cnm hangi marka kullanıyorsun,aktardan aldıysan onlar öyle kötü çıkıyor ama marka olanlarda böyle bir sorun olmuyor genel olarak
Sen onları boşveeerr.. Hayır demeyi öğren, yeter. Sen 58 kilo olduğunda görsünler bakalımBu Dukan yolculuğuna çıkınca anladım ki insanın dostu var düşmanı var,gerçek dostlarım beni sürekli motive ediyorlar,aman ha yeme sakın,bak ne güzel oluyorsun canımsın bozma felan diye,ama bir kısım varki karaciğerin,böbreğin çöker,yesene deyip beni caydırmaya çalışıyolar,sonra geri alırsın. Fakat çıktım bu yola bir defa Allah'ın izniyle,benim azmimle ve Dukan amcamız sayesinde 58 kilo olacam yani genç kızlık kiloma düşecem,bayram da 1kilo vermişim,ben çok hızlı kilo veremiyorm haftada 1 kilo azmı acep kızlar...
Görürsün inşallah canımSporumu yaptım geldimmmm :) dukanımın 1. yılında yani ocak ayında 69 u görsem keşke :)
Hiç görmedim etrafta öyle bişey de, bi sorarım. Dün de bi yılışık davrandı ki sorma...................
........................
Canım ya sen o hocayı dilek ve temenni kutusu gibi yerlerde form vardır, oraya yazarak şikayet etsene, yani direk de değiştirebilirsin ama oraya da ayrıntılı yazarsan başkalarına karşıda o şekilde davranamaz
...........
............
Medesa ve aliye sanırım siz gratisten çikolata alıyordunuz dimi...MArkası neydi..Tanesi 10 cal olanlar var ben onlardan aldım da .... doğru olanı mı aldım acaba :44:
Canım öncelikle sporu, suyu, yeşil çayı arttır. 1-2 hafta bi dene. Bu arada güçlendirmeyi iyice oku ve eğer bi değişiklik olmazsa kilonda, geç güçlendirmeye bence. Bak ben son 2 kilomu veriyim diye 2-3 ayımı harcadım. Artılar, eksiler, kaçamaklar ve hatta ara vermeler derken, şimdi +3'üm bi de bur kiloda kaldım sanırımson üç kilodayım kızlar ama ne olduysa oldu takıldım bir ileri iki geri ,kafayı yemek üzereyim ,motivasyonumu da kaybettim ,güçlendirmeye geçecektim ama yok ona da hazır değilim ,hiç kaçamaklarım olmamıştı şimdi ona da başladım ,kör şeytan boz diyeti bunca çabayı at çöpe diyor ,toplam 22 kilo verdim şu üç liloyu veremiyorum ,nolur bana bir el uzatın ,akıl verin ,niye inemiyorum ben artık ya ,bir aya yakındır 54 52 arası gidip geliyorum .... cinnet geçirecem
Canım ama bir sürü tarifler var. Ekmek gibi yapınca o kötü tat pek kalmıyor aslında. Hangi tarifi yaptın ki :44: bi de bakalım. Onun çözümünü buluruz yaa.. Farklı tarifler var, veririz. Sen bi yaptığın tarifi yaz bakalım. Mmesela ben de krep yiyemiyorum. Bööğğğ :120: :))günaydın kızlar geçmişi okumadan yazmak istedim. ya ben şu yulaf kepeği işini beceremiyorum dün ilk seyir günümdü herşey gayet güzelken yulaf kepeği ekmeği tarifini aldım akşama yapar yemekle yerim diye ama o nasıl bir tat resmen acı.. eşim sabun mu kattın bunun içine dedi ve tabiki günü yulaf kepeksiz bitirdim. ben bunun tadına inan ki tahamül edemiyorum mide kalkıyor resmen sofrada.. ne yapacam var mıdır bunun bir hal çaresi. tabi yemedim diye huzursuz da oldum... hamilelik geçirenler bilir hamileyken bişeyden tiksinirsin ya işte aynen öyle benim durumum... moralim çok bozuuuk....
