Günaydın kızlarrr herkes iyi mi bakalım,daha geçmişi okumadım önce günaydın diyeyim istedim.sonra oku oku alıntı yap diyene kadar öğlen oluyoripektoşumun cezası bitti mi acaba,hepinizi çook seviyorum canlarımmmm
şu anda 1 dilim tahıl ekmeğim 1 dilim tulum peyniri,1 dilim light peynirim ve 1 bardak çayımla kahvaltımı yapmış bulunmaktayım
Prensesim Netto da viva vital'in Pangasiusfilets olan balik 1,99 indirimde haberin olsun sizin ordada öylemidir bilemiyorum.. haberin olsun istedim..
Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iki gündür günaydin deyip kayiplara karisiyorum cok cok yogunum maalesef :2: ama yarin tatil kuzular hepiciinizi burada görmek istiyorum ona göreoh tüm artilarim gitti 2,5 kg verdim ya la 4 günde dely de geldigine göre yarin anlim acik bir sekilde tartiliririm insallah yarin 69 diyorum
yaaa icim kipir kipirrr...nedeni ni yine bilmiyorummmm cok mutluyum ben dukana resmen asigiiiimmutlulugumun sebebini söyle özetleyeyim (ne yalanciyim ya bilmiyorum mutlulugumun nedenini deyip dikkat cektikten sonra hemen aciklik getiriyorum ) her neyse.....dukan sayesinde (tamam sukadarcik kiloyu 4 aydir debelendim de verdim tembelim) lakinnnn yeme aliskanligim degisti a dostlar hayatta bir daha bir günde pizza yiyip ayni gün oturup tatli yiyemem artik güclendirmeye cok hevesleniyorum ama o kadarda sart degil gibi ayda bir ödül yeter bile gibi geliyor hani gözüm doydu sagolsun.....aldigim artilari bir ileri bir geri verdim ama dün gece uyurken spora asik olayim dedim(sevmiyorum, ama yapincada kendimi iyi hissediyorum) bi ton evlilik var sonradan asik oluyor millet uyuyana kadar kafamda ay spor yaparsam söyle spor yaparsam bir beden kücülürüm bi ayda 36 beden pantol giyerim diye diye uyudum...medoshumun dedigi gibi kavitasyon sacmalik bir daha sarkarim...isi temelinden cözmeliyim yoksa yilan hikayesi olur bu durum....bugün eski spor salonuma gidiiyorum anlasma yapiyorum hayirlisiyla....ve ben zaten kek cörek börek seven birisi degilim yapmicam artik süttozundan tasarruf gerek yok yavaslatir kilo vermemi forever dukrep hergün cantamda iki adet meyveli yogurt var...bebek gibi kitabimi cantamda tasiyorum 4 aydir kücük canta kullanamiyorum türkiyeye geldigimde türkcesinide alicam ...siz bunlarin hepsini biliyorsunuz zaten ama söylemek istedim belirtmek istedim...annecimde ögrendi artik p ve sp günlerimi ayiriyor Allah razi olsun....ona da liste hazirladim ama güclendirmeden itibaren hani atak ve seyire gerek yok ona öyle düsündüm:26:....heh söyleyeceklerim bu kadar yahuuuuuu sabaha kadar 24 kasima kac gün var diye saydim durdum
)
Günaydın canlar.
Hiç hak etmediğim cezam bitti.
Şimdiki mesajımda yeni ceza için.
Gerizekalı embesilin biri buraya girdikçe moralim bozuluyor dediğinde , ruh sağlığın daha önemli 3 kilo için bu diet değmez dediğim için ceza aldım. Hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Çok zor çünkü başka isim alıp siteye girmekk.
Daha çok şey yazardım ama buradaki dostlarıma ayıp olacak diye yazmıyorum.
Mail adresimi biliyorsunuz. Nickim@ho...
Oradan haberleşiriz isteyen olursa.
Herkese mutlu Dukanlar.
Günaydın canlar.
Gerizekalı embesilin biri buraya girdikçe moralim bozuluyor dediğinde , ruh sağlığın daha önemli 3 kilo için bu diet değmez dediğim için ceza aldım. Hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Herkese mutlu Dukanlar.
Okudum, okudum, okudum ama inanki tek cümleni anladım o da dukana aşığımbirazdan tekrar okurum
Günaydın Canlarım, güzel bir gün olsun hepimize
Dün akşam fena kaçamaklar yapıldı, yiğenimin doğum günüydü malum 1 dilim yaşpasta vardı çok büyük değildi ama şeker yığını bide resmen zorla baskı altında ağzıma tıkılan börek vardı :2: ağlayacaktım sinirden, kıramıyosunuz hayır rejimdeyim diyosunuz 1 kereden bişi olmaz nağmeleri yıldım resmen...
