- 6 Ağustos 2010
- 2.057
- 1
bazen fake bı nıck alıp kıtap okuma konusunda sana sardırasım gelıyor... kıtabı mutlaka okumalı mıyım sorusunu gorunce ana dedım
hepinizi bi çuvala koyup kitapla dövesim geldi ))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen fake bı nıck alıp kıtap okuma konusunda sana sardırasım gelıyor... kıtabı mutlaka okumalı mıyım sorusunu gorunce ana dedım
gözümde canlandırdım bızı kıtapla dovmeni:) bu mizansen hosuma gıttı... ama kıtabı mutlaka okumalı mıyım sorusunun sana sorulması bı tesaduf olamaz.. Allahın bır hıkmetı buhepinizi bi çuvala koyup kitapla dövesim geldi ))))))
gözümde canlandırdım bızı kıtapla dovmeni:) bu mizansen hosuma gıttı... ama kıtabı mutlaka okumalı mıyım sorusunun sana sorulması bı tesaduf olamaz.. Allahın bır hıkmetı bu
Bir kat ıspanak, bir kat beyaz peynir, üstüne tekrar ıspanak kaplayıp biraz pişirdim 180 derece ısıtılmış fırında. Sonra da üstüne 1 yumurta+2 kaşık yoğurttan kabuk yaptım, kızarana kadar pişirdim. O kadar. Her türlü sebzeyle yapılabilir, tavuk et konabilir... Yoğurt-yumurta kabuğu herşeye çok yakışıyor.
Tariflerini not aliyorummm :) aliye sen ne becerikli hatunsun ya maşallah sana..keşke komşu olsaydık :))-aslında ne tarifiniz hatalı ne de fırınınız sorunlu. sadece beklentiniz yüksek. bizim yaptığımız ekmeklerde, hamura kıvam verecek, içindeki sıvı malzemeleri emecek un yok. kepek miktarı da sınırlı. malum, ekmeğimizin miktarını artırmak için, bişeyler ekleyip duruyoruz. ama ne yaparsak yapalım, ekmeğimizin içi biraz nemli oluyor. ben kendi adıma ekmeği enine ikiye kesip, tavada biraz kızartıyorum. sonra sandviç ya da tost yapıyorum. öyle yemeğin yanında yemek gibi maceralara da hiç girişmiyorum. neticede diyet yapıyoruz. birşeylerden mahrum olmadan diyet olmuyor ne yazık ki.
İyi akşamlar kızlar,
Bugün forum a hiç giremedim sanırım işyerindeki bilgiişlem yasakladı:)) artık telefondan ne kadar katılabilirsem:)
Geçmişe de bakamadım hiç, umarım herkes iyidir.
Aliyem, bana da doktorum önerdi bu diyeti, ben tiroid hastasıyım biliyorsun, kilo veremiyordum diyetisyenlerle, bunalımdaydım da bu yüzden, doktor dukan ı önerdi, 2-3 ayda bir de tahlillerimi yaptı, en son geçen haftaydı, asayiş berkemal:))
Tubacım, mesajın süperdi:)
Selam arkadaşlar ;
ben geçen yıl 27 eylül de dukan amcanın diyetine başlamış, 3,5 ayda 23 kilo vererek 93'ten 70'e inmiş, Nisana kadar dişimi sıkmış sonra da salmış ve şu anda yeniden 90 kilo olaraktan bu pazar itibarıyla yeniden dukana başlamış bir insan evladı ol şunu söyleyebilirim dukan diyeti kesinlikle işe yarıyor ama koruma devresini yapmazsanız kesinlikle geri alıyorsunuz kiloları :) bana şans dileyin arkadaşlar pes etmeyeyim :)
Tariflerini not aliyorummm :) aliye sen ne becerikli hatunsun ya maşallah sana..keşke komşu olsaydık :))-
ayy kızlarr çok acaip bişey oldu yaaaaa,ben az önce çok tesadüfi şekilde yolda bir çocukla tanıştım ve beni işe bıraktı arabasıyla falan,nolduğunu anlamadım sersem gibiyim yahuuuuuu
yuh diyorum oha diyorum medesam bu ne yahuuuuuuu ne enteresan bir tanışma olmuş arkadaşında azmine hayran kaldım bu arada hadi hakkında hayırlısı pek meraklandım bu işin devamı için merakla bekliyorummmmmmahahahaa deli şeyler sizi çok gülüyorum ben size yaaa
öncelikle şunu söyleyeyim ipektoşum küsmeyin ama arayamam 6'da çünküüü nesliyle buluşucazz
ama şimcik hızlıca anlatıcam size.
