Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sonunda cesaretimi topladım ve başladım...

sabah tartıldım; 63.3 kg
basen 107 bel 67 göğüs 90 cm....

dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)

kendimi şikayet edemedim.. öyle bi buton yok.. millet nasıl dakkasında şikayet edebiliyo anlamadım!! Biriniz beni yönetime şikayet edebilir misiniz????

Günaydın,
Açlık gerektiren testler için 8 saatlik açlık yeterlidir, her kan analizi için açlık gerekli değildir. HbA1c baktırmayacksan fazla yemen sorun teşkil etmez. Umarım herşey yolunda çıkar, çok geçmiş olsun.
sevgiler,
Aslı

Ohh doktorumuzda oldu ne mutluyum benn :)

sabah tartıldım; 63.3 kg

dukan test 4 gün atak 74 gün seyir 106 gün güçlendirme diyor.. baya uzun bir süreç umarım vazgeçmeden devam edebilirim :)
,
Anammm dişçimizde mevcuttmuş. YAŞASIN DUKAN KARDEŞLİĞİİİİ (Direk bağırdımm sevinçten)

Hoş geldiniz canlar.
Yanlış anlamadınız dimi. Kırılmadınız bana. Şikayet falan etmezsiniz dimi hatun bize hoş geldin dedi diyee.
Elim korkar olduuu sanmayınnn sakınn :)

Ohh doktorumuzda oldu ne mutluyum benn :)

,
Anammm dişçimizde mevcuttmuş. YAŞASIN DUKAN KARDEŞLİĞİİİİ (Direk bağırdımm sevinçten)

Hoş geldiniz canlar.
Yanlış anlamadınız dimi. Kırılmadınız bana. Şikayet falan etmezsiniz dimi hatun bize hoş geldin dedi diyee.
Elim korkar olduuu sanmayınnn sakınn :)

Buralarda ben gelmeden önce neler olmuş bilemiyorum ama ben hoş buldum demeyi tercih ederim şikayet etmek yerine.. :)
Bu dişçi ağustos 2011 de 53 kiloydu şimdi oldu 63.. dukan testin dediğine göre ocakta yeniden 53 olacakmış.. bakalım göreceğiz hep beraber :)
accık kilo vereyim ben de diyeceğim yaşasın dukan kardeşliği diye :p

Günaydin dukancanlar..:KK16: Uyku tutmadi sizlere bir bakayim dedim insallah bugün de kacamaksiz bir gün olur bizim icin..Bende Türkiye den mest cayi almistim dün ilk kez ictim ama kasiklarim agridi ya üsüttüm ondan yada mest bana fayda etmedi..:26:Ekimcim daha iyisindir insallah gecmis olsun..:KK54:

canım yaaa mest çayı bende de çok ağrı sancı yapıyor ama etkili de oluyor:KK34:

Kızlar,

başım hala çok ağrıyor ama sözverdiğim callan ımı yapıp yatışa geçeyim dedîm ama oğlum yerlere yatırdı gülmekten:))

Telefondan girdim uzun uzun yaşayarak anlatmak isterdim ama kısa özet geçeyim:)))

yapan arkadaşlar bilîrler, hani şu ayak topuklarını birleştirip tutunarak 3 aşamada pelvisi kaldırıp indirdiğimîz hareket var ya onu yaparken oğlum girdî salona, beni face ya da youtube a koyup tıklanma rekoru kıracakmış:))

sonra yetmedi, pelvis döngüsünde geldi, bakışlarını görmeliydiniz, ben gülmekten yapamadım. Sonunda şuna karar verdi bu sporda yaptığım tek normal hareket bacaklarımızı birleştirip esnediğimiz hareketmiş:))

rezil olma pahasına 3. Callanımı yaptım işte:))

canım yaaa öğlen olsa da gelsen bir an önce ,çok merak ediyorum test sonuçlarını.
bu arada var yaaa senin gibi gözümde canlandırdım da oğluşunun seni o halde gördüğünü,cidden komik olmuş.bence bunu başka yerlerde anlatmaması için sus payı bile vermelisin:KK9:

bu sabah itibari ile alttaki çizelgeye göre -2.1 deyim...

evet tebrikleri alayım. çiçekler eve gelsin.

kızmayın yaaa azıcık şımarayım dedim.

