Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ben sizi okurken kendimi iğrenç hissediyorum ne iradeli hatırlarsınız birinizi bize gönderseler bir aylığına canınızı yerim ben neden boyleyim başlayıp başlayıp sonunu getiremiyprum

zeynepçim senin neye zaafın varsa önce onu tespit et..emin ol o zaafın olan şeyler dukan da var..

çikolata mı meyve mi..şeker mi..hiç hesapsız yemek mi..tembellik mi nedir önce onu belirle..ve hayatının sadece kısacık bi dönemi birazcık uzak kal o çok sevdiğin şeylerden..

çok ağır bi sporu yok..saatlerce koşmak yok..kibrit kutusu boyutlarıyla uğraşmak yok..yemek için saat kısıtlaması yok..

daha ne istiyon sen :))

dukan çok eğlenceli bi diyet..adı diyet ama işte çok keyifli..

tadını