene gidip 8 kilo vermiştim ama tekara geri aldım
birde bugün yarım saat yürüyüş yaptım

baslarda vitamin dengesini sarstıgından bagısıklıgı biraz zayıflatıyor gibi...haslatıksız saglıklı zayıflamalar...

nesli aradı şimdi. medesa ve cute77 ile buluşmuşlar izmirde. şimdi cute77 misafir kaldığı eve bırakıyormuş onu . selam söyledi. )))

Ayy ne güzel, üçlü buluşma olmuş, kaynatmışlardır bir güzel. Sağol canım, görüşürsen sen de selam söyle güldürükçü şirîne:))

Yumurta sınırlaması sadece kolestrolü yüksek olanlara, kolestrol sorununuz yoksa yumurta da sınırlama yok, ama tabi 4 tane yumurta vücuda dokunabilir diye düşünüyorum ama atakta yumurta sana duraklama yapmamışsa 4 tane yediğin halde bence yiyebilirsin...

ayy kızlarr çok acaip bişey oldu yaaaaa,ben az önce çok tesadüfi şekilde yolda bir çocukla tanıştım ve beni işe bıraktı arabasıyla falan,nolduğunu anlamadım sersem gibiyim yahuuuuuu

Medesam valla okurken benim bile heyecandan kalbim pıt pıt yaptı, seni düşünemiyorum.... birde o kadar güzel ve içten anlatmışsın kiiii

Kendinde söylemişsin bir haftalık emeğin boşa gitti... bir lokmalık bir şey yesen hani dicem olmuştur ama sen bilerek onları nasıl yiyebildin ki o içindeki canavardan bende de var ki güçlendirmedeyim ben ama bu dönemde bile dikkat ediyorum ki sen daha yoluuunnnn çooook başındasın...Sana nacizane tavsiyem kitabı edin, ben de öğretmenim okulda bir şekilde okursun.... boş dersler vs...yaptıklarının da telafisi bence yok... yani un kurabiyesi, cevizli pestil... üstüne armut....yarın tartıda artı görmessen çok sanslısın ama genede bu yediklerin sende uzun bir süre duraklama yapacaktır... Kitabı sindire sindire bir oku, aradığın cevapları zaten orada bulacaksın ama takıldığın yerler varsa da biz her zaman burda yardıma hazırız....

Yeni gelen arkadaşlar bence bozup tekrar atak yapmakla hata yapıyorsunuz...Vücudunuza büyük zarar...Latte sözüm tek sana değil yanlış anlama ama son zamanlarda sürekli atağı bozdum tekrar başladım tarzında çok yazan var...Yapmayın arkadaşlar, hepimiz kaçamak yaptık ama en azından atakta yapmadık yani...Daha durun dietin başındasınız , kendinizi önce bir hazırlayın bu diet psikolojisine sonra kesin olarak başlayın....

10 gün bile çok fazla ki bence sakın 11 güne çıkartma arkadaşım....yaptığın kaçamak o 20 kilo vermene şöyle bir engel oluşturuyor... uzunca bir süre duraklama yaşıyorsun....Süren uzuyor yani....Nolacak uzasın diyorsan da seyirin son dönemlerine geldiğinde bu duraklamanın nasıl başa bela olduğunu anlayacaksın....

Bir kat ıspanak, bir kat beyaz peynir, üstüne tekrar ıspanak kaplayıp biraz pişirdim 180 derece ısıtılmış fırında. Sonra da üstüne 1 yumurta+2 kaşık yoğurttan kabuk yaptım, kızarana kadar pişirdim. O kadar. Her türlü sebzeyle yapılabilir, tavuk et konabilir... Yoğurt-yumurta kabuğu herşeye çok yakışıyor.

bazen fake bı nıck alıp kıtap okuma konusunda sana sardırasım gelıyor... kıtabı mutlaka okumalı mıyım sorusunu gorunce ana dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…