Kızlar ben sizi okurken kendimi iğrenç hissediyorum ne iradeli hatırlarsınız birinizi bize gönderseler bir aylığına canınızı yerim ben neden boyleyim başlayıp başlayıp sonunu getiremiyprum
kuzum bu haftasonu gibi niyetleniyorum.. izmir'e gelirayak.. yapayım dağıtayım olma mıoff nesliii bunu yapmasan iyiydi
benim ne makinam var ne de oklava tutmayı bilirim ama çoook canım çekiyor yaaa
ay evet ya kurtlandım ben yine,, stoğum da var şükürler olsun.. siz bana konsept belirleyin ben debeleneyim..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-54.html
Bu sayfada çok değişik tarifler var resmen iştahım kabardı...
Medesam Neslim yapacak ya bize sen sabret azz...
tşk bende sizleri sevdim kitabı bu hafta temin edip başlıyorum nasipse şu mucizeden bende yararlanim dimi ama :)) nişanlım her gün soruo kg aldımda diyemiyorum ki gr gr veriorum diorum ehehe başka yalan bulamadım da :))canım eğer fazla tüketmediysen ve çok yağlı değildiyse nişastalı öğünün yerine kullanabilirsin.sanıyorum 220 gr pişmiş pirinç olacaktı.
mesela ben dün 3 adet biber dolması yedim pirinçli,nişastalı öğünüm yerine kullandım
canım yaa helal valla sana,senin yedinde başkası olsa 30 kilo verdikten sonra ipin ucunu çoktaan bırakırdı.sen ise hala ilk günkü gibi azimle devam ediyorsun.zaten istanbul çıkarmamıza kadar kesin güçlendirmeye geçersin
seyirden sonra güçlendirme bütünüyle ödül gibi geliyor insana vallaa
canım protein günüm perşembe ama ben haftayı p.beye göre baz almıyorum.pazartesiden pazartesiye bir hafta olarak düşünüp o aralıkta ödül,nişastalı falan hesap ediyorum işte.neyse dün p.tesiydi dolma yedim.hafta sonu gibi de bu haftanın nişastalısını yaparım olur biter.zaten artık daha bi alıştım güçlendirmeye,sevdim de
sadece meyve haklarımı tüketmiyorum çünkü sevmiyorum
ne yedin ödülünde söyle bakiiim
benim de saçlar korkunç dökülüyor.diyetten önce de dökülürdü ama diyetle beraber resmen kopuyorlar inanılır gibi değil.aslında doktora gitmek lazım ama işten izin alıp gitmek mümkün değil ne yazıkki
bu hafta ben de bayram günü değil de yarın yapmayı düşünüyorum proteini.bi kerelik olur öyle değişiklik
canım hoşgeldin.daha genceciksin,şimdiden önlemini alın ki ileride kilo sorununuz olmasın çünkü yaş ilerledikçe kilo vermek daha zorlaşıyor.başarılar canım
canım herkes ne derse uyarım ben,bana farketmez.bu arada arçelik iyidir kuzum
krep için de sağol cnm
canım hoşgeldin,keşke daha sık gelsen.korumada da kilo almamış olmana sevindim.sizler paylaştıkça biz de rahatlıyoruz biraz daha,keşke tüm eski arkadaşlar bağlanıp deneyimlerini paylaşsalar ne güzel olur
nena sevdim seni
bence sen nişanlına hiç kilo verdiğini falan söyleme,o geldiğinde sürpriz olsun
3 ayda rahat 10 kilo verirsin kuzum.38 beden de olursun.ben başladığımda 44-46 bedendim şu anda 38-40 arasıyım.
