Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sonunda cesaretimi topladım ve başladım...

sabah tartıldım; 63.3 kg
basen 107 bel 67 göğüs 90 cm....

dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)

kendimi şikayet edemedim.. öyle bi buton yok.. millet nasıl dakkasında şikayet edebiliyo anlamadım!! Biriniz beni yönetime şikayet edebilir misiniz????

Ohh doktorumuzda oldu ne mutluyum benn :)

,
Anammm dişçimizde mevcuttmuş. YAŞASIN DUKAN KARDEŞLİĞİİİİ (Direk bağırdımm sevinçten)

Hoş geldiniz canlar.
Yanlış anlamadınız dimi. Kırılmadınız bana. Şikayet falan etmezsiniz dimi hatun bize hoş geldin dedi diyee.
Elim korkar olduuu sanmayınnn sakınn :)

Buralarda ben gelmeden önce neler olmuş bilemiyorum ama ben hoş buldum demeyi tercih ederim şikayet etmek yerine.. :)
Bu dişçi ağustos 2011 de 53 kiloydu şimdi oldu 63.. dukan testin dediğine göre ocakta yeniden 53 olacakmış.. bakalım göreceğiz hep beraber :)
accık kilo vereyim ben de diyeceğim yaşasın dukan kardeşliği diye

canım yaaa mest çayı bende de çok ağrı sancı yapıyor ama etkili de oluyor

canım yaaa öğlen olsa da gelsen bir an önce ,çok merak ediyorum test sonuçlarını.
bu arada var yaaa senin gibi gözümde canlandırdım da oğluşunun seni o halde gördüğünü,cidden komik olmuş.bence bunu başka yerlerde anlatmaması için sus payı bile vermelisin

bu sabah itibari ile alttaki çizelgeye göre -2.1 deyim...

evet tebrikleri alayım. çiçekler eve gelsin.

kızmayın yaaa azıcık şımarayım dedim.

şımarık dukancan azra

canımmm çok çok tebrik ederim,hakettin sen şımarmayı

kuzum yaaa ahhh o 69 görmenin ne demek olduğunu en iyi ben anlarım,inşallah en yakın zamanda sen de görürsün
bu arada fotoyu yükle hemen merak ettim
24 kasımda buluşcaz biz,sen öğretmen miydin yada okulda mı çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam,uygun olursan gel mutlaka istanbul buluşmamıza

ben dün bir eczaneye daha gittim bir sürü şey öneriyorlar saç için.bioxin serum önerdi,içinde 15 tane var 1 aylık kür kampanya varmış 75 tl !!! 6 ay kullanmalıymışım yani 450 tl,yuh desem ayıp olur mu
iyisimi doktora gideyim bakalım ne önerecek

dalga olur mu hiç kuzum sevdiğimizden
abowww :96:

kıs ne diyon sen
hadi acele et artık da,istanbul da birlikte ödül mamaları yiyelim diimii ama
bu arada sen heralde dukan en büyük aşkım falan derken latife ettin yoksa onun benim müstakbel kocişim olduğunu unutmuş olmazsın

canım hoşgeldin yaa,gerçekten haksızlık olduğunu düşünüyorum.yani iyi niyetle söylenen şeyler yazılı iletişimde ne yazıkki farklı algılanabiliyor.bu sebeple gerçekten çok üzücü ama benim artık yeni başlayan ve bişey soran insanlara yanlış anlaşılma korkusuyla cevap veresim dahi kalmadı
sadece niyetinin ciddi olduğunu ve bu işi gerçekten dikkate alan kişilere cevap vereceğim.bu kişiler de zaten bir zahmet kitabı okumuş olurlar diye düşünüyorum.sen de hiç biyere kaybolma kuzum,biz hepberaber başladık,hepberaber verdik bu kiloları.bu kadar cefa çektik,sefayı da hepberaber süreceğiz inşallah

neslim gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi
hepimize tercüman oldun.ceza kesilecekse de hepimize kesilsin madem

hoşgeldin canım,başarılar
o kadar da uzun değil inan bana.ben 7 ay seyir yaptım ve o kadar keyifliydi ki hiç bitsin istemedim

kendimi şikayet edemedim.. öyle bi buton yok.. millet nasıl dakkasında şikayet edebiliyo anlamadım!! Biriniz beni yönetime şikayet edebilir misiniz????

