Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cnm hangi marka kullanıyorsun,aktardan aldıysan onlar öyle kötü çıkıyor ama marka olanlarda böyle bir sorun olmuyor genel olarak

RU-SHEIM Yulaf Kepeği evet canım aktardan aldım. siz hangisini kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz...

Son düzenleme:
Sen onları boşveeerr.. Hayır demeyi öğren, yeter. Sen 58 kilo olduğunda görsünler bakalım ayrıca haftada 1 kilo çok iyi ama her zaman böyle bekleme. Zaman geçtikçe azalabilir kilo verme hızın.

Sporumu yaptım geldimmmm :) dukanımın 1. yılında yani ocak ayında 69 u görsem keşke :)
Görürsün inşallah canım

Hiç görmedim etrafta öyle bişey de, bi sorarım. Dün de bi yılışık davrandı ki sorma ORtası yok kadının Bu arada dikkat ettim, benden küçük de olabilir :44: :)Hani küçük olup da büyük gösterenler var ya, öyle gibi bi tip sanırım Medesa bekardır falan demişti de. Bekar olabilir ama yaş küçük de olabilir. Ama bana ondan çok küçükmüşüm gibi davrandı :S :)

Canım öncelikle sporu, suyu, yeşil çayı arttır. 1-2 hafta bi dene. Bu arada güçlendirmeyi iyice oku ve eğer bi değişiklik olmazsa kilonda, geç güçlendirmeye bence. Bak ben son 2 kilomu veriyim diye 2-3 ayımı harcadım. Artılar, eksiler, kaçamaklar ve hatta ara vermeler derken, şimdi +3'üm bi de bur kiloda kaldım sanırım Tartılmıyorum da bakalım Perşembe'yi bekliyorum. Yani çoğumuz böyle şeyler yaşadık. Biraz daha denedikten sonra hala veremiyorsan artık son 3 kilon için yorganı yakmaktansa, güçlendirmeye geçmen çok çok daha iyi olur. Bir de sanırım ev kalabalık diyorsun, karıştırdım mı bilmiyorum ama, bu şekilde çok daha zor.. Güçlendirme de sıkıntılı aslında, çünkü sınırını bilmek çok zor. O yüzden kendini iyice hazırla ve öyle geç.. Ama kesinikle moral bozmak yookk Kolay gelsiinn..

Canım ama bir sürü tarifler var. Ekmek gibi yapınca o kötü tat pek kalmıyor aslında. Hangi tarifi yaptın ki :44: bi de bakalım. Onun çözümünü buluruz yaa.. Farklı tarifler var, veririz. Sen bi yaptığın tarifi yaz bakalım. Mmesela ben de krep yiyemiyorum. Bööğğğ :120: :))

Son düzenleme:
RU-SHEIM Yulaf Kepeği evet canım aktardan aldım. siz hangisini kullanıyorsunuz, ne önerirsiniz...

Ben de tadını hiç sevmiyorum canım..zaten tek yoğurda karıştırıp yiyemiyorum..baharat da atıyorum içine..yoğurt sosu gibi oluyo..içine sen de sevdiğin baharatlardan at.. yulafın tadı arada kaynayıp gidiyo

artık yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. bu saaten sonra motivasyonsuzluk falan hikaye artık. bence sen de aynı durumda olmalısın. çok yol katetmişsin, bu saatten sonra pes edilmez. tabi evin kalabalık olması çok büyük dezavantaj ama insanlar da sana anlayış göstermeli biraz. ama sen talep etmezsen kimse bunu yapmaz. ben bayramda kardeşlerime dedim ki, ben sisin yanınıza gelemiycem bu bayrem. gelirsem diyetim bozulur. aslında ciddiye bile lamadılar beni ama kestirdim attım, gelmiyorum dedim oldu bitti. bütün mesele senin kararlılığını görmeleri.

hayırdır, bunalıma girmişiz yine. yavaş gel bakalım...

tamam çok lezzetli birşey değil, kabul ediyorum ama o kadar tahammül edilmez de değil. hepimiz bi şekilde yiyoruz. başka tarifler denemelisin. ya da yaptığın tarifi ve nasıl yaptığını detaylı olarak bir yaz bakalım. bir de hangi yulaf kepeğini kullanyorsun, nerden alıyorsun?

herkese selam ancak girebiliyorum.. baya bir kaçırdığım sayfa var onlara bakacağım ama birazdan hasta gelecek yine.. arada yazayım.. ben daha 3 kilo verdim ama nedennn bugün 7 gün... 4 atak 3. seyir...

herkese selam ancak girebiliyorum.. baya bir kaçırdığım sayfa var onlara bakacağım ama birazdan hasta gelecek yine.. arada yazayım.. ben daha 3 kilo verdim ama nedennn bugün 7 gün... 4 atak 3. seyir...

eeeee gayet güzel. normali bu. sen nasıl bir sonuç bekliyorsun bilmiyorum ama daha fazlasının olması için kilonun 100'ün üzerinde olması lazım. ayrıca o da ilk hafta olur ancak. sonrasında vücudun 1 kg vermesi için en az 10 güne ihtiyaç var...