şımarık dukancan azra:KK37::KK37:

canımmm çok çok tebrik ederim,hakettin sen şımarmayı:KK9:

Ben bugün yola geldim :)))) Yarın da spor salonuna yazılıyorumm, bedenimi tanıyorum benim ihtiyacım artık spor :) Gelişmeleri mutlaka size aktarıcam. Söz veriyorum 69 u görcem :)

Medesacığım tartılmadım ama bugün kaçamaksız bir gün geçirdim ki devamı da gelecek inanıyorum :)

Bugün kendime uzuuun bir çizme aldım, taytlı uzun çizmeli hayalimi bile gerçekleştirmişken başa dönmek aptallık olurdu, o yüzden yola geldim ben geldim :)))) Sağolun bebekler, siz beni uyarın zaman zaman :) Bundan sonra muhtemelen çok sık giremem nete ama sizleri takip etmekten asla vazgeçmem. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz alınmam :KK1:

Bu aradaaaa hayalimdaki uzuun çizmeli bulaşıksuyunun fotosunu en kısa zamanda paylaşacağımmm :)

kuzum yaaa ahhh o 69 görmenin ne demek olduğunu en iyi ben anlarım,inşallah en yakın zamanda sen de görürsün:KK76:
bu arada fotoyu yükle hemen merak ettim:KK52:
24 kasımda buluşcaz biz,sen öğretmen miydin yada okulda mı çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam,uygun olursan gel mutlaka istanbul buluşmamıza:21:

Valla benim kafamda saç kalmadı ki dukandan kaynaklanıyor bu durum, kirpiklerim bile dökülüyordu, doktora gittim vitaminle destekle dedi ama onun verdiği vitamin pahalıydı almadım :KK1: sanırım sana eczacının önerdiği vitamin bu:KK34: Bu ace selenyum da benim aklımda one selenyum olarak kalmış, eczacıyla baya bir cebelleştim yanlış hap veriyorsun diye:KK9: Neyse bugün aldım hemen, bakalım kutu bitsin umarım etkisini görürüm bende....Yoksa ev saç yumağı valla.... Bir de vitaminleri devlet karşılamıyor çoğunu yani...

ben dün bir eczaneye daha gittim bir sürü şey öneriyorlar saç için.bioxin serum önerdi,içinde 15 tane var 1 aylık kür kampanya varmış 75 tl !!! 6 ay kullanmalıymışım yani 450 tl,yuh desem ayıp olur mu:KK9:
iyisimi doktora gideyim bakalım ne önerecek:KK53:

Kız siz iyi dalga geçmişsiniz benimleeee!! Alın sizeeee :KK33::KK33: :KK1::KK1:

Ben de saf saf yedim diye anlatıyorum. Vay başıma gelleeennn :96: Maskara olmuşum ya laa :KK70: böyle boğazını tutamazsan böyle olur işteeee!!! Herkese ibret olsuunnn!! :KK9::KK9::KK37::nazar: ben çıkıyom canlar :KK70: Byby

dalga olur mu hiç kuzum sevdiğimizden:KK1:
abowww :96:

Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iki gündür günaydin deyip kayiplara karisiyorum cok cok yogunum maalesef :2: ama yarin tatil kuzular hepiciinizi burada görmek istiyorum ona göre:KK8: oh tüm artilarim gitti 2,5 kg verdim ya la 4 günde :KK53: dely de geldigine göre yarin anlim acik bir sekilde tartiliririm insallah yarin 69 diyorum:KK8::nazar::nazar::nazar::nazar:

