Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gelen misafirler löp löp yutuyor valla kekleri, börekleri, içi dolgulu çikolataları... Kendime çikolata sosu yaptım, sınırlılardan tüketmiş oldum böylece. Daha yağ oranı belirsiz akşam yemeği var, protein ağırlıklı yemeye çalışacağım. Amma çok yiyor insanlar ya! Ya da ben diyetle kafayı bozduğum için insanların yemesine taktım.

Herkese kaçamaksız bir bayram diliyorum, azmimiz+dayanma gücümüz maksimuma çıksın inşallah. :nazar:

Ciğerde hiçbir problem yok, özellikle tavuk ciğeri hem ucuz hem protein, şahsen kendisi benim favorim olur. İçerdiği biotin maddesi sayesinde saçımı da beslediğine inanıyorum. Buzlukta bir adet ciğerim var. :KK52: Kitapta az da olsa şeker içerdiğinden bahsediliyordu ama izinliler listesindeydi. :KK56:
Yarın bir ciğer sote yapayım bari. :KK56:

canımm, iyi bayramlar sana da. :)

Aynen böyle devam et canım, maşallah iradene. :nazar:

herkesin bayramı güzel ve kaçamaksız geçiyodur umarım. ben ilk bayram kaçamağımı yapmış bulunuyorum. hatta ilk dukan kaçamağımı :KK14: umarım son olur :KK14:sabahtan beri bi yumurta yersem olucaa buydu zaten müstehak bana. bi dilim baklavadan bi tanecik ısırdım, ama valla bi tanecik. ama napim çok güzel görünüyodu. öyle menem bi tadı da yoktu heeee, yemeyeydim keşkem:KK50: metabolizmam şaşırmış olmuştur umarım :KK14: neyse artık, şu millet gitse de doğru düzgün bişi yesem hofffff:KK31:
ama dayanmak zor gibi yahu, kurulan sofralardan ve çay tabaklarından uzak durmak insanları yerken gözlemlememek mümkün oldğunca ortamdan soyutlanmak lazım :KK6:

Çekirgem nasılsın:)

şimdi kimse var mı diye telefondan bakayım dedim, çekirgemin ihtiyacı varmış:))

kuzucum, ben de bu diyete kadar pek yemezdim, kırmızı et yiyebiliriz, ciğer de yiyebiliriz ama yağsız olmasına dikkat et, yanında yoğurt ayran vs de tüket ki aşırıya kaçma. Nihayetinde et, suyunu çıkarma yani :))

ben de iyi bayramlar diliyorum canım. Öpüyorum:)

Iyyim canım benimm burda çok iyi hissediyorum kendimi,59 oldum umarım bayram sonuna 58e inerim..:))
Sizin eski muhabbetlerinizi okuyorum sürekli ilk zamanlarki hallerinize bakıyorum daha çok motive oluyorum:))

lemmm!!! naapıyonuzz :)))

benim mişaafirlerim var.. büyüküm ya ben, ziyaretime geliyolarr :KK70:D ay bi sevindirik oldum.. el öpenlerim yok henüz.. bi alt katın sümüklü oğlu geldi.. o da acemi yazık bilemedi.. el öpse harçlık alacak (usül büüle ya) ama öylece dikildi garibimm.. ben de dayadım çikolataları.. Memnuniyetsiz bir halde kutladı gittii.. Ay ama bu da elini verdin mi kolunu kapacak cinsten :)) cumartesi doğum gününe gelmişi.. pazar kapıyı çaldı "kaldı mı yemeklerden falan" dedi gitti :)) bitti deyince de "yuhh, heps,ini yediler mi" dediydi.. Bu bizi de yer ve en kötü ihtimalle otopark mafyası olur ilerde... Neyse yeteri kadar tanıttıysam konu komşuyu sosyetemize, gündemdeki bir mevzuya yükleneyimm :)

sevgili ciğerseverlerr;
1-ciğerinizi dolapta eccük dondurunuzz
2-döner gibin ince ince dilimleyiniz (kuzu sevenler ince -- sulu sevenler kalın dilimlesin)
3-bi sudan geçirin (hatta içi karbonatlı--ya da sirkelii-- ya da ya daa maden suyuluu suda bekletin birazcık da)
4-süzün ve sevdiğiniz ne kaaa baharat varsa onlarla soslayınız tuzlayın falan.. (ben bu aşamada biraz sirke de koyuyom)
5-fırın tepsisine yağlı kağıt serin-- ya da teflon tepsi kullanıverin..
6-üstüste gelmeyecek şekilde diziverin.. sıkışık pıkışık olabilir dert değil, çekiyor piştikçe sonuçta :KK66:
7-kafanıza göre bi ısıda pişiriverin.. (yine de 180 derecede 27,5 dakika diye bi şey önereyim ben :))