dukan bir mucize,kurallara harfiyen uyduğun zaman sen bile inanamayacaksın
ben kullanıyorum.uzunca bir süre splenda kullandım fakat daha sonra takitanın fiyatının splendanın yarısı kadar olduğunu görünce takita almaya başladım.pişirmeye uygun,acılık yapmıyor
konuşalım müsait olduğunda,çok merak ettim kuzum
yok kızım,kişi başı 120 tl ise,bizim ne işimiz var düğünde.damadı batırmayalım ilk günden
senin dizlerin zayıflıktan çıt çıt ediyor olmasın sakın
o adını koyamadığın şeyin adı aşk
vayyy damat bey de üzmezmiş kızımızı afferim ona
dikkat et de valla düğün sonrası hesaplar senin babana yıkılmasın aboowwww:96:
toparlan sen de tabi,bayram geliyor git bakımını yaptır,uyu uyu nerdeye kadar
sorma neslim yaa,alıştım bu sürece de bu da keyifliymiş vallahi.çok şükür kilo da almadım şimdilik
bayramı da hasarsız atlatacağım inşallah,ohooo daha yaz başına kadar güçleneceğim bacım yol uzun,pok mu vardı bu kadar kilo verecek dimi
hadi valla acele edin,cidden kızıcam bütün seyir ekibi hep beraber güçlendirmeci olalım.bak teker teker geçiyoruz,rechelfine geçti,dely geçmek üzere,aliyem de yaklaştı geliyor hadi bakalım sıra size
neslim yuhh benim stok rekorumu bile egale etmişsin,40 kaşık kepek ne laaa
bayramda ben de yapiim bari bolca stok
kız kokoşluktan değil bu sefer vallaki.inan zerre kadar içimden gelmedi.ama şu sıkıntılardan çok saldım kendimi.saçlarım falan beyazları,kaşlarım hatta vücudumun bilimum yerleri orman gibi olmuştu.yakın arkadaşlarım annem falan zorladılar.sen çalışıyorsun,bu kadar salma kendini,sana da moral olur ıvır zıvır dediler.bende gittim yaptırdım mecburen.ha ne kadar moral oldu hiç de olmadı ama olsun
nen biz nar ekşisi yiyemiyoruz ki yoksa yiyiyor muyuz şekeri ki o
sağol ama bu aralar yer fıstığı modundayım
ayyy ekimim yaaa 4'te çıktım gittim kuaföre 9'a kadar sürdü düşünebiliyor musun bühüüü
renk diplerde farklı uçlarda farklı oldu,bu kafasızlar da siyaha boyadılar beni kökünden,bir de kestiler güzelim saçlarımı kısacık.neyse yaa dün çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm Allah telafi edilemeyecek dert vermesin.bazen ne saçma şeyleri sorun ediyoruz kendimize dimi.
ayyy kızlarrr bugün çok güzel bir gün olsun,bayram yaklaşıyor.herkes sevdikleriyle huzur içinde geçirsin bayramı inşallahh
ekim ya o sözü merak ettim nedir o nedir
kızmış mı benim bebişim,doğru diyorsun kuzum herkes spor yapsın lımbırdamasın
aliyem hemen bugün alıcam onlardan,evin dibinde var gratis
bu arada senin dün söylemediğin şey şu şekerler miydi yoksa hala söylemedin mi onu ??
amma alıntı yapmışım,saatlerdir dura dinlene yazmaya çalışıyorum neyseki bu son
kuzum pili bitince öyle yapıyor,her çıktığında farklı gösteriyor.değiştir pili istersen
Bende cephaneliğimin bir kısmını bugün bir kısmınıda yarına hazırlayacam...Aslında bayramda evdeyim, biterse gene yaparım diye düşünmüştüm annem kızdı, bayramda olmaz diye, ahh ahh... Gece de yapardımki ben onları....ama nerde....Ev dağılmasın diye yapıyorBu arada bayramda erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecekler....İnşallah bizimkilerle frekansları uyuşurda sorun çıkmaz...Dua edin kızlar bana ya....Bizimkiler bir prüz çıkarmaz inşallah...Beni vermemeye pek istekliler...Yaşım küçükmüş daha....ay 25 ime girecem ben ya ocakta Nerem küçük benim.....
O
hayırlısı olsun thebeauty allah kolaylık versin :)) ben o badireleri bi kaç ay önce atlattım çok güzel bir okadar da heyecanlı bende babam onları eve kabul etmez die düşünüodumda öle olmadı :)) bak sana başımdan geçeni anlatimda az gül heycanın yatışsın ... annem babamla konuşmuş geliceklerini haber vermiş babamda buyursublar dedi neyse günü belirledik o gün tabi ben heyecandan yerimde duramıyorum salak salak hareketler ayakta dikilmeler yeni gelin misali derken geldiler ailece işte buyur ettik oturdular kimse kimseyi tanımıo bizimkiler sağa sola bakıo onlarınkiler desen öyle erkek arkasımda kasıldı tabi kafayı önüne eğdi neyse kayınpederim konuşmaya başladı tanıştılar falan kayınpederim anlatıo bşyler babam adamın suratına bakıo neyse kayınpederim ortamı yatıştırmak için habire konuşuo babam hala susuo kafa sallıo malum ilk göz agrısıyım karşısında damat adayı ve ailesi var babam da doğal olarak kasıldı neyse bir yandan kayınpederim işinden gücünden bahsetti dahada adamın anlatıcak bsyi kalmadı bi yarım saat aralıksız konuştu ve babamda tık yok en son kayınpederim dedikieee abdullah bey siz hiç konuşmuyorsunuz babam ne dese beğenirsin sizi tanımıyorumki ne konuşayım şimdi anlatırken gülüyorum da o an herkesin başından aşagı kaynar sular döküldü ben utancımdan yerin dibine girmiştim :))
ahahaha komikmiş cidden
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-54.html
Bu sayfada çok değişik tarifler var resmen iştahım kabardı...