RU-SHEIM Yulaf Kepeği evet canım aktardan aldım. siz hangisini kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz...
ah aliyem sendeki istikrar ve karalılığı gördükçe kendimden utanıyorum ,ama sanırım düzenim bozuldu ,bir ay öncesine kadar evde sadece kızım ve ben vardım ama şimdi maşallah ev doldu ,her kafadan ses ,her isteyene istediği yemeği yapmaya başladım ,mutfaktan çıkamaz oldum ,ister istemez motivasyonum bozuldu,al ucundan bişeycik olmaz ısrarları ,çok abartıyorsun ye birazcık nolur sözleri her gün her gün bunlarla başedemez oldum ,güçlendirmeye geçmekten de çok tırsıyorum ,ipin ucunu kaçırırım diye ,3. aşamayı çok iyi okuyup önce iyi anlamam gerek ,yanlış bişeyler yapmamak için ,nasıl bir diyetmiş bu allahım ,inanın artık et ve süt ürünleri midemi kaldırıyor ,allahım bana yardım etsin amin ....
Dün spora gittim ama çok verimli geçmedi yaa! Yani yürüdüm bisiklet sürdüm falan filan da, azıcık terledim. Pek yormadım kendimi. Üstü üste gidince verimsiz oluyo heralde. bugün gitmicez artık, yarın.. Ölçüm de yaptıramadım, yarın yaptırcam. Ölçüm yaptırcam diye kepekli poğaçamı da yememiştim, çok çok acıkmıştıımm.. Dayanamadım orda ızgara köfte söyledim. Anam onu da ızgara değil de kızartmamı ne yapmışlar... Yağlı yağlı vıcık vıcıktııPeçeteyle sile sile yedim ama yine de yedim ve yine de acayip yağlıydı. Ama acıkınca gözüm döndüğü için yedim valla Spordan önce yemiştim ama onu yakamamışımdır yani.. Zaten hala koca göbekliyiimm puufff :97:[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
günaydın kızlar geçmişi okumadan yazmak istedim. ya ben şu yulaf kepeği işini beceremiyorum dün ilk seyir günümdü herşey gayet güzelken yulaf kepeği ekmeği tarifini aldım akşama yapar yemekle yerim diye ama o nasıl bir tat resmen acı.. eşim sabun mu kattın bunun içine dedi ve tabiki günü yulaf kepeksiz bitirdim. ben bunun tadına inan ki tahamül edemiyorum mide kalkıyor resmen sofrada.. ne yapacam var mıdır bunun bir hal çaresi. tabi yemedim diye huzursuz da oldum... hamilelik geçirenler bilir hamileyken bişeyden tiksinirsin ya işte aynen öyle benim durumum... moralim çok bozuuuk....
herkese selam ancak girebiliyorum.. baya bir kaçırdığım sayfa var onlara bakacağım ama birazdan hasta gelecek yine.. arada yazayım.. ben daha 3 kilo verdim ama nedennn bugün 7 gün...4 atak 3. seyir...
cnm ben bu soruyu facedeki dukan sayfasında,paralı hızmet alandan bırınden okumustum.bu soru dukana sorulmus we tam tahıllıda olsa onların karbonhıdrat degerı yuksek oldugu ıcın olmaz demiş dukan.hatırlıorum bunu okudugumu.
kızlar ya siz onu bunu bırakın da yeni manitalarınız napıyor hadi onu anlatın,çıkar ayak neşemizi bulalım
günaydın kızlar geçmişi okumadan yazmak istedim. ya ben şu yulaf kepeği işini beceremiyorum dün ilk seyir günümdü herşey gayet güzelken yulaf kepeği ekmeği tarifini aldım akşama yapar yemekle yerim diye ama o nasıl bir tat resmen acı.. eşim sabun mu kattın bunun içine dedi ve tabiki günü yulaf kepeksiz bitirdim. ben bunun tadına inan ki tahamül edemiyorum mide kalkıyor resmen sofrada.. ne yapacam var mıdır bunun bir hal çaresi. tabi yemedim diye huzursuz da oldum... hamilelik geçirenler bilir hamileyken bişeyden tiksinirsin ya işte aynen öyle benim durumum... moralim çok bozuuuk....
