Bu dukan olayı bariz bir sarartma yapıyor. Daha öncede bayağı tartışılmıştı konu. Mesela kadrolu dişçimiz olarak kimyasaldan uzak en doğalından tavsiyeler verebilirsin bize....
Bende işe gelirken bir hatun görüyorum yürüyüşten dönüyor kan revan içinde. Ama 2 aydır tık yok maşallahh. Aynı tombişliğe devam. Hersabah çevireyim yolundan diyorum ama ya sanane kendine bak derse diye demiyorum bişeyyy
Anladım sen başının çaresine bak diyorsunnn. MESAJ ALINDI KUZUUU
:)
olmayan yok.cok zayıf benım dıslerımın yapısı.o gun Rocco sekerler warya yerken dişimin yarısı kırıldı mesela bi sürü dolgu vs war agzımda
değişmezmi yaaa,,ben bile artk rahatca dar kotla ,saklamaya çalıştıgım biyerim olmadan dolaşabiliorum.direk kendine güweni gelior insanın..
ya bende kalın diorum ama siz hala otel diosunuz,,anladım siz bende kalmak istemiosunuz :2: peki canınız saolsun ne diyim :2:
aşkkk ollun kuzular başının çaresine bak demek değil de,sen de kalmak istememek de değil de ben iş seyahati için geldiğime göre iş programıma göre otelde kalacağım ve genel müdürümle kalacağım muhtemelen yani aynı odada değil de tabi aynı otelde
yoksa tabiki beraber kalırdık yada gece ben sizi gizlice odama alsam
Feyse yüklicem az sonra :) Üniversitedeyim ben ama ankaradayım (((
Ayyy inşallah görürüm o 69'uu :)
ankaraya da gelicem ki ben kuzuummm ama ankara ekibi yok oldu son06 burda tenarr noldu acep ?