Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese iyi geceler canımlar.
bayramın ikinci gününü kazasız atlattım şükür. yarın da ankaraya gidiyorum bi hafta oralarda olucam kendime stok yaptım o yüzden. nete de giremem öööööffff özlerim ben sizi okumayı yaa:KK14:
neyseki yarın 5lik ps günüm başlıyo, ankara planı olduğu için 1/1e de geçmedim dönünce geçerim artık inş.
ps olduğu için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, tuzlu kurbiş yaptım kendime. omre poğçası yaptım bi de. paketleyip kaldırmasam foto çekerdim size :KK50: ama tadı çok güzel, tipi de tatlı oldu, yapmayan varsa yapsın derim, millet kek poğaça yerken insanın nefsini dizginliyo vallahi:KK55: bi de böyle patatesli börek yerine geçicek bi tat bulsam ömür boyu dukan yaparım valla :KK8: bi kaç şey daha yazcaktım aslında aklımdaydı ama unuttum yorgunluktan:KK31: yaşlanıyorum yaa kurudum kaldım ooooffffff:KK43:
ben dönene kadar herkes en az eksi 3 görsün inşallaaaaahh:KK6:

Ooy oyyy babannemden beni kim kurtaracak :KK43:(( elinde sarma tabağı peşimde koşuyor..başım dertte..bi de kurudun kaldın Ye şunları diye taciz ediyo...nereye saklanacagimi şaşırdımm :)bi tek et yiyon allahtan onuda yemesen olecen diyo :)))))))
Bilse diyette olduğumu uçurur beni :))

gözümün önüne geldi vallahi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızlar ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında yulaf kepeğini nerden temin edebilirim arkadaşlarım :KK43:
:KK76:

ayrıca carrefourda da var :KK34:

Hazır döner, şarküteri ürünleri ben de yiyorum bazen. Yağ oranlarına bakıyorum sıkı sıkı. :) Artık Allah'a emanet, kimde nerde kampanya varsa ben ordayım. :KK14:

Çok böyle ağlayan-problem çıkaran akraba vs. olduğu zaman yalana başvuruyorum. Tokum, yeni yedim, midem bozuk, alerjim var vs. vs. Dişimin geçtiği insanlara da doğrudan tersleniyorum. Terbiyesiz bir gencim belki ama bıktım artık. Şişmanken lafları say say, sonra "Ay vallahi darılırım, ye." Darıl banane. Sizler mutlu olacaksınız diye ben sürünecek miyim, sağlığımdan mutluluğumdan mı olacağım!? İnanılmaz kızıyorum böyle düşüncesiz insanlara, akrabam olsun olmasın. :KK47: :KK47: :KK47:
Allah'tan daha eşim-onun akrabaları gibi bir problem yok, kendi kanımdan olunca insanlar daha bir sertleşebiliyorum sanırım. Bendense beni anlaması gerekir zaten diyerek. Ama doğru, ama yanlış...

Bir de "Bak vitaminin eksik kalıyor, bilmemkimin yeğeni şöyle yapmış böyle olmuş..."çu akrabalar var. Offfff. Bir ara üşenmezsem test yaptırmam gerek B12me kadar. Keşke herşey iyi düzgün çıksa da kağıdı alıp dayasam "Ama vitamin..." diye cümleye başlayan herkesin suratına.

Neredeyse çeyrek asırlık (heheyt :KK53:) asabi genç içini döktü. Saygılar. :KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ay sizler de olmasanız bu saatte bu yorgunlukla ben neye gülcem :KK53:

İyi bayramlar kızlar inş. güzel bir bayram geçiyordur..

benim bayramım iç güveysinden hallice geçiyor yaw:KK43: dün poretin sebze günü yaptım amma zor oldu... tuzsuz yiyemedim birazda yağ kaçırdım ama bugün tartıda 63.1 gördüm arife 64.1 dim...kendime şaşırdım sanırım sinir ve stresten almak yerine veriyorum mutluyum.)))
bugünde zor oldu arada öğünler kaçıyor şehir dışından misafir olunca çok zor tek kız olmakta zorluyor tabi inş yarın daha düzenli yaparım:)))

yaa bu arada bu diyet regl düzensziliği yapıyor mu? ben hala olamadım da:KK43:(( dr a mı gitsem(bekarım) acep:KK43:

