Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi bayıllazaaaaaaaaaaaaaaam

neden yenı gelene boyle dedınız dıye cıkısacagınıza

her yenı gelen boyle yapılıyor mu dıye bı baksaydınız daha objektıf olurdu..

cunkı bırsuru yenı gelen var benım de mazım 3 aylık..

sorun teskıl edenın uslubuna bakılmalı...

kımse burada eskı yenı muhabbetı yapmıyor

kıtap bı sekılde okunsun yoksa saglık problemlerı olabılır denıyor

yoooooooooo ılla okumıcam dıyorsa ölelım mı ya

kıtabı anlatmak zorunda mıyız bız?

öyle zehirli şeylerin tadına bakılmaz. bak 1 ısırık browni en az 2-3 hafta duraklama demek.
pastane paketiyle hazırlanmış browniyi kendi yaptığına nasıl ikna edecen sevgilini? enları sen evde bir saklama kabı (dondurma kabı, yoğurt kabı... uygun ne varsa) güzelcene paket yap. dışını kağıt havluyla sar. en son da alüminyum folyoyla. hem daha bir ev yapımı olur hem de sağlam. o haliyle kargoya ver. oh missss

alıyem ben dukan para kazansın da ıstıyorum yalan yok...
cunkı dıyetısyene ayda 100 tle bayıldım hıc bı ıse yaramadı hayatımda hıc bu kadar zayıf olmadım bu bı mucıze
boylesıne uzun surelı bı calısma yapmıs adam hakkı da verılse ölunmez
kıtaba para verme degıl bence mesele kıtabı okumaya usenme yoksa adam nıyetlı degılse pdf de okumaz kendısını de okumaz ... özet ıstıyor bızden

Son düzenleme:

canım ya yapmayı denedim denedim beceremedim..böyle sahtekarlık yapmak istemezdim ama çok ısrar etti..çok duygu sömürüsü yaptı desem daha doğru olcak..:))bu paketi yeniden hazırlayıp göndermeye karar verdim...ve aslaaa o zehirli şeyi koklamıycam bile...:)) buraya yazınca rahatladım..:)
huhhh...:)

tabi o konuda haklısın. mesele para meslesi değil, tembellik.
bu arada sen dukan için endişelenme, adam kazanacağını kazandı. bundan sonra kazanacakları da 7 sülalesine yeter yani o derece... asrın kanserden sonra en önemli derdine çare buldu.

bu kilo derdine çare bulunacak bi gün diye bekliyodum ben..bence asrın en büyük buluşu oldu..adam müthiş ya...bildiğin ömrümüzün sonuna kadar zayıf kalalım diye uğraşmış...sen çok yaşa dukan amca :)seni seviyoruz :)

ya ona bı laf soylendıkce ben üzülüyorum.. gercekten ıcıme bı acı cokuyor... meger benım kılomdan dolayı ne kadar moralım bozukmus ,ne kadar guvensızmısım, ya cok mutluyum abla ben artık nasıl sevmım nasıl dusunmıyım adamı neler cektım ya

Dukan Diyeti Kitabı Pdf İndir: Ücretsiz Dukan Diyeti Kitabı PDF E-Kitap indir

Kitap indir: Dukan Diyeti e-book indir/dukan diyeti kitapindir

Dukan Diyeti Kitabı Türkçe – Pierre Dukan – Pdf indir - Kitap Özeti

bunlardan birinden indirdim ama hangisi hatırlamıyorum .. kitap masa üstünde pdf olarak duruyor , baktım bir yerlerind eindirdiğim yerle ilgili ipucu var mı diye ama yok üsgünüm

aynen yaaa... hayatımın sonuna kadar sısman kalcam dıye ruyalarıma gırıyodu bılım adamlarına sövuyodum herseyı buldunuz utu yapan camasır makınası, kendı parkeden araba .. hıc sısmanlık ıcın calısmayın sız dıyodum neyse kı dukan amcamız yetıstı

sağol kardeş... birinden biri olur nasıl olsa.

aaa ben gibi dişlerinden sürekli sorun yasayan biri için,,burada bi diş hekimi görmek çok sevindirici oldu walla

kendi soruna bence kendin ztn cvp wermişsin

aynen ben bide hayatımda ilk kez o kiloyu görmüş biri olarak,kendime güwen fln sıfırdı.yürürken sanki millet kalçama,göbeğime bakıo gibi gelirdi.yolda yanımdan gecen zayıflara çok sinir oluordum,,şimdide yanımdan gecen kiloluların nerdeyse kolundan çekip Dukan anlatasım gelior

