- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
arkadaşlar bi kaç gün önce yazdığım gibi seyir evresindeyim bu evrede neyi izinli ve ne kadar kullanabilirim beni azcık bilgilendirebilirmisiniz yoksa sadece protein ve sebze yeme şansımmı var yoksa başka yine herşey yasakmı?
Zararını görmediysen farketmez aliyecim..Bende bugün şunu farkettim kabartma tozlarının içinde mısır nişastası varmış...hiç bakmamıştım bugüne kadar ve ben çok kullanıyorum yani en basit tava böreğini yaparken bile kullanıyordum ki nişasta sınırlı izinli...demekki etkilememiş beni diye düşündüm
Valla her gün meyve hakkımı bu haberi duyduktan sonra mandalinadan kullanabilirim, çok severimde zatensaol aliyecim...Bu arada yeni gelen seyirin başındaki dukan çıtırları, size cısss bunlar....Sonra face yazıyolarda şu sitede mandalina yenebilir dedi dendi diye de uyarayım dedim....
Peynir tatlısını görünce ağzım sulandı resmen... Diğer çikolata tariflerini henüz dondurma aşamasına gelemedim, sıvıyken kaşıklıyorum ben.
kızlar bişe sorcam kitaptamıokudum yanlış bir çıkarım mı yaptım bilemiyroum 3-5 ay arası seyir dönemi için vermiş sanırım ya da nettemi okudum bunu hatırlamıyprum benim 4 ay bitti 5 inci ayın içindeyim dukanın söylediği sürede veremedim kiloları 6 kilo var hala
sizce seyiri uzatmam sağlık açısından problem yaratırmı güçlendirmestye geçip tekrar seyiremi dönsem yoksa bekleyi kiloları verdikten sonramı geçim ki bu gidişle en az 3 ay daha sürecek sanırım
kızlar bayramınız kutlu olsun...
sizinle bakın ne paylasıcam.. 44-46 bedene zor sıgan her yerı pörtleyen ben... 40 beden aldım denemek ıcın... bol geldı ..38 aldım oldu dıye cok sevındım...kız sıze 36 da olur dedı ona da sıgdım bıraz zor olsa dabugun cok mutluyum hayatımda 38 beden hıcbısıyım olmamıstı... işte bu yuzden Mösyö Dukan bin yaşa... ve benım guzel yardımsever arkadaslarım sızsız olmazdı Allah gonlunuze gore versın her seyı.. sagolun
düzeltme: yeni baslayanlar balık tavuktan bıkanlar sabredın guzel gunler yakın.. bırakırsanız ağız burun dalarım
canım tebrik ederim çok sevindim adına
sen benden sonra başlamıştın değilmi ben 07.06 da başladım 70,7 yim senin boyun kaçtı haftada kaç kilo veriyosun ben kaç haftadır hiç veremiyorum neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum çok sıkıldım spor yapıyormusun
ay ne çok sordum kusura bakma gülüm
canım herkese farklı verıyor seyır evresını sen kendın yapsana testi
Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight calculate your true weight yazana yerden
canım ben 6 agustosta basladım ..yuruyus yapıyorum.. bı de hep ayakta calısıyorum evım 5. kat merdıven.. sınıfım 4 kat merdıvenlı.. her tenefus ın cık ın cık geberıyorum.. bı de su verdıgım adresten seyırın kac gun ogren bı.. boyum 172 .. duraklama olduysa yumruk harekatı yap.. bı de ben hem kolay verıyorum hem kolay alıyorum hep boyle oldu butehlıkelı benım durum.
bu cikolatalari yemeye izin oldugundan emin misiniz:)) gorunce yaptim ama cok gunahkar seylermis gibi geldi.
neyse 15 gunde bir yedigim dondurmalari saymazsak tatli yemiyodum ben. cok sasirtici bir tat oldu benim icin.
kızlar bayramınız kutlu olsun...
sizinle bakın ne paylasıcam.. 44-46 bedene zor sıgan her yerı pörtleyen ben... 40 beden aldım denemek ıcın... bol geldı ..38 aldım oldu dıye cok sevındım...kız sıze 36 da olur dedı ona da sıgdım bıraz zor olsa dabugun cok mutluyum hayatımda 38 beden hıcbısıyım olmamıstı... işte bu yuzden Mösyö Dukan bin yaşa... ve benım guzel yardımsever arkadaslarım sızsız olmazdı Allah gonlunuze gore versın her seyı.. sagolun
düzeltme: yeni baslayanlar balık tavuktan bıkanlar sabredın guzel gunler yakın.. bırakırsanız ağız burun dalarım
Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum. Sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirirsiniz umarım. Ben geçen gün pirinç pilavı yemiştim hatırlarsanız. Kilo almak bir yana yine 400 gr vermişim. 54.6 kg' yum. Pilav yemeden önce 55 timMeyvemi de yiyorum. Ekmek olarak bazen çok tahıllı bazen de çavdar oluyor menümde. Yeşil çaya devam ediyorum. Kepeğimi unutmuyorum. Her sabah kahvaltıda yumurta oluyor mutlaka ve her gün yoğurt tüketiyorum zaten çok severim. Bu ayar gidiyor bakalım güçlendirme. Ocak ayına kadar sürecek güçlendirmem. Ama ben bundan sonra hep böyle beslenebilirim. Haftada bir gün pro yapmak Dukan' la nikah tazelemek gibi bir şey Medesa duymasın Öpüldünüz kızlar.
Kizlaar ben hiç bu kadar kırmızı et yemeye aliskin değilim,herhangi bi şekilde dikkat etmem gereken bişey var mı acaba diyetin basladgndan beri ilk kez yiyorum yağsız yerlerinden yiyorum ciğer de yiyoruz degil mı,kitabım evde kaldı şimdi de çok uzaklardayim kırmızı et için uyarmak istediginiz bi nokta var mı canlarimmmmmmmmmmm.....hepinizi öpüyorum iyi bayramlar diliyorum:)
Kizlaar ben hiç bu kadar kırmızı et yemeye aliskin değilim,herhangi bi şekilde dikkat etmem gereken bişey var mı acaba diyetin basladgndan beri ilk kez yiyorum yağsız yerlerinden yiyorum ciğer de yiyoruz degil mı,kitabım evde kaldı şimdi de çok uzaklardayim kırmızı et için uyarmak istediginiz bi nokta var mı canlarimmmmmmmmmmm.....hepinizi öpüyorum iyi bayramlar diliyorum:)