Kızlar ben de bu bayrami çok başarılı gecirenlerdenim..
Tek kacamagim zerre boyutunda bi fıstık parcacigi
:p
Aşk olsun tatlimin tadına bakmadin mı diyen teyzosuma yalan söyledim ve ısrar etmemesi için aaaaa hiç olur mu nasi yedim nasi catliycam şimdi dedim..kız ne ara götürdun dedi o da bana..heheh tabiki koklamadim bileeee :)))

Zaten bütün gün Çok tok yemekten catlayacak..her gittigi yerde tatlı yemiş numarası yaptimm tavsiye ederimm çok ise yariyooo, :)))

benim bayramım iç güveysinden hallice geçiyor yaw:KK43: dün poretin sebze günü yaptım amma zor oldu... tuzsuz yiyemedim birazda yağ kaçırdım ama bugün tartıda 63.1 gördüm arife 64.1 dim...kendime şaşırdım sanırım sinir ve stresten almak yerine veriyorum mutluyum.)))
bugünde zor oldu arada öğünler kaçıyor şehir dışından misafir olunca çok zor tek kız olmakta zorluyor tabi inş yarın daha düzenli yaparım:)))

yaa bu arada bu diyet regl düzensziliği yapıyor mu? ben hala olamadım da:KK43:(( dr a mı gitsem(bekarım) acep:KK43:

sana da iyi bayramlar arkadaşım.
bilmem kaç bininci kez söylüyorum; tansiyon sorununuz yoksa tuz yiyebilirsiniz. hatta yemelisiniz. aşırı tuzlu olmamak şartıyla, makul, insani boyutta tuz yiyin.
bütün diyetler adet düzensizliği yapar genelde ama bu diyet biraz daha ciddi boyutlarda düzensizlik yapıyor. eğer buna sebep olabilecek başka bir sorunun yoksa, bir süre bekle, düzene girecektir.

iyi akşamlar,

bugün bayram ziyaretlerinde yine hiç kaçamak yapmadım. hadi bana aferin deyin, bir de alnımdan öpün.

bugün hep iltifatlar aldım. ayy nasıl sevindirik oldummm. ayy şımardım. gençleştin diyenler çoğunluktaydı:)

internetbağımlısı bugün kulaklarını çınlattık.

gideyim de tatlı krizimi dindireyim. neyle mi? tabikine diyet reçelli yoğurtla:)

sana kocamannnnn bi aferin..bayramı kacamaksiz atlattık mı tamamdir ya..olay bitmiştir :))
Aman diyim sakin elinden bi kaza çıkmasın:))kacamaksiz geçsin bitsin bayram:))

sana da iyi bayramlar arkadaşım.
bilmem kaç bininci kez söylüyorum; tansiyon sorununuz yoksa tuz yiyebilirsiniz. hatta yemelisiniz. aşırı tuzlu olmamak şartıyla, makul, insani boyutta tuz yiyin.
bütün diyetler adet düzensizliği yapar genelde ama bu diyet biraz daha ciddi boyutlarda düzensizlik yapıyor. eğer buna sebep olabilecek başka bir sorunun yoksa, bir süre bekle, düzene girecektir.

tuz yiyorumda dün aşırıydı :)) erkekler yapınca normalinde üstünde oluyor:))
başka sorun yok da ay bitiyor hiç ay atlamamıştım telaş yaptım biraz sanırım:))),teşekkür ederim

Günaydın hepinize!!! :KK16:

Hayatımda ilk defa (küsüratı bol da olsa) 62 rakamını gördüm tartının üstünde. Çok mutluyum ya. İnşallah böyle devam eder. :KK52:

iyi akşamlar,

bugün bayram ziyaretlerinde yine hiç kaçamak yapmadım. hadi bana aferin deyin, bir de alnımdan öpün.

