aman aliyecim bozma valla sonra çok zor toparlıyoruzzzzz şekil a ben :))))) bende kek yaptım cuma akşamı bir güzelde yedim ben ettim sen etme yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne de olsa :)
benim sözüm komşu kapısı muhabbetine canım azıcık kek yersin ondan bişicik olmaz ne kadar kepek veya süt tozu olabilirki ufacık kekte yarın biraz daha fazla hareket edersin olur biter :))))aslında zararlı bişey yok. fazladan 2 kaşık yulaf kepeği 1 kaşık sütozu 1 kaşık tatlandırıcı. ama yine de huzursuz ediyor işte. yoksa ben bu saatten sonra diyet dışı bişey yemem. sınırlı izinlileri bile kaçamak sayıyorum ben.
benim sözüm komşu kapısı muhabbetine canım azıcık kek yersin ondan bişicik olmaz ne kadar kepek veya süt tozu olabilirki ufacık kekte yarın biraz daha fazla hareket edersin olur biter :))))
Canım günlük seyirde 2,atakta 1,5 yemek kaşığı kepek hakkın var istediğin şekilde ye..yoğurdu kendin mayaladığında nolur bilmiyorum ki yağını alıyorum demişsin ama ne kadar yağını ne kadar alabiliyosun bilemiyorumbuna cevap veremiyorum bilirkişilere danışalım aliyecim ?? :)
Bu diyet diğer diyetler gibi değil..yaşam tarzın değişiyo zamanla..hiç kaçamak yapma..kaçamaklara karşı oruç tutuyo gibi hisset kendini..ekmek kırıntısı bile yemiyoruz.. yanlışlıkla 1 bardak şekerli nescafe içtim diye günlerdir hoplayıp zıplıyorumgünlük spoum yürüyüşüm nerden baksan 2 saati geçiyo..light meyveli yoğurt SINIRLI olarak serbest ama ben bi kaç gün için yemiyorum..
yani kısaca çok hassasız..ne zaman neye takılırsan biz burdayız efenim
Bu Dukan yolculuğuna çıkınca anladım ki insanın dostu var düşmanı var,gerçek dostlarım beni sürekli motive ediyorlar,aman ha yeme sakın,bak ne güzel oluyorsun canımsın bozma felan diye,ama bir kısım varki karaciğerin,böbreğin çöker,yesene deyip beni caydırmaya çalışıyolar,sonra geri alırsın. Fakat çıktım bu yola bir defa Allah'ın izniyle,benim azmimle ve Dukan amcamız sayesinde 58 kilo olacam yani genç kızlık kiloma düşecem,bayram da 1kilo vermişim,ben çok hızlı kilo veremiyorm haftada 1 kilo azmı acep kızlar...
kızlar bir şey söyleyeceğim.ben 72 kiloda seyrediyordum hep.birden bire 77 oldum dukanla 72 ye geri düştüm şu anda fakat göbeğim daha önce 72 olduğum halimden kesinlikle çok daha az.yürüyüş yapamıyorum ona üzülüyorum.sabah 6 da evden çıkıyorum akşam 6 da geri geliyorum.yemekti bulaşıktı çocukların ödeviydi derken.32 yaşında üniversite kazanırsan böyle olur işte.bir şey soracam size ben bimin light kolasını alıyorum ucuz diye bir sorun olur mu kızlar?kullanan var mı?
Günaydın dukan güzelleriiii
Yeni yazıldığım spor salonunda eksiksiz spor yaptım beeeen, tebrikleri alayımBugün de akşam gideceğim ama bu hafta geçen haftadan daha çok kalıp setleri artırıp seneye yaza süper bir vücutla ortalıklarda salınacağım. Geçen sene hayalim diz üstü çizme giymekti, gerçekleştirdim. Bu seneki hayalim de bikini giymek olsun zuhahahahaha (İmkansız ama neden olmasın da diyorum )
Uzun zamandır görmediğim kuzenim dün şoka girdi nooldu sana diye :) Dukan mucizesi dedim :)
Artık kendimi güzel hissediyorum be yaaaaa özgüvenim yerlerdeyken şimdi güzelim ben diyorum, ayyyy bunu da paylaşmadan duramiciiiiim tanımadığım karşı cinsten iltifat bile alır oldum (laf atıyorlar demiyorum kibarlığımı seveyim)
Callen abla öldü mü ya anaa
zaten görüntüler yıllar yıllar öncesinden çekilmiş gibi..