Medesam Neslim yapacak ya bize sen sabret azz...
anam ipektoşum neslim bize de mi yapacak o makarnalardan yuppiiii,buluşmayı daha öne mi alsak ne
ahahaha komikmiş cidden
anam ipektoşum neslim bize de mi yapacak o makarnalardan yuppiiii,buluşmayı daha öne mi alsak ne
medesacım şimdi bende aklıma geldiğinde gülmekten ölüyorumda o gün kimse benim yerimde olmak istemezdi pancar gibi oldum içimden babama ne küfürler salladım aahahahaha
Aliye al sana erişte mantı nostaljisi :)
haftaya ordayım ya yahuu.. ben ne diyom sen ne diyonn :)anam ipektoşum neslim bize de mi yapacak o makarnalardan yuppiiii,buluşmayı daha öne mi alsak ne
kuzum bu haftasonu gibi niyetleniyorum.. izmir'e gelirayak.. yapayım dağıtayım olma mı)
ay evet ya kurtlandım ben yine,, stoğum da var şükürler olsun.. siz bana konsept belirleyin ben debeleneyim..
dün yine yumurta akından beze yaptım azcık... onda da mükemmel tarifi tutturayım hele.. ensenizdeyim vallahi :)
tşk bende sizleri sevdim kitabı bu hafta temin edip başlıyorum nasipse şu mucizeden bende yararlanim dimi ama :)) nişanlım her gün soruo kg aldımda diyemiyorum ki gr gr veriorum diorum ehehe başka yalan bulamadım da :))
Bende cephaneliğimin bir kısmını bugün bir kısmınıda yarına hazırlayacam...Aslında bayramda evdeyim, biterse gene yaparım diye düşünmüştüm annem kızdı, bayramda olmaz diye, ahh ahh... Gece de yapardımki ben onları....ama nerde....Ev dağılmasın diye yapıyorBu arada bayramda erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecekler....İnşallah bizimkilerle frekansları uyuşurda sorun çıkmaz...Dua edin kızlar bana ya....Bizimkiler bir prüz çıkarmaz inşallah...Beni vermemeye pek istekliler...Yaşım küçükmüş daha....ay 25 ime girecem ben ya ocakta Nerem küçük benim.....
O
hayırlısı olsun thebeauty allah kolaylık versin :)) ben o badireleri bi kaç ay önce atlattım çok güzel bir okadar da heyecanlı bende babam onları eve kabul etmez die düşünüodumda öle olmadı :)) bak sana başımdan geçeni anlatimda az gül heycanın yatışsın ... annem babamla konuşmuş geliceklerini haber vermiş babamda buyursublar dedi neyse günü belirledik o gün tabi ben heyecandan yerimde duramıyorum salak salak hareketler ayakta dikilmeler yeni gelin misali derken geldiler ailece işte buyur ettik oturdular kimse kimseyi tanımıo bizimkiler sağa sola bakıo onlarınkiler desen öyle erkek arkasımda kasıldı tabi kafayı önüne eğdi neyse kayınpederim konuşmaya başladı tanıştılar falan kayınpederim anlatıo bşyler babam adamın suratına bakıo neyse kayınpederim ortamı yatıştırmak için habire konuşuo babam hala susuo kafa sallıo malum ilk göz agrısıyım karşısında damat adayı ve ailesi var babam da doğal olarak kasıldı neyse bir yandan kayınpederim işinden gücünden bahsetti dahada adamın anlatıcak bsyi kalmadı bi yarım saat aralıksız konuştu ve babamda tık yok en son kayınpederim dedikieee abdullah bey siz hiç konuşmuyorsunuz babam ne dese beğenirsin sizi tanımıyorumki ne konuşayım şimdi anlatırken gülüyorum da o an herkesin başından aşagı kaynar sular döküldü ben utancımdan yerin dibine girmiştim :))
