Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese iyi geceler canımlar.
bayramın ikinci gününü kazasız atlattım şükür. yarın da ankaraya gidiyorum bi hafta oralarda olucam kendime stok yaptım o yüzden. nete de giremem öööööffff özlerim ben sizi okumayı yaa
neyseki yarın 5lik ps günüm başlıyo, ankara planı olduğu için 1/1e de geçmedim dönünce geçerim artık inş.
ps olduğu için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, tuzlu kurbiş yaptım kendime. omre poğçası yaptım bi de. paketleyip kaldırmasam foto çekerdim size ama tadı çok güzel, tipi de tatlı oldu, yapmayan varsa yapsın derim, millet kek poğaça yerken insanın nefsini dizginliyo vallahi bi de böyle patatesli börek yerine geçicek bi tat bulsam ömür boyu dukan yaparım valla bi kaç şey daha yazcaktım aslında aklımdaydı ama unuttum yorgunluktan yaşlanıyorum yaa kurudum kaldım ooooffffff
ben dönene kadar herkes en az eksi 3 görsün inşallaaaaahh

gözümün önüne geldi vallahi

kızlar ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında yulaf kepeğini nerden temin edebilirim arkadaşlarım

ayrıca carrefourda da var

ay sizler de olmasanız bu saatte bu yorgunlukla ben neye gülcem

İyi bayramlar kızlar inş. güzel bir bayram geçiyordur..

benim bayramım iç güveysinden hallice geçiyor yaw dün poretin sebze günü yaptım amma zor oldu... tuzsuz yiyemedim birazda yağ kaçırdım ama bugün tartıda 63.1 gördüm arife 64.1 dim...kendime şaşırdım sanırım sinir ve stresten almak yerine veriyorum mutluyum.)))
bugünde zor oldu arada öğünler kaçıyor şehir dışından misafir olunca çok zor tek kız olmakta zorluyor tabi inş yarın daha düzenli yaparım:)))

yaa bu arada bu diyet regl düzensziliği yapıyor mu? ben hala olamadım da(( dr a mı gitsem(bekarım) acep

Kızlar ben de bu bayrami çok başarılı gecirenlerdenim..
Tek kacamagim zerre boyutunda bi fıstık parcacigi

Aşk olsun tatlimin tadına bakmadin mı diyen teyzosuma yalan söyledim ve ısrar etmemesi için aaaaa hiç olur mu nasi yedim nasi catliycam şimdi dedim..kız ne ara götürdun dedi o da bana..heheh tabiki koklamadim bileeee :)))

Zaten bütün gün Çok tok yemekten catlayacak..her gittigi yerde tatlı yemiş numarası yaptimm tavsiye ederimm çok ise yariyooo, :)))

sana da iyi bayramlar arkadaşım.
bilmem kaç bininci kez söylüyorum; tansiyon sorununuz yoksa tuz yiyebilirsiniz. hatta yemelisiniz. aşırı tuzlu olmamak şartıyla, makul, insani boyutta tuz yiyin.
bütün diyetler adet düzensizliği yapar genelde ama bu diyet biraz daha ciddi boyutlarda düzensizlik yapıyor. eğer buna sebep olabilecek başka bir sorunun yoksa, bir süre bekle, düzene girecektir.

sana kocamannnnn bi aferin..bayramı kacamaksiz atlattık mı tamamdir ya..olay bitmiştir :))
Aman diyim sakin elinden bi kaza çıkmasın:))kacamaksiz geçsin bitsin bayram:))

tuz yiyorumda dün aşırıydı :)) erkekler yapınca normalinde üstünde oluyor:))
başka sorun yok da ay bitiyor hiç ay atlamamıştım telaş yaptım biraz sanırım:))),teşekkür ederim

Günaydın hepinize!!!

Hayatımda ilk defa (küsüratı bol da olsa) 62 rakamını gördüm tartının üstünde. Çok mutluyum ya. İnşallah böyle devam eder.

Maşallah. "Dukan'dan bir bahsettim peşimden nerelere kadar gelmiş!" de dediniz mi? Şaka bir yana, duacınızım cidden. Siz olmasanız bu diyeti hiç denemek aklıma gelmezdi, internetten araştırmaya da girmezdim burayı da bulmazdım. Her verdiğim kiloda emeğiniz var.

Doktora gidecek kadar büyük boyutta birşey olacağını sanmam, hatta benim öncesine göre biraz daha düzene girdi diyebilirim (gene gecikiyor ama daha az gecikiyor artık), karbonhidratlar fena yapıyordu beni. Ne zaman şekere, unlu yiyeceklere ağırlık versem o aydan hayır bekleyemiyordum. :44:

insallah kuzucuuuuuum dün misila evde degildim hic sadece meyveli yogurtlarimdan yedim normalde-1 görmeliydim simdiye ama hala sabitim yesil cayi da arttirdim bakalim

senin o psikolijin korkutuyor beni

Hala tartilamadim..bayramdan 1gun önce
59a düşmüştüm ..pazartesine kadar da tartilamiycam..umarım
58i görürummm.......inşallah allahimmmmmm...hiç kaçamak yapmadım..bence bunu hakettim:))sadece sporlarimi duzenli yapamıyorum,ama hareketsiz de değilim....çok heycanlandim şimdi....:))

tünaydınlar,

yine öğleye kadar uyudum. napayım yaa her sabah 6da kalkınca tatil olunca uyuyorum.

sabah tam 95.0dım.

birazdan misafirlerim gelecek ve mangal yapıcaz. müsait olanları bekleriz. sadece zeroyu fazla kaçırmaktan korkuyorum. diğerleri bana uygun.

gece görüşmek üzere...

