Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canlar.
Hiç hak etmediğim cezam bitti.
Şimdiki mesajımda yeni ceza için.
Gerizekalı embesilin biri buraya girdikçe moralim bozuluyor dediğinde , ruh sağlığın daha önemli 3 kilo için bu diet değmez dediğim için ceza aldım. Hak ettiğimi düşünmüyorum.
Ama artık hak ediyorum.
Hadi ceza verin bana.
Çok zor çünkü başka isim alıp siteye girmekk.
Daha çok şey yazardım ama buradaki dostlarıma ayıp olacak diye yazmıyorum.
Mail adresimi biliyorsunuz. Nickim@ho...
Oradan haberleşiriz isteyen olursa.
Herkese mutlu Dukanlar.

Prensesim Netto da viva vital'in Pangasiusfilets olan balik 1,99 indirimde haberin olsun sizin ordada öylemidir bilemiyorum.. haberin olsun istedim..

senin o kalbini yerim ben evde stok bitmistiii nasil da hissetti cok cok sagol canim benim bugün gider bir bakarimmm...hic yemedim ben varsa yoksa lachs yiyorum

Okudum, okudum, okudum ama inanki tek cümleni anladım o da dukana aşığım birazdan tekrar okurum

ipektommm ya cok sacma oldu bu ceza olayii kusum benim karar aldik zaten cevap vermemizi gerektirecek bir durum yok herkesin iyiligine diyoruz kötü oluyor en iyisi karismamak varsin gruplasma var desinler

Hu hu nereye kuzummm sen bizle yola devam etmelisin...bosver takma lütfen bu kadar yoladasi birakip gitmeye degermi...

Kanımı verdim geldim aile hekimimize, cuma sabah sonuç için gideceğim tekrar. B12 baktıklarını da biliyorum ama bana bakmak istemedi, yazmadı herhalde. Ne var yani onu da yazıvereydi, sistemden girince belli oluyor zaten daha önce gelmemişim. "Genç yaşta olmaz kolestrol" dedi ama sanırım onları yazdı, tiroidine de bakalım kilo vermeye engel birşey var mı dedi. Protein ağırlıklı diyet yapıyorum değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum diye gittim, yalan söylemek istemedim.

Eve gelir gelmez koskocaman bir omlet yaptım iki yumurtalı, onu yiyeceğim şimdi. Olur da yüksek çıkan birşey olur, şimdi gönül rahatlığıyla yiyeyim yumurtalarımı canlarımı.

O kaçamak da nazar boncuğun olsun, devamı gelmesin inş. Kolay gelsin, ah ah güya ben de başlayacağım hala callana. :)) Ergen isyanımı buraya da yazayım: Bu insanlar ne istiyor bizden??? Kıskanıyorlar mı, anlamıyorlar mı, bizi mi düşünüyorlar nedir kavrayamadım. Bayramın 4 günü babaanneme diyette olduğumu anlatmaya çalıştım. Genel tavsiye-azar vs. işittim. Pazartesi günü hala yanıma gelmiş "Bak tatlılar çok güzel, almayacak mısın?" diye soruyordu. Gençlikle önce bir sinirlendim içten içe ama bir yandan gülmeye başladım benimle alay ediyor herhalde diye. Birileri bizimle alay ediyor sanki... Tövbe yarabbi suratını-ciddi ciddi soruşunu hatırlayınca hala gülesim geliyor.

Yaşlanınca biz de mi böyle olacağız acaba... :44:

Prensesim Netto da viva vital'in Pangasiusfilets olan balik 1,99 indirimde haberin olsun sizin ordada öylemidir bilemiyorum.. haberin olsun istedim..

Algıda seçicilikle balık ve 1.99u görüp heves ettiydim bir an, mesajın tamamını okuyunca aydınlandım.

senin o kalbini yerim ben evde stok bitmistiii nasil da hissetti cok cok sagol canim benim bugün gider bir bakarimmm...hic yemedim ben varsa yoksa lachs yiyorum

Nasil kacirin kuzum alaska dan daha lezzetli hem bunda hic kilcik gelmiyor agzina yerken ben yagsiz tavada buharda yapiyorum firinada sürdügümde yagli kagit üzerine koyup pisiriyorum sonrada cerez gibi yiyorum..dene pisman olmazsin..