sen bızdenmı kurtulmaya çalısıyosun yoksaaaaaa... valla bosuna ugrasma giriş var çıkış yok burda

mest fayda eder illaki. bazen biraz uzun zaman alıyor. ben bütün çayları denedim. en iyisi mest o konuda.

peksemizim seviyom seni

medosssssh bendce bilmiyorum neler demisim öyle kusura bakmayinnn...
eveeet yetisiceeeeem ödül mamasi yiceeeeem ama daha karar veremedik nereye gidecegimize farkindamisiniz bilemedmmm yok mecazi anlamda askim diyorum enistemiz o estapiti piti

hakkaten ben de öyle anladım. bırak bu işleri de az türkçe çalış çocuum sen

hah bak şimdi biraz daha iyi cümleler kurdun
amannn nereye gideceğimiz ne farkeeder kii,beraber olalım yeter.tarihe karar verdik ya gerisi sorun değil
ama ben daha işyerime söyleyemedim ist planımı,umarım sıkıntı çıkarmazlar

hakkaten ben de öyle anladım. bırak bu işleri de az türkçe çalış çocuum sen

Walla yüksek lisansım dahil fen matematikçiydim ben idare edeceğiz artıkk. Doktoramı ne konuda yapsam karar veremedim ben şimdi..

Ee hadi artıkk ama kuzu. Son dakika golü yemeyelim.. Daha otel bakacağız. Program yapacağım. Karaoke ayarlayacağım. Dansöz gelecek. DUKAN yapan bir dansöz bulmam lazım...

otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek

Günaydın canlar :)

-1 kilo ile hemi de hihih 60,3 Kaçamak yapma, mükafatını al Sen önce tıkıınnn!! Sonra da o artılar gidince sevin, olacak şey değil haha Pek sevinmiyorum o halde hiho Yemeğe o kadar alışmışım ki akşam ağzım boş kaldıkça dellendim Dolaptaki yeşşil elmaya bile niyetlendim, ama vazgeçtim Keşke önceki gün yiyeydim ya ben meyveleri Ağzım boş kaldıkça kola içtim. Yanımda kolamla yaşadım bütün akşam Yarım kilo içmişimdir heee

Bir sürü bir sürüüü alıntı şeyettim. Ama dediğiniz gibi dün akşamdan beri yazılanları okumam bile 1 saat alınca Öğlen oldu Aklınızdaki bütün alıntıların cevabı, öğleden sonra

Görüşürüz canlaarr

otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek

ee hani bende kalıodunuz,nolduuu askolsunnnnnnnnnnnnnn

sizi sewiyorum ben bu dayanışmanızı iyiki sizinle başladım bu diyete canlar, iyi ki varsınız.bir ara ben de face de yazmıştım ya gidiyorum diye işte bu yüzdendi, kızcağızın dilinde tüy bitti kitap oku diye diye neyse kapatalım bu bahsi koccaman öpüyorummmmm

kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de

Kızlaaaaaaaaaar başım dertteeee (((

askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış ( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
çok üzgünüm daha da kötüsü BİR KİLO BROWNİYİ BEN NAAAPÇAAAAM :)))))))

şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))

hiç ucundan da olsa tadına bakmamalıyım diimii...:'((((

iyiymiş bu ya. ben "kitabı okuyun" canavarı olarak, bu işten dukan para kazanır mı, aman hakkına girer miyiz falan diye zerre düşünmüyorum. kitabı okuyalım yeter... bu arada bu pdf adresini verirsen ben de indirivereyim.lazım olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…