bu yimeek buzlukta epeyce kalabiliyo.. ayrıca akmıyo kokmuyo.. epey de doyurucu olabiliyoo..
Hadi gari konu komşudan varsa bir fincan ciğer isteme zamanı :))

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam kitaptamıokudum yanlış bir çıkarım mı yaptım bilemiyroum 3-5 ay arası seyir dönemi için vermiş sanırım ya da nettemi okudum bunu hatırlamıyprum benim 4 ay bitti 5 inci ayın içindeyim dukanın söylediği sürede veremedim kiloları 6 kilo var hala

sizce seyiri uzatmam sağlık açısından problem yaratırmı güçlendirmeye geçip tekrar seyiremi dönsem yoksa bekleyi kiloları verdikten sonramı geçim ki bu gidişle en az 3 ay daha sürecek sanırım :KK43::KK25:

3-5 ay ne demek onu anlamadım. testte mi çıktı o sonuç?
şunu söyleyeyim, bana testte kaç ay demişti hatırlamıyorum. sadece söylediği hedef kiloyu hatırlıyorum. ona ulaşana kadar devam edicem.

Kızılar az oncee manyak kalori yaktimm..piloxing diye hoplamali ziplamali bi egzersiz kesfettik kuzenimle hem çok eğlenceli hem de süper kalori yaktirtiyo yürüyüş yapamıyorum diye çok vicdan yapiyodum rahatladım valla..üstüne dee gocamanca bi bardak dogadan büyülü bohça içtim :)))

3-5 ay ne demek onu anlamadım. testte mi çıktı o sonuç?
şunu söyleyeyim, bana testte kaç ay demişti hatırlamıyorum. sadece söylediği hedef kiloyu hatırlıyorum. ona ulaşana kadar devam edicem.

Aliyecimm sen ne zamandır yapıyorsun canım..tikirina bakıp hayran kalmamak mümkün degil:)

Aliyecimm sen ne zamandır yapıyorsun canım..tikirina bakıp hayran kalmamak mümkün degil:)

benim bazı zorunluluklardan dolayı 3 ay kadar aksamalar oldu. toplamda 3 ay da duraklamam var. yani arada yklaşık 6 ayım ziyan zebil oldu. onları da sayarsak 15 ay. 2 ay daha seyirde kalacağım gibi görünüyor.

Kızılar az oncee manyak kalori yaktimm..piloxing diye hoplamali ziplamali bi egzersiz kesfettik kuzenimle hem çok eğlenceli hem de süper kalori yaktirtiyo yürüyüş yapamıyorum diye çok vicdan yapiyodum rahatladım valla..üstüne dee gocamanca bi bardak dogadan büyülü bohça içtim :)))

valla ben de açıyorum bi müzik kanalı. sonrası serbest tepinme. bir zaman sonra müziğin de önemi kalmıyor. bakıyorum ferhat göçer yastayııım hiç kimse bilmiyooooor diye bağırıyor , ben zıplıyorum. :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Selam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Günlerdir geçmişi okuya okuya sonunda bugüne gelebildim ve psikopat gibi en son bıraktığım yerden tüm sayfaları okudum. :KK31:

Öncelikle herkese iyi bayramlar.

Bayramlar benim için bir nevi zorunluluk gibi. Aile büyüğü olarak babaannemiz kaldı bir tek, diğer akrabalarla yılda 1-2 gün sadece orada karşılaşıyoruz. Koca yıl boyunca görüşmek isteyen insan görüşür zaten, bayramdan bayrama görüşmek benim için bu yüzden zorunluluk gibi oluyor.

Tabi bir yandan babaannemi mutlu ediyoruz işte, anneannemi 5 yıl önce kaybettik tek aile büyüğümüz babaannem işte.

Bayram benim için 1 gün işte, bir de yarın kabristan ziyaretimiz var o kadar. Normal hayata devam sonrasında.