Bugün bilgisayarı eve götürüp callen yapma niyetim var inşallah başarabilirim kocişim hasta onunda tüm nazı üstünde kısmet artık
Ekimim canım geçmiş olsun inşallahhh doktora gidip hayırlı haberlerle dönersinn
Prensesim Netto da viva vital'in Pangasiusfilets olan balik 1,99 indirimde haberin olsun sizin ordada öylemidir bilemiyorum.. haberin olsun istedim..
senin o kalbini yerim ben evde stok bitmistiii nasil da hissetticok cok sagol canim benim bugün gider bir bakarimmm...hic yemedim ben varsa yoksa lachs yiyorum
Nasil kacirin kuzum alaska dan daha lezzetli hem bunda hic kilcik gelmiyor agzina yerken ben yagsiz tavada buharda yapiyorum firinada sürdügümde yagli kagit üzerine koyup pisiriyorum sonrada cerez gibi yiyorum..dene pisman olmazsin..
Günaydın canlar.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Herkese mutlu Dukanlar.
Algıda seçicilikle balık ve 1.99u görüp heves ettiydim bir an, mesajın tamamını okuyunca aydınlandım.
Günaydın canlar.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Herkese mutlu Dukanlar.
Kanımı verdim geldim aile hekimimize, cuma sabah sonuç için gideceğim tekrar. B12 baktıklarını da biliyorum ama bana bakmak istemedi, yazmadı herhalde. Ne var yani onu da yazıvereydi, sistemden girince belli oluyor zaten daha önce gelmemişim. "Genç yaşta olmaz kolestrol" dedi ama sanırım onları yazdı, tiroidine de bakalım kilo vermeye engel birşey var mı dedi. Protein ağırlıklı diyet yapıyorum değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum diye gittim, yalan söylemek istemedim.
Eve gelir gelmez koskocaman bir omlet yaptım iki yumurtalı, onu yiyeceğim şimdi.Olur da yüksek çıkan birşey olur, şimdi gönül rahatlığıyla yiyeyim yumurtalarımı canlarımı.
O kaçamak da nazar boncuğun olsun, devamı gelmesin inş.Kolay gelsin, ah ah güya ben de başlayacağım hala callana. :)) Ergen isyanımı buraya da yazayım: Bu insanlar ne istiyor bizden??? Kıskanıyorlar mı, anlamıyorlar mı, bizi mi düşünüyorlar nedir kavrayamadım. Bayramın 4 günü babaanneme diyette olduğumu anlatmaya çalıştım. Genel tavsiye-azar vs. işittim. Pazartesi günü hala yanıma gelmiş "Bak tatlılar çok güzel, almayacak mısın?" diye soruyordu. Gençlikle önce bir sinirlendim içten içe ama bir yandan gülmeye başladım benimle alay ediyor herhalde diye. Birileri bizimle alay ediyor sanki... Tövbe yarabbi suratını-ciddi ciddi soruşunu hatırlayınca hala gülesim geliyor.
Yaşlanınca biz de mi böyle olacağız acaba... :44:
Algıda seçicilikle balık ve 1.99u görüp heves ettiydim bir an, mesajın tamamını okuyunca aydınlandım.
Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iki gündür günaydin deyip kayiplara karisiyorum cok cok yogunum maalesef :2: ama yarin tatil kuzular hepiciinizi burada görmek istiyorum ona göreoh tüm artilarim gitti 2,5 kg verdim ya la 4 günde dely de geldigine göre yarin anlim acik bir sekilde tartiliririm insallah yarin 69 diyorum
yaaa icim kipir kipirrr...nedeni ni yine bilmiyorummmm cok mutluyum ben dukana resmen asigiiiimmutlulugumun sebebini söyle özetleyeyim (ne yalanciyim ya bilmiyorum mutlulugumun nedenini deyip dikkat cektikten sonra hemen aciklik getiriyorum ) her neyse.....dukan sayesinde (tamam sukadarcik kiloyu 4 aydir debelendim de verdim tembelim) lakinnnn yeme aliskanligim degisti a dostlar hayatta bir daha bir günde pizza yiyip ayni gün oturup tatli yiyemem artik güclendirmeye cok hevesleniyorum ama o kadarda sart degil gibi ayda bir ödül yeter bile gibi geliyor hani gözüm doydu sagolsun.....aldigim artilari bir ileri bir geri verdim ama dün gece uyurken spora asik olayim dedim(sevmiyorum, ama yapincada kendimi iyi hissediyorum) bi ton evlilik var sonradan asik oluyor millet uyuyana kadar kafamda ay spor yaparsam söyle spor yaparsam bir beden kücülürüm bi ayda 36 beden pantol giyerim diye diye uyudum...medoshumun dedigi gibi kavitasyon sacmalik bir daha sarkarim...isi temelinden cözmeliyim yoksa yilan hikayesi olur bu durum....bugün eski spor salonuma gidiiyorum anlasma yapiyorum hayirlisiyla....ve ben zaten kek cörek börek seven birisi degilim yapmicam artik süttozundan tasarruf gerek yok yavaslatir kilo vermemi forever dukrep hergün cantamda iki adet meyveli yogurt var...bebek gibi kitabimi cantamda tasiyorum 4 aydir kücük canta kullanamiyorum türkiyeye geldigimde türkcesinide alicam ...siz bunlarin hepsini biliyorsunuz zaten ama söylemek istedim belirtmek istedim...annecimde ögrendi artik p ve sp günlerimi ayiriyor Allah razi olsun....ona da liste hazirladim ama güclendirmeden itibaren hani atak ve seyire gerek yok ona öyle düsündüm:26:....heh söyleyeceklerim bu kadar yahuuuuuu sabaha kadar 24 kasima kac gün var diye saydim durdum
Günaydın kızlarrr herkes iyi mi bakalım,daha geçmişi okumadım önce günaydın diyeyim istedim.sonra oku oku alıntı yap diyene kadar öğlen oluyoripektoşumun cezası bitti mi acaba,hepinizi çook seviyorum canlarımmmm
şu anda 1 dilim tahıl ekmeğim 1 dilim tulum peyniri,1 dilim light peynirim ve 1 bardak çayımla kahvaltımı yapmış bulunmaktayım
Günaydin dukancanlar..Uyku tutmadi sizlere bir bakayim dedim insallah bugün de kacamaksiz bir gün olur bizim icin..Bende Türkiye den mest cayi almistim dün ilk kez ictim ama kasiklarim agridi ya üsüttüm ondan yada mest bana fayda etmedi..:26:Ekimcim daha iyisindir insallah gecmis olsun..