bugün hep iltifatlar aldım. ayy nasıl sevindirik oldummm. ayy şımardım. gençleştin diyenler çoğunluktaydı:)

internetbağımlısı bugün kulaklarını çınlattık.

gideyim de tatlı krizimi dindireyim. neyle mi? tabikine diyet reçelli yoğurtla:)

Maşallah. :nazar: "Dukan'dan bir bahsettim peşimden nerelere kadar gelmiş!" de dediniz mi? :KK1: Şaka bir yana, duacınızım cidden. Siz olmasanız bu diyeti hiç denemek aklıma gelmezdi, internetten araştırmaya da girmezdim burayı da bulmazdım. Her verdiğim kiloda emeğiniz var.

Doktora gidecek kadar büyük boyutta birşey olacağını sanmam, hatta benim öncesine göre biraz daha düzene girdi diyebilirim (gene gecikiyor ama daha az gecikiyor artık), karbonhidratlar fena yapıyordu beni. Ne zaman şekere, unlu yiyeceklere ağırlık versem o aydan hayır bekleyemiyordum. :44:

Birkaç gün yeşil çaya yüklen canım, suyu çok iç, bayramda yapabiliyorsanda 4 gün sınırlı izinlilerden uzak dur...bayramdan sonra da birazcık sporla destekle...Kilo vermeye devam edeceksindir tüm bunları yaparsan :KK34:

+2.1 muhtelene sudur canım ya...Yediklerinle o kadarcık kilo alınmaz çünkü...3-4 gün içinde eski kilona dönersin sen merak etme :KK34:

Güçlendirmede bayram daha zor oluyormuş bu bayram bunu anladım...Çünkü dieti kısmen bitirdim deyip kendinizi alamıyorsunuz yiyeceklerden :KK50: yani bende öyle oldu....Bir de benim bir beslenme koçluğu falan almam gerekiyor....Çünkü hayatım boyunca sürekli diet yaptığım için dün gene ödül günümde coştum...Ne bulduysam yedim var mı böyle bişi ya :KK43: Şimdi pişmanlıktan çok beslenme düzenimi nasıl düzeltebilirim diye düşünüyorum açıkcası...Hep böyle oluyor...Dün yediklerimi saysam eminim oha çüşş nasıl yedin bunları dersiniz:KK50:
Seyirdeyken hiç kaçamak yapmadım...Güçlendirmenin diğer günlerinde de... ama o ödül dedikleri bir öğün ama benimki oluyor 5 öğün...o bir gün içinde yarın yiyemiyeceğim bunları deyip herşeyi yemek istiyorum ki yiyorum da.... Kendi kendime bunu düzeltebilirim mi diye düşünüyorum... O diet psikolojisinden çıkmam lazım... Aksi takdirde korumaya geçtiğimde de aynı beslenme düzenim devam ederse kilo almamam mümkün değil....2 gün tıka basa istediğini ye, ertesi gün saf pro yap...Böyle ömür geçmez ki...Ayrıca vücuduma da yazık...
O önündeki tabağı ye ve bitir işte...ama nerde.....Puffff... canım sıkkın valla.... Neden bir öğünle kalamıyorum ben yaa, bu kadar açgözlülük yapılır mı :KK14:

insallah kuzucuuuuuum dün misila evde degildim hic sadece meyveli yogurtlarimdan yedim normalde-1 görmeliydim simdiye ama hala sabitim:KK53: yesil cayi da arttirdim bakalim

senin o psikolijin korkutuyor beni:KK52:

Hala tartilamadim..bayramdan 1gun önce
59a düşmüştüm ..pazartesine kadar da tartilamiycam..umarım
58i görürummm.......inşallah allahimmmmmm...hiç kaçamak yapmadım..bence bunu hakettim:))sadece sporlarimi duzenli yapamıyorum,ama hareketsiz de değilim....çok heycanlandim şimdi....:))

tünaydınlar,

yine öğleye kadar uyudum. napayım yaa her sabah 6da kalkınca tatil olunca uyuyorum.

sabah tam 95.0dım.

birazdan misafirlerim gelecek ve mangal yapıcaz. müsait olanları bekleriz. sadece zeroyu fazla kaçırmaktan korkuyorum. diğerleri bana uygun.

gece görüşmek üzere...