Kilo durumuma gelince bugün tartılmaya düşünmüyordum ama 56.6 çıktım. 6 aydır diyette olmak sıkıyor aslında biraz ama iradem yine de götürüyor beni. Kendimi iyi hissediyorum. Aynaya bakınca mutlu oluyorum. Memnunum kısacası. 54 rakamını görünce güçlendirmeye geçeceğim.

Bu arada şu meşhur dolma tarifini veren arkadaşa teşekkürler. Bugün denedim 2 tane küçük biber dolmasıyla. Benimkiler yeşildi gerçi. Kırmızı biberle daha güzel olur eminim. Yeşilliğim olmamasına rağmen tatlı lor ve pul biberi karıştırıp koydum dolmanın içine fırında 200 derecede pişirdim.

İsveç diyetini bile uygulamış biri olarak ve hatta isveçe harfi harfine uyan biri olarak söylüyorum ki, dukan diyet değil velinimet resmen. :nazar:

benim bazı zorunluluklardan dolayı 3 ay kadar aksamalar oldu. toplamda 3 ay da duraklamam var. yani arada yklaşık 6 ayım ziyan zebil oldu. onları da sayarsak 15 ay. 2 ay daha seyirde kalacağım gibi görünüyor.

Olsun Canım sonuç ortada...ne güzel tepkiler alıyorsundur,ben de bile o kadar çok farkettiki görenler hayrete dusuyo :)
Bu arada orantili mı verdin??inat eden bi bolgen oldu mu benim belim kopacak incelikten ama bacaklarım o kadar kalın ki :KK43:(yıllardır bacaklarim kalindir..zaten genetik sanırım,onları inceltemiyorum :KK43:(dukan derdime çare olur umarım..popom bile küçüldü :)sabırla bekliycem 54olmayi

Evvettt ilk günü yarı kazasız atlattım diyebiliriz, akşam yemeğinde dışarı çağırdı akrabalar. Et-salata yedim, insanlar tatlıları götürürken de Türk kahvesine sığındım. İnşallah her gün böyle devam eder, bir an önce vermek istiyorum şu kiloları. Sınırlılardan fazla tükettiğim için son zamanlarda tartıdan yana yüzüm gülmüyor zaten... Bari kaçamağım olmasın... :nazar:

Su içmenin ne kadar önemli olduğunu bugün anladım!!! Afedersiniz "Kabızlık mı, o da ne?" modundaydım, içtiğim su az olunca gördüm ne olduğunu.... :KK53:

Umarım herkesin bayramı iyi geçiyordur. :KK16:

...
ama dayanmak zor gibi yahu, kurulan sofralardan ve çay tabaklarından uzak durmak insanları yerken gözlemlememek mümkün oldğunca ortamdan soyutlanmak lazım :KK6:

Yardım amaçlı mutfağa kaçtım ben de bir ara. :KK1: Allah'tan daha evin hanımı değilim, muhabbet bana odaklı dönmüyor. Hizmet edeyim, çaya bakayım derken vakit geçiyor bayağı. Gene de insanları gözledim yaa, istemsiz olarak takıldı gözüm tabaklara. Bir ara ilerde güçlendirme evresi ödülü olarak yiyeceklerimi not alsam mı diye düşündüm, sonra vazgeçtim daha yolun başında güçlendirme ödülünü mü düşünüyorum diye kızdım kendime. :KK53:

...
sevgili ciğerseverlerr;
1-ciğerinizi dolapta eccük dondurunuzz
2-döner gibin ince ince dilimleyiniz (kuzu sevenler ince -- sulu sevenler kalın dilimlesin)
3-bi sudan geçirin (hatta içi karbonatlı--ya da sirkelii-- ya da ya daa maden suyuluu suda bekletin birazcık da)
4-süzün ve sevdiğiniz ne kaaa baharat varsa onlarla soslayınız tuzlayın falan.. (ben bu aşamada biraz sirke de koyuyom)
5-fırın tepsisine yağlı kağıt serin-- ya da teflon tepsi kullanıverin..
6-üstüste gelmeyecek şekilde diziverin.. sıkışık pıkışık olabilir dert değil, çekiyor piştikçe sonuçta :KK66:
7-kafanıza göre bi ısıda pişiriverin.. (yine de 180 derecede 27,5 dakika diye bi şey önereyim ben :))

bu yimeek buzlukta epeyce kalabiliyo.. ayrıca akmıyo kokmuyo.. epey de doyurucu olabiliyoo..
Hadi gari konu komşudan varsa bir fincan ciğer isteme zamanı :))

Çok güzel! Yarın uygulayayım ben bunu, çok teşekkürler. :KK16:
Karbonatlı su yumuşacık olsunlar diye mi acaba? :KK56:

Selam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Günlerdir geçmişi okuya okuya sonunda bugüne gelebildim ve psikopat gibi en son bıraktığım yerden tüm sayfaları okudum. :KK31:

Öncelikle herkese iyi bayramlar.