Nasil kacirin kuzum alaska dan daha lezzetli hem bunda hic kilcik gelmiyor agzina yerken ben yagsiz tavada buharda yapiyorum firinada sürdügümde yagli kagit üzerine koyup pisiriyorum sonrada cerez gibi yiyorum..dene pisman olmazsin..

yok yok kesin alirim bebisim cok sagolll

İpekim, kuzum işgüzar çok burada, sen takma kafana salla gitsin, ben de çok üzüldüm dün sana yapılana çok gereksiz ve olayı anlamadan yapılan birşey, burada düzen şikayetler üzerine kurulu olmaya başlamış sanırım, şikayet et senin de dileğin olsun mantığı hüküm sürüyor!!!

Dün ben de dedim girmeyeyim bir daha, gruptan takılırız dedim ama oraya giremeyen arkadaşlarımız var, biri sonunu düşünmeden bir hareket yapıyor diye kalkıp yorganı yakmayayım dedim, sen de öyle yap lütfen, pire için bizi yakma

Son düzenleme:
Algıda seçicilikle balık ve 1.99u görüp heves ettiydim bir an, mesajın tamamını okuyunca aydınlandım.

insallah sonuclarin güzel cikar canim bahsettigin balik eger benim bahsettigimle ayni ise almani tavsiye ederim..ben cok seviyorum sebzeli,buharda,firinda her türlüsünü yapiyorum bununla kilcik olmadigi icinde cok güzel..protein degeride 18 sanirim..

Omlet icin bir tarif daha kirmizi alman biberini halka halka kesiyorum 3 tane yumurta yiyeceksem üc hakla örnek..Biberleri yagsiz tavada közlüyorum sonra o haklarin icine yumurta kiriyorum görüntüsü ye beni diyor malum yumurta yiye yiye yumurtlayacaz gidaklayacaz..

Canım İpektoşum değil 1 kişi 1000 kişi olsalar kaç yazar sırf doğru bir soru sorulduğu için doğru bir öneride bulunulduğu için millet hırsını buradaki sevgi dolu insanlardan alıyor sende böyle yapmaaaa kıyma bize :85:

Afiyet olsun kuzum :13:

Israr ısrar bitmeyen ısrar bence birileri bi yerden bizi izleyip sabır kontrolü yapıyorrr

Günaydın canımmmmm, Allah dukan amcayla mutluluğunuzu bozmasınnnn

Günaydın Medesam afiyet olsunnnn

Günaydın canım, ayaklarını sıcak tut kasık ağrısı hiç çekilir bişi diil

günaydın bebekler:)

persembe gelıyor saf proteın gunu benı benden alıyor

Günaydınnnn canımmmm

O garip gurup okumaz-yazarlara inat buradaki güzel ortam devam etsin. Çömezim arada laf atıyorum, bıdı bıdı alakasız yazıyorum falan ama en sevdiğim şey sizlerin muhabbetlerini, tecrübelerini okumak. :)

Hu hu nereye kuzummm sen bizle yola devam etmelisin...bosver takma lütfen bu kadar yoladasi birakip gitmeye degermi...

Aaaa walla gittiğim falan yok. Nasıl bir anlatım bozukluğuysa bendekiiii canlarım yanlış anlamış beni. pksnmz gider başkası gelir. Delimisiniz. Bi sümüklü için bırakırmıyım siziii. Bilmezmisiniz ben hanımağayım. KOrkmam ALLAH tan başka hiç bir şeydenn :)
Sizide bırakıp bi yere gitmem. Daha 10 kilo varr nereye derler adamaa....
Nesli keser beni keser...

Anında 3,5 attırırsın insanaaaa gitmekkk yok tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın millettttt..bol eksili günler..

ya ipeko ben hiçbişi anlamadım..nereye gidiosun yawwwww,,sonrada gitmiorum demişsin,,yani sewinior muyum üzülüor muyum bilemedimm laaa ama gitme bi yere yaaa,,bikaç densizin ekmeğine yag sürmüş olma please :)

ipek!! sakın ha.. herkesin yeri ve verdiği enerji farklıdır elbet.. ancak senin yokluğunu (pksnmz nickinin yokluğunu dahi)ben kabullenmem.. ben de girmem o kaa! bu iletişimsizlik daha önce de vardı.. hep de olacak.. benim içime müşteri hizmetleri birimi kaçmış sanırım.. tahammülüm beni de hayrete düşürebilecek kadar fazla... o yüzden daha sakin durabiliyorum.. ama içimdeki diğer sesler senin yanında +13 kalıyor.. sen hiç bişey demedin, hele kötülük emaresi hiç yoktu.. Yani özetle hepimiz biliyoruz ki sen de alişim de rachel'ım da ve daha önce benzer duruma düşen arkadaşlar da hak etmediniz..
Evet sevimsiz durumlar... gereksizler de.. ama asla burada oluşunu gözden geçirecek kadar önemli değiller..

Buradan sonrası yönetime;

SEVGİLİ MAL ve HİZMET sahibi!! (Bağırarak yazdığımı umuyorum)
YILLARDIR BURADAYIM, SÜREÇ İÇERİSİNDE GEREK İÇERİK GEREKSE SUNUMUNUZ BAKIMINDAN RAHATSIZ OLDUĞUM ŞEYLER OLDU.. BAZEN DE BU DUKAN BAŞLIĞINDA OLDUĞU GİBİ YANLIŞ ANLAŞILMALAR, GEREKSİZ KALP KIRMALAR VS.. (Yani her şey toz pembe değil ama şu da var ) =>
  • ÖNGÖREREK Mİ YAPTINIZ ORASINI BİLEMEYECEĞİM AMA BUGÜN 3 YAŞINDA OLAN KIZIMA DA BURADAKİ İLGİLİ GRUBUN İLETİŞİM ORTAMI SAYESİNDE "HUZURLA" KAVUŞTUM.
YANİ BİR ŞEKİLDE BURASI SİZE PARA VE DAHA FAZLASINI KAZANDIRIRKEN GERÇEKTEN DE ÖNEMLİ İŞLER BAŞARMAYA YARIYOR..

DİYET DE BUNLARDAN BİRİ.. HELE DUKAN KARATAY VB. DİYETLER ÇOK FAZLA İLGİ GÖRÜYOR..
AMA ŞU ÖNEMLİ BİR GERÇEK Kİ -KONU RUH SAĞLIĞINDAN ZİYADE, FİZİKİ SAĞLIKTIR- BİZİM GİBİ FİZİKİ SORUNLARI OLAN İNSANLAR, BU DİYETİN BİTİMİNDEN SONRA DAHİ DÖNÜP DÖNÜP KİTABI OKUMAYA İHTİYAÇ DUYACAKLAR.. OLASI BİR DURUMDA SİZİN DE BOYNUNUZA DÜŞECEK OLAN VEBALİ AZALTMAK, DİYETLER DERYASINDA ARTIK DETAYLARI ÖNEMSEMEDEN SAVRULAN İNSANLARI YENİ BİR HATAYA SÜRÜKLEMEMEK, ONLARIN DA BAŞARMASI İÇİN DOĞRU ANAHTARI UZATMAK ADINA PAYLAŞIMDA BULUNUYORUZ..
BİZİM BİR ŞEY YAPMAMIZA GEREK YOK ELBETTE AMA TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMAZ, SİZE DE KENDİMİZE DE AÇIKLAYAMAYACAĞIMIZ BİR DUYGUYLA EMPATİ KURUYORUZ, HEMHAL OLUYORUZ.. KENDİMİZDEN AYRI TUTMUYORUZ..

BU MESAJI SİZE BEN ŞİKAYET EDİYORUM Kİ OKUYUN! BU BAŞLIĞI DİĞER BAŞLIKLARDAN BİR NEBZECİK AYIRIP, ŞİKAYETLERİ DAHA KAPSAMLI DEĞERLENDİRİR.. HATTA İLK MESAJI DÜZENLEYEREK KABATASLAK ŞÖYLE* BİR AÇIKLAMA GETİRİRSENİZ AMACINA ULAŞMIŞ OLACAK BU YAZI MESAİM.

*BU BAŞLIK ALTINDA KK KULLANICILARININ BİREYSEL DENEYİM VE GÖZLEMLERİ PAYLAŞILMAKTADIR.. KENDİ SAĞLIĞINIZ İÇİN DİYETİ KAYNAĞINDAN ÖĞRENMENİZİ, SÜRECİN HEM SİZİN HEM DE DİĞER PAYLAŞIMCILAR ADINA KOLAY, KEYİFLİ, BAŞARILI GEÇMESİ İÇİN DE DİYETİN TEKNİĞİNE HAKİM OLMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. BURADA ÇOK HAKLI SEBEPLERLE KİTAP EDİNME ÖNERİSİNDE BULUNULMAKTA ANCAK HİÇBİR ŞEKİLDE KİTAP TANITIMI YAPILMAMAKTADIR.. "

Son düzenleme:

Günaydın,
Açlık gerektiren testler için 8 saatlik açlık yeterlidir, her kan analizi için açlık gerekli değildir. HbA1c baktırmayacksan fazla yemen sorun teşkil etmez. Umarım herşey yolunda çıkar, çok geçmiş olsun.
sevgiler,
Aslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…