çoğumuz için öyleydi. ben de hayatımın sonuna kadar şişman kalacam diyordum. şaka değil 35 sene şişmandım. hatta 15 senesinde de obez. şimdi bu kadar rahat yürüyünce, istediğim gibi giyinince, sokakta falan rahatsız olmadan birşeyler yiyince kendimi tanıyamıyorum. elin adamı hayatımı değiştirdi. çok minnettarım kendisine.

mest fayda eder illaki. bazen biraz uzun zaman alıyor. ben bütün çayları denedim. en iyisi mest o konuda.

Canim ben komsumada vermistim ondada ise yaramisti ama benim sadece kasiklarim agriyor..

Benim dedem köcekmis hani bende fana sayilmam Dukan da yapiyorum bilin istedim.. Eki Görüntüle 542485

evet canımcım inşallah ömrümüzün bundan sonraki kalanını zayıf ve zarif geçirelim...:)

evet ben de göbekli popolu birini gördüğümde bu abla bence dukana başlamalı diyorum...

bi de dukanla zayıflayanlardan öncesi -sonrası fotoları var ya..orda dikkat ettim zayıf haliyle daha bi hoş pozlar vermiş..daha bi hoş giyinmiş..bakışları bile değişmiş hatunların :)

gitme kuzum nereye gidiyorsun,biz hepberaber bütünüz.ya 2 tane ne dediğini bilmez için huzurumuz kaçmasın boşu boşuna lütfen yaa.biz birbirimizi biliyoruz sonuçta

tabiki hayırrr

anaaa ütü yapan çamaşır makinası çıkmış mı,bu benim en büyük hayallerimdendi.bir de insan yıkayıp kurutup fönleyip çıkaran makinalar olsun istiyorum

Kız sokakta mı yatacağızzz...

Ohh sağdan sağdannn...

ehehehehe benim yatcak yerim çooookkkk

Günaydın canlar

dün utancımdan diyemediydim +2,8 diye şimdi -1,3 gittiğine göre diyebilirim artık

umarım herkes bol eksi görmüştür bugün moralim yerine geldi biraz ohhhhhh

Günaydıınn
Ben +3,8'diiimm :) Ben de utanmadan +2,8 diyorum bugün -1

Evet evet Öyle tabi.. evet hihiih Sevincini severim

Canım otel için güzeldir didiler, zincir oteldir didiler :) Zincire vurdular Napalım.. Bi dahakine Medoşa ve sana bırakıcam olayı :129: gönüller bir oldu işte :))

Sen yersen herkes yer hihihi Yine başladım maratonaa Uçarak maraton yapmaca oldu bu ama Bir günde eksi biirrrr :13: Yine de Perşembe bildirimde bulunmam.. Töbee

Ben de hiiiçç yaptırmadım şimdiye kadar, ama yaptırsam iyi olcek. Bir sabah ansızın izin alıp gitsem İyi çıkar işallaahh

Babaannene de çok güldüm yaa

O garip gurup okumaz-yazarlara inat buradaki güzel ortam devam etsin. Çömezim arada laf atıyorum, bıdı bıdı alakasız yazıyorum falan ama en sevdiğim şey sizlerin muhabbetlerini, tecrübelerini okumak. :)
Üstüme aliniyim mi hihiih Benim de benim deee :)) Ne çömezi yahuu, yaz sen deee

Hayırlı olsun :) Hoşgeldin. Ay hemi de dişçiymişsin :)) Benim şu 20'likleri bi halledeydik hahahha

kendimi şikayet edemedim.. öyle bi buton yok.. millet nasıl dakkasında şikayet edebiliyo anlamadım!! Biriniz beni yönetime şikayet edebilir misiniz????
Neslican yaa Hem yazdıklarına sonsuz katılıyorum Hem de bu yazdığına koptum hahahha Senden şikayetçiyim çok Beni çok güldürüyon deyü hahah

Sana çok katılıyorum Hem de çok çok hhiihi Çok katılmak nasıl oluyosa işte :)

Son düzenleme:

20likleri halletmekte ne var gel buyur halledelim hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…