yanaklarını mıncıramıycam demekki
kusiiiii al bendende okadar dogru sandigim bir ton yanlis yapiyormusum ve bunu kitabi her hafta okumama ragmen simdi cantamda gezdiriyorum emin olmadigimda tekrar acip bakiyorum midenin kullanma kilavuzu diyor annem
ben iki hafta sinirli izinlilerden uzak durucam yapalimmi beraber??
kase boyutunu küçült o zaman azcık..bi de türk kahvesi saldırılara karşı iyi bi önleyici aklınızda bulunsun
selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:
Şimdi 1. olarak ben kendimce değiştiriyorum, yani her ödüle bir küçük kase kuruyemiş ekliyorum, ama hiç alkol almadım ödüllerimde bu zamana kadar... Tatlıyı da valla ben genelde baklavadan yana tercihimi kullanıyorumşimdi ben ufaktan güçlendirme hazırlıklarna başladım. hazırlık derken, eğitimi kastediyorum. güçlendirme kısmını tekrar okuyorum. besin alternatiflerini değerlendiriyorum falan. güçlendirme deneyimi olan arkadaşlara sorularım var. azcık kafamd ölçüp biçeyim, olmadı dukana da soracağım bu soruları.
1 - ödül öğününden ben şunu anlıyorum çorba, ana yemek, tatlı... bunları farklı alternatiflerle değiştirebiliyoruz. o konuda çok açılmamak gerekiyor tabi. yani çorbayı 1 tabak pilavla değil de 2 kaşık pilavla değiştirmek lazım. v.b. ama tatlıdan korkuyorum. cddi ciddi şekerli-hamurlu tatlı da yiyebiliyor muyuz? kitaptan anladığım yiyebiliyoruz ama korkuyorum.
2- günde 2 dilim ekmek yerine onu karşılayacak ölçüde müsli-gevrek tarzı şeyler yenebilir mi? ben çok seviyorum özellikle special K'yı. tam tahıllı undan yapılan birşey neticede. süt de serbest.
3- nişastalı öğünde pişmiş olarak 200 gr diyor. şimdi ben nohut yemeği yapsam diyelim, bunun etiyle soğanıyla salçasıyla v.b. ölçüsü mü 200 gr, yoksa pişmiş nohut mu 200 gr?
daha çok sorum var da kendim de toparlayamıyorum daha.
Evet.. Daha başlamadım ama, ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Daha ölçüm de yaptırmadım ya. Şimdilik ısınma gibi işte yürüyüş bisiklet ve o uzay yürüyüşü mü ne deniyo ondan yapıyorum. Bugün 3. olcak. Bugünden sonra artık gerçek kas yapmaya incelmeye falan bağlı egzersizlerle başlarız sanırım. Daha 1 kere diyalog kurdum kadınla, sinir oldum. Değiştirmek isteyince de, hani ne bilim neden falan diye sorarlar diyorum. Söylerim ama bu sefer de milletin işine gücüne laf gelmesin diyorum.. Napiyim.. Isınamadım diyim yani bari.. Baya bi antrenör var. Ama ondan sonra da o kadın bana dik dik bakcak bundan sonra. Dur daha yeni başladım hemen uyuzlar gibi çıkıntılık yapmiyim diyorum.. O da öyle yapmasaymış ama di mii
Yok eşimle o ilgilenmiyor, başka bi hoca. Erkek. Gerçi bana fark etmez erkek kadın.. Kabul ederlerse ikimizi de o çalıştırsın bari.. Ay onun hocasına bile karışmış benim kadın. Ben de uyuz oldum diyo eşimHocası bişeyler soruyomuş, bu araya girip başka şeyler soruyomuş, sanki öbür hoca yanlış bişey yapmış gibi falan.. Benim hoca, 1 ayda kaç kilo vermek istiyosunuz demiş. Öyle bişey var mı yaa.. Olduu.. 10 kilo vermek istiyorum, hadi veriyim... Eşim de demiş onu siz söylüceksiniz Onun hocasıyla da bi gerilmiş bu kadın falan. Sonra çıkmış aradan
Parayı verdik canım.. Ama belki hoca değiştirebilirim. Hani kadına ayıp olmasın diyorum, kendini kötü hissetmesin falan ama.. Olmazsa eşimle aynı hoca olsun bahanesi uyduriyim napiyim.. dediğin tatktikleri de uyguliyimÇok hoşmuş İntikam zeytinyağlı hehehe Zaten şöyle bir soru vardı ankette bu arada: rejimin kilo vermedeki katkısına inanıyor musunuz, yoksa sadece spor mu falan gibi bişi. Ben de dedim: Zaten rejimin daha etkili olduğuna inanıyorum :) Şimdi anlatacak insanları toparliyim de anlatiyim
:)
Ağız kulaklarda modundayız biz
Şimdi mesaj atmış ben işten çıktım eve gidiyorum diyee !!!
