bu uygulamadan sonna o kanlı ve de tortulu hali gitti gibi geldi bana... sirke ise hepten yumuşatıveriyo çoğu eti.. bişey yapılmasa da olur belki :)Çok güzel! Yarın uygulayayım ben bunu, çok teşekkürler.
Karbonatlı su yumuşacık olsunlar diye mi acaba?
ağırlığınca altını biliyodum da fazlalığınca altın züpermiş :))eşimin sözü vardı, vereceğim her 2 kiloya 1 çeyrek alacaktı. yakında zengin olacağım
yakında zengin ve zayıf bir hatun olacak olan azra
afiyet olsun kuzumm, madem sevdin, fazla fazla yap buzluğa at.. yolda yolakta kokutmadan yiyebiliyon deyü diyomHepinize merhaba!
Sabah tartıda eksi gördüm, çok mutlu oldum. Allah'ım acaba Dukan Amca'ya inat kasım sonundan önce 60ı görebilir miyim diye ümitleniyorum.
5 günlük ekmek yapıp buzluğa atan kendime de aşığım bu sıralar, sabah hop çıkart buzdolabına at, istedikçe dilimleri at kızartma makinasına, mis gibi oluyor.
Dukan egzersizlerine devam ediyor mu herkes?3. günüm bugün, yapmazsam vicdan azabı başlıyor hemen yapıyorum yatmadan önce-kalkınca. O sandalyeyi tutup oturup kalkmak öldürüyor beni niyeyse. O kasları hiç kullanmıyor muyumdur nedir anlamadım.
Nesli: Fırında ciğer tarifini denedim çok güzel oldu!Baharata doydum, soteden bıktıydım bayağıdır. Bu çok güzel bir değişiklik oldu, teşekkür ederim.
herkesin bayramı güzel ve kaçamaksız geçiyodur umarım. ben ilk bayram kaçamağımı yapmış bulunuyorum. hatta ilk dukan kaçamağımıumarım son olur sabahtan beri bi yumurta yersem olucaa buydu zaten müstehak bana. bi dilim baklavadan bi tanecik ısırdım, ama valla bi tanecik. ama napim çok güzel görünüyodu. öyle menem bi tadı da yoktu heeee, yemeyeydim keşkem metabolizmam şaşırmış olmuştur umarım neyse artık, şu millet gitse de doğru düzgün bişi yesem hofffff
ama dayanmak zor gibi yahu, kurulan sofralardan ve çay tabaklarından uzak durmak insanları yerken gözlemlememek mümkün oldğunca ortamdan soyutlanmak lazım
Kizlaaaaaaaaaaaaaaar GÜnaydinnnnnnnn benim icin bayram biter ve bu sahis ise dönerbirde sabah nöbetinde
CAnlarimmmm BAyraminizi kutlayamadim laptop sarj olmuyor malumunuzgiremmedim telfondan.....cok buruktum simdi kutlamak istiyorum affiniza siginarak
Bitaneleriiiiiiim Dukan Tiramisusu tadinda bir BAyram gecirmissinizdir insallah kacmaaksiz artisiz
ben dün birazcik kacirdim....burada son bayramim seneye nasipse evli olacagim ne zaman bayrama denk gelip gelebilirim bilmiyorum...her gittigim halam teyzem amcam nolursun nolursun bir iki lokma al diye diye bir hal oldularhep cantama sekerleri attim evde yerim dedim ama bi duygusal halam var ki sormayin aglamaya baslayinca kiramadim 5 gün sinirlilara ara veririm diye de kandirdim kendimi ikram ettigi bir lokum....5-8 sarma ve bir pogaca yedim vicdan azabindan sabaha kadar uyuyamadim ve mide agrilariyla kivrandim nedenini bilmiyorum:44: sabah bi kalktim 72,5 +2,1 kg birazi siskinlik ama yuhhhh cok afedersiniz degil halam babam gelse yediremez bana daha sabah 5 te uyandim yatakta düsündüm durdum planlar planlar yaptim....bir findik bile inemez bu mideye bitene kadar diyet yeter yaa 4 aydir diyet yapiyorum harfiyen bir bucuk ay uymusumdur 24.kasimda kismetse bulusma ozamanda güclendirmede olmak istiyordum bugün icin sp yemegim var onu yiyecegim cumartesi+pazar P yapip devam edecegim an itibariylede spora asiliyorum olmazki böyle ama bir sürü isim gücüm, var cok kiziyorum kendime hala seyirde oyalaniyorum bana göz kulak olurmusunuz lütfen meydani bos buldum sanirim...kacmak yaparken beynimde kac gün p yaparim diye düsünüyorum böyle gevseklik olurmu...amaan keseyim burada yazmayi yoksa gaza gelip kosmaya baslicam isi gücü birakip
Birkaç gün yeşil çaya yüklen canım, suyu çok iç, bayramda yapabiliyorsanda 4 gün sınırlı izinlilerden uzak dur...bayramdan sonra da birazcık sporla destekle...Kilo vermeye devam edeceksindir tüm bunları yaparsan