yaaa icim kipir kipirrr...nedeni ni yine bilmiyorummmm cok mutluyum ben dukana resmen asigiiiim:21: mutlulugumun sebebini söyle özetleyeyim (ne yalanciyim ya bilmiyorum mutlulugumun nedenini deyip dikkat cektikten sonra hemen aciklik getiriyorum :KK19:) her neyse.....dukan sayesinde (tamam sukadarcik kiloyu 4 aydir debelendim de verdim tembelim) lakinnnn yeme aliskanligim degisti a dostlar:KK76::KK76::KK76::KK76: hayatta bir daha bir günde pizza yiyip ayni gün oturup tatli yiyemem artik güclendirmeye cok hevesleniyorum ama o kadarda sart degil gibi ayda bir ödül yeter bile gibi geliyor hani gözüm doydu sagolsun.....aldigim artilari bir ileri bir geri verdim ama dün gece uyurken spora asik olayim dedim(sevmiyorum, ama yapincada kendimi iyi hissediyorum) bi ton evlilik var sonradan asik oluyor millet:KK19: uyuyana kadar kafamda ay spor yaparsam söyle spor yaparsam bir beden kücülürüm bi ayda 36 beden pantol giyerim diye diye uyudum...medoshumun dedigi gibi kavitasyon sacmalik bir daha sarkarim...isi temelinden cözmeliyim yoksa yilan hikayesi olur bu durum....bugün eski spor salonuma gidiiyorum anlasma yapiyorum hayirlisiyla....ve ben zaten kek cörek börek seven birisi degilim yapmicam artik süttozundan tasarruf gerek yok yavaslatir kilo vermemi forever dukrep hergün cantamda iki adet meyveli yogurt var...bebek gibi kitabimi cantamda tasiyorum 4 aydir kücük canta kullanamiyorum:KK9: türkiyeye geldigimde türkcesinide alicam :KK76:...siz bunlarin hepsini biliyorsunuz zaten ama söylemek istedim belirtmek istedim...annecimde ögrendi artik p ve sp günlerimi ayiriyor Allah razi olsun....ona da liste hazirladim ama güclendirmeden itibaren hani atak ve seyire gerek yok ona öyle düsündüm:26:....heh söyleyeceklerim bu kadar yahuuuuuu sabaha kadar 24 kasima kac gün var diye saydim durdum:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bitaneeeeem geliyorummmmm tutmayin beni:KK55: (kacinci biliyorum) ama tüm tuzaklari atlattik bayramdi seyrandi:KK23:

kuzucummmmmm cok sagol bakiyorum hemennnn.....buarada 67 olunca gec güclendirmeye yeteeeeeer yoksa tutamayacaksin kendiniiii:18: baska diyetlere sarma sakin:KK54:

bana sormadan gidersen tatile öyle olur ey sevgili bir sor bakayim bu otele gidiyoruzda nedir ne degildir:KK1: amaaan mekan önemli mi gönüller bir olsun kocisinle buarada dukan kitabinida okudunmuuu:KK9:.....saka maka hosgeldnnnnnn kusummmm özledikkkkk:21: sen oymak beyimizsin mecbur son starti vermelisin....sen bozarsan herkes bozaaaar sen yersen herkes yeeeer (sen uyursan herkes ölürrr (nefes) ten alinti)

kıs ne diyon sen :KK9::KK9:
hadi acele et artık da,istanbul da birlikte ödül mamaları yiyelim diimii ama :KK56:
bu arada sen heralde dukan en büyük aşkım falan derken latife ettin yoksa onun benim müstakbel kocişim olduğunu unutmuş olmazsın:KK23:

Günaydın canlar.
Hiç hak etmediğim cezam bitti.
Şimdiki mesajımda yeni ceza için.
Gerizekalı embesilin biri buraya girdikçe moralim bozuluyor dediğinde , ruh sağlığın daha önemli 3 kilo için bu diet değmez dediğim için ceza aldım. Hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Çok zor çünkü başka isim alıp siteye girmekk.
Daha çok şey yazardım ama buradaki dostlarıma ayıp olacak diye yazmıyorum.
Mail adresimi biliyorsunuz. Nickim@ho...
Oradan haberleşiriz isteyen olursa.
Herkese mutlu Dukanlar.

canım hoşgeldin yaa,gerçekten haksızlık olduğunu düşünüyorum.yani iyi niyetle söylenen şeyler yazılı iletişimde ne yazıkki farklı algılanabiliyor.bu sebeple gerçekten çok üzücü ama benim artık yeni başlayan ve bişey soran insanlara yanlış anlaşılma korkusuyla cevap veresim dahi kalmadı :KK50:
sadece niyetinin ciddi olduğunu ve bu işi gerçekten dikkate alan kişilere cevap vereceğim.bu kişiler de zaten bir zahmet kitabı okumuş olurlar diye düşünüyorum.sen de hiç biyere kaybolma kuzum,biz hepberaber başladık,hepberaber verdik bu kiloları.bu kadar cefa çektik,sefayı da hepberaber süreceğiz inşallah:21:

ipek!! sakın ha.. herkesin yeri ve verdiği enerji farklıdır elbet.. ancak senin yokluğunu (pksnmz nickinin yokluğunu dahi)ben kabullenmem.. ben de girmem o kaa! bu iletişimsizlik daha önce de vardı.. hep de olacak.. benim içime müşteri hizmetleri birimi kaçmış sanırım.. tahammülüm beni de hayrete düşürebilecek kadar fazla... o yüzden daha sakin durabiliyorum.. ama içimdeki diğer sesler senin yanında +13 kalıyor.. sen hiç bişey demedin, hele kötülük emaresi hiç yoktu.. Yani özetle hepimiz biliyoruz ki sen de alişim de rachel'ım da ve daha önce benzer duruma düşen arkadaşlar da hak etmediniz..
Evet sevimsiz durumlar... gereksizler de.. ama asla burada oluşunu gözden geçirecek kadar önemli değiller..