Bayram cok zor geciyor. Her taraf et ama baklavalar tatliar olmasa...kac gundur tailmiorm biraz kacamak yaptim, umarim kiloya donmez

Yasasin Dukan, diyeti sevdirdi bana. 45 gunde 5 kilo verdim, yeterli benim icin bir 5 daha verecegim, tamam olacak

Yasenammmmm hoşgeldinnnnnn:KK54:

Uzun zaman oldu denk gelemedik seninle, umarım iyisindir, tamamen iyileştin mi canım?

Ben de senin bayramını kutluyorum, çok çok öpüyorum canım. :KK48::KK54:

Canimmm evet denk gelemedik üzülüyorum bu duruma ama elimde olmayan sebeblerden dolayi esim okula götürüyor laptopu gelincede uzun bir süre ders calisiyor 40.dan sonra okula basladi benim herif de..:KK9::KK9::KK9::KK9: izinden sonraki rahatsizligimi atlattim canim ama yemek yedikden sonra midem agriyor bayramda kacamakta yaptim toplanacagim insallah.facedeki gruba foto ekledim sen girebiliyormusun..? ordan bakabilirsin taze taze bugün is yerinde cekindimm:KK34: öpüyorum seni..:KK54:

lemmm!!! naapıyonuzz :)))

benim mişaafirlerim var.. büyüküm ya ben, ziyaretime geliyolarr :KK70:D ay bi sevindirik oldum.. el öpenlerim yok henüz.. bi alt katın sümüklü oğlu geldi.. o da acemi yazık bilemedi.. el öpse harçlık alacak (usül büüle ya) ama öylece dikildi garibimm.. ben de dayadım çikolataları.. Memnuniyetsiz bir halde kutladı gittii.. Ay ama bu da elini verdin mi kolunu kapacak cinsten :)) cumartesi doğum gününe gelmişi.. pazar kapıyı çaldı "kaldı mı yemeklerden falan" dedi gitti :)) bitti deyince de "yuhh, heps,ini yediler mi" dediydi.. Bu bizi de yer ve en kötü ihtimalle otopark mafyası olur ilerde... Neyse yeteri kadar tanıttıysam konu komşuyu sosyetemize, gündemdeki bir mevzuya yükleneyimm :)

sevgili ciğerseverlerr;
1-ciğerinizi dolapta eccük dondurunuzz
2-döner gibin ince ince dilimleyiniz (kuzu sevenler ince -- sulu sevenler kalın dilimlesin)
3-bi sudan geçirin (hatta içi karbonatlı--ya da sirkelii-- ya da ya daa maden suyuluu suda bekletin birazcık da)
4-süzün ve sevdiğiniz ne kaaa baharat varsa onlarla soslayınız tuzlayın falan.. (ben bu aşamada biraz sirke de koyuyom)
5-fırın tepsisine yağlı kağıt serin-- ya da teflon tepsi kullanıverin..
6-üstüste gelmeyecek şekilde diziverin.. sıkışık pıkışık olabilir dert değil, çekiyor piştikçe sonuçta :KK66:
7-kafanıza göre bi ısıda pişiriverin.. (yine de 180 derecede 27,5 dakika diye bi şey önereyim ben :))

bu yimeek buzlukta epeyce kalabiliyo.. ayrıca akmıyo kokmuyo.. epey de doyurucu olabiliyoo..
Hadi gari konu komşudan varsa bir fincan ciğer isteme zamanı :))