Bende cvp yazdım ben bu akşam bir arkadaşla yemeğe çıkacağım dedim. Kim o falan dedi. Sert abii hesap da sorarmışşş hoşuma gitti çıtırr.
İlk buluşma gayet başarılıydı bu arada. Çok eğlendikk.
Ayrıntı başka zamannn...
Sporumu yaptım geldimmmm :) dukanımın 1. yılında yani ocak ayında 69 u görsem keşke :)
son üç kilodayım kızlar ama ne olduysa oldu takıldım bir ileri iki geri ,kafayı yemek üzereyim ,motivasyonumu da kaybettim ,güçlendirmeye geçecektim ama yok ona da hazır değilim ,hiç kaçamaklarım olmamıştı şimdi ona da başladım ,kör şeytan boz diyeti bunca çabayı at çöpe diyor ,toplam 22 kilo verdim şu üç liloyu veremiyorum ,nolur bana bir el uzatın ,akıl verin ,niye inemiyorum ben artık ya ,bir aya yakındır 54 52 arası gidip geliyorum .... cinnet geçirecem
Kızlaaarr pasta kargom sevdiceğime ulaşmışş
ama malesef ben yaptım sanıyooo...o gelinceye kadar ben yapmadığımı satın aldığımı itiraf etmiycemçok sahtekarım çook ama naapim çok canı çekmiş ben de beceremedim gittim satın aldım kargo yaptım yolladım...
Çukurca/Savaş İstihkam Bölüğü bayram etti sayemdeeeee
Çok mutluyummmmmmmmmmm
vee sevgılı arkadaslarımmm 79.5 :))) 83 küsürle çıktıgım yolaa 4 kg ucuppp gıttı göbeğimde küstü bana gırdı ıcerı cıkmıyo :)))
ben de 1 aydır olduğum yerde saydım. hatta aldım. ama birkaç gndür kırdım duraklamayı. her 5 kg de bir duaklamaya girdiğim için alıştım artık. bu kadar dert edecek, hele de emekleri çöpe atacak bir durum yok. bunlar çok normal şeyler. vücut direnç gsteriyor. diyetini bozmayacak, sabredip bekleyecksin. biraz yürüyüşü ve yeşil çayı artır.
vee sevgılı arkadaslarımmm 79.5 :))) 83 küsürle çıktıgım yolaa 4 kg ucuppp gıttı göbeğimde küstü bana gırdı ıcerı cıkmıyo :)))
Bu Dukan yolculuğuna çıkınca anladım ki insanın dostu var düşmanı var,gerçek dostlarım beni sürekli motive ediyorlar,aman ha yeme sakın,bak ne güzel oluyorsun canımsın bozma felan diye,ama bir kısım varki karaciğerin,böbreğin çöker,yesene deyip beni caydırmaya çalışıyolar,sonra geri alırsın. Fakat çıktım bu yola bir defa Allah'ın izniyle,benim azmimle ve Dukan amcamız sayesinde 58 kilo olacam yani genç kızlık kiloma düşecem,bayram da 1kilo vermişim,ben çok hızlı kilo veremiyorm haftada 1 kilo azmı acep kızlar...
Ben öğrenciyken o bimin ucuz le kolasından çok içmiştimhiç bir zararı yok bence, yani ben günde 2 lt falan içiyordum ben ölmediysem kimseye bişi olmaz
Sen bu spor aşkınla devam edersen, o istediğin bikinlerin hepsini giyersin tatlımvalla şu spor olayına bir ben de başlasam fena olmayacak....Karşıda spor salonu var ama pufff, kim gidecek oraya diyerek kaytarıyorum, şu yazılanları okuyayım, bir yarım saat pilates yaparım belki bende
Valla ben yaparken callen ablanın yanaklarını sıkıştırmaktan çok kendimce söyleniyorum
Ben de sırf hafta sonu kaçamaklarım için bir hafta boyunca sınırlı izinlilerden uzak duracağımatak yapmak yerine sınırlı izinlilerden uzak durmak vücut için daha sağlıklı bence....