Buradan sonrası yönetime;

SEVGİLİ MAL ve HİZMET sahibi!! (Bağırarak yazdığımı umuyorum)
YILLARDIR BURADAYIM, SÜREÇ İÇERİSİNDE GEREK İÇERİK GEREKSE SUNUMUNUZ BAKIMINDAN RAHATSIZ OLDUĞUM ŞEYLER OLDU.. BAZEN DE BU DUKAN BAŞLIĞINDA OLDUĞU GİBİ YANLIŞ ANLAŞILMALAR, GEREKSİZ KALP KIRMALAR VS.. (Yani her şey toz pembe değil ama şu da var ) =>
  • ÖNGÖREREK Mİ YAPTINIZ ORASINI BİLEMEYECEĞİM AMA BUGÜN 3 YAŞINDA OLAN KIZIMA DA BURADAKİ İLGİLİ GRUBUN İLETİŞİM ORTAMI SAYESİNDE "HUZURLA" KAVUŞTUM.
YANİ BİR ŞEKİLDE BURASI SİZE PARA VE DAHA FAZLASINI KAZANDIRIRKEN GERÇEKTEN DE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARMAYA YARIYOR..

DİYET DE BUNLARDAN BİRİ.. HELE DUKAN KARATAY VB. DİYETLER ÇOK FAZLA İLGİ GÖRÜYOR..
AMA ŞU ÖNEMLİ BİR GERÇEK Kİ -KONU RUH SAĞLIĞINDAN ZİYADE, FİZİKİ SAĞLIKTIR- BİZİM GİBİ FİZİKİ SORUNLARI OLAN İNSANLAR, BU DİYETİN BİTİMİNDEN SONRA DAHİ DÖNÜP DÖNÜP KİTABI OKUMAYA İHTİYAÇ DUYACAKLAR.. OLASI BİR DURUMDA SİZİN DE BOYNUNUZA DÜŞECEK OLAN VEBALİ AZALTMAK, DİYETLER DERYASINDA ARTIK DETAYLARI ÖNEMSEMEDEN SAVRULAN İNSANLARI YENİ BİR HATAYA SÜRÜKLEMEMEK, ONLARIN DA BAŞARMASI İÇİN DOĞRU ANAHTARI UZATMAK ADINA PAYLAŞIMDA BULUNUYORUZ..
BİZİM BİR ŞEY YAPMAMIZA GEREK YOK ELBETTE AMA TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ, SİZE DE KENDİMİZE DE AÇIKLAYAMAYACAĞIMIZ BİR DUYGUYLA EMPATİ KURUYORUZ, HEMHAL OLUYORUZ.. KENDİMİZDEN AYRI TUTMUYORUZ..

BU MESAJI SİZE BEN ŞİKAYET EDİYORUM Kİ OKUYUN! BU BAŞLIĞI DİĞER BAŞLIKLARDAN BİR NEBZECİK AYIRIP, ŞİKAYETLERİ DAHA KAPSAMLI DEĞERLENDİRİR.. HATTA İLK MESAJI DÜZENLEYEREK KABATASLAK ŞÖYLE* BİR AÇIKLAMA GETİRİRSENİZ AMACINA ULAŞMIŞ OLACAK BU YAZI MESAİM.