Sen cok yasa emi sen varya moral deposusun kuzumm yaaa tarif anlatisin komsu tanitisina koptumm:KK76:

valla ben de açıyorum bi müzik kanalı. sonrası serbest tepinme. bir zaman sonra müziğin de önemi kalmıyor. bakıyorum ferhat göçer yastayııım hiç kimse bilmiyooooor diye bağırıyor , ben zıplıyorum. :KK1::KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9: ben göbek atiyorum bol bol benim dedem köcekmis var yani sülalede :KK9::KK9::KK9: bide sal bagliyorum belime singirakli esim dalga geciyo arada ritmi bozuyo ama neyse...:KK17::KK9::KK9:

Kizlaaaaaaaaaaaaaaar GÜnaydinnnnnnnn benim icin bayram biter ve bu sahis ise döner:21: birde sabah nöbetinde:KK14:

CAnlarimmmm BAyraminizi kutlayamadim laptop sarj olmuyor malumunuz :KK43: giremmedim telfondan.....cok buruktum simdi kutlamak istiyorum affiniza siginarak:KK30:

Bitaneleriiiiiiim Dukan Tiramisusu tadinda bir BAyram gecirmissinizdir insallah kacmaaksiz artisiz:KK16:

ben dün birazcik kacirdim....burada son bayramim seneye nasipse evli olacagim ne zaman bayrama denk gelip gelebilirim bilmiyorum...her gittigim halam teyzem amcam nolursun nolursun bir iki lokma al diye diye bir hal oldular:KK50: hep cantama sekerleri attim evde yerim dedim ama bi duygusal halam var ki sormayin aglamaya baslayinca kiramadim 5 gün sinirlilara ara veririm diye de kandirdim kendimi ikram ettigi bir lokum....5-8 sarma ve bir pogaca yedim:KK53: vicdan azabindan sabaha kadar uyuyamadim ve mide agrilariyla kivrandim nedenini bilmiyorum:44: sabah bi kalktim :KK30: 72,5 :KK52::KK52::KK52::KK52: +2,1 kg birazi siskinlik ama yuhhhh cok afedersiniz degil halam babam gelse yediremez bana daha sabah 5 te uyandim yatakta düsündüm durdum planlar planlar yaptim....bir findik bile inemez bu mideye bitene kadar diyet yeter yaa 4 aydir diyet yapiyorum harfiyen bir bucuk ay uymusumdur 24.kasimda kismetse bulusma ozamanda güclendirmede olmak istiyordum:KK19: bugün icin sp yemegim var onu yiyecegim cumartesi+pazar P yapip devam edecegim an itibariylede spora asiliyorum olmazki böyle ama bir sürü isim gücüm, var cok kiziyorum kendime hala seyirde oyalaniyorum:KK47: bana göz kulak olurmusunuz lütfen meydani bos buldum sanirim...kacmak yaparken beynimde kac gün p yaparim diye düsünüyorum böyle gevseklik olurmu...amaan keseyim burada yazmayi yoksa gaza gelip kosmaya baslicam isi gücü birakip

Kuzummm afiyet olsun ben bu halimle bile kacamak yaptim iyi halt ettim sanki :26:ben normal dukan yemeklerinden sonra bile mide agrisi cekiyorum sanirim fazla geliyor yediklerimiz ondan agriyor.Dedigin gibi kimbilir bir daha ne zaman birlikte bayram yapacaksiniz ben ramazan bayramin da türkiye deydim orda sarmalar sardik baklavalar yaptik amca kizlariyla bu bayram sarma sararken aglayarak sardim sevdiklerinden ayri kalmak gercekten cok zor...Ben inaniyorum sen cabuk toparlarsin ki sen bana göre fistik gibisin...:KK54:

Kızlar ben bugün kaçamak yaptım...ne mı yedim Bademmmmmmm :KK43:(((çok pişmanım...iste taviz tavizi getirir dün disimin kovunu doldurmayacak boyutta bi fıstık yedim bugün bi avuca yakın badem yedim..durduramadim kendimi...şimdide vicdan azabından napcami şasirdim :':-)'(

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bayramınız kutlu olsun! 'senede 15 kilo aldım, dün hazırlıkları yaptım, yarın marketten alınacaklar ve pişirelecekler ve pazartesi:start!
İlk defa milli olacağım, arkadaşlar öneriniz var mı? Sizden destek almak için bu siteye üye olup buraya mesaj atıyorum. Lütfen el verin..
Öpüldünüz...

