- 15 Haziran 2012
- 474
- 0
bugün o psikoljiyi aştım:) kendi kız isteme çuklatamdan bir tane yedim ve bıraktım ama kimseye de yedirmiyorum vallahi yemesinler ben her ödül öğünümde 3-4 tane yerim onlardan... normalde o kutuyu bitirirdimde hayır dedim sonra mide krampları geçiriyorum çünkü...
ya ben acaba burda size kötü örnek oluyorum mu diye düşünmeye başladım :44: ben kaçamak yapıyorum da ben güçlendirmedeyim aamaa...gelen artılar 2 hafta içinde gider benden( ki kilo verme sorunumda yok bundan sonra korusam yeter bana) ama senin daha önünde verilecek kiloların var güzelim... hem dün hem bugün yemişsin olmaz duraklama yaapar ve sonra o duraklamayı kırmak için çok uğraşırsın bugün inşallah son olur kaçamakların kendine dukan mamaları yap ve bir hafta sınırlı izinlileri tüketme....
Bu arada ben faceden de takip ediyorum dukanın online sohbetlerini....KAçamak yapan arkadaşları öyle tekrar ataktan falan başlamasınlar...Dukanda bunu önermiyor... 4 gün sınırlı izinlilerden uzak dur diyor ki bu seyirdeyken saf pro günlerinde beyaz yumruk gibi birşey oluyor aslında... tatlandırıcı, kakao, kola vs hiç bşi yok...SAdece saf pro oluyor işte...1+1 nizi bu şekilde devam ettirin...spor yapın, çok su için... TABİKİ EN İYİSİ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMAK...HELEKİ YOLUN BAŞINDAYSANIZ....
Kitabını aldıysan sorun yok...Biz motivasyon için hep burdayız...Hoşgeldin aramıza
Aliyecimm çok haklısın canım..zaten yazdgmdan beri spor yapiyorum..vicdanimi anca böyle rahatlatabildim..bi daha ağzıma surmiycem(((