Bayramlar benim için bir nevi zorunluluk gibi. Aile büyüğü olarak babaannemiz kaldı bir tek, diğer akrabalarla yılda 1-2 gün sadece orada karşılaşıyoruz. Koca yıl boyunca görüşmek isteyen insan görüşür zaten, bayramdan bayrama görüşmek benim için bu yüzden zorunluluk gibi oluyor.

Tabi bir yandan babaannemi mutlu ediyoruz işte, anneannemi 5 yıl önce kaybettik tek aile büyüğümüz babaannem işte.

Bayram benim için 1 gün işte, bir de yarın kabristan ziyaretimiz var o kadar. Normal hayata devam sonrasında.

Kilo durumuma gelince bugün tartılmaya düşünmüyordum ama 56.6 çıktım. 6 aydır diyette olmak sıkıyor aslında biraz ama iradem yine de götürüyor beni. Kendimi iyi hissediyorum. Aynaya bakınca mutlu oluyorum. Memnunum kısacası. 54 rakamını görünce güçlendirmeye geçeceğim.

Bu arada şu meşhur dolma tarifini veren arkadaşa teşekkürler. Bugün denedim 2 tane küçük biber dolmasıyla. Benimkiler yeşildi gerçi. Kırmızı biberle daha güzel olur eminim. Yeşilliğim olmamasına rağmen tatlı lor ve pul biberi karıştırıp koydum dolmanın içine fırında 200 derecede pişirdim.

İsveç diyetini bile uygulamış biri olarak ve hatta isveçe harfi harfine uyan biri olarak söylüyorum ki, dukan diyet değil velinimet resmen. :nazar:
Hedefine cook yaklasmissin,darısı başıma..:)

merhabalar,

bugün sadece yağsız et ve çayla geçirdim. bütün tatlı ve börekleri geri çevirdim. sadece et ve çay. bugün iyiydi. yarın da böyle olacak inşallah.

bugün görenler hep ne kadar zayıflamışsın dediler. ee tabi ben mutlu mesut sevindirik:)

eşimin sözü vardı, vereceğim her 2 kiloya 1 çeyrek alacaktı. yakında zengin olacağım:KK52::KK52::KK52:

yakında zengin ve zayıf bir hatun olacak olan azra:KK51:

merhabalar,

bugün sadece yağsız et ve çayla geçirdim. bütün tatlı ve börekleri geri çevirdim. sadece et ve çay. bugün iyiydi. yarın da böyle olacak inşallah.

bugün görenler hep ne kadar zayıflamışsın dediler. ee tabi ben mutlu mesut sevindirik:)

eşimin sözü vardı, vereceğim her 2 kiloya 1 çeyrek alacaktı. yakında zengin olacağım:KK52::KK52::KK52:

yakında zengin ve zayıf bir hatun olacak olan azra:KK51:

Esinin destek olması bi yana,ödülleri ayrı bi güzel:)) ben erkek arkadasima caktrmadan yapiyorum :)

şimdi gelelim benim yediğim ama yasaklı olan şeye. söylüyorum mandalina.
geçen kış Dr. Gürkan Kubilay'dan duyduğuma göre, kilo vermede ciddi bir yardımcıymış. mandalinadaki bir madde yağ yakmayı hızlandırıyormuş. ben o dönem de dukan yapıyordum ve duraklamadaydım. yiyeyim bakalım dedim. hiç de sevmem kendisini ne yalan söyleyeyeim. hayatımda ilk defa, bu sebeple mandalina satın aldım. birkaç gün yedikten sonra duraklamadan çıktım. sonrasında her gün yemeye devam ettim kış boyu. kilo vermememi durdurmadığı gibi, mandalina yediğim sürece duraklama da yaşamadım bir daha.