insallah kuzucuuuuuum dün misila evde degildim hic sadece meyveli yogurtlarimdan yedim normalde-1 görmeliydim simdiye ama hala sabitim:KK53: yesil cayi da arttirdim bakalim

senin o psikolijin korkutuyor beni:KK52:

bugün o psikoljiyi aştım:) kendi kız isteme çuklatamdan bir tane yedim ve bıraktım :KK1: ama kimseye de yedirmiyorum vallahi :KK52: yemesinler ben her ödül öğünümde 3-4 tane yerim onlardan... normalde o kutuyu bitirirdimde hayır dedim:KK70: sonra mide krampları geçiriyorum çünkü...

Kızlar ben bugün kaçamak yaptım...ne mı yedim Bademmmmmmm :KK43:(((çok pişmanım...iste taviz tavizi getirir dün disimin kovunu doldurmayacak boyutta bi fıstık yedim bugün bi avuca yakın badem yedim..durduramadim kendimi...şimdide vicdan azabından napcami şasirdim :':-)'(

ya ben acaba burda size kötü örnek oluyorum mu diye düşünmeye başladım :44: ben kaçamak yapıyorum da ben güçlendirmedeyim aamaa...gelen artılar 2 hafta içinde gider benden( ki kilo verme sorunumda yok bundan sonra korusam yeter bana) ama senin daha önünde verilecek kiloların var güzelim... hem dün hem bugün yemişsin olmaz :KK20: duraklama yaapar ve sonra o duraklamayı kırmak için çok uğraşırsın :KK19: bugün inşallah son olur kaçamakların kendine dukan mamaları yap ve bir hafta sınırlı izinlileri tüketme....

Bu arada ben faceden de takip ediyorum dukanın online sohbetlerini....KAçamak yapan arkadaşları öyle tekrar ataktan falan başlamasınlar...Dukanda bunu önermiyor... 4 gün sınırlı izinlilerden uzak dur diyor ki bu seyirdeyken saf pro günlerinde beyaz yumruk gibi birşey oluyor aslında... tatlandırıcı, kakao, kola vs hiç bşi yok...SAdece saf pro oluyor işte...1+1 nizi bu şekilde devam ettirin...spor yapın, çok su için... TABİKİ EN İYİSİ HİÇ KAÇAMAK YAPMAMAK...HELEKİ YOLUN BAŞINDAYSANIZ....

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bayramınız kutlu olsun! 'senede 15 kilo aldım, dün hazırlıkları yaptım, yarın marketten alınacaklar ve pişirelecekler ve pazartesi:start!
İlk defa milli olacağım, arkadaşlar öneriniz var mı? Sizden destek almak için bu siteye üye olup buraya mesaj atıyorum. Lütfen el verin..
Öpüldünüz...
Kitabını aldıysan sorun yok...Biz motivasyon için hep burdayız...Hoşgeldin aramıza :KK34:

afiyet olsun ne diiyelim. yenmişe çare yok :-)))))

ben de dün asansörde çocukların yere attığı ve üzerine basılmış çikolataya bakıp bakıp bazı şeylere benzetme gayreti gösterdim. benzedi da netekim :-)

:KK9::KK9: demek bazen iyi oluyormus cocuklarin yerlere attiklari..:KK9:ben bu gece sabah 5.kadar calisiyorum arti saatler geri aliniyor arti is arkadasimin dogum gününü kutlayacagiz burda...hazirliklar tamam ama hic kacamak yapmamaliyim yeterince bayram kacamagim oldu...simdiden yesil cay ve su ile doymus durumdayim.. hadi hayirlisi..

Yasena fotolara baktım. maşallah harika olmuşsun. darısı hepimizin başına.

ben bugün sp günü yaptım. et ve salata yedim. azıcık da sucuk. zero vazgeçilmezim.

sabah tartıda ne olacak bakalım???

X