Bayram cok zor geciyor. Her taraf et ama baklavalar tatliar olmasa...kac gundur tailmiorm biraz kacamak yaptim, umarim kiloya donmez

Yasasin Dukan, diyeti sevdirdi bana. 45 gunde 5 kilo verdim, yeterli benim icin bir 5 daha verecegim, tamam olacak

Yasenammmmm hoşgeldinnnnnn

Uzun zaman oldu denk gelemedik seninle, umarım iyisindir, tamamen iyileştin mi canım?

Ben de senin bayramını kutluyorum, çok çok öpüyorum canım.

Canimmm evet denk gelemedik üzülüyorum bu duruma ama elimde olmayan sebeblerden dolayi esim okula götürüyor laptopu gelincede uzun bir süre ders calisiyor 40.dan sonra okula basladi benim herif de.. izinden sonraki rahatsizligimi atlattim canim ama yemek yedikden sonra midem agriyor bayramda kacamakta yaptim toplanacagim insallah.facedeki gruba foto ekledim sen girebiliyormusun..? ordan bakabilirsin taze taze bugün is yerinde cekindimm öpüyorum seni..

Sen cok yasa emi sen varya moral deposusun kuzumm yaaa tarif anlatisin komsu tanitisina koptumm

ben göbek atiyorum bol bol benim dedem köcekmis var yani sülalede bide sal bagliyorum belime singirakli esim dalga geciyo arada ritmi bozuyo ama neyse...

Kuzummm afiyet olsun ben bu halimle bile kacamak yaptim iyi halt ettim sanki :26:ben normal dukan yemeklerinden sonra bile mide agrisi cekiyorum sanirim fazla geliyor yediklerimiz ondan agriyor.Dedigin gibi kimbilir bir daha ne zaman birlikte bayram yapacaksiniz ben ramazan bayramin da türkiye deydim orda sarmalar sardik baklavalar yaptik amca kizlariyla bu bayram sarma sararken aglayarak sardim sevdiklerinden ayri kalmak gercekten cok zor...Ben inaniyorum sen cabuk toparlarsin ki sen bana göre fistik gibisin...

Kızlar ben bugün kaçamak yaptım...ne mı yedim Bademmmmmmm (((çok pişmanım...iste taviz tavizi getirir dün disimin kovunu doldurmayacak boyutta bi fıstık yedim bugün bi avuca yakın badem yedim..durduramadim kendimi...şimdide vicdan azabından napcami şasirdim :''(

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bayramınız kutlu olsun! 'senede 15 kilo aldım, dün hazırlıkları yaptım, yarın marketten alınacaklar ve pişirelecekler ve pazartesi:start!
İlk defa milli olacağım, arkadaşlar öneriniz var mı? Sizden destek almak için bu siteye üye olup buraya mesaj atıyorum. Lütfen el verin..
Öpüldünüz...

insallah kuzucuuuuuum dün misila evde degildim hic sadece meyveli yogurtlarimdan yedim normalde-1 görmeliydim simdiye ama hala sabitim yesil cayi da arttirdim bakalim

senin o psikolijin korkutuyor beni

bugün o psikoljiyi aştım:) kendi kız isteme çuklatamdan bir tane yedim ve bıraktım ama kimseye de yedirmiyorum vallahi yemesinler ben her ödül öğünümde 3-4 tane yerim onlardan... normalde o kutuyu bitirirdimde hayır dedim sonra mide krampları geçiriyorum çünkü...

ya ben acaba burda size kötü örnek oluyorum mu diye düşünmeye başladım :44: ben kaçamak yapıyorum da ben güçlendirmedeyim aamaa...gelen artılar 2 hafta içinde gider benden( ki kilo verme sorunumda yok bundan sonra korusam yeter bana) ama senin daha önünde verilecek kiloların var güzelim... hem dün hem bugün yemişsin olmaz duraklama yaapar ve sonra o duraklamayı kırmak için çok uğraşırsın bugün inşallah son olur kaçamakların kendine dukan mamaları yap ve bir hafta sınırlı izinlileri tüketme....

Bu arada ben faceden de takip ediyorum dukanın online sohbetlerini....KAçamak yapan arkadaşları öyle tekrar ataktan falan başlamasınlar...Dukanda bunu önermiyor... 4 gün sınırlı izinlilerden uzak dur diyor ki bu seyirdeyken saf pro günlerinde beyaz yumruk gibi birşey oluyor aslında... tatlandırıcı, kakao, kola vs hiç bşi yok...SAdece saf pro oluyor işte...1+1 nizi bu şekilde devam ettirin...spor yapın, çok su için... TABİKİ EN İYİSİ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMAK...HELEKİ YOLUN BAŞINDAYSANIZ....

Kitabını aldıysan sorun yok...Biz motivasyon için hep burdayız...Hoşgeldin aramıza

afiyet olsun ne diiyelim. yenmişe çare yok ))))

ben de dün asansörde çocukların yere attığı ve üzerine basılmış çikolataya bakıp bakıp bazı şeylere benzetme gayreti gösterdim. benzedi da netekim

demek bazen iyi oluyormus cocuklarin yerlere attiklari..ben bu gece sabah 5.kadar calisiyorum arti saatler geri aliniyor arti is arkadasimin dogum gününü kutlayacagiz burda...hazirliklar tamam ama hic kacamak yapmamaliyim yeterince bayram kacamagim oldu...simdiden yesil cay ve su ile doymus durumdayim.. hadi hayirlisi..

Yasena fotolara baktım. maşallah harika olmuşsun. darısı hepimizin başına.

ben bugün sp günü yaptım. et ve salata yedim. azıcık da sucuk. zero vazgeçilmezim.

sabah tartıda ne olacak bakalım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…