ben hastaneye gittim tahlil sonuçlarımı almaya aman sormayın orda da kolestrol bir tavan ki sormayın hem de hem iyisi hem kötüsü
neyse bunu sonra konuşuruz.
çıktım hastaneden bir mağazaya uğramama gerekiyordu,çarşı içinden epeyce yol yürümem gerek,başladım yürümeye.yanımda da bir çocuk var farkındayım,aynı tempoda yürüyoruz biz bunla yanyana.ama çok enteresandı yaaa,hani aynı ayakları aynı anda atıp aynı ritimle ve yanyana yürüyoruz.sağdan soldan bir sürü insan geçiyor ama biz yanyanayız.uzaktan biri görse bizi birlikte zanneder öyle garip bir durum.sonra ben bir mağazaya girip bişey soracaktım,dedim buraya kadarmış çocuk alıp başını gidecek,ben de yetişmek için peşinden koşacak değilim ya.neyse girdim sordum çıktım anaaa bir baktım bu beni bekliyor
ama ben direkt salak yapıyorum,hiç farkında değilmişim gibi yani
bugün de mini etek falan var üstümde,bu yine yanımdan yürüyor tintin ayyy ama beni bir gülme tuttu,çaktırmamaya da çalışıyorum ama kıskıs gülüyorum utandım mı naptımsa,dedim ya ben hiç beceremem böyle şeyleri diye
neyse sonra esas mağazama geldik,en az 1 saat sürerdi işim.girdim neyse hakikaten 1 saat sonra falan çıktım ve tabikii ben çocuğu çoktaaaan unutmuştum.sonra alakasız bir sokağa girdim anaaa bi baktım bu yine tintin yanımdan yürüyor.ay ama nasıl gülüyorum çaktırmadan,çok komik değil mi ama yaaa
neyse sonra ilerledim iyice kaldırıma çıkmam gerekti ve yolumuz kesişti.sonra bu laf attı artık,ben de kaldırıma çıkın diyecektim çok araç geliyor dedi.hay allah razı olsun dicektim,ben beyinsizim yaa neyse
sonra dedi nereye işe dönücem heykele doğru gidicem taksi bekliyorum dedim.bu da benim arabam da oraya yakın isterseniz taksiyle gidelim dedi,eee olur madem dedim :)))))
sonra bindik ama bu benim işyerime değil kendi arabasına gitmemizi söyledi taksiciye,neden dedim.ben bırakayım sizi arabayla dedi
sonra bindik ve arabasında uzattı elini adını söyledi,ben de söyledim neyse sonra kartını verdi ve kaşınmak suretiyle ben de verdim
sonra bıraktı beni işe,azcık lafladık işlerimizden.17:30'da toplantısı vardı oraya gidiyordu.ben inerken de ararsam daha sonra bir kahve içebiliriz dimi dedi,olabilir belki dedim
heee bu arada asıl yaptığım adiliğe inanamayacaksınız,biz daha hiç konuşmadan yolda birbirimizi tanımadan yürüyorken,biz nesliyle konuşup randevulaşmış olduğumuz halde,telim çalmış gibi :yapıp randevu yeri ve saatini söylüyormuşum arkadaşıma gibi yaptım ki çocuk da gelsin ahahahaha inanamıyorum bunu yaptığıma yaaa,çok zor durumdayım bacılarım
gerçi çocuğun toplantısı varmış ya istese de gelemezmiş,belki de gelemeyeceği için o da yolda konuşup tanışmak durumunda kaldı
şimdilik izmirden bu kadar
aliyecim hangi multivitamini alıyorsun acep ben normalde de meyve sevmem şuan hiç yiyemiyoruz zaten bende başlayım diyorum :)sadece bir kez gördüğüm birisi. yeniden karşılaştığımızda sorarım. "güzel kilo veriyor ama sanki biraz kolay hastalanıyor gibi demişti." haklı bir tesbit. ben de ilk zamanlar kolay hastalanıyordum. vitamin dengesini kuramıyordm bir türlü. diyetin başlarında bir grip oldum ve hayatımda ilk kez gripten yattım. sonra bünye kendine geldi.. zaten şu an multivitamin de alıyorum. sorun kalmadı.
