gunaydın fıstıklarr...
dukanın cılkını çıkaran biri olarak ptesıye kadar 5 gunluk proteın gunlerıne baslamıs bulunuyorum... sızlere bırakmadan kendımı cezalandırmam gerek. yoksa sızler kıyamıyorsunuz bana 24 kasım bulusmasına 87 ıle aranıza katılmalıyım.87 ye dusemezsem bulusmaya gelecek yuzum olmaz :26: kardesımde baslamıstı dukana daha yenı baslamasına ragmen 12 kılo vermıs bıle. utandım ben cok utandımm şimdi mest çayı yapayım kendımede bıraz olsun agırlıktan kurtulayım
Aaaa walla gittiğim falan yok. Nasıl bir anlatım bozukluğuysa bendekiiii canlarım yanlış anlamış beni. pksnmz gider başkası gelir. Delimisiniz. Bi sümüklü için bırakırmıyım siziii. Bilmezmisiniz ben hanımağayım. KOrkmam ALLAH tan başka hiç bir şeydenn :)
Sizide bırakıp bi yere gitmem. Daha 10 kilo varr nereye derler adamaa....
Nesli keser beni keser...
Sonunda cesaretimi topladım ve başladım...
sabah tartıldım; 63.3 kg
basen 107 bel 67 göğüs 90 cm....
dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)
kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de
Dukan Diyeti Kitabı Pdf İndir: Ücretsiz Dukan Diyeti Kitabı PDF E-Kitap indir
Kitap indir: Dukan Diyeti e-book indir/dukan diyeti kitapindir
Dukan Diyeti Kitabı Türkçe Pierre Dukan Pdf indir - Kitap Özeti
bunlardan birinden indirdim ama hangisi hatırlamıyorum .. kitap masa üstünde pdf olarak duruyor , baktım bir yerlerind eindirdiğim yerle ilgili ipucu var mı diye ama yok üsgünüm
hayırdır ne sıkıntı var dişlerde
evet ben de göbekli popolu birini gördüğümde bu abla bence dukana başlamalı diyorum...
bi de dukanla zayıflayanlardan öncesi -sonrası fotoları var ya..orda dikkat ettim zayıf haliyle daha bi hoş pozlar vermiş..daha bi hoş giyinmiş..bakışları bile değişmiş hatunların :)
gitme kuzum nereye gidiyorsun,biz hepberaber bütünüz.ya 2 tane ne dediğini bilmez için huzurumuz kaçmasın boşu boşuna lütfen yaa.biz birbirimizi biliyoruz sonuçta
tabiki hayırrr
anaaa ütü yapan çamaşır makinası çıkmış mı,bu benim en büyük hayallerimdendi.bir de insan yıkayıp kurutup fönleyip çıkaran makinalar olsun istiyorum
ehehehehe benim yatcak yerim çooookkkk
Kardeş bu 10 kilo ne kadar zamanda verildi ben neden yapamıyorum canım hep çikolata istiyor.ayrıca ipeğe ceza veren zihniyete yuh diyorum ya bu insanlar yulaf kepeği yeri yazmaktan tarif vermekten heder oldular bi okuyun görün ceza verenlere kimse soru sormuyor şişman ve mutsuz insanlarla muhatap olan biz arkadaş bişeyde demiyoruz ceza verirler yok artıkGünaydıınn
Ben +3,8'diiimm :) Ben de utanmadan +2,8 diyorum bugün-1
Evet evet Öyle tabi.. evet hihiih Sevincini severim
Canım otel için güzeldir didiler, zincir oteldir didiler :) Zincire vurdularNapalım.. Bi dahakine Medoşa ve sana bırakıcam olayı :129: gönüller bir oldu işte :))
Sen yersen herkes yer hihihiYine başladım maratonaa Uçarak maraton yapmaca oldu bu ama Bir günde eksi biirrrr :13: Yine de Perşembe bildirimde bulunmam.. Töbee
Ben de hiiiçç yaptırmadım şimdiye kadar, ama yaptırsam iyi olcek. Bir sabah ansızın izin alıp gitsemİyi çıkar işallaahh
Babaannene de çok güldüm yaa
Üstüme aliniyim mi hihiihBenim de benim deee :)) Ne çömezi yahuu, yaz sen deee
Hayırlı olsun :) Hoşgeldin. Ay hemi de dişçiymişsin :)) Benim şu 20'likleri bi halledeydik hahahha
Neslican yaa Hem yazdıklarına sonsuz katılıyorum Hem de bu yazdığına koptum hahahha Senden şikayetçiyim çok Beni çok güldürüyon deyü hahah
Sana çok katılıyorumHem de çok çok hhiihi Çok katılmak nasıl oluyosa işte :)
evet ben de göbekli popolu birini gördüğümde bu abla bence dukana başlamalı diyorum...
bi de dukanla zayıflayanlardan öncesi -sonrası fotoları var ya..orda dikkat ettim zayıf haliyle daha bi hoş pozlar vermiş..daha bi hoş giyinmiş..bakışları bile değişmiş hatunların :)
Kız sokakta mı yatacağızzz...
