Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aman aliyecim bozma valla sonra çok zor toparlıyoruzzzzz şekil a ben :))))) bende kek yaptım cuma akşamı bir güzelde yedim ben ettim sen etme yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne de olsa :)

aslında zararlı bişey yok. fazladan 2 kaşık yulaf kepeği 1 kaşık sütozu 1 kaşık tatlandırıcı. ama yine de huzursuz ediyor işte. yoksa ben bu saatten sonra diyet dışı bişey yemem. sınırlı izinlileri bile kaçamak sayıyorum ben.

benim sözüm komşu kapısı muhabbetine canım azıcık kek yersin ondan bişicik olmaz ne kadar kepek veya süt tozu olabilirki ufacık kekte yarın biraz daha fazla hareket edersin olur biter :))))

benim sözüm komşu kapısı muhabbetine canım azıcık kek yersin ondan bişicik olmaz ne kadar kepek veya süt tozu olabilirki ufacık kekte yarın biraz daha fazla hareket edersin olur biter :))))

sorma yaaaa. komşuya gitsem fenaydı hakaten. ben kepekli kekimle idare edeyim )))

teşekkür ederim bende sabahları leslie diye bir spor var bilirsiniz 50dkfalan sürüyor onu yapıyorum kızımı okula getirip götürmekte 20dk falan yürüyüş yapıyor bugün kahvaltıdan sonra 1bardak süt ama yarım yağlı akşam üstü sabah kalan kreple 1kase yoğurt akşamda fırında hamsi yaprım sadece tepsiyi yağladım peçete ile fazlasını aldım yarım kilo kadar yemişimdir balığı nasıl sizce fazlamı olmuş

Bu Dukan yolculuğuna çıkınca anladım ki insanın dostu var düşmanı var,gerçek dostlarım beni sürekli motive ediyorlar,aman ha yeme sakın,bak ne güzel oluyorsun canımsın bozma felan diye,ama bir kısım varki karaciğerin,böbreğin çöker,yesene deyip beni caydırmaya çalışıyolar,sonra geri alırsın. Fakat çıktım bu yola bir defa Allah'ın izniyle,benim azmimle ve Dukan amcamız sayesinde 58 kilo olacam yani genç kızlık kiloma düşecem,bayram da 1kilo vermişim,ben çok hızlı kilo veremiyorm haftada 1 kilo azmı acep kızlar...

haftada 1 kg başlangıç için iyi ama sonrasında düşer tabi.

Saol Aliyeciğim idolüm sensin ben 15 kilo nasıl verecem diye düşünürken senin verdiğin kilolar bana güç verdi inan...

Sporumu yaptım geldimmmm :) dukanımın 1. yılında yani ocak ayında 69 u görsem keşke :)

Ben öğrenciyken o bimin ucuz le kolasından çok içmiştim hiç bir zararı yok bence, yani ben günde 2 lt falan içiyordum ben ölmediysem kimseye bişi olmaz

Sen bu spor aşkınla devam edersen, o istediğin bikinlerin hepsini giyersin tatlım valla şu spor olayına bir ben de başlasam fena olmayacak....Karşıda spor salonu var ama pufff, kim gidecek oraya diyerek kaytarıyorum, şu yazılanları okuyayım, bir yarım saat pilates yaparım belki bende

Callen abla öldü mü ya anaa
zaten görüntüler yıllar yıllar öncesinden çekilmiş gibi..

yanaklarını mıncıramıycam demekki

Valla ben yaparken callen ablanın yanaklarını sıkıştırmaktan çok kendimce söyleniyorum

Ben de sırf hafta sonu kaçamaklarım için bir hafta boyunca sınırlı izinlilerden uzak duracağım atak yapmak yerine sınırlı izinlilerden uzak durmak vücut için daha sağlıklı bence....

kase boyutunu küçült o zaman azcık..bi de türk kahvesi saldırılara karşı iyi bi önleyici aklınızda bulunsun

Dışarda da eğer dukana uygun hiç bir şey bulamıyorsanız şekersiz türk kahvesi isteyin, şekersiz içemiyorsanız, tatlandırıcıyla birlikte için...Bence açlık için birebir...yani insanın biraz nefsini tüketiyor en azından...

selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:

Çok latte içmek istiyorsan starbucksta içmeni tavsiye ederim, cafe crown yasak strabucksta light sütle ve şekersiz aromalarla yapabiliyorlar ...