önceden verdiysen yine verirsin ama bu sefer zorlar kaçamaksız hakkıyla bu diyeti yapman lazım çünkü 2 kez yapılıyor diyet bu sefer son olucak bunu unutmadan yapman lazım bol şansSelam arkadaşlar ;
ben geçen yıl 27 eylül de dukan amcanın diyetine başlamış, 3,5 ayda 23 kilo vererek 93'ten 70'e inmiş, Nisana kadar dişimi sıkmış sonra da salmış ve şu anda yeniden 90 kilo olaraktan bu pazar itibarıyla yeniden dukana başlamış bir insan evladı olarak şunu söyleyebilirim dukan diyeti kesinlikle işe yarıyor ama koruma devresini yapmazsanız kesinlikle geri alıyorsunuz kiloları :) bana şans dileyin arkadaşlar pes etmeyeyim :)
Tariflerini not aliyorummm :) aliye sen ne becerikli hatunsun ya maşallah sana..keşke komşu olsaydık :))-
Siteden kaynaklı da olabilir canım,bakım onarım var sanırım..
Hayırlı olsunn canimm..üzücü bi tecrübe olmuş o kadar kiloyu verip sonra da geri almak...insallah bu kez cok daha sabırlı ve bşarılı olursun bu diyette..
Sana tavsiyem sık sık aramıza katil..hergün muhakkak paylasilanlari oku..burası sana yanlız olmadigini hatırlatacaktir :)
ayy kızlarr çok acaip bişey oldu yaaaaa,ben az önce çok tesadüfi şekilde yolda bir çocukla tanıştım ve beni işe bıraktı arabasıyla falan,nolduğunu anlamadım sersem gibiyim yahuuuuuu
ahahahaa deli şeyler sizi çok gülüyorum ben size yaaa
öncelikle şunu söyleyeyim ipektoşum küsmeyin ama arayamam 6'da çünküüü nesliyle buluşucazz
ben hastaneye gittim tahlil sonuçlarımı almaya aman sormayın orda da kolestrol bir tavan ki sormayın hem de hem iyisi hem kötüsü
çıktım hastaneden bir mağazaya uğramama gerekiyordu,çarşı içinden epeyce yol yürümem gerek,başladım yürümeye.yanımda da bir çocuk var farkındayım,aynı tempoda yürüyoruz biz bunla yanyana.ama çok enteresandı yaaa,hani aynı ayakları aynı anda atıp aynı ritimle ve yanyana yürüyoruz.sağdan soldan bir sürü insan geçiyor ama biz yanyanayız.uzaktan biri görse bizi birlikte zanneder öyle garip bir durum.sonra ben bir mağazaya girip bişey soracaktım,dedim buraya kadarmış çocuk alıp başını gidecek,ben de yetişmek için peşinden koşacak değilim ya.neyse girdim sordum çıktım anaaa bir baktım bu beni bekliyor
bugün de mini etek falan var üstümde,bu yine yanımdan yürüyor tintin ayyy ama beni bir gülme tuttu,çaktırmamaya da çalışıyorum ama kıskıs gülüyorum utandım mı naptımsa,dedim ya ben hiç beceremem böyle şeyleri diye
neyse sonra esas mağazama geldik,en az 1 saat sürerdi işim.girdim neyse hakikaten 1 saat sonra falan çıktım ve tabikii ben çocuğu çoktaaaan unutmuştum.sonra alakasız bir sokağa girdim anaaa bi baktım bu yine tintin yanımdan yürüyor.ay ama nasıl gülüyorum çaktırmadan,çok komik değil mi ama yaaa
neyse sonra ilerledim iyice kaldırıma çıkmam gerekti ve yolumuz kesişti.sonra bu laf attı artık,ben de kaldırıma çıkın diyecektim çok araç geliyor dedi.hay allah razı olsun dicektim,ben beyinsizim yaa neyse