..
ehehehehe benim yatcak yerim çooookkkk
Dukan Diyeti Kitabı Pdf İndir: Ücretsiz Dukan Diyeti Kitabı PDF E-Kitap indir
Kitap indir: Dukan Diyeti e-book indir/dukan diyeti kitapindir
Dukan Diyeti Kitabı Türkçe – Pierre Dukan – Pdf indir - Kitap Özeti
bunlardan birinden indirdim ama hangisi hatırlamıyorum .. kitap masa üstünde pdf olarak duruyor , baktım bir yerlerind eindirdiğim yerle ilgili ipucu var mı diye ama yok üsgünüm
Kardeş bu 10 kilo ne kadar zamanda verildi ben neden yapamıyorum canım hep çikolata istiyor.ayrıca ipeğe ceza veren zihniyete yuh diyorum ya bu insanlar yulaf kepeği yeri yazmaktan tarif vermekten heder oldular bi okuyun görün ceza verenlere kimse soru sormuyor şişman ve mutsuz insanlarla muhatap olan biz arkadaş bişeyde demiyoruz ceza verirler yok artık
Bu dukan olayı bariz bir sarartma yapıyor. Daha öncede bayağı tartışılmıştı konu. Mesela kadrolu dişçimiz olarak kimyasaldan uzak en doğalından tavsiyeler verebilirsin bize....
olmayan yok.cok zayıf benım dıslerımın yapısı.o gun Rocco sekerler warya yerken dişimin yarısı kırıldı meselabi sürü dolgu vs war agzımda
hoşgeldinnnn ailemizin dişçisi oldunnn(nasılda yüzsüzüm )
biheyecanla açtım indiririm diye ama sağolsunlar kısıtlamışlar sevgili bilgişlembaşka bahara artık
sağol canım çok güzel olmuş bu bilgilendirme
Geçmiş olsun canım.. Migren mi var ki sende deeKuzum benim, hiç dalga geçermiyiz, ösledik seni o yüzden andık durduk işte
Vay başıma gelen e de bayılıyorum ya, aradım geçen bulamadım. Ben de sporda öyleyim kuzum, adım yaramaz, uslanmaz a çıktı valla başla bırak başla bırak. Ama bu defa başladım callan a 3. yapıcam bu akşam, hadi sen de gel, yanıma destek lazım
Kızlar ya, bugün başım da çook ağrıyordu ya hiç çalışmadım hepp kk ya çalıştım, bana çok iyi geldiniz, ama durum feci, yarın doktora gideyim, gelince de motora takıp işlerimi yapayım :18:
Arada size takılırım ama özlerim, siz de beni özleyin ama olur mu(Burda dely senin iki kişiyi öpünce ağlayan surat smile var öyle farzedin :)))
Hepicinizi çook seviyorum kızlar, iyi akşamlar.
-1 oldum bileee...........
afiyet olsun kuzum,hiççç kızmadım ben sana.
nolcak yani senede 1-2 kere tatil fırsatı oluyor insanın,bu kadar kilo verdin azcık da sefasını sürdün,ne de olsa cezanı da kendin çekeceksin
hem ben sana +5 kiloya kadar hedef biçmiştim,altında bile kalmışsın bugün de mi yesen
hadi bakalım şimdilik herkese iyi akşamlar
Meraba canıımmmBen bugün yola geldim :)))) Yarın da spor salonuna yazılıyorumm, bedenimi tanıyorum benim ihtiyacım artık spor :) Gelişmeleri mutlaka size aktarıcam. Söz veriyorum 69 u görcem :)
Medesacığım tartılmadım ama bugün kaçamaksız bir gün geçirdim ki devamı da gelecek inanıyorum :)
Bugün kendime uzuuun bir çizme aldım, taytlı uzun çizmeli hayalimi bile gerçekleştirmişken başa dönmek aptallık olurdu, o yüzden yola geldim ben geldim :)))) Sağolun bebekler, siz beni uyarın zaman zaman :) Bundan sonra muhtemelen çok sık giremem nete ama sizleri takip etmekten asla vazgeçmem. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz alınmam
Bu aradaaaa hayalimdaki uzuun çizmeli bulaşıksuyunun fotosunu en kısa zamanda paylaşacağımmm :)
Tatlışş Azraaaayaaa herkes nerde? ben gelince herkes gidiyor.
iyi o zaman ben de gideyim. zaten servis de eve yaklaşıyor. inicem şimdi.
azra eve kaçar...