koptum vallaama bizde de böyle bir senaryo olabilir, zira babam kız babası olduğundan kasılacak iyice, karşı tarafta pek konuşkan değil....büyük bir sessizlik hakim olabilir odaya...nese bayramın 3. günü gelecekler, hele bir gelsinler hayırlısıyla, sonra dedikoduları anlatırım burda....Evet bayram çikolatalarımı yaptım bile efendim
Bu bayram çikolata kaçamağı yapmak yokşu an buzlukta olduğu için foto paylaşamıyorum ama mutlaka deneyin derim, yarım saat bile sürmüyor...Tadıda mükemmel Çiğ yumurta akı var içinde ama korkmayın kokusu dahi gelmiyor, kalıplara döktükten sonra kapta kalanını parmaklarımla sıyırdım, o derece lezzetli yani....İşte tarif:
Malzemeler
1 yumurta akı
birkaç damla vanilya aroması
var ise birkaç damla fındık aromasıda ekleyebilirsiniz bende yoktu
6 yk süt tozu
1 tk kakao
2 yk splenda
süt
yumurtanın akını derin kuru bir cam kapta sertleşip kaşık kaşık alabileceğiniz kadar sertleşene kadar karıştırın..
vanilya aromasını ve splendayı ekleyip çırpmaya devam edin..
bir kase daha alın.. bu kaseye 3 yk süt tozu koyun 3 yk süt ekleyin ve krema kıvamındaki yumurta akınızdan 2 yk koyun mikserinizin tek başlığı ile pürüssüz kıvama ulaşana kadar yavaş devirde çırpın..
bu sizin beyaz çikolatanız oldu şimdi tadına bakın leziz değilmi?:) bu çikolatayı her evre yiyebilirsiniz çünkü bu bölümde kakaoda yok..
kalan yumurta akınıza 3 yk süt tozu ve 3 yk süt ve 1 tk kakaoyu koyun aynı şekilde çırpın mikseriniz ile.. buda kakaolu krema çikolatanız... kalıbınız yoksa dediğim gibi böylede yiyebilirsiniz, harika bir kıvamı oldu..
Şeklini merak edenler sitesine bakıp inceleybilirler arkadaşlar....Yarında şu peynir tatlısını yapmayı planlıyorum...Peynir normalde hiç yemem ama tadı gelmez diye düşündüm...Face de görüntüsüde muhteşem gözüküyorBen bir yapayım tatlıyı sonuçları paylaşırım...Hepinize bol eksiler
zeynepçim senin neye zaafın varsa önce onu tespit et..emin ol o zaafın olan şeyler dukan da var..
çikolata mı meyve mi..şeker mi..hiç hesapsız yemek mi..tembellik mi nedir önce onu belirle..ve hayatının sadece kısacık bi dönemi birazcık uzak kal o çok sevdiğin şeylerden..
çok ağır bi sporu yok..saatlerce koşmak yok..kibrit kutusu boyutlarıyla uğraşmak yok..yemek için saat kısıtlaması yok..
daha ne istiyon sen :))
dukan çok eğlenceli bi diyet..adı diyet ama işte çok keyifli..
tadını çıkar bence :))
koptum vallaama bizde de böyle bir senaryo olabilir, zira babam kız babası olduğundan kasılacak iyice, karşı tarafta pek konuşkan değil....büyük bir sessizlik hakim olabilir odaya...nese bayramın 3. günü gelecekler, hele bir gelsinler hayırlısıyla, sonra dedikoduları anlatırım burda....Evet bayram çikolatalarımı yaptım bile efendim
Bu bayram çikolata kaçamağı yapmak yokşu an buzlukta olduğu için foto paylaşamıyorum ama mutlaka deneyin derim, yarım saat bile sürmüyor...Tadıda mükemmel Çiğ yumurta akı var içinde ama korkmayın kokusu dahi gelmiyor, kalıplara döktükten sonra kapta kalanını parmaklarımla sıyırdım, o derece lezzetli yani....İşte tarif:
Malzemeler
1 yumurta akı
6 yk süt tozu
1 tk kakao
2 yk splenda
süt
yumurtanın akını derin kuru bir cam kapta sertleşip kaşık kaşık alabileceğiniz kadar sertleşene kadar karıştırın..