sonra yaz geldi mevsimi geçti. unutmuşum ben mevzuyu. şimdilerde mandalina yeniden tezgahlara çıkmaya başlayınca aklıma geldi. birkaç gündür her akşam 2-3 tane yiyorum. özellikle şu minik yeşil olanlardan tercih ediyorum. malum onlar daha ekşi. uzun zamandır durakmadaydım. yaklaşık 1 haftadır yiyorum ve duraklamadan çıktım sanırım.
mandalinanın bu duruma etkisi nedir bilmiyorum ama benim her 2 denememde de başarılı oldu. Dr. Gürkan Kubilay'da çok emin konuşmuştu mandalina konusunda. diyet yapanlar mutlaka yesin, etkisini görecekler demişti.

yani durum budur. kimseye sebep olmak istemem. en azından kendimdeki etkisinden emin olayım da öyle söyleyeyim dedim. herkeste aynı etkiyi gösterir mi onu da bilmem ama en azından duraklamadakiler için denenebilir bir yöntemdir.

medesacım, senin için hayal kırıklığı oldu sanırım. hem güçlendirmedesin hem de meyve sevmiyorsun. ama meyve seven seyirdeki arkadaşlar, hele bir de duraklamışlarsa, bu mevzuya atlayacaklardır diye tahmin ediyorum.
aman alllahımmmmmmmmm aliye valla bu süper bir bilgi meyve sevmeyen aramayan ben bile bayıldım bu fikre aklımın bir köşesine yazdım duraklama yaptığımda ilk işim bunu denemek olacak vallahiiiiiiii :)))))):KK52::KK52::KK52::KK56:
boyun olduğu için fark var ben 168 im bana 64 olmalısın demişti yumruk yapmalıyım evet reglim şuan birsin hemen yapıcam işte ben hiç yürüyüş yapmıyorum sporda sorun orda biliyorum da icraat yok
bende 1,68im ama bana 61 küsür mü ne dedi dukan amcam neye göre karar veriyor acepppp:KK76:

slm kızlar herkesin bayramını kutlarım bugünü küçük bir kaçamakla atlattım onun haricinde bişi olmadı hiç bi yerde tatlı çukulata yemedim hepsini eşime verdiler o yemek zorunda kaldı heheheh gören herkes ne kadar zayıflamışsın dedi pek bi havalara uçtum tabi aldığım elbiseninde etkisi var :))))) bayram turu çok eğlenceli geçti yarına allah kerim :))))) herkese iyi geceler :):nazar::44:

Olsun Canım sonuç ortada...ne güzel tepkiler alıyorsundur,ben de bile o kadar çok farkettiki görenler hayrete dusuyo :)
Bu arada orantili mı verdin??inat eden bi bolgen oldu mu benim belim kopacak incelikten ama bacaklarım o kadar kalın ki :KK43:(yıllardır bacaklarim kalindir..zaten genetik sanırım,onları inceltemiyorum :KK43:(dukan derdime çare olur umarım..popom bile küçüldü :)sabırla bekliycem 54olmayi

orantılı verdim, yani heryerden eşit gitti. ama ben pek memnun olmadım buna. midem vardı benim. yani şişmandım zaten, bi de üste aşırı derecede midem vardı. hala midem var. güzel tepkiler alıyorum ama midemdeki orantısızlık ortadan kalkmadan bana hiçbirşey ifade etmiyor. alt bedenim 40 oldu ama üst bedenime anca 42 oluyor. ceket denedim bugün. 42 bedenin önü kapanmadı ama omuzlar kollar kocaman. çok moralim bozuldu. gömlekler de öyle oluyor. mide o kadar gıcık birşey ki spor da fayda etmiyor. daha önce yarım mekik denedim uzun zaman. ondan sonra daha fazla çıktı. liposuctiondan başka çaresi yok midenin. bundan sonra verdiğim kilolar ordan gitsin diye dua ediyorum sadece.
bacaklar farklı. o yüzden senin ümitsizliğe düşmen gereksiz. spor yapman çok işe yarar.