Dışarda da eğer dukana uygun hiç bir şey bulamıyorsanız şekersiz türk kahvesi isteyin, şekersiz içemiyorsanız, tatlandırıcıyla birlikte için...Bence açlık için birebir...yani insanın biraz nefsini tüketiyor en azından...
Çok latte içmek istiyorsan starbucksta içmeni tavsiye ederim, cafe crown yasakstrabucksta light sütle ve şekersiz aromalarla yapabiliyorlar ...
Şimdi 1. olarak ben kendimce değiştiriyorum, yani her ödüle bir küçük kase kuruyemiş ekliyorum, ama hiç alkol almadım ödüllerimde bu zamana kadar... Tatlıyı da valla ben genelde baklavadan yana tercihimi kullanıyorumGayet şekerli ve hamurlu, ancak tabiki bir porsiyoncuk
2.O yediğin gevrek nişasta ödülü yerine geçer canım, bence o nişasta ödülünü de böle harcama...
3.SAdece pişmiş nnohut 200 gram olacak, diğer şeyler zaten bize normalde izinli olan yiyecekler...
Canım ya sen o hocayı dilek ve temenni kutusu gibi yerlerde form vardır, oraya yazarak şikayet etsene, yani direk de değiştirebilirsin ama oraya da ayrıntılı yazarsan başkalarına karşıda o şekilde davranamaz
Hayırlı olsun...
Kızlar valla çeneniz düşmüş resmen, oku oku bitmedi halaNeyse benimde canım çok sıkkındı sizleri okuyarak neşem yerine geldi azcık....Bir sürü işim var ama canım yapmak istemiyor...Yeni gelenler hoşgelmişler bu arada...
Medesa ve aliye sanırım siz gratisten çikolata alıyordunuz dimi...MArkası neydi..Tanesi 10 cal olanlar var ben onlardan aldım da .... doğru olanı mı aldım acaba :44:
son üç kilodayım kızlar ama ne olduysa oldu takıldım bir ileri iki geri ,kafayı yemek üzereyim ,motivasyonumu da kaybettim ,güçlendirmeye geçecektim ama yok ona da hazır değilim ,hiç kaçamaklarım olmamıştı şimdi ona da başladım ,kör şeytan boz diyeti bunca çabayı at çöpe diyor ,toplam 22 kilo verdim şu üç liloyu veremiyorum ,nolur bana bir el uzatın ,akıl verin ,niye inemiyorum ben artık ya ,bir aya yakındır 54 52 arası gidip geliyorum .... cinnet geçirecem
günaydın kızlar geçmişi okumadan yazmak istedim. ya ben şu yulaf kepeği işini beceremiyorum dün ilk seyir günümdü herşey gayet güzelken yulaf kepeği ekmeği tarifini aldım akşama yapar yemekle yerim diye ama o nasıl bir tat resmen acı.. eşim sabun mu kattın bunun içine dedi ve tabiki günü yulaf kepeksiz bitirdim. ben bunun tadına inan ki tahamül edemiyorum mide kalkıyor resmen sofrada.. ne yapacam var mıdır bunun bir hal çaresi. tabi yemedim diye huzursuz da oldum... hamilelik geçirenler bilir hamileyken bişeyden tiksinirsin ya işte aynen öyle benim durumum... moralim çok bozuuuk....
Günaydın kızlar. sabah dukan müslimi yedim ve kuşburnuçayımı içtim, bir bardak da metabolizmayı hızlandırma çayımdan içiceğim. dün akşam tavuk göğüslü suffle yaptım kendime. şimdilik durum bu
kuzuum benim sen sakın ağlama da ben ne dersen yaparım canım benim
ya sen böyle var ya evin küçük kızı gibisin,sen üzülünce duygulanınca falan ben dayanamıyorum,içim bir garip oluyor
sen bana yaz bir ara hangi kursa gittiğini,ben de diğer arkadaşa soracağım ona göre bakalım var mı uygun bişeyler falan diye bakalım kuzum,en azından içinde kalmaz bir şekilde ukde olmaz yani inşallah
................
Ağız kulaklarda modundayız biz
Şimdi mesaj atmış ben işten çıktım eve gidiyorum diyee !!!
Bende cvp yazdım ben bu akşam bir arkadaşla yemeğe çıkacağım dedim. Kim o falan dedi. Sert abii hesap da sorarmışşş hoşuma gitti çıtırr.
İlk buluşma gayet başarılıydı bu arada. Çok eğlendikk.
Ayrıntı başka zamannn...
Allah kavuştursun canım :132: Allah korusun onlarııı...evet canım yaa taa hakkarilerde
neyseki az kaldı..
o gelinceye kadar öğrenmeliyim daha da güzel yapmalıyım..:)
Yaa sorma canım..hem de buraların en güzel pastanesinden aldım yolladımyandım ben yandım öğrenmek de yetmeyecek usta olmalıyım ustaa :)))
Meraba. Sen neler yapıyosun öyle eksantrik yemekler :) Kolay gelsin, afiyet olsunnSelam kızlarBen de dukan diyeti yapıyorum. Bir kaç kere bu foruma uğradım ama yoğun olduğum için pek de takip edemiyorum. Ben şuan protein günümdeyim. Bundan sonra size katılmak istiyorum, çünkü bazen gerçekten displine girmekte zorlanıyorum ve kaçamak da yaptığım oluyor. Aslında yaz tatiliden önce iyi başlamıştım, yaz tatilinde evin tadilatı girince araya bırakmak zorunda kaldım dukan diyeti çünkü anneannemde kalıyorduk, orda kalabalık ortamda zor oldu bi müddet sonra kendime birşeyler hazırlamak. Neyse. tekrardan başladım. Bu 2.protein dönemim (ben 5+5 yapıyorum). Benim aslında tek sorunum sabah 7den akşam 7ye kadar kütüphanede olmam. Yakınlarda uygun bir lokanta falan yok. Genelde dukan krebinden yapıp yanıma getiriyorum. Bugün sabah yulaf kepekli ve yağsız sütlü (dukan yemek kitabındaki) müsli yedim. Ayrıca goji yoğurt ve yağsız labne ile yapılmış yoğurdumdan getirdim yanıma. Suyumu da ihmal etmiyorum. Dün akşam ton balıklı dukkan pizza yedim. bugün sanırım ya tavuk göğüsü yada dana etinden birşeyler yapıp yiyeceğim. İşte öyle. Çizelgemden zaten kilo durumum belli oluyor.
Yalnız, aslında ben her gün spor yapıyordum (30dakika koşu ve 30 dakika yağ yakıcı hareketler), tabii artık her gün sabahdan akşama kadar kütüphanede olduğumdan yapamıyorum. Haftasonu belki bi araya sıkıştırmaya planlıyorum. Belki en azından sıkılaştırıcı hareketleri yatmadan önce yapmaya özen göstermeye çalışırım, böyle de kendimi spor yapmadan iyi hissetmiyorum gerçekten:78:
Bana tavsiyede bulunabilen arkadaşlar olursa sevinirimBiliyorum dukan kitabında hareketler var aslında, ama bakalım. Benim spor dergilerinden topladığım güzel kartlarım da var, onlardan faydalanırım belki haftaiçi....
Oh ohhhvee sevgılı arkadaslarımmm 79.5 :))) 83 küsürle çıktıgım yolaa 4 kg ucuppp gıttı göbeğimde küstü bana gırdı ıcerı cıkmıyo :)))
Ben de her şeyi denemek istiyorum ama, dediğin gibi en iyisi simla'nınkiler sanırım..sanırım artık simlanın blogundakilerden başka tarif yapmicam. nerden bulduğumu hatırlamadığm bi ton balığı köftesi yaptm da yiyemedim attım çöpe, gitti iki ton konservem, salata yapardm ps günümde onlarlabende ekmeğimi parça parça yapıp bol baharatlı yoğurtla yedim aç kalmiim diye
aaa bu arada doğadanın kiraz saplı form çayı çok güzel, içince böyle bi sakız tadı kalıyo sanki insanın ağzında, form çay içeriğini zenginleştirmek isteyenlere duyrulur
dely:) bayram boyu ankaradaydım, düzenli okuyamam diye hiç girmedim nete sonra bi döndüm 70 küsür sayfa olmuş, oku oku canım çıktı valla
Kolay gelsin.. Başarılı olursun inşallaahhevet 32 yaşında din kültürü öğrt. kazandım.oldukça zorlanıyorum çocuklarla.