+2.1 muhtelene sudur canım ya...Yediklerinle o kadarcık kilo alınmaz çünkü...3-4 gün içinde eski kilona dönersin sen merak etme
Güçlendirmede bayram daha zor oluyormuş bu bayram bunu anladım...Çünkü dieti kısmen bitirdim deyip kendinizi alamıyorsunuz yiyeceklerdenyani bende öyle oldu....Bir de benim bir beslenme koçluğu falan almam gerekiyor....Çünkü hayatım boyunca sürekli diet yaptığım için dün gene ödül günümde coştum...Ne bulduysam yedim var mı böyle bişi ya Şimdi pişmanlıktan çok beslenme düzenimi nasıl düzeltebilirim diye düşünüyorum açıkcası...Hep böyle oluyor...Dün yediklerimi saysam eminim oha çüşş nasıl yedin bunları dersiniz
Seyirdeyken hiç kaçamak yapmadım...Güçlendirmenin diğer günlerinde de... ama o ödül dedikleri bir öğün ama benimki oluyor 5 öğün...o bir gün içinde yarın yiyemiyeceğim bunları deyip herşeyi yemek istiyorum ki yiyorum da.... Kendi kendime bunu düzeltebilirim mi diye düşünüyorum... O diet psikolojisinden çıkmam lazım... Aksi takdirde korumaya geçtiğimde de aynı beslenme düzenim devam ederse kilo almamam mümkün değil....2 gün tıka basa istediğini ye, ertesi gün saf pro yap...Böyle ömür geçmez ki...Ayrıca vücuduma da yazık...
O önündeki tabağı ye ve bitir işte...ama nerde.....Puffff... canım sıkkın valla.... Neden bir öğünle kalamıyorum ben yaa, bu kadar açgözlülük yapılır mı
Kızlar size iyi geceler dinlemeden önce dün gece cook manidar olan gördüğüm ruyami anlatmak istiyorum :)
Gecen hafta bi arkadaşımın d.günüydü..ona bonyfood dan şekerli çikolatalı çiçeklerden yolladım..sonra nasi canım çekti nasi canım çekti anlatamam..sonra rüyamda bi kutu bonyfood sekerlerinin kuflenip curuyup berbaat bi hale geldiğini gördüm..iğrenç kokuyolardi..resmen tiksindim rüyamda ve nihayet artık canim cekmiyo..onların o kuflenmis yeşermiş halleri aklıma geliyo ve rahatliyorum..rüya deyip geçmemek lazım :)))
.gordugum en güzel rüya :))
Simdi size iyi geceler vee tatlı rüyalar diliyorum :))
kızlar ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında yulaf kepeğini nerden temin edebilirim arkadaşlarım
Kizlarr su an size yemek masasindan sesleniyorumm..ilik yiyebiliyo muyuz nolur acil cevap:))
kuzum benim yaaa :))))ben de dün asansörde çocukların yere attığı ve üzerine basılmış çikolataya bakıp bakıp bazı şeylere benzetme gayreti gösterdim. benzedi da netekim
ay iliği de yemeyi ver))
Ooy oyyy babannemden beni kim kurtaracak(( elinde sarma tabağı peşimde koşuyor..başım dertte..bi de kurudun kaldın Ye şunları diye taciz ediyo...nereye saklanacagimi şaşırdımm :)bi tek et yiyon allahtan onuda yemesen olecen diyo :)))))))
Bilse diyette olduğumu uçurur beni :))
Hazır döner, şarküteri ürünleri ben de yiyorum bazen. Yağ oranlarına bakıyorum sıkı sıkı. :) Artık Allah'a emanet, kimde nerde kampanya varsa ben ordayım.
Çok böyle ağlayan-problem çıkaran akraba vs. olduğu zaman yalana başvuruyorum. Tokum, yeni yedim, midem bozuk, alerjim var vs. vs. Dişimin geçtiği insanlara da doğrudan tersleniyorum. Terbiyesiz bir gencim belki ama bıktım artık. Şişmanken lafları say say, sonra "Ay vallahi darılırım, ye." Darıl banane. Sizler mutlu olacaksınız diye ben sürünecek miyim, sağlığımdan mutluluğumdan mı olacağım!? İnanılmaz kızıyorum böyle düşüncesiz insanlara, akrabam olsun olmasın.
Allah'tan daha eşim-onun akrabaları gibi bir problem yok, kendi kanımdan olunca insanlar daha bir sertleşebiliyorum sanırım. Bendense beni anlaması gerekir zaten diyerek. Ama doğru, ama yanlış...
Bir de "Bak vitaminin eksik kalıyor, bilmemkimin yeğeni şöyle yapmış böyle olmuş..."çu akrabalar var. Offfff. Bir ara üşenmezsem test yaptırmam gerek B12me kadar. Keşke herşey iyi düzgün çıksa da kağıdı alıp dayasam "Ama vitamin..." diye cümleye başlayan herkesin suratına.
Neredeyse çeyrek asırlık (heheyt) asabi genç içini döktü. Saygılar.
çok güldüm yaaaa. temiz kağıdı götürcem diyon yani.))))))))