Ben de almadım. Acıdım ya o verilecek parayaa.. Ayakkabı kıyafet neyim olsa o kadar acımıyomValla benim kafamda saç kalmadı ki dukandan kaynaklanıyor bu durum, kirpiklerim bile dökülüyordu, doktora gittim vitaminle destekle dedi ama onun verdiği vitamin pahalıydı almadımsanırım sana eczacının önerdiği vitamin bu Bu ace selenyum da benim aklımda one selenyum olarak kalmış, eczacıyla baya bir cebelleştim yanlış hap veriyorsun diye Neyse bugün aldım hemen, bakalım kutu bitsin umarım etkisini görürüm bende....Yoksa ev saç yumağı valla.... Bir de vitaminleri devlet karşılamıyor çoğunu yani...
Merabaaa!! Güncelleme olur tabiki de..merhabalar...
ben de dukan niyetlilerindenim.30 yaşındayım boyum 164cm. 63 kilo ile evlendim, 68 ile hamile kaldım, abartıp 94 ile doğurdum. 6 buçuk aylık bir kızım var. doğum sonrası 45 günde falan 78 kiloya düşmüştüm kendiliğinden ama süt azalınca yedim de yedim şuan 84 kg yum ve kilomdan çok mutsuzum ama müthiş bir iştah patlaması yaşıyorum doymak nedir bilmiyorum tatlının dibine vuruyorum ama kesmiyor. regl olamadım bir türlü ondan galiba. sütüm bitti bitecek artık. henüz kitabını alıp okumadım ama nette epey araştırdım aklıma yattı bu iş. dukanın sitesine girip testi yaptım ideal kilom 63 müş zaten olmak istediğim kilo yani. ama ben henüz başlayamadım çünkü iyi kötü emziriyorum. şimdi ben bu testi yaptım ya onu güncelleme durumum olur mu yani tarih konusunda. hani yönlendiriyo ya şugüne kadar atak şu güne kadar seyir diye... hepinize bol eksili günler diliyorum...
Kızlar,
başım hala çok ağrıyor ama sözverdiğim callan ımı yapıp yatışa geçeyim dedîm ama oğlum yerlere yatırdı gülmekten:))
Telefondan girdim uzun uzun yaşayarak anlatmak isterdim ama kısa özet geçeyim:)))
yapan arkadaşlar bilîrler, hani şu ayak topuklarını birleştirip tutunarak 3 aşamada pelvisi kaldırıp indirdiğimîz hareket var ya onu yaparken oğlum girdî salona, beni face ya da youtube a koyup tıklanma rekoru kıracakmış:))
sonra yetmedi, pelvis döngüsünde geldi, bakışlarını görmeliydiniz, ben gülmekten yapamadım. Sonunda şuna karar verdi bu sporda yaptığım tek normal hareket bacaklarımızı birleştirip esnediğimiz hareketmiş:))
rezil olma pahasına 3. Callanımı yaptım işte:))
Demek Sadece büyük baş hayvanlar değil, genel anlamda bütün hayvanlar seviyor hahahahadünkü kaçamağın ardından firesiz bir protein günü yaptım. 2 saatten fazla da yürüdüm. sanırım yarın - çıkarım. delycim de döndüğüne göre, perşembe bildirimleri geri geldi
bu arada bizim mıy mıy yaptığımız yulaf kepekli dukan ekmeklerini, minik kedicikler bayıla bayıla yiyor. ekmeğimle sandviç yapıp yanıma almıştım bugün. sultanahmette kedilerle paylaştım. çok sevdiler. geçende de fatih camisinin kedileriyle paylaşmıştım. onlar da sevmişti. yani demem o ki, nimetin kıymetini bilin)))
Fazla yemek diye bişi yookkBen bayramda bir tatlı kaşığı doğal bal dışında kaçamak yapmadım ama dün PS günümde karnabahar kısırı yaptım,light puding yaptım,sabahta menemen yapmıştım bana fazla geldi sanırım bu kadar yemek,dü çok şişkinlik va halsizlik oldu, birde vicdan azabı duydum acaba fazla mı yedim diye?Miktar sınırlaması yok deniyo ama vicdan yapıyorum yine de,yıllardır 1 kilo bile veremiyordum şimdi 5 kilo verdim Dukanla...