*BU BAŞLIK ALTINDA KK KULLANICILARININ BİREYSEL DENEYİM VE GÖZLEMLERİ PAYLAŞILMAKTADIR.. KENDİ SAĞLIĞINIZ İÇİN DİYETİ KAYNAĞINDAN ÖĞRENMENİZİ, SÜRECİN HEM SİZİN HEM DE DİĞER PAYLAŞIMCILAR ADINA KOLAY, KEYİFLİ, BAŞARILI GEÇMESİ İÇİN DE DİYETİN TEKNİĞİNE HAKİM OLMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. BURADA ÇOK HAKLI SEBEPLERLE KİTAP EDİNME ÖNERİSİNDE BULUNULMAKTA ANCAK HİÇBİR ŞEKİLDE KİTAP TANITIMI YAPILMAMAKTADIR.. "

neslim gerçekten önünde saygıyla eğiliyorum :KK42: ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi:KK9:
hepimize tercüman oldun.ceza kesilecekse de hepimize kesilsin madem :KK47:

sabah tartıldım; 63.3 kg

hoşgeldin canım,başarılar :KK16:
o kadar da uzun değil inan bana.ben 7 ay seyir yaptım ve o kadar keyifliydi ki hiç bitsin istemedim:KK24:

kendimi şikayet edemedim.. öyle bi buton yok.. millet nasıl dakkasında şikayet edebiliyo anlamadım!! Biriniz beni yönetime şikayet edebilir misiniz????

sen bızdenmı kurtulmaya çalısıyosun yoksaaaaaa... valla bosuna ugrasma giriş var çıkış yok burda:KK16::KK16::KK16:

Günaydin dukancanlar..:KK16: Uyku tutmadi sizlere bir bakayim dedim insallah bugün de kacamaksiz bir gün olur bizim icin..Bende Türkiye den mest cayi almistim dün ilk kez ictim ama kasiklarim agridi ya üsüttüm ondan yada mest bana fayda etmedi..:26:Ekimcim daha iyisindir insallah gecmis olsun..:KK54:

mest fayda eder illaki. bazen biraz uzun zaman alıyor. ben bütün çayları denedim. en iyisi mest o konuda.

Günaydın canlar.
Hiç hak etmediğim cezam bitti.
Şimdiki mesajımda yeni ceza için.
Gerizekalı embesilin biri buraya girdikçe moralim bozuluyor dediğinde , ruh sağlığın daha önemli 3 kilo için bu diet değmez dediğim için ceza aldım. Hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Çok zor çünkü başka isim alıp siteye girmekk.
Daha çok şey yazardım ama buradaki dostlarıma ayıp olacak diye yazmıyorum.
Mail adresimi biliyorsunuz. Nickim@ho...
Oradan haberleşiriz isteyen olursa.
Herkese mutlu Dukanlar.

peksemizim seviyom seni :KK54:

medosssssh bendce bilmiyorum neler demisim öyle :KK9: kusura bakmayinnn...
eveeet yetisiceeeeem ödül mamasi yiceeeeem ama daha karar veremedik nereye gidecegimize farkindamisiniz bilemedmmm yok mecazi anlamda askim diyorum enistemiz o estapiti piti:KK9::KK9:

Aaaa walla gittiğim falan yok. Nasıl bir anlatım bozukluğuysa bendekiiii canlarım yanlış anlamış beni. pksnmz gider başkası gelir. Delimisiniz. Bi sümüklü için bırakırmıyım siziii. Bilmezmisiniz ben hanımağayım. KOrkmam ALLAH tan başka hiç bir şeydenn :)
Sizide bırakıp bi yere gitmem. Daha 10 kilo varr nereye derler adamaa....
Nesli keser beni keser...

hakkaten ben de öyle anladım. bırak bu işleri de az türkçe çalış çocuum sen :KK60:

medosssssh bendce bilmiyorum neler demisim öyle :KK9: kusura bakmayinnn...
eveeet yetisiceeeeem ödül mamasi yiceeeeem ama daha karar veremedik nereye gidecegimize farkindamisiniz bilemedmmm yok mecazi anlamda askim diyorum enistemiz o estapiti piti:KK9::KK9:

hah bak şimdi biraz daha iyi cümleler kurdun:KK34:
amannn nereye gideceğimiz ne farkeeder kii,beraber olalım yeter.tarihe karar verdik ya gerisi sorun değil:21:
ama ben daha işyerime söyleyemedim ist planımı,umarım sıkıntı çıkarmazlar:KK50:

hakkaten ben de öyle anladım. bırak bu işleri de az türkçe çalış çocuum sen :KK60:

Walla yüksek lisansım dahil fen matematikçiydim ben idare edeceğiz artıkk. Doktoramı ne konuda yapsam karar veremedim ben şimdi..

hah bak şimdi biraz daha iyi cümleler kurdun:KK34:
amannn nereye gideceğimiz ne farkeeder kii,beraber olalım yeter.tarihe karar verdik ya gerisi sorun değil:21:
ama ben daha işyerime söyleyemedim ist planımı,umarım sıkıntı çıkarmazlar:KK50:

Ee hadi artıkk ama kuzu. Son dakika golü yemeyelim.. Daha otel bakacağız. Program yapacağım. Karaoke ayarlayacağım. Dansöz gelecek. DUKAN yapan bir dansöz bulmam lazım...