günaydın bebekler:)
persembe gelıyor saf proteın gunu benı benden alıyor
O garip gurup okumaz-yazarlara inat buradaki güzel ortam devam etsin.Canım İpektoşum değil 1 kişi 1000 kişi olsalar kaç yazar sırf doğru bir soru sorulduğu için doğru bir öneride bulunulduğu için millet hırsını buradaki sevgi dolu insanlardan alıyor sende böyle yapmaaaa kıyma bize:85:
...
Hu hu nereye kuzummmsen bizle yola devam etmelisin...bosver takma lütfen bu kadar yoladasi birakip gitmeye degermi...
İpekim, kuzum işgüzar çok burada, sen takma kafana salla gitsin, ben de çok üzüldüm dün sana yapılanaçok gereksiz ve olayı anlamadan yapılan birşey, burada düzen şikayetler üzerine kurulu olmaya başlamış sanırım, şikayet et senin de dileğin olsun mantığı hüküm sürüyor!!!
Dün ben de dedim girmeyeyim bir daha, gruptan takılırız dedim ama oraya giremeyen arkadaşlarımız var, biri sonunu düşünmeden bir hareket yapıyor diye kalkıp yorganı yakmayayım dedim, sen de öyle yap lütfen, pire için bizi yakma
Canım İpektoşum değil 1 kişi 1000 kişi olsalar kaç yazar sırf doğru bir soru sorulduğu için doğru bir öneride bulunulduğu için millet hırsını buradaki sevgi dolu insanlardan alıyor sende böyle yapmaaaa kıyma bize:85:
Aaaa walla gittiğim falan yok. Nasıl bir anlatım bozukluğuysa bendekiiii canlarım yanlış anlamış beni. pksnmz gider başkası gelir. Delimisiniz. Bi sümüklü için bırakırmıyım siziii. Bilmezmisiniz ben hanımağayım. KOrkmam ALLAH tan başka hiç bir şeydenn :)
Sizide bırakıp bi yere gitmem. Daha 10 kilo varr nereye derler adamaa....
Nesli keser beni keser...
Günaydın canlar.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Herkese mutlu Dukanlar.
Aaaa walla gittiğim falan yok. Nasıl bir anlatım bozukluğuysa bendekiiii canlarım yanlış anlamış beni. pksnmz gider başkası gelir. Delimisiniz. Bi sümüklü için bırakırmıyım siziii. Bilmezmisiniz ben hanımağayım. KOrkmam ALLAH tan başka hiç bir şeydenn :)
Sizide bırakıp bi yere gitmem. Daha 10 kilo varr nereye derler adamaa....
Nesli keser beni keser...
ipek!! sakın ha.. herkesin yeri ve verdiği enerji farklıdır elbet.. ancak senin yokluğunu (pksnmz nickinin yokluğunu dahi)ben kabullenmem.. ben de girmem o kaa! bu iletişimsizlik daha önce de vardı.. hep de olacak.. benim içime müşteri hizmetleri birimi kaçmış sanırım.. tahammülüm beni de hayrete düşürebilecek kadar fazla... o yüzden daha sakin durabiliyorum.. ama içimdeki diğer sesler senin yanında +13 kalıyor.. sen hiç bişey demedin, hele kötülük emaresi hiç yoktu.. Yani özetle hepimiz biliyoruz ki sen de alişim de rachel'ım da ve daha önce benzer duruma düşen arkadaşlar da hak etmediniz..Günaydın canlar.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Herkese mutlu Dukanlar.
Günaydın!
Bu sabah biraz vaktim var diye kan testini bugün yaptırmaya karar verdim. Aksi gibi de dün geç yemek yedim, gece gece gözüm döndü protein alımına devam ettim... Tartı kimbilir kaç çıkacak, değerler kimbilir kaç çıkacak...O kadar da oynar mı acaba ya, iyi olan şeyler bir akşam yemek yedim diye kötü çıkacak değil herhalde. Millet bir gün önceden aç durup gitmiyor ya teste. :44: