Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sıcak suya koyduysan süt tozunu öyle topak topak tuhaf bişey oluyor. Kahveyi direk sütle yapıyorum ben. Kahveyi 1 kaşık sıcak suyla eritiyorum. üzerine sıcak süt.

sağolun kuzular.. Bende ısyerınde sutu ısıtmam mumkun olmadıgı ıcın dedım sut tozuyla ıceyım. Beyazlatıcıda yasak olduguna gore ben kahveyıde suttozunuda rafa kaldırayım ohalde

kuzum zaten şimdi akşam ölçüp biçecekler ama aylık kontrolünde de yine akşam ölçecekler yani 1 ay sonra verdiğin kilo aynı olacak.
ayyy anlatamadım,yani sabahtan sabaha da tartılsan toplam 3 kiloysa 3 kilo değişmeyecek yani
hee bak bekardır o kadın,kafasına vurmuştur arada bana da oluyor da ordan biliyorum hihih
evliyse daha da beter,işler kesat demekki ahahaha

:)
Ağız kulaklarda modundayız biz
Şimdi mesaj atmış ben işten çıktım eve gidiyorum diyee !!!
Bende cvp yazdım ben bu akşam bir arkadaşla yemeğe çıkacağım dedim. Kim o falan dedi. Sert abii hesap da sorarmışşş hoşuma gitti çıtırr.
İlk buluşma gayet başarılıydı bu arada. Çok eğlendikk.
Ayrıntı başka zamannn...

:)

Kızlaaarr pasta kargom sevdiceğime ulaşmışş

ama malesef ben yaptım sanıyooo...o gelinceye kadar ben yapmadığımı satın aldığımı itiraf etmiycem çok sahtekarım çook ama naapim çok canı çekmiş ben de beceremedim gittim satın aldım kargo yaptım yolladım...

Çukurca/Savaş İstihkam Bölüğü bayram etti sayemdeeeee

Çok mutluyummmmmmmmmmm

oohh süper olmuş valla , ne güzel sevinmiştir şimcik sevdiceğin , yavrum alıp yollamakta bir marifet sıkıntı yapma

ayy Rabbim bi an önce kavuştursun hepimizi inşAllahhh

1 yıldır dukan mı yapıyorsun biraz uzun değil mi?

oy kuzum, oralarda mı bi de damat. yazık ona. hepsi Allaha emanet olsun.
o gelene kadar öğren sen de yapmayı. böylece itiraf etsen de, yalanını affettirecek durumda olursun.

ohhh hadi bakalım yawru kuşum hayırlısı inşallah,allahım tez zamanda benim de başıma düşsün yahuuu
artık firmalardan randevu alırken erkek olmasına,yaş grubuna ve medeni haline göre randevu alıcam,yoksa evde kalıcam ya rabbim vallahi dely'nin deli spor hocası gibi olucam,menapozlu ve hala bekar

ahahaha kuzum yaptın gönderdin de ya çok beğenir de her hafta isterse,valla para dayanmaz ben sana söliiimmmm

oy kuzum, oralarda mı bi de damat. yazık ona. hepsi Allaha emanet olsun.
o gelene kadar öğren sen de yapmayı. böylece itiraf etsen de, yalanını affettirecek durumda olursun.

evet canım yaa taa hakkarilerde
neyseki az kaldı..

o gelinceye kadar öğrenmeliyim daha da güzel yapmalıyım..:)

ahahaha kuzum yaptın gönderdin de ya çok beğenir de her hafta isterse,valla para dayanmaz ben sana söliiimmmm

Yaa sorma canım..hem de buraların en güzel pastanesinden aldım yolladım yandım ben yandım öğrenmek de yetmeyecek usta olmalıyım ustaa :)))

