- 12 Aralık 2007
- 243
- 0
- 41
Kızlaaaaaaaaaar başım dertteeee(((
askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
çok üzgünüm daha da kötüsü BİR KİLO BROWNİYİ BEN NAAAPÇAAAAM :)))))))
şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))
hiç ucundan da olsa tadına bakmamalıyım diimii...:'((((
iyiymiş bu ya. ben "kitabı okuyun" canavarı olarak, bu işten dukan para kazanır mı, aman hakkına girer miyiz falan diye zerre düşünmüyorum. kitabı okuyalım yeter... bu arada bu pdf adresini verirsen ben de indirivereyim.lazım olur...
öyle zehirli şeylerin tadına bakılmaz. bak 1 ısırık browni en az 2-3 hafta duraklama demek.
pastane paketiyle hazırlanmış browniyi kendi yaptığına nasıl ikna edecen sevgilini? enları sen evde bir saklama kabı (dondurma kabı, yoğurt kabı... uygun ne varsa) güzelcene paket yap. dışını kağıt havluyla sar. en son da alüminyum folyoyla. hem daha bir ev yapımı olur hem de sağlam. o haliyle kargoya ver. oh missss
alıyem ben dukan para kazansın da ıstıyorum yalan yok...
cunkı dıyetısyene ayda 100 tle bayıldım hıc bı ıse yaramadı hayatımda hıc bu kadar zayıf olmadım bu bı mucıze
boylesıne uzun surelı bı calısma yapmıs adam hakkı da verılse ölunmez
kıtaba para verme degıl bence mesele kıtabı okumaya usenmeyoksa adam nıyetlı degılse pdf de okumaz kendısını de okumaz ... özet ıstıyor bızden
tabi o konuda haklısın. mesele para meslesi değil, tembellik.
bu arada sen dukan için endişelenme, adam kazanacağını kazandı. bundan sonra kazanacakları da 7 sülalesine yeter yani o derece... asrın kanserden sonra en önemli derdine çare buldu.
tabi o konuda haklısın. mesele para meslesi değil, tembellik.
bu arada sen dukan için endişelenme, adam kazanacağını kazandı. bundan sonra kazanacakları da 7 sülalesine yeter yani o derece... asrın kanserden sonra en önemli derdine çare buldu.
iyiymiş bu ya. ben "kitabı okuyun" canavarı olarak, bu işten dukan para kazanır mı, aman hakkına girer miyiz falan diye zerre düşünmüyorum. kitabı okuyalım yeter... bu arada bu pdf adresini verirsen ben de indirivereyim.lazım olur...
bu kilo derdine çare bulunacak bi gün diye bekliyodum ben..bence asrın en büyük buluşu oldu..adam müthiş ya...bildiğin ömrümüzün sonuna kadar zayıf kalalım diye uğraşmış...sen çok yaşa dukan amca :)seni seviyoruz :)
Dukan Diyeti Kitabı Pdf İndir: Ücretsiz Dukan Diyeti Kitabı PDF E-Kitap indir
Kitap indir: Dukan Diyeti e-book indir/dukan diyeti kitapindir
Dukan Diyeti Kitabı Türkçe – Pierre Dukan – Pdf indir - Kitap Özeti
bunlardan birinden indirdim ama hangisi hatırlamıyorum .. kitap masa üstünde pdf olarak duruyor , baktım bir yerlerind eindirdiğim yerle ilgili ipucu var mı diye ama yok üsgünüm
kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de
askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))
ya ona bı laf soylendıkce ben üzülüyorum.. gercekten ıcıme bı acı cokuyor... meger benım kılomdan dolayı ne kadar moralım bozukmus ,ne kadar guvensızmısım, ya cok mutluyum abla ben artık nasıl sevmım nasıl dusunmıyım adamı neler cektım ya
ya ona bı laf soylendıkce ben üzülüyorum.. gercekten ıcıme bı acı cokuyor... meger benım kılomdan dolayı ne kadar moralım bozukmus ,ne kadar guvensızmısım, ya cok mutluyum abla ben artık nasıl sevmım nasıl dusunmıyım adamı neler cektım ya
mest fayda eder illaki. bazen biraz uzun zaman alıyor. ben bütün çayları denedim. en iyisi mest o konuda.