orantılı verdim, yani heryerden eşit gitti. ama ben pek memnun olmadım buna. midem vardı benim. yani şişmandım zaten, bi de üste aşırı derecede midem vardı. hala midem var. güzel tepkiler alıyorum ama midemdeki orantısızlık ortadan kalkmadan bana hiçbirşey ifade etmiyor. alt bedenim 40 oldu ama üst bedenime anca 42 oluyor. ceket denedim bugün. 42 bedenin önü kapanmadı ama omuzlar kollar kocaman. çok moralim bozuldu. gömlekler de öyle oluyor. mide o kadar gıcık birşey ki spor da fayda etmiyor. daha önce yarım mekik denedim uzun zaman. ondan sonra daha fazla çıktı. liposuctiondan başka çaresi yok midenin. bundan sonra verdiğim kilolar ordan gitsin diye dua ediyorum sadece.
bacaklar farklı. o yüzden senin ümitsizliğe düşmen gereksiz. spor yapman çok işe yarar.

Ama canim benim senin yaptığın kolay mı sanki..100 lerden dusmussun..mide zamanla porsiyonlarin küçüldükçe azalır..ve diyet surende yine de kisa mucize gibi resmen..biraz zaman ver miden de küçülür,inat eden yağların da..olmadı bi uzmanagidersin destek alırsın,o yağlardan kurtulduktan son ra gerisi zaten kolay..hiç sıkınti yapma..38bedenleri de görürsun insallah canım..

Kızlar size iyi geceler dinlemeden önce dün gece cook manidar olan gördüğüm ruyami anlatmak istiyorum :)
Gecen hafta bi arkadaşımın d.günüydü..ona bonyfood dan şekerli çikolatalı çiçeklerden yolladım..sonra nasi canım çekti nasi canım çekti anlatamam..sonra rüyamda bi kutu bonyfood sekerlerinin kuflenip curuyup berbaat bi hale geldiğini gördüm..iğrenç kokuyolardi..resmen tiksindim rüyamda ve nihayet artık canim cekmiyo..onların o kuflenmis yeşermiş halleri aklıma geliyo ve rahatliyorum..rüya deyip geçmemek lazım :)))
.gordugum en güzel rüya :))
Simdi size iyi geceler vee tatlı rüyalar diliyorum :))

Kizlaaaaaaaaaaaaaaar GÜnaydinnnnnnnn benim icin bayram biter ve bu sahis ise döner:21: birde sabah nöbetinde:KK14:

CAnlarimmmm BAyraminizi kutlayamadim laptop sarj olmuyor malumunuz :KK43: giremmedim telfondan.....cok buruktum simdi kutlamak istiyorum affiniza siginarak:KK30:

Bitaneleriiiiiiim Dukan Tiramisusu tadinda bir BAyram gecirmissinizdir insallah kacmaaksiz artisiz:KK16:

ben dün birazcik kacirdim....burada son bayramim seneye nasipse evli olacagim ne zaman bayrama denk gelip gelebilirim bilmiyorum...her gittigim halam teyzem amcam nolursun nolursun bir iki lokma al diye diye bir hal oldular:KK50: hep cantama sekerleri attim evde yerim dedim ama bi duygusal halam var ki sormayin aglamaya baslayinca kiramadim 5 gün sinirlilara ara veririm diye de kandirdim kendimi ikram ettigi bir lokum....5-8 sarma ve bir pogaca yedim:KK53: vicdan azabindan sabaha kadar uyuyamadim ve mide agrilariyla kivrandim nedenini bilmiyorum:44: sabah bi kalktim :KK30: 72,5 :KK52::KK52::KK52::KK52: +2,1 kg birazi siskinlik ama yuhhhh cok afedersiniz degil halam babam gelse yediremez bana daha sabah 5 te uyandim yatakta düsündüm durdum planlar planlar yaptim....bir findik bile inemez bu mideye bitene kadar diyet yeter yaa 4 aydir diyet yapiyorum harfiyen bir bucuk ay uymusumdur 24.kasimda kismetse bulusma ozamanda güclendirmede olmak istiyordum:KK19: bugün icin sp yemegim var onu yiyecegim cumartesi+pazar P yapip devam edecegim an itibariylede spora asiliyorum olmazki böyle ama bir sürü isim gücüm, var cok kiziyorum kendime hala seyirde oyalaniyorum:KK47: bana göz kulak olurmusunuz lütfen meydani bos buldum sanirim...kacmak yaparken beynimde kac gün p yaparim diye düsünüyorum böyle gevseklik olurmu...amaan keseyim burada yazmayi yoksa gaza gelip kosmaya baslicam isi gücü birakip

X