İyi öğlenler fıstık dukancanlarr

nasılsınız ? benden iyilik , reglimin 3. günündeyim , baskül hergün kafasına göre bişeyler gösteriyor , bitsede düzenime dönsem geri

okuldan geldim , köfte ve yoğurt yedim , bugün protein günüm , şimdide havanın güzelliğini fırsat bilerek yürüyüşe çıkacam

buarada MEST çayı içen arkadaşlar acaba hangisini içiyorlar ? ben nane lmonlu yeşil çay aldım onu içiyorum....

Sevgi nerede kalmıştık :)
şu tickerımı güncelleyene kadar yani o da 69 lu rakamlar demek bir yenilik yok bende
okuyorum öğreniyorum
selam sevgi herkese ...
bu arada yazmamaktan mı bilmem bende ticker görünmüyor bile ya 73 lü ya 74 lü birşeylerdi sanırım

Son düzenleme:
slms kızlarrrr..dun hamaratlıgım ustumdeydı sanırsam,bugunun yemegını yaptım,dukanella yaptım,dukan helwa yaptım,bide ipeğin tarif werdiği poacalardan yaptım.süper oldu.uzun zmndır ilk kez yumurta kokusu olmadan lezzetli bişi yedim zira artk tiksinti gelmişti benım kendı yaptıgım poacadan.maya hakkaten hamuru cok gusel yapıor ben daha once hıc kullanmamıstım,ilk kez kullanıorum.fakat ben ipekonun tarifini biraz modifiye ettim bir pkt kabartma tozu,birkac dal dereotu,1.5 ksk sut tozu ve loruda 2 kasık değil 4-5 kasık koydum.uzerlerınede yumurta sarısı ve bı cımdık corek otu ekledım,,gercekten pastane poacası gıbı geldı sabah yerken,,tekrar saol ipek kardeşş..

kızlar ya siz onu bunu bırakın da yeni manitalarınız napıyor hadi onu anlatın,çıkar ayak neşemizi bulalım

benim sewgilim mi warmıs? hiç haberim yok dunku cocugu diosan ne bilim ya tipim deildi ya salladım,canım isterse cıkarız bigun yemege..tipim olaydı iyiydi,seke seke giderdim o yemege

ipeğin tarıfını werdıgı poacayı yap.ben dun yaptım cok gusel oldu.

8 ksk yulaf
1 pkt kuru maya
1 tatlı kasıgı tatlandırıcı
az tuz
2 kasık lor.
alabildiği kdr süt.
hepsını karıstır,hamuru az dınlendır.daha sonra top top yap fırına wer.

fakat ben bu tarıfe dereotu,kabartma tozu ve sut tozuda ekledım.ayrıca loruda daha fazla koydum.ve cok begendım.

7 gunde 3 kilo az mı? bence haksızlık etme

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm tıckerı guncellemen lazım ondan gorunmuordur.

merhabalar,

geçmişi okumadan size bir ses vereyim dedim.

netbookumun ekranı kırıldı o sebepten size bulaşamıyorum(((

haftasonu 94,4 gördüm ama sonrasında grip ve ÜSYE oldum. diyetim biraz bozuldu. bu sabah 95,5 idim((

ateş, boğaz ağrısı, öksürük sormayın. berbatım(

hasti azra sizi uzaktan öper...

geçmiş olsun canımm

benim tartı da öyle. kafasına göre takılıyor. önce 67.7 oldu. 2 gün sonra 67.3, sonra 67. şimdi yine 67.7. o gidip gelenler su. bir müddet takılıyor, sonra düzene giriyor kendiliğinden.

mest form çay kabızlık için içebilirsin. ama sürekli içersen baparsak tembelliği yapar. mecbur kaldığında iç.

ben kaçtım kızlarr , yüyüyeyim bi güzeell , gelirim sonraa

öperim herkesii

ıslak malzemeleri nerde bu hamurun. yumurtasını yoğurdunu sütünü karıştırmadan mı yedin naptın?

geçen gün nesliyle konuşurken, başka bir doktorun diyetinden bahsetti. adını unuttum şimdi. o doktorun söylediği birşey mantıklı geldi. birkaç gündür uyguuyorum. diyor ki amcam, sabah kalktınız, vücudun enerjiye en çok ihtiyacı olan zaman. hemen kahvaltı etmeyin ki depodaki yağlardan yesin. ben kalkar kalkmaz kahvaltı edenlerdenim. şimdi biraz gezeleniyorum. ufak tefek işler yaıyorum falan. 1-2 saat sonra kahvaltı ediyorum. bakalım etkisi olacak m?..

ya aslında dukan amca zaten ancak ocak ortasında 53 olacağımı söylemiş zaten ama ben yine de böyle bi güzel hemencecik gidiversin kilolar istiyorum

dün de eşime bot bakıyorduk satıcı kız gebe misiniz diye sordu iyice sinir oldum daha da çabuk gitsin istiyorum kilolar.. ama bu 1 kilo için 10 günü söylediğin iyi oldu -kitapta var mıydı dikkatimden kaçmış o- yoksa ben niye kilo veremiyorum diye strese girerdim.. :)

geçmiş olsun cnm..

ıslak malzemeleri nerde bu hamurun. yumurtasını yoğurdunu sütünü karıştırmadan mı yedin naptın?

ayy ewt onu unutmusum,hoho bu tarıfte yumurta yok ztn o yuzden hemen denedım.yogurtta yok.sadece alabıldıgı kdr süt war o kdr.

bende öle yapıorum.sabah 9 gıbı yedı otlu cay ıcıorum.10-10.30 gıbı yapıorum kahwaltıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…