hoşbuldum :)
sayfaları açmak mı engelli bir şeyler indirmek mi mail olarak yollayabilirim mailden gelen indirilebiliyorsa
kızla ben de yarın başlıyorum inşallah... kendime 4 gün atak süresi tanıdım... 69 kiloyum hedefim 60 olmak... umarım başarabilirim... :18::18::18::18::18:
Benim canım bugün, en sevdiğim dizinin son bölümünü izlerken çayın yanında bişeyler yemek istiyor. Şimdi çayımı demlicem. Dukan ekmeğime light kaşarla tost yapıcam, bi de kesikli biber. afiyetle çay keyfi yapıcam. eşliğinde netten dizimi izlicem. oh misssss.
doktor hanım bu dışlerı evde beyazlatmanın çaresı yokmu?? bi deyiver hele
doktor hanım bu dışlerı evde beyazlatmanın çaresı yokmu?? bi deyiver hele
mail olarak atabiliyosan ben sana adresi hemen göndereyimmm çokkkk iyi olur
Calculate your true weight, calculate your ideal weight, personalized diet: subscription to Pierre Dukan diet
test yaptınmı bilmiyorum belki yaparsın bu adrestennn
kuzum yaaa ahhh o 69 görmenin ne demek olduğunu en iyi ben anlarım,inşallah en yakın zamanda sen de görürsün
bu arada fotoyu yükle hemen merak ettim
24 kasımda buluşcaz biz,sen öğretmen miydin yada okulda mı çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam,uygun olursan gel mutlaka istanbul buluşmamıza
Nerdesin bakiyyim sen nerdeee20likleri halletmekte ne var gel buyur halledelim hemen :)
kuzum alıntı yaptım sanıp yapmamışım
1 kilon gitmiş bile haydi bakalım,24 kasıma kadar sen de güçlen artık yaaaa hepimiz bir ödül öğünü yiyelim ama var ya amma şeyini çıkarırız haa düşünemiyorum bile
yaa sen hala o yirmilikler için gitmedin mi kuzum anaam amma korkak çıktın kız.bak sonra yandaki dişlerini çürütmeye başlar
hem ben dedim ya sana valla bak 15 dakikada bi,tti,ben hala kendimi sıkıyordum olmuş da bitmiş bile,sünnet olmak gibi ahaha
Benimki çok uzun sürdü de.. Aslında 3-4 ayda gider. Canın çikolata istediğinde yememek zaten olay :) Benim de istiyor. Şimdi şimdi dellenip yedim, o ayrı da.. 7 ay oldu yani benim. Aylarca yemedik yaniKardeş bu 10 kilo ne kadar zamanda verildi ben neden yapamıyorum canım hep çikolata istiyor.ayrıca ipeğe ceza veren zihniyete yuh diyorum ya bu insanlar yulaf kepeği yeri yazmaktan tarif vermekten heder oldular bi okuyun görün ceza verenlere kimse soru sormuyor şişman ve mutsuz insanlarla muhatap olan biz arkadaş bişeyde demiyoruz ceza verirler yok artık
Hadi bakalım. İnşallah.. İstersen başarırsınkızla ben de yarın başlıyorum inşallah... kendime 4 gün atak süresi tanıdım... 69 kiloyum hedefim 60 olmak... umarım başarabilirim... :18::18::18::18::18:
Anaaamm :)) Yaşşa sen hhihi :)) Sağlık programı gibi oldu yaaaEn doğal diş beyazlatma yöntemi diş fırçalayıp diş ipi kullanmak ve diş temiziliği yaptırmak..beyazlatma ihtiyacı olacak kadar ciddi bir sararma olduğunu sanmıyorum. yediklerimizin diş yüzeyinde oluşturduğu geçici bir sararma olsa gerek diye düşünüyorum,diş taşı olmasa da parlatm amacunları var onlarla yapılabilir temizlik. Ama limondur karbonattır bu satılan parlatma tozları onları hiiçç ve de kesinlikle kullanmayın çünkü dişin minesini aşındırıp geçici beyazlık ama zamanla daha çok sarılık yapıyor.
alkolsüz florlu gargaralar var onlardan kullanmak iyi gelecektir. Bir de normalde 6 ay ama 3 ayda bir diş hekimine gidip dişlere flor uygulamasını isteyebilirsin. dişlerin çürümeye yatkın olduğu için daha sık diş fırçalaman ve diş ipini ihmal etmemen gerek
............