Walla yüksek lisansım dahil fen matematikçiydim ben idare edeceğiz artıkk. Doktoramı ne konuda yapsam karar veremedim ben şimdi..
Ee hadi artıkk ama kuzu. Son dakika golü yemeyelim.. Daha otel bakacağız. Program yapacağım. Karaoke ayarlayacağım. Dansöz gelecek. DUKAN yapan bir dansöz bulmam lazım...
aaa ben gibi dişlerinden sürekli sorun yasayan biri için,,burada bi diş hekimi görmek çok sevindirici oldu walla
otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek
Canim ben komsumada vermistim ondada ise yaramisti ama benim sadece kasiklarim agriyor..
Benim dedem köcekmis hani bende fana sayilmam Dukan da yapiyorum bilin istedim.. Eki Görüntüle 542485
aynen yaaa... hayatımın sonuna kadar sısman kalcam dıye ruyalarıma gırıyodubılım adamlarına sövuyodum herseyı buldunuz utu yapan camasır makınası, kendı parkeden araba .. hıc sısmanlık ıcın calısmayın sız dıyodum neyse kı dukan amcamız yetıstı
aynen ben bide hayatımda ilk kez o kiloyu görmüş biri olarak,kendime güwen fln sıfırdı.yürürken sanki millet kalçama,göbeğime bakıo gibi gelirdi.yolda yanımdan gecen zayıflara çok sinir oluordum,,şimdide yanımdan gecen kiloluların nerdeyse kolundan çekip Dukan anlatasım gelior
sizi sewiyorum ben bu dayanışmanızı iyiki sizinle başladım bu diyete canlar, iyi ki varsınız.bir ara ben de face de yazmıştım ya gidiyorum diye işte bu yüzdendi, kızcağızın dilinde tüy bitti kitap oku diye diye neyse kapatalım bu bahsi koccaman öpüyorummmmm
aynen yaaa... hayatımın sonuna kadar sısman kalcam dıye ruyalarıma gırıyodubılım adamlarına sövuyodum herseyı buldunuz utu yapan camasır makınası, kendı parkeden araba .. hıc sısmanlık ıcın calısmayın sız dıyodum neyse kı dukan amcamız yetıstı
Kız sokakta mı yatacağızzz...
Ohh sağdan sağdannn...
Günaydın canlar
dün utancımdan diyemediydim +2,8 diye şimdi -1,3 gittiğine göre diyebilirim artık
umarım herkes bol eksi görmüştür bugün moralim yerine geldi biraz ohhhhhh
Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iki gündür günaydin deyip kayiplara karisiyorum cok cok yogunum maalesef :2: ama yarin tatil kuzular hepiciinizi burada görmek istiyorum ona göreoh tüm artilarim gitti 2,5 kg verdim ya la 4 günde dely de geldigine göre yarin anlim acik bir sekilde tartiliririm insallah yarin 69 diyorum
yaaa icim kipir kipirrr...nedeni ni yine bilmiyorummmm cok mutluyum ben dukana resmen asigiiiimmutlulugumun sebebini söyle özetleyeyim (ne yalanciyim ya bilmiyorum mutlulugumun nedenini deyip dikkat cektikten sonra hemen aciklik getiriyorum ) her neyse.....dukan sayesinde (tamam sukadarcik kiloyu 4 aydir debelendim de verdim tembelim) lakinnnn yeme aliskanligim degisti a dostlar .............
..........