Walla yüksek lisansım dahil fen matematikçiydim ben idare edeceğiz artıkk. Doktoramı ne konuda yapsam karar veremedim ben şimdi..

Ee hadi artıkk ama kuzu. Son dakika golü yemeyelim.. Daha otel bakacağız. Program yapacağım. Karaoke ayarlayacağım. Dansöz gelecek. DUKAN yapan bir dansöz bulmam lazım...

otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm:KK52:
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek:KK33:

Günaydın canlar :)

-1 kilo ile hemi de hihih :KK1::KK1: 60,3 Kaçamak yapma, mükafatını al :KK66: Sen önce tıkıınnn!! Sonra da o artılar gidince sevin, olacak şey değil haha :KK70::KK9: Pek sevinmiyorum o halde hiho :KK70: Yemeğe o kadar alışmışım ki akşam ağzım boş kaldıkça dellendim :KK70: Dolaptaki yeşşil elmaya bile niyetlendim, ama vazgeçtim :KK66: Keşke önceki gün yiyeydim ya ben meyveleri :KK70: :KK9::KK9: Ağzım boş kaldıkça kola içtim. Yanımda kolamla yaşadım bütün akşam :KK70: Yarım kilo içmişimdir heee :KK53:

Bir sürü bir sürüüü alıntı şeyettim. Ama dediğiniz gibi dün akşamdan beri yazılanları okumam bile 1 saat alınca :p Öğlen oldu :KK70: Aklınızdaki bütün alıntıların cevabı, öğleden sonra :KK53:

Görüşürüz canlaarr :KK23:

otel ne için laaa,noluyoo oluuummmm:KK52:
ay aksine dukan yapmayan tombik dansöz olsa da bizim sinirimizi bozmasa kanımca daha iyi olcek:KK33:

ee hani bende kalıodunuz,nolduuu askolsunnnnnnnnnnnnnn :KK33: :KK33:

sizi sewiyorum ben bu dayanışmanızı iyiki sizinle başladım bu diyete canlar, iyi ki varsınız.bir ara ben de face de yazmıştım ya gidiyorum diye işte bu yüzdendi, kızcağızın dilinde tüy bitti kitap oku diye diye neyse kapatalım bu bahsi koccaman öpüyorummmmm:KK16:

kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de :p

Kızlaaaaaaaaaar başım dertteeee :KK43:(((

askerdeki sevdiceğime söz vermiştim elmalı pasta ve browni gönderecektim..(çok canı istemiş yavrumun :) ben de yapmayı beceremedim gittim pastaneden aldım birer kilo paketledim güzelceee ben yaptım diye kandırcam..işte ilahi adalet razı olmadı..ve browniler ben kargoya gidene kadar birazcık dışına akmış :KK43:( onu kargocular görünce kabul etmedi gönderemedim...
çok üzgünüm daha da kötüsü BİR KİLO BROWNİYİ BEN NAAAPÇAAAAM :)))))))

şu an yanıbaşımda bir kilo fıstıklı çikolatalı browniyle sesleniyorum size....:))))

hiç ucundan da olsa tadına bakmamalıyım diimii...:'((((

kitabı almak şart değil ki pdf olarak internette de var artık..şahsen ben öyle okuyorum :) ila kağıt kokulu olması şart değil ki, amaç onun özünü kavramak....mesela kitabı okumadan önce ne istersem ne kadar istersem yiyeceğim, böyle oturduğum yerden kalkmadan hayatıma devam edeceğim bir de kilo vereceğim sanıyordum..
yani hala ah keşke öyle olaydı demiyor değilim gerçi de :p

iyiymiş bu ya. ben "kitabı okuyun" canavarı olarak, bu işten dukan para kazanır mı, aman hakkına girer miyiz falan diye zerre düşünmüyorum. kitabı okuyalım yeter... bu arada bu pdf adresini verirsen ben de indirivereyim.lazım olur...

X