bir kase daha alın.. bu kaseye 3 yk süt tozu koyun 3 yk süt ekleyin ve krema kıvamındaki yumurta akınızdan 2 yk koyun mikserinizin tek başlığı ile pürüssüz kıvama ulaşana kadar yavaş devirde çırpın..
bu sizin beyaz çikolatanız oldu şimdi tadına bakın leziz değilmi?:) bu çikolatayı her evre yiyebilirsiniz çünkü bu bölümde kakaoda yok..
kalan yumurta akınıza 3 yk süt tozu ve 3 yk süt ve 1 tk kakaoyu koyun aynı şekilde çırpın mikseriniz ile.. buda kakaolu krema çikolatanız... kalıbınız yoksa dediğim gibi böylede yiyebilirsiniz, harika bir kıvamı oldu..
Şeklini merak edenler sitesine bakıp inceleybilirler arkadaşlar....Yarında şu peynir tatlısını yapmayı planlıyorum...Peynir normalde hiç yemem ama tadı gelmez diye düşündüm...Face de görüntüsüde muhteşem gözüküyorBen bir yapayım tatlıyı sonuçları paylaşırım...Hepinize bol eksiler
iyi de kuzum bu çikolata çok az olmuyor mu,ben bir kere yapmıştım nescafeli tarifti çok çok az olmuştu
Malzemeler
1 yumurta akı
6 yk süt tozu
1 tk kakao
2 yk splenda
süt
:)) ya komik oldu valla şimdi hatırladıkça gülüyorum ne güzel bir anı oldu şimdi kayınpederimle babamın arasından su sızmıo hiç konuşmayan babam şimdi bir araya geldiklerind ekayınpederimi konuşturmuo ahahah
Kızım biz küçük bir ekip olmaktan çıkacağız bence o düğündee :)
yok kızım,kişi başı 120 tl ise,bizim ne işimiz var düğünde.damadı batırmayalım ilk günden
o adını koyamadığın şeyin adı aşk
vayyy damat bey de üzmezmiş kızımızı afferim ona
dikkat et de valla düğün sonrası hesaplar senin babana yıkılmasın aboowwww:96:
toparlan sen de tabi,bayram geliyor git bakımını yaptır,uyu uyu nerdeye kadar
nesliiiii iveeeet gidiyoruuuuum yani geliyorummmmmgelincik ciddi ciddi hız aldınız yahu, hadi bakalım hayırlısıyla gönlüne göre bir yer buluver garii
...
kuzum bu haftasonu gibi niyetleniyorum.. izmir'e gelirayak.. yapayım dağıtayım olma mı)
ay evet ya kurtlandım ben yine,, stoğum da var şükürler olsun.. siz bana konsept belirleyin ben debeleneyim..
dün yine yumurta akından beze yaptım azcık... onda da mükemmel tarifi tutturayım hele.. ensenizdeyim vallahi :)
ipektomda kalir oda istanbulda degillll simdi dank etti
Selam kuzular, herkes iyidir umarım, okuyorum ama hala sona gelemedim :)
Ben kuru yaban mersini yedim ama kitapta kuru meyvelerden bahsedildiğini hiç hatırlamıyorum, var mı bir fikri olan :44:, mecburen yedim ben onu yemeseydim ciddi bir kaçamak yapacaktım, mens dönemi geliyor iradem sapıttı yine
ipektoooooom türkiyenin en fit dügünü olacak acaba dukancimida mi davet etsem bize pastalar yapar ho ho ho
medosh ask olsun gelmezsen evlenmemm...evet damat beycim öyle dedi yok yahuuu pesin ödesin kasimda geldigimde mekani yemezler ...askitom kendi alacak mobilyalari iste birazda annemler yardim edecek...ev almaktan vazgectik biz önce kira olsun bi bakalim ondan sonra aliriz kismet olursa diye düsündük
nesliiiii iveeeet gidiyoruuuuum yani geliyorummmmmevleneyim medoshum bende kalir ara ara bizde bulusuruz zaten
hay ağzını öpeyim çok yaşa e mi
günlerdir sorcam sorcam unutuyorum ben meyve sevmiyorum ya ama bu tuğba kuruyemişte falan kurutulmuş meyveler var onları seviyorum.hindistan cevizi sonra ne bileyip tropik karışık falan oluyor.onlardan yiyebilirsek hemen alırım bu akşam,olur deyin lütfen lütfennn