Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkesin 29 ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun....

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...İnş. azmeder ve devam edersiniz. Bu diyet sabır ve azim işi yoksa başka türlü olmuyor.
Ben hayatımda yaptığım en istikrarlı diyet bu oldu kendimi tebrik ediyorum ve azimle devam ediyorum azim iyidir ki ben yeni başladım daha 2 ay bile olmadı ama bana herkes ooo erimişsin dediler..Çok farketmişsin dediler böyle bir kabardım ama diyeti bırakmadan devame tmek için uğraşıyorum. Normalde başka diyet yaparken zayıflamışsın dediler mi azıcık şımarır ve bırakırdım ya bu dukan amca bişi yaptı bırakamıyorum:)))

Bayramda yapamam die kendime artı görme izni vermiştim ki çoğunu yapamadım itiraf ediyorum yağlı ve tuzlu olarak yedim biraz çünkü başka şansım yoktu.Artık göreceğim die çok tırsıyordum ama sabah tartı 63 ü görünce pek bir sevindirik oldum.Yediklerim kötü etki etmemiş demek ki sadece protein yediğim için o beni korumuş. ben yağdan ve tuzdan baya etkilenirim diyordum ama bayramı kilo vererek kapatmak güzeldi....

İnş. sizin diyette benim kadar güzel geçmiştir...

Yıl dönümünüz kutlu olsun canım...bayramı az hasarla atlatmışsın ne güzel...Ben daha tartıya çıkmadım :18: Çıkmak da istemiyorum, perşembeye kadar sebze protein olarak güçlendirmeyi devam ettireceğim sonra çıkarım tartıya, umarım artı görmem o zaman

O titreşimli şeyler dediğin pasif jimnastiğin bir üst versiyonu falandır herhalde...Ben çok kalıcı olarak işe yaradığını düşünmüyorum açıkcası...Ama fiatı çok makulse birkaç seans dene derim...Bacaklar için incelmede callenics birebir...Hatta geçen gün bir kadın çıktı tv ye 57 yaşındaymış, vücut jimnastik şampiyonu mu neymiş ama o yaşında taş gibi hatundu Neyse basenleri küçültmek için şu bizim callen de yaptığımız hareketleri gösterdi, birebir aynısı yani,şok oldum Bir ay yapın pantolonlarınızın basen kısmı bol gelicek, küçültmeye vereceksiniz dedi, haklıda ben 15 gün mü ne düzenli olarak yapmıştım... 4 cm gitmişti yani Bel den sıkıntın yoksa o hareketleri günde 100 defa yapsan yeter bence, 15 dakikanı bile almaz....

amanın bacak ve basen mi dedin........:) ben bu callen denilen şeyi ilk defa duyuyorumm...ve zayıfladıkça belimden zayıflıyorum..yüzüm küçüldü kollarım küçüldü hatta belim o kadar inceldi ki kopacak diye korkuyorum bir türlü bacaklarımı inceltemedim ama..
google a yazdım callen ,callenics..senin tavsiye edebileceğin bi link var mı? hem de 15 gün yaptın ve etkisini gördün..ne güzel yaa ben de istiyorum :))

Hareketler çok kolay değil ama çoooookkkk etkili, burda da linki var vereyim...

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-675.html

Aşağıda linklerde indirelecek adresler de var...Ben çok faydasını gördüm.Basen ve bacaklar içinde birebir bence...

Arkadaşlar merhaba,şu mesajların altındaki tickerfactory ben de eklemek istiyorum,nasıl yapılıyor?Benimde daha verecek 15 kilom var bu motivasyonumu artırır,kadınlar kulubüne yeni katıldım zaten çok faydalandığım bir siteydi her konuda,umarım bu Dukan yolculuğumda da beni motive eder:)))

canım ben 57 dk lık videodaki egzersizleri yaptım..10 saatte 10 yıl gençleşme adındaki video..sen hangisini yaptın 15 gün boyunca..hepsine tek tek bakamadım ama benim yaptığım tüm vücudu çalıştıryo..sadece bacaklar için özel olanı var mı?hangisini tavsiye edersin?

ah kızlar sizin alt taraflar sorun ama benim de kollarım ve sırtım çok etli ve yağlı.alt beden 42 olsa üst beden 44 oluyor.kadının kalçalısı makbuldür ama pehlivan gibi kollar olunca pek de hoş olmuyor. yani halinize şükredin:)))

sevgili arkadaşım bir pehlivan daha var karşında, sıtkım sıyrıldı kıyafet denerken alırken, bedenin olması değil kolumun girmesi önemli, var mı böyle bir saçmalık! inceltici kullNDIM SANKİ İŞE YARIYOR HİSSİ VERİYOR AMA FASAFİSO.. Ama ben kilo almadan yine kol ve bacaklarım etliydi, yani hiç bir zaman çırpı gibi görünen biri olmadım: leğen kemiğim pantaloumdan çıkarak görünse bile. Yani kıssadan hisse yeterli kilo verince normale dönüyor, da benim yaşımda bir de sarkarsa vay halima

Bugün başladım ducana! ihtiyacım olan malzemenin çoğunu bizim migrostan aldım, şükür! listemdeki eksikler; vaniya esansı, light lor, jelatin, tofu, dukutella ve gajiiberry..
Bu ürünler için tiyoya ihtiyacım var, gaji için aktara bakıcam umarım vardır, aromalar için de başka migrosa ama şu tofu, jelatin, dukutella, light lor nerde ??