........
bana sormadan gidersen tatile öyle olur ey sevgili bir sor bakayim bu otele gidiyoruzda nedir ne degildiramaaan mekan önemli mi gönüller bir olsun kocisinle buarada dukan kitabinida okudunmuuu .....saka maka hosgeldnnnnnn kusummmm özledikkkkk sen oymak beyimizsin mecbur son starti vermelisin....sen bozarsan herkes bozaaaar sen yersen herkes yeeeer (sen uyursan herkes ölürrr (nefes) ten alinti)
Ben de hiiiçç yaptırmadım şimdiye kadar, ama yaptırsam iyi olcek. Bir sabah ansızın izin alıp gitsemKanımı verdim geldim aile hekimimize, cuma sabah sonuç için gideceğim tekrar. B12 baktıklarını da biliyorum ama bana bakmak istemedi, yazmadı herhalde. Ne var yani onu da yazıvereydi, sistemden girince belli oluyor zaten daha önce gelmemişim. "Genç yaşta olmaz kolestrol" dedi ama sanırım onları yazdı, tiroidine de bakalım kilo vermeye engel birşey var mı dedi. Protein ağırlıklı diyet yapıyorum değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum diye gittim, yalan söylemek istemedim.
...........
.............:
Üstüme aliniyim mi hihiihO garip gurup okumaz-yazarlara inat buradaki güzel ortam devam etsin.Çömezim arada laf atıyorum, bıdı bıdı alakasız yazıyorum falan ama en sevdiğim şey sizlerin muhabbetlerini, tecrübelerini okumak. :)
Hayırlı olsun :) Hoşgeldin. Ay hemi de dişçiymişsin :)) Benim şu 20'likleri bi halledeydik hahahhaSonunda cesaretimi topladım ve başladım...
sabah tartıldım; 63.3 kg
basen 107 bel 67 göğüs 90 cm....
dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)
kendimi şikayet edemedim.. öyle bi buton yok.. millet nasıl dakkasında şikayet edebiliyo anlamadım!! Biriniz beni yönetime şikayet edebilir misiniz????
Sana çok katılıyorumşimdi bayıllazaaaaaaaaaaaaaaam
neden yenı gelene boyle dedınız dıye cıkısacagınıza
her yenı gelen boyle yapılıyor mu dıye bı baksaydınız daha objektıf olurdu..
cunkı bırsuru yenı gelen var benım de mazım 3 aylık..
sorun teskıl edenın uslubuna bakılmalı...
kımse burada eskı yenı muhabbetı yapmıyor
kıtap bı sekılde okunsun yoksa saglık problemlerı olabılır denıyor
yoooooooooo ılla okumıcam dıyorsa ölelım mı ya
kıtabı anlatmak zorunda mıyız bız?
Günaydıınn
Ben +3,8'diiimm :) Ben de utanmadan +2,8 diyorum bugün
Evet evet Öyle tabi.. evet hihiih Sevincini severim
Canım otel için güzeldir didiler, zincir oteldir didiler :) Zincire vurdularNapalım.. Bi dahakine Medoşa ve sana bırakıcam olayı :129: gönüller bir oldu işte :))
Sen yersen herkes yer hihihiYine başladım maratonaa Uçarak maraton yapmaca oldu bu ama Bir günde eksi biirrrr :13: Yine de Perşembe bildirimde bulunmam.. Töbee
Ben de hiiiçç yaptırmadım şimdiye kadar, ama yaptırsam iyi olcek. Bir sabah ansızın izin alıp gitsemİyi çıkar işallaahh
Babaannene de çok güldüm yaa
Üstüme aliniyim mi hihiihBenim de benim deee :)) Ne çömezi yahuu, yaz sen deee
Hayırlı olsun :) Hoşgeldin. Ay hemi de dişçiymişsin :)) Benim şu 20'likleri bi halledeydik hahahha
Neslican yaa Hem yazdıklarına sonsuz katılıyorum Hem de bu yazdığına koptum hahahha Senden şikayetçiyim çok Beni çok güldürüyon deyü hahah
Sana çok katılıyorumHem de çok çok hhiihi Çok katılmak nasıl oluyosa işte :)