bugün o psikoljiyi aştım:) kendi kız isteme çuklatamdan bir tane yedim ve bıraktımama kimseye de yedirmiyorum vallahi yemesinler ben her ödül öğünümde 3-4 tane yerim onlardan... normalde o kutuyu bitirirdimde hayır dedim sonra mide krampları geçiriyorum çünkü...
ya ben acaba burda size kötü örnek oluyorum mu diye düşünmeye başladım :44: ben kaçamak yapıyorum da ben güçlendirmedeyim aamaa...gelen artılar 2 hafta içinde gider benden( ki kilo verme sorunumda yok bundan sonra korusam yeter bana) ama senin daha önünde verilecek kiloların var güzelim... hem dün hem bugün yemişsin olmazduraklama yaapar ve sonra o duraklamayı kırmak için çok uğraşırsın bugün inşallah son olur kaçamakların kendine dukan mamaları yap ve bir hafta sınırlı izinlileri tüketme....
Bu arada ben faceden de takip ediyorum dukanın online sohbetlerini....KAçamak yapan arkadaşları öyle tekrar ataktan falan başlamasınlar...Dukanda bunu önermiyor... 4 gün sınırlı izinlilerden uzak dur diyor ki bu seyirdeyken saf pro günlerinde beyaz yumruk gibi birşey oluyor aslında... tatlandırıcı, kakao, kola vs hiç bşi yok...SAdece saf pro oluyor işte...1+1 nizi bu şekilde devam ettirin...spor yapın, çok su için... TABİKİ EN İYİSİ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMAK...HELEKİ YOLUN BAŞINDAYSANIZ....
Kitabını aldıysan sorun yok...Biz motivasyon için hep burdayız...Hoşgeldin aramıza
Yasena fotolara baktım. maşallah harika olmuşsun. darısı hepimizin başına.
ben bugün sp günü yaptım. et ve salata yedim. azıcık da sucuk. zero vazgeçilmezim.
sabah tartıda ne olacak bakalım???
Aliyecimm çok haklısın canım..zaten yazdgmdan beri spor yapiyorum..vicdanimi anca böyle rahatlatabildim..bi daha ağzıma surmiycem(((
bugün o psikoljiyi aştım:) kendi kız isteme çuklatamdan bir tane yedim ve bıraktımama kimseye de yedirmiyorum vallahi yemesinler ben her ödül öğünümde 3-4 tane yerim onlardan... normalde o kutuyu bitirirdimde hayır dedim sonra mide krampları geçiriyorum çünkü...
ya ben acaba burda size kötü örnek oluyorum mu diye düşünmeye başladım :44: ben kaçamak yapıyorum da ben güçlendirmedeyim aamaa...gelen artılar 2 hafta içinde gider benden( ki kilo verme sorunumda yok bundan sonra korusam yeter bana) ama senin daha önünde verilecek kiloların var güzelim... hem dün hem bugün yemişsin olmazduraklama yaapar ve sonra o duraklamayı kırmak için çok uğraşırsın bugün inşallah son olur kaçamakların kendine dukan mamaları yap ve bir hafta sınırlı izinlileri tüketme....
Bu arada ben faceden de takip ediyorum dukanın online sohbetlerini....KAçamak yapan arkadaşları öyle tekrar ataktan falan başlamasınlar...Dukanda bunu önermiyor... 4 gün sınırlı izinlilerden uzak dur diyor ki bu seyirdeyken saf pro günlerinde beyaz yumruk gibi birşey oluyor aslında... tatlandırıcı, kakao, kola vs hiç bşi yok...SAdece saf pro oluyor işte...1+1 nizi bu şekilde devam ettirin...spor yapın, çok su için... TABİKİ EN İYİSİ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMAK...HELEKİ YOLUN BAŞINDAYSANIZ....
Kitabını aldıysan sorun yok...Biz motivasyon için hep burdayız...Hoşgeldin aramıza
eevett kitabı bugun aldım az sonra okumaya başlıycam ve pazrtesii diyett timeeeeyardımlarınızı beklıyorum arkadaşlarr anlayamadıgım yerlerde bol bol danısıcam en yakın zamnda kilo vermek ıstıyorum artık
eevett kitabı bugun aldım az sonra okumaya başlıycam ve pazrtesii diyett timeeeeyardımlarınızı beklıyorum arkadaşlarr anlayamadıgım yerlerde bol boldanısıcam en yakın zamnda kilo vermek ıstıyorum artık
Hosgeldin aramıza..ben de forumun comeziyim çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar :) kaçamak yapma birer birer gitsin kilolarin..mevcut kilon kaç bu arada??
80 kıloyum 20 kılo vermem lazım ne kadar surede verırım acaba ıstedıgm zaman hızlı kılo verebılıyorum hergun sporda yapıcam 20 kılo ne kadr zamnda gıder yaza kadr vaktım var gercı acelem yok ama ılk 10 kılo bı gtse :)
kişinin bunyesıne gore degısıyor tabı ama en onemlısı senın azmın.. sabır sabır sabır bak goreceksın:)
bayanlar sabah kahvaltısında herbalife nin mamasını kullanıyorum protein ağırlıklı bi mama olduğu için sabahları ne yiyecem derdim yok ara öğün olarakta kullanıyorum yogurda kattıp yada sütle yiyorum içine de yulaf kepeğini kattımmı tam bi dükkan oluyor tavsiye ederim:)
Selam kızlar size su an pelit taş pınar tesislerinden sesleniyorum:)eve az kaldı..baskulsuz geçen 5gunun ardından bi kaç saat sonra tartilabilecegim..+2 görsem bile yikilmiycam kendime söz verdim..bayram boyu tek kacamagim dün yediğim süt bademleriydi..artı gelirsem bile 2gun içinde toparlanirim..çok korkuyorum aslinda..ama motivasyonumu şimdiden hazırlamak zorundayım...coook uzun yıllardır ilk kez 60 in altına iniyorum..bundan sonrasi beni daha fazla zorlayabilir
Mervecim insallah emeklerinin karsiligini bol bol ___ görerek alirsin...
Berbat gecen bir geceden sonra yine is yerindeyim dün milli piyango bana vurdu saatler geri alininca 1 saat fazla calismis oldum sabahci arkadasimda uyuya kalinca sabah 7.de evdeydim..sonra uyuyacagim diye debelendim durdum uyandigimda feci bir mide bulantisi bas agrisi..suan daha iyiyim ama sabah 3 nasil olacak derdine düstüm..Portakalsuyu maden suyu karisimi yaptim kendime kacamaksa kacamak napimmm...