sonra dedi nereye işe dönücem heykele doğru gidicem taksi bekliyorum dedim.bu da benim arabam da oraya yakın isterseniz taksiyle gidelim dedi,eee olur madem dedim :)))))
sonra bindik ama bu benim işyerime değil kendi arabasına gitmemizi söyledi taksiciye,neden dedim.ben bırakayım sizi arabayla dedi
sonra bindik ve arabasında uzattı elini adını söyledi,ben de söyledim neyse sonra kartını verdi ve kaşınmak suretiyle ben de verdim
sonra bıraktı beni işe,azcık lafladık işlerimizden.17:30'da toplantısı vardı oraya gidiyordu.ben inerken de ararsam daha sonra bir kahve içebiliriz dimi dedi,olabilir belki dedim
heee bu arada asıl yaptığım adiliğe inanamayacaksınız,biz daha hiç konuşmadan yolda birbirimizi tanımadan yürüyorken,biz nesliyle konuşup randevulaşmış olduğumuz halde,telim çalmış gibi yapıp randevu yeri ve saatini söylüyormuşum arkadaşıma gibi yaptım ki çocuk da gelsin ahahahaha inanamıyorum bunu yaptığıma yaaa,çok zor durumdayım bacılarım
gerçi çocuğun toplantısı varmış ya istese de gelemezmiş,belki de gelemeyeceği için o da yolda konuşup tanışmak durumunda kaldı
Allahın sopası yok diyosun yani ))))
Allaaaaaaaaaaaahımmm ne tatlı hıkaye bu yaaaaeeee göt kadar yerde kımse pesımıze dusmuyo dusse de höttt demek zorunda kalırız saten:dahahahaa deli şeyler sizi çok gülüyorum ben size yaaa
heee bu arada asıl yaptığım adiliğe inanamayacaksınız,biz daha hiç konuşmadan yolda birbirimizi tanımadan yürüyorken,biz nesliyle konuşup randevulaşmış olduğumuz halde,telim çalmış gibi yapıp randevu yeri ve saatini söylüyormuşum arkadaşıma gibi yaptım ki çocuk da gelsin ahahahaha inanamıyorum bunu yaptığıma yaaa,çok zor durumdayım bacılarım
canlar guclendırmedeyım ayagına hergun cıkolata mıkolata yıyorum bı yardım help melp allah askına ya
hem de ne tehlıke... kıtapla dovulmeyı de hakettım hatta bugune kadar basılmıs tum kıtapların altında bırakcak alıye benı bı de regl bahane edıyorum ama gıdısattan hıc memnun degılımTehlikeli isler yapiyorsun cikolata da neymis yeterince yemedinmi zamaninda sen onlardan..Tatli canin cekince 1 kahve fincani sütü isit icine 1 kahve kasigi kahveni at ic cikolatanin yerini almiyor ama ise yariyor..Bol bol vanilya kokla..
aliyecim hangi multivitamini alıyorsun acep ben normalde de meyve sevmem şuan hiç yiyemiyoruz zaten bende başlayım diyorum :)
yok aplam.. artık doversın de seversın de o kadar basını sısırdık .. dovsen de bişi demeyız öğretmenlere bişi denmez cunkı:) hele de basogretmenlere
hem de ne tehlıke... kıtapla dovulmeyı de hakettım hatta bugune kadar basılmıs tum kıtapların altında bırakcak alıye benı bı de regl bahane edıyorum ama gıdısattan hıc memnun degılım
canlar guclendırmedeyım ayagına hergun cıkolata mıkolata yıyorum bı yardım help melp allah askına ya