herkese selam ancak girebiliyorum.. baya bir kaçırdığım sayfa var onlara bakacağım ama birazdan hasta gelecek yine.. arada yazayım.. ben daha 3 kilo verdim ama nedennn bugün 7 gün...4 atak 3. seyir...
Sevgi nerede kalmıştık :)
şu tickerımı güncelleyene kadar yani o da 69 lu rakamlar demek bir yenilik yok bende
okuyorum öğreniyorum
selam sevgi herkese ...
bu arada yazmamaktan mı bilmem bende ticker görünmüyor bile ya 73 lü ya 74 lü birşeylerdi sanırım
merhabalar,
geçmişi okumadan size bir ses vereyim dedim.
netbookumun ekranı kırıldı o sebepten size bulaşamıyorum(((
haftasonu 94,4 gördüm ama sonrasında grip ve ÜSYE oldum. diyetim biraz bozuldu. bu sabah 95,5 idim((
ateş, boğaz ağrısı, öksürük sormayın. berbatım(
hasti azra sizi uzaktan öper...
İyi öğlenler fıstık dukancanlarr
nasılsınız ? benden iyilik , reglimin 3. günündeyim , baskül hergün kafasına göre bişeyler gösteriyor , bitsede düzenime dönsem geri
okuldan geldim , köfte ve yoğurt yedim , bugün protein günüm , şimdide havanın güzelliğini fırsat bilerek yürüyüşe çıkacam
buarada MEST çayı içen arkadaşlar acaba hangisini içiyorlar ? ben nane lmonlu yeşil çay aldım onu içiyorum....
ipeğin tarıfını werdıgı poacayı yap.ben dun yaptım cok gusel oldu.
8 ksk yulaf
1 pkt kuru maya
1 tatlı kasıgı tatlandırıcı
az tuz
2 kasık lor.
hepsını karıstır,hamuru az dınlendır.daha sonra top top yap fırına wer.
fakat ben bu tarıfe dereotu,kabartma tozu ve sut tozuda ekledım.ayrıca loruda daha fazla koydum.ve cok begendım.
eeeee gayet güzel. normali bu. sen nasıl bir sonuç bekliyorsun bilmiyorum ama daha fazlasının olması için kilonun 100'ün üzerinde olması lazım. ayrıca o da ilk hafta olur ancak. sonrasında vücudun 1 kg vermesi için en az 10 güne ihtiyaç var...
merhabalar,
geçmişi okumadan size bir ses vereyim dedim.
netbookumun ekranı kırıldı o sebepten size bulaşamıyorum(((
haftasonu 94,4 gördüm ama sonrasında grip ve ÜSYE oldum. diyetim biraz bozuldu. bu sabah 95,5 idim((
ateş, boğaz ağrısı, öksürük sormayın. berbatım(
hasti azra sizi uzaktan öper...
ıslak malzemeleri nerde bu hamurun.yumurtasını yoğurdunu sütünü karıştırmadan mı yedin naptın?
geçen gün nesliyle konuşurken, başka bir doktorun diyetinden bahsetti. adını unuttum şimdi. o doktorun söylediği birşey mantıklı geldi. birkaç gündür uyguuyorum. diyor ki amcam, sabah kalktınız, vücudun enerjiye en çok ihtiyacı olan zaman. hemen kahvaltı etmeyin ki depodaki yağlardan yesin. ben kalkar kalkmaz kahvaltı edenlerdenim. şimdi biraz gezeleniyorum. ufak tefek işler yaıyorum falan. 1-2 saat sonra kahvaltı ediyorum. bakalım etkisi olacak m?..