Şimdi 1. olarak ben kendimce değiştiriyorum, yani her ödüle bir küçük kase kuruyemiş ekliyorum, ama hiç alkol almadım ödüllerimde bu zamana kadar... Tatlıyı da valla ben genelde baklavadan yana tercihimi kullanıyorum Gayet şekerli ve hamurlu, ancak tabiki bir porsiyoncuk
2.O yediğin gevrek nişasta ödülü yerine geçer canım, bence o nişasta ödülünü de böle harcama...
3.SAdece pişmiş nnohut 200 gram olacak, diğer şeyler zaten bize normalde izinli olan yiyecekler...

Canım ya sen o hocayı dilek ve temenni kutusu gibi yerlerde form vardır, oraya yazarak şikayet etsene, yani direk de değiştirebilirsin ama oraya da ayrıntılı yazarsan başkalarına karşıda o şekilde davranamaz

Hayırlı olsun...

Kızlar valla çeneniz düşmüş resmen, oku oku bitmedi hala Neyse benimde canım çok sıkkındı sizleri okuyarak neşem yerine geldi azcık....Bir sürü işim var ama canım yapmak istemiyor...Yeni gelenler hoşgelmişler bu arada...
Medesa ve aliye sanırım siz gratisten çikolata alıyordunuz dimi...MArkası neydi..Tanesi 10 cal olanlar var ben onlardan aldım da .... doğru olanı mı aldım acaba :44:

son üç kilodayım kızlar ama ne olduysa oldu takıldım bir ileri iki geri ,kafayı yemek üzereyim ,motivasyonumu da kaybettim ,güçlendirmeye geçecektim ama yok ona da hazır değilim ,hiç kaçamaklarım olmamıştı şimdi ona da başladım ,kör şeytan boz diyeti bunca çabayı at çöpe diyor ,toplam 22 kilo verdim şu üç liloyu veremiyorum ,nolur bana bir el uzatın ,akıl verin ,niye inemiyorum ben artık ya ,bir aya yakındır 54 52 arası gidip geliyorum .... cinnet geçirecem

ben de 1 aydır olduğum yerde saydım. hatta aldım. ama birkaç gndür kırdım duraklamayı. her 5 kg de bir duaklamaya girdiğim için alıştım artık. bu kadar dert edecek, hele de emekleri çöpe atacak bir durum yok. bunlar çok normal şeyler. vücut direnç gsteriyor. diyetini bozmayacak, sabredip bekleyecksin. biraz yürüyüşü ve yeşil çayı artır.

günaydın kızlar geçmişi okumadan yazmak istedim. ya ben şu yulaf kepeği işini beceremiyorum dün ilk seyir günümdü herşey gayet güzelken yulaf kepeği ekmeği tarifini aldım akşama yapar yemekle yerim diye ama o nasıl bir tat resmen acı.. eşim sabun mu kattın bunun içine dedi ve tabiki günü yulaf kepeksiz bitirdim. ben bunun tadına inan ki tahamül edemiyorum mide kalkıyor resmen sofrada.. ne yapacam var mıdır bunun bir hal çaresi. tabi yemedim diye huzursuz da oldum... hamilelik geçirenler bilir hamileyken bişeyden tiksinirsin ya işte aynen öyle benim durumum... moralim çok bozuuuk....

ALLAHIM hepisni korusun...

vee sevgılı arkadaslarımmm 79.5 :))) 83 küsürle çıktıgım yolaa 4 kg ucuppp gıttı göbeğimde küstü bana gırdı ıcerı cıkmıyo :)))

Beter olsun çıksın gitsn hatta öle küsüp oturmak olmaz. Senden uzak ALLAHA yakın olsun :)

Günaydın kızlar

Regli öncesi stres basmış beni saatli bomba gibi geziyorum sırf bunun için bile kendime gıcık oluyorum,
dünde moralim bozuk geçen bi gündü, gece dişleri fazla sıkmışım sabah halim perişandı
Bakalım bugün neler yaşayacağız

Herkeslere güzel bir gün olsun canlarımmmmmmmmmmmmm

Günaydın kızlar. sabah dukan müslimi yedim ve kuşburnuçayımı içtim, bir bardak da metabolizmayı hızlandırma çayımdan içiceğim. dün akşam tavuk göğüslü suffle yaptım kendime. şimdilik durum bu

günaydınnn

bende durumlar vahim hemen mest çayı içmeliyim..

herkese booolll eksili sıfır kaçamaklı bir gün olsun.. görüşürüz...

