Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Aliyecimm çok haklısın canım..zaten yazdgmdan beri spor yapiyorum..vicdanimi anca böyle rahatlatabildim..bi daha ağzıma surmiycem(((

Yasena fotolara baktım. maşallah harika olmuşsun. darısı hepimizin başına.

ben bugün sp günü yaptım. et ve salata yedim. azıcık da sucuk. zero vazgeçilmezim.

sabah tartıda ne olacak bakalım???

Cok tesekkür ederim canim zero benimde vazgecilmezim ama ben az icmeye calisiyorum cünkü ben kahvemede tatlandiri atiyorum günde 2-3 tane sonrada sislik oluyor o zaman rahatsiz oluyorum.Sucu'gu ben kendi yagi ile kizartiyorum sonra yikiyorum sonra yine kizartiyorum daha cok kuru bi sucuk oluyo ama canim cok cekerse yapiyorum ama 3-4 halka sadece..

eevett kitabı bugun aldım az sonra okumaya başlıycam ve pazrtesii diyett timeeee yardımlarınızı beklıyorum arkadaşlarr anlayamadıgım yerlerde bol bol danısıcam en yakın zamnda kilo vermek ıstıyorum artık

Canimcum aliye diye cevap vermişim kusura bakma olur mu..beni haslayan senmissin meer:)))))

Hosgeldin aramıza..ben de forumun comeziyim çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar :) kaçamak yapma birer birer gitsin kilolarin..mevcut kolon kaç bu arada??

Hosgeldin aramıza..ben de forumun comeziyim çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar :) kaçamak yapma birer birer gitsin kilolarin..mevcut kilon kaç bu arada??

Hosgeldin aramıza..ben de forumun comeziyim çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar :) kaçamak yapma birer birer gitsin kilolarin..mevcut kilon kaç bu arada??

80 kıloyum 20 kılo vermem lazım ne kadar surede verırım acaba ıstedıgm zaman hızlı kılo verebılıyorum hergun sporda yapıcam 20 kılo ne kadr zamnda gıder yaza kadr vaktım var gercı acelem yok ama ılk 10 kılo bı gtse :)

kişinin bunyesıne gore degısıyor tabı ama en onemlısı senın azmın.. sabır sabır sabır bak goreceksın:)

Canlar bıgun burada gezınırken 2. unıversıte hakkımızın oldugunu ogrendım..
memur forumlarında fınk atarım hıc duymamıstım dukan sayfasında gorunce beynımden vuruldum ''nası yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeee''' dıyerek adeta kendımden gectım ..o kadar afalladım kı kım yazmıstı onu bıle goremedım bı kamera ve foto bolumu muhabbetı almıs basını gıdıyordu..hemen arastırdım... hep hayalım olan veterınerlıgı ıkı yıllık da olsa okuyorum sayenızde... acıkogretım burosunda kıtap alırken gozlerı dolan bı ben varım sanırım... cok ıstemısımdır hep bana nasıp olmamıstı... derslerımı de calısıyorum..oh keyfe keder unıversıte okumak daha tatlıymıs..hem ıstedıgın bolum hem kasma yok ıs bulcam mı dıye:) o arkadasların ısımlerını hatırlayamıyorum ama ınsallah gorurler ve kendılerıne tesekkur ettıgımı bilirler...

Son düzenleme:
bayanlar sabah kahvaltısında herbalife nin mamasını kullanıyorum protein ağırlıklı bi mama olduğu için sabahları ne yiyecem derdim yok ara öğün olarakta kullanıyorum yogurda kattıp yada sütle yiyorum içine de yulaf kepeğini kattımmı tam bi dükkan oluyor tavsiye ederim:)

dukan seyir evresinde protein icecekleri-tozlari tavsiye etmiyor. normal olarak yenmedikleri icin acligi tam bastirmadiklarindan.

Ancak guclendirmede protein ogunu yerine kullanilabilir diyor. kitaba bakabilirsin.

merhabalar,
Bu sabah krep, yumurta ve beyaz peynirden oluşan sıkı bir kahvaltıdan sonra bu saate kadar sadece çay, peyinr ve zeroyla duruyorum. birazdan bişiler yesem iyi olacak.

mangal +300 olarak bana geri döndü. söylemeye bile utanıyorum

gezmekten yemek yemeğe fırsat bulamayan azradan sevgiler...

Selam kızlar size su an pelit taş pınar tesislerinden sesleniyorum:)eve az kaldı..baskulsuz geçen 5gunun ardından bi kaç saat sonra tartilabilecegim..+2 görsem bile yikilmiycam kendime söz verdim..bayram boyu tek kacamagim dün yediğim süt bademleriydi..artı gelirsem bile 2gun içinde toparlanirim..çok korkuyorum aslinda..ama motivasyonumu şimdiden hazırlamak zorundayım... coook uzun yıllardır ilk kez 60 in altına iniyorum..bundan sonrasi beni daha fazla zorlayabilir

Berbat gecen bir geceden sonra yine is yerindeyim dün milli piyango bana vurdu saatler geri alininca 1 saat fazla calismis oldum sabahci arkadasimda uyuya kalinca sabah 7.de evdeydim..sonra uyuyacagim diye debelendim durdum uyandigimda feci bir mide bulantisi bas agrisi..suan daha iyiyim ama sabah 3 nasil olacak derdine düstüm..Portakalsuyu maden suyu karisimi yaptim kendime kacamaksa kacamak napimmm...

Mervecim insallah emeklerinin karsiligini bol bol ___ görerek alirsin...

Mervecim insallah emeklerinin karsiligini bol bol ___ görerek alirsin...

tesekkür ederim yasenacımm...eksi göremedim ama çok şükür ki artı da görmedim...belki sabah eksi görürüm çünkü dayanamayıp yemegin üstüne tartıldım..günlerdir tartılamadığım için eve gelir gelmez tartıya atladım
yine de yıllardır 60 ın altına hiç inemediğim için zor günler beni bekliyo..ama sabırlı olacağıma dair kendime söz verdim...

oy oy :S kuzum sen ne iş yapıyosun sağlıkçı mısın hem bayram hem gece çalışmışsın..Allah yardımcın olsun,inşallah bu çalışmaların kilolarına - olarak yansır..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…