Selam kızlar Ben de dukan diyeti yapıyorum. Bir kaç kere bu foruma uğradım ama yoğun olduğum için pek de takip edemiyorum. Ben şuan protein günümdeyim. Bundan sonra size katılmak istiyorum, çünkü bazen gerçekten displine girmekte zorlanıyorum ve kaçamak da yaptığım oluyor. Aslında yaz tatiliden önce iyi başlamıştım, yaz tatilinde evin tadilatı girince araya bırakmak zorunda kaldım dukan diyeti çünkü anneannemde kalıyorduk, orda kalabalık ortamda zor oldu bi müddet sonra kendime birşeyler hazırlamak. Neyse. tekrardan başladım. Bu 2.protein dönemim (ben 5+5 yapıyorum). Benim aslında tek sorunum sabah 7den akşam 7ye kadar kütüphanede olmam. Yakınlarda uygun bir lokanta falan yok. Genelde dukan krebinden yapıp yanıma getiriyorum. Bugün sabah yulaf kepekli ve yağsız sütlü (dukan yemek kitabındaki) müsli yedim. Ayrıca goji yoğurt ve yağsız labne ile yapılmış yoğurdumdan getirdim yanıma. Suyumu da ihmal etmiyorum. Dün akşam ton balıklı dukkan pizza yedim. bugün sanırım ya tavuk göğüsü yada dana etinden birşeyler yapıp yiyeceğim. İşte öyle. Çizelgemden zaten kilo durumum belli oluyor.
Yalnız, aslında ben her gün spor yapıyordum (30dakika koşu ve 30 dakika yağ yakıcı hareketler), tabii artık her gün sabahdan akşama kadar kütüphanede olduğumdan yapamıyorum. Haftasonu belki bi araya sıkıştırmaya planlıyorum. Belki en azından sıkılaştırıcı hareketleri yatmadan önce yapmaya özen göstermeye çalışırım, böyle de kendimi spor yapmadan iyi hissetmiyorum gerçekten:78:
Bana tavsiyede bulunabilen arkadaşlar olursa sevinirim Biliyorum dukan kitabında hareketler var aslında, ama bakalım. Benim spor dergilerinden topladığım güzel kartlarım da var, onlardan faydalanırım belki haftaiçi....

vee sevgılı arkadaslarımmm 79.5 :))) 83 küsürle çıktıgım yolaa 4 kg ucuppp gıttı göbeğimde küstü bana gırdı ıcerı cıkmıyo :)))

sanırım artık simlanın blogundakilerden başka tarif yapmicam. nerden bulduğumu hatırlamadığm bi ton balığı köftesi yaptm da yiyemedim attım çöpe, gitti iki ton konservem, salata yapardm ps günümde onlarla bende ekmeğimi parça parça yapıp bol baharatlı yoğurtla yedim aç kalmiim diye
aaa bu arada doğadanın kiraz saplı form çayı çok güzel, içince böyle bi sakız tadı kalıyo sanki insanın ağzında, form çay içeriğini zenginleştirmek isteyenlere duyrulur
dely:) bayram boyu ankaradaydım, düzenli okuyamam diye hiç girmedim nete sonra bi döndüm 70 küsür sayfa olmuş, oku oku canım çıktı valla

yarın üst kat komşumun misafiri var sanırım. kek kurabiye kokusu sardı bütün evi. canım istedi benim de. kalktım dukan kek yaptım. ooof of ne güzel protein günümü kazasız belasız bitirmişim. günlük yulaf kepeği hakkımı yemişim. kilo vermem hızlanmışken ne gerek var şimdi... ama oldu artık. bi parça yiyeyim de sesimi kesip oturayım. yoksa gidip komşunun kapısını çalacaktım. son anda durdurdum kendimi.

sağolun kuzular.. Bende ısyerınde sutu ısıtmam mumkun olmadıgı ıcın dedım sut tozuyla ıceyım. Beyazlatıcıda yasak olduguna gore ben kahveyıde suttozunuda rafa kaldırayım ohalde

bende nescafeyi sütlü içiyorum ama sütü ısıtmıyorum suyu bir güzel kaynat sütde ılık olunca sorun olmuyor tabe sırf sütle yapıyosan o ayrı :)))

slm kızlar nasılsınız bakem eşim işe başladı nihayet tam gaz burdayım buraya gelmemek insanı fena bozuyor formdan düştüm yaa neyseki geri geldim buraya işi sıkmaya devam
tuzu azaltılmış soya aldım light yoktu tavuklar daha bir lezzetli oldu sayesinde denemeyenler mutlaka alsın derim :))))) herkese iyi akşamlar yarun görüşürzzz :)

aman aliyecim bozma valla sonra çok zor toparlıyoruzzzzz şekil a ben :))))) bende kek yaptım cuma akşamı bir güzelde yedim ben ettim sen etme yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne de olsa :)

evet 32 yaşında din kültürü öğrt. kazandım.oldukça zorlanıyorum çocuklarla.

kızlar sabah wc sonrası bi tartıldım 700 gr vermişim..moralim düzeldi hemen. bayram sonrası kendimi tutamıyordum. yiyecekleri didikleme ..mıncıklama...off fenaydım yani...neyse akşam bi baktım regl olmuşum. ya sizler reg döneminizde kilo alıyorsunuz ya ben de eksilerde çıktım bugün. neyse ben geçmişi okuyayım geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…