Son düzenleme:

ah aliyem sendeki istikrar ve karalılığı gördükçe kendimden utanıyorum ,ama sanırım düzenim bozuldu ,bir ay öncesine kadar evde sadece kızım ve ben vardım ama şimdi maşallah ev doldu ,her kafadan ses ,her isteyene istediği yemeği yapmaya başladım ,mutfaktan çıkamaz oldum ,ister istemez motivasyonum bozuldu,al ucundan bişeycik olmaz ısrarları ,çok abartıyorsun ye birazcık nolur sözleri her gün her gün bunlarla başedemez oldum ,güçlendirmeye geçmekten de çok tırsıyorum ,ipin ucunu kaçırırım diye ,3. aşamayı çok iyi okuyup önce iyi anlamam gerek ,yanlış bişeyler yapmamak için ,nasıl bir diyetmiş bu allahım ,inanın artık et ve süt ürünleri midemi kaldırıyor ,allahım bana yardım etsin amin ....

Günaydın canlar ne var ne yok,daha uyanamadınız galiba
ben hala 70.9'um ,regl bitti nedir bu +1 kilo anlamadım.neyse sorun yok,kendimi iyi hissediyorum ,bu +1 kilodan daha iyi bişey bence de keşke benim de bir sebebim olsaydı

vee sevgılı arkadaslarımmm 79.5 :))) 83 küsürle çıktıgım yolaa 4 kg ucuppp gıttı göbeğimde küstü bana gırdı ıcerı cıkmıyo :)))

aman kız bırak çıkmasın,girişi olsun da çıkışı olamasın e mi

canım benim sen boşver onları,inan bana kıskançlığından ne yapacağını şaşıranlar oluyor,diyeti kötüleyenler,sana aman çok verdin çirkinleştin diyenler bunlar oluyor maalesef hepsine kulaklarını tıka,yola devam et bacım

cnm gratisteki içi dolgulu şeker halter marka,kasaların hemen önünde duruyor tıpkı alişimin dediği gibi
ben karamel,karamel çikolata ve nane çikolatasını aldım.en güzeli karamel çikolata bence

heyyyy kendine gel yağmurum yaaa,23 kilo vermişsin neyin moral bozukluğu bu
cnm son kilolarımız hepimizin aynı şekilde çok ama çok zor gitti
ben 69lu bişey görmek için 2 ay debelendim durdum göremedim,sonra yaşadığım acı olay sonucunda o kiloyu görebildim yoksa yine göremeyecektim bence.eğer artık dayanamayacağını ve ucunun kaçacağını düşünüyorsan da geç güçlendirmeye,verebiliyorsan zaten orda da verirsin.ama bunca emeğine yazık etme,lütfeennnnnn

cnm hangi marka kullanıyorsun,aktardan aldıysan onlar öyle kötü çıkıyor ama marka olanlarda böyle bir sorun olmuyor genel olarak

afiyet olsun,şu tavuk suflenin tarifini versene kuzu bizim de mideler şenlensin

Günaydın herkese,

Bugünlerde baya yoğunum Yaklaşan denetimler, toplantılar falan var.. Sonumuz hayrolaaa...

Dün spora gittim ama çok verimli geçmedi yaa! Yani yürüdüm bisiklet sürdüm falan filan da, azıcık terledim. Pek yormadım kendimi. Üstü üste gidince verimsiz oluyo heralde. bugün gitmicez artık, yarın.. Ölçüm de yaptıramadım, yarın yaptırcam. Ölçüm yaptırcam diye kepekli poğaçamı da yememiştim, çok çok acıkmıştıımm.. Dayanamadım orda ızgara köfte söyledim. Anam onu da ızgara değil de kızartmamı ne yapmışlar... Yağlı yağlı vıcık vıcıktıı Peçeteyle sile sile yedim ama yine de yedim ve yine de acayip yağlıydı. Ama acıkınca gözüm döndüğü için yedim valla Spordan önce yemiştim ama onu yakamamışımdır yani.. Zaten hala koca göbekliyiimm puufff :97:

Saol tatlıımmm
küçüküm ben küçüküüm küçüküüümm küçüküümmm

Maşallah canım İnşallah daha güzel günleriniz olsunn

Allah kavuştursun canım :132: Allah korusun onlarııı...

Usta olursun seeennn aşk nelere kadir kihkihkih

Meraba. Sen neler yapıyosun öyle eksantrik yemekler :) Kolay gelsin, afiyet olsunn :)

Oh ohhh Daha da küssün, gitsin , gelmesiinnn :)

Ben de her şeyi denemek istiyorum ama, dediğin gibi en iyisi simla'nınkiler sanırım..
70 sayfayı okudun mu Ben haftasonu yazılan 10 sayfayı bilem okuyamadım :S Maşallahın var :)

evet 32 yaşında din kültürü öğrt. kazandım.oldukça zorlanıyorum çocuklarla.
Kolay gelsin.. Başarılı olursun inşallaahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…