- 26 Şubat 2012
- 347
- 0
herkese iyi geceler canımlar.
bayramın ikinci gününü kazasız atlattım şükür. yarın da ankaraya gidiyorum bi hafta oralarda olucam kendime stok yaptım o yüzden. nete de giremem öööööffff özlerim ben sizi okumayı yaa
neyseki yarın 5lik ps günüm başlıyo, ankara planı olduğu için 1/1e de geçmedim dönünce geçerim artık inş.
ps olduğu için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, tuzlu kurbiş yaptım kendime. omre poğçası yaptım bi de. paketleyip kaldırmasam foto çekerdim size ama tadı çok güzel, tipi de tatlı oldu, yapmayan varsa yapsın derim, millet kek poğaça yerken insanın nefsini dizginliyo vallahi bi de böyle patatesli börek yerine geçicek bi tat bulsam ömür boyu dukan yaparım valla bi kaç şey daha yazcaktım aslında aklımdaydı ama unuttum yorgunluktan yaşlanıyorum yaa kurudum kaldım ooooffffff
ben dönene kadar herkes en az eksi 3 görsün inşallaaaaahh
gözümün önüne geldi vallahi
ayrıca carrefourda da var
ay sizler de olmasanız bu saatte bu yorgunlukla ben neye gülcem
bayramın ikinci gününü kazasız atlattım şükür. yarın da ankaraya gidiyorum bi hafta oralarda olucam kendime stok yaptım o yüzden. nete de giremem öööööffff özlerim ben sizi okumayı yaa
neyseki yarın 5lik ps günüm başlıyo, ankara planı olduğu için 1/1e de geçmedim dönünce geçerim artık inş.
ps olduğu için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, tuzlu kurbiş yaptım kendime. omre poğçası yaptım bi de. paketleyip kaldırmasam foto çekerdim size ama tadı çok güzel, tipi de tatlı oldu, yapmayan varsa yapsın derim, millet kek poğaça yerken insanın nefsini dizginliyo vallahi bi de böyle patatesli börek yerine geçicek bi tat bulsam ömür boyu dukan yaparım valla bi kaç şey daha yazcaktım aslında aklımdaydı ama unuttum yorgunluktan yaşlanıyorum yaa kurudum kaldım ooooffffff
ben dönene kadar herkes en az eksi 3 görsün inşallaaaaahh
Ooy oyyy babannemden beni kim kurtaracak (( elinde sarma tabağı peşimde koşuyor..başım dertte..bi de kurudun kaldın Ye şunları diye taciz ediyo...nereye saklanacagimi şaşırdımm :)bi tek et yiyon allahtan onuda yemesen olecen diyo :)))))))
Bilse diyette olduğumu uçurur beni :))
gözümün önüne geldi vallahi
kızlar ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında yulaf kepeğini nerden temin edebilirim arkadaşlarım
ayrıca carrefourda da var
Hazır döner, şarküteri ürünleri ben de yiyorum bazen. Yağ oranlarına bakıyorum sıkı sıkı. :) Artık Allah'a emanet, kimde nerde kampanya varsa ben ordayım.
Çok böyle ağlayan-problem çıkaran akraba vs. olduğu zaman yalana başvuruyorum. Tokum, yeni yedim, midem bozuk, alerjim var vs. vs. Dişimin geçtiği insanlara da doğrudan tersleniyorum. Terbiyesiz bir gencim belki ama bıktım artık. Şişmanken lafları say say, sonra "Ay vallahi darılırım, ye." Darıl banane. Sizler mutlu olacaksınız diye ben sürünecek miyim, sağlığımdan mutluluğumdan mı olacağım!? İnanılmaz kızıyorum böyle düşüncesiz insanlara, akrabam olsun olmasın.
Allah'tan daha eşim-onun akrabaları gibi bir problem yok, kendi kanımdan olunca insanlar daha bir sertleşebiliyorum sanırım. Bendense beni anlaması gerekir zaten diyerek. Ama doğru, ama yanlış...
Bir de "Bak vitaminin eksik kalıyor, bilmemkimin yeğeni şöyle yapmış böyle olmuş..."çu akrabalar var. Offfff. Bir ara üşenmezsem test yaptırmam gerek B12me kadar. Keşke herşey iyi düzgün çıksa da kağıdı alıp dayasam "Ama vitamin..." diye cümleye başlayan herkesin suratına.
Neredeyse çeyrek asırlık (heheyt ) asabi genç içini döktü. Saygılar.
ay sizler de olmasanız bu saatte bu yorgunlukla ben neye gülcem