Bir el verin arkadaşlar:)

Arkadaşlar,

Alışverişimden notlar paylaşmak istiyorum; Namet Jambon 7.35, Migros Jambon 2.90, Sutaş lght yoğurt 650 gr ve 4X125gr aynı fiyat 2.75, Dyet Ton 3X80gr 7.90 indirimde, Pınar süttozu 5.50, Botany portakallı form çay 2.75, Doğa buğday kepeği 33gr 3.99, Doğalsan yulaf kepeği 6.45, Tagatesse sofr tatlandırıcısı(Damhert) 500gr 22.45... Oğlumun okul alışverişiyle 175TL martet alışverişim tuttu. Daha da eksiğim var, evde oğlumla beraber yaşıyoruz, kavurma yapmıştım yağsız kurban etinden akşam yemeği kavurma, bir kase yoğur içine kepek, yeşil çay iki bardak. Benim tatlı krizlerim olur akşamları, tatlandırıcılı tarçınlı 1bardak light süt içmeyi planlıyorum. Pişirme işlerimi yapamadım. Sabah erken kalkarsam tavada ekmek pişireceğim. yarın erken gelir ekmeğimi kurabiyemi pişiririm, birde su muhallebimi, atak dönemi biraz daraltıcak ama oğluma da söyledim, bu hafta aparetifle geçicez anlaşılan.
Şimdi birde callanetics olayı var, çözeyim şunu forumu okuyorum bir yandan, çünkü benim yürüyüş filan yalan, böyle bir olay cuk oturur, valla 21 gün diyorlar, hepberaber başlasak ya arkadaşlar?? :)

ben diyeti 1 yıldan daha uzun süredir devam ettiriyorum. arada aksattığım zamanlar oldu ama temelde diyetimi bozmadım. sağlığımda da hiç bir bozulma olmadı. en ufak bir şikayetim bile yok.

dukan diyeti, atak dönemi haricinde tek yönlü beslenilen bir diyet değil. hayatımda kendimi hiç bu kadar enerjik ve sağlıklı hissetmemiştim. elbetti sizin yaşadıklarınız da benim yaşadıklarım kadar gerçektir, buna şüphem yok. herkesin bünyesi farklı. herkesin bu diyete verdiği tepkiler de farklı olacak eltte. doğrusu ben vitamine bile 15 gündür başladım. o da biraz saç dökülmesi oldu diye. sağlıklı beslenme konusuna gelince, şu an diyet öncesinden çok daha sağlıklı besleniyor, daha fazla vitamin ve posa alıyorum.

spor ayrı birşey, onu herkesin belli ölçüler içerisinde yapması lazım zaten. bütün mesele kilo vermek ya da incelmek değil. benim açımdan asıl mesele kilo verirken mutsuz olmamak dahası depresyona girmemek. hayatımda ilk defa kilo verirken depresif olmadım.

ay çok beğenesim geldi )))

dakka 1 soru 1 kitabı okudun mu arkadaşım?

iyi akşamlar,

öncelikle en büyük bayramımız kutlu olsun.

bu sabah çay ve beyaz peynirle kahvaltı yapıp yollara döküldüm. Eminönüne gittim. Takı malzemesi alacaktım. ama dükkanlar kapalıydı. sadece taş alabildim. malzeme alamadım. öğle yemeğm tavuk döner ve zero oldu. saatlerce yürüdüm. bir ara mola verip tekrar bir kola içtim

akşam eve geldiğimde tavuk ve light yoğurtla yemek yedim.

birazdan kepeğimi sütle karıştırıp yiyim. yarına da kek yapmam gerek.

yarın yine işbaşı

arkadaşım kitabı okudun mu? janbon yok. yağ oranına takılma. jambon serbest değil. neden yasak olduğu kitapta var. bir de atakta sınırlı izinlileri kullanma. su muhallebisini neyle yaptın? mısır nişastası sanırım. atak saf proteindir.

Bu sabah ben de onu düşündüm..ilk defa zayıflamaya çalışırken depresif değilim..halsiz ve enerjisiz degilim...müthiş etkisi altına alan bi diyet..azcık bi kaçamakla vicdanım sizim sizim sızlıyor...
Bildiğin kıymalı yumurta yiyosun ve zayifliyosun....:)))ben ki rejim yapmaya başladıgimda önce kiymayi eti yumurtayı hayatımdan cikarirdim malesef.çok halsiz mutsuz ve sağlıksız olurdum...şimdi ben bu diyeti nasıl bozayim...nasıl ihanet edeyim...:)))olamaz mümkün degil....:))

Uzun lafın kısası...ben coooooook mutluyum :))

hafta içi nüfusumuz daha kalabalık olduğunda, sorunu tekrar sor. özellikle ekim34 mutlaka yardım edecektir.

bugüne dair 2 haberim var. ben bugün diyeti bozdum birazcık. bayramı pırıl pırıl geçirmiştim ama bugün işler karıştı.misafirliğe gitmiştim. 1 yemek kaşığı bulgur pilavı. 2 yemek kaşığı normal pişmiş taze fasulye, 5 adet etli bulgurlu sarma, 5-6 kaşık az mayonezli cevizli kereviz salatası, biraz da normal kavurma. bi de herkes tatlı yerken duramadım, ben de yanımda götürdüğüm kendi dukan kekimden yedim. dayanamadım hepsini yedim, 4 kaşık kepek yemiş oldum. çok fazla yürüyemedim de.

ayrıcaaaaaaaaaa, beni en son 15 yıl önce görmüş birisiyle görüştük bugün. siz çok kilo vermişsiniz dedi bana. )))))))

Asliiii bugün ben de başladım callene...1saat yaptım,heryerim titriyo su an:))))bundan sonra da devam etcem insallah..birlikte yapabiliriz:))ben varimmmmmm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…