- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
sıcak suya koyduysan süt tozunu öyle topak topak tuhaf bişey oluyor. Kahveyi direk sütle yapıyorum ben. Kahveyi 1 kaşık sıcak suyla eritiyorum. üzerine sıcak süt.
[sıze=2]süt tozu öyle oluyo canım :) ben de bildiğimiz kahve kreması gibi yapar kahveyi sandım, ama olmuyo. üzerinde de yazıyo ya bilmem kaç kaşık süt tozunu şu kadar suyla karıştırın falan... Direk kahveye katınca olmuyo, aynen öyle kesilmiş gibi oluyoSüt kremalarında başka bi katkı maddesi falan var ki demek o direk eriyo.. Bunla olmuyo. Ama sütle yapınca kahveyi, ben de pek sevmiyorum. O yüzden her gün olmasa da, normal kremalı içiyorum 1 bardak, arada [/sıze]
Haklısın canım yaa! Ay biraz empati olayı fazla mıdır nedir bende :S Arada böyle saflıyom.. Saflamak da neyse, uydurdumBugün bi konişiyim bakiyim. Hatta hemen değiştirip, hemen de ölçümümü yapsınlar mümkünse. Yarın size yağımdan etimden sütümden bahsederim Ben de aslında çeşit çeşit insan tanıdıkça öğrendim ama.. Tam oturtamamışım demek kafamda Bi kazık daha yemeden oturturum inşallah :))
Saol canıımm
Bu arada bu ölçümleri akşamın bir vakti yapıyorlar ya.. Ben şimdi yine 60 kilo çıkarım kii.. hemi de kıyafetleNeyyssee.. Ben ondan 2 kilo düşerim yaaa
Haklısın canım sen de. Çekiniyom ne biliyiimm.. :100: Yoksa her zaman kibar değilimdir.. :) Çekiniğim
soriyim bakiyim bekar mıymış
kuzuum benim sen sakın ağlama da ben ne dersen yaparım canım benim
ya sen böyle var ya evin küçük kızı gibisin,sen üzülünce duygulanınca falan ben dayanamıyorum,içim bir garip oluyor
sen bana yaz bir ara hangi kursa gittiğini,ben de diğer arkadaşa soracağım ona göre bakalım var mı uygun bişeyler falan diye bakalım kuzum,en azından içinde kalmaz bir şekilde ukde olmaz yani inşallah
kızlar ya siz onu bunu bırakın da yeni manitalarınız napıyor hadi onu anlatın,çıkar ayak neşemizi bulalım
Kızlaaarr pasta kargom sevdiceğime ulaşmışş
ama malesef ben yaptım sanıyooo...o gelinceye kadar ben yapmadığımı satın aldığımı itiraf etmiycemçok sahtekarım çook ama naapim çok canı çekmiş ben de beceremedim gittim satın aldım kargo yaptım yolladım...
Çukurca/Savaş İstihkam Bölüğü bayram etti sayemdeeeee
Çok mutluyummmmmmmmmmm
önce amiiiiiiiiiin diyeyim sonra da spor hocasına saydırayım. spor hocaları hep aynı sanırım. 3 gram yağları eksik diye nerden trip atacaklarını şaşırıyorlar. keşke deseydin hiç spor yapmadım, hatta yer,mden bile kalkmadım, hepsini de yağdan verdim, benim vücudumu benden iyi mi biliyosun sen. ay bana da diyorlar öyle. hakaret edesim geliyor kendilerine. yahu 35 kilo kasım mı vardı da benim kastan verdim. bi de su kaybıdrı diyen salak kitle var. 1 yıl boyunca 35 kg su kaybettim ve hala yaşıyorum. terkos gölüyüm ya ben. ay sinirlendim bak yine
ama malesef ben yaptım sanıyooo...o gelinceye kadar ben yapmadığımı satın aldığımı itiraf etmiycemçok sahtekarım çook ama naapim çok canı çekmiş ben de beceremedim gittim satın aldım kargo yaptım yolladım...
Çok mutluyummmmmmmmmmm
:)
Ağız kulaklarda modundayız biz
Şimdi mesaj atmış ben işten çıktım eve gidiyorum diyee !!!
Bende cvp yazdım ben bu akşam bir arkadaşla yemeğe çıkacağım dedim. Kim o falan dedi. Sert abii hesap da sorarmışşş hoşuma gitti çıtırr.
İlk buluşma gayet başarılıydı bu arada. Çok eğlendikk.
Ayrıntı başka zamannn...
:)
Çok mutluyummmmmmmmmmm
oy kuzum, oralarda mı bi de damat. yazık ona. hepsi Allaha emanet olsun.
o gelene kadar öğren sen de yapmayı. böylece itiraf etsen de, yalanını affettirecek durumda olursun.
ahahaha kuzum yaptın gönderdin de ya çok beğenir de her hafta isterse,valla para dayanmaz ben sana söliiimmmm
oohh süper olmuş valla , ne güzel sevinmiştir şimcik sevdiceğin , yavrum alıp yollamakta bir marifet sıkıntı yapma
ayy Rabbim bi an önce kavuştursun hepimizi inşAllahhh
1 yıldır dukan mı yapıyorsun biraz uzun değil mi?
sağolun kuzular.. Bende ısyerınde sutu ısıtmam mumkun olmadıgı ıcın dedım sut tozuyla ıceyım. Beyazlatıcıda yasak olduguna gore ben kahveyıde suttozunuda rafa kaldırayım ohalde
yarın üst kat komşumun misafiri var sanırım. kek kurabiye kokusu sardı bütün evi. canım istedi benim de. kalktım dukan kek yaptım. ooof of ne güzel protein günümü kazasız belasız bitirmişim. günlük yulaf kepeği hakkımı yemişim. kilo vermem hızlanmışken ne gerek var şimdi... ama oldu artık. bi parça yiyeyim de sesimi kesip oturayım. yoksa gidip komşunun kapısını çalacaktım. son anda durdurdum kendimi.
32 yaşında uni mı kazandın ,bence bu süper idealist insan
Kolaya gelince bence çok tüketmemeye çalış şekersiz olsa bile katkı maddesi ıvır zıvır doludur içi..bi de beni çok aciktiriyo
Bim ürünü kola nasıldir bilmiyorum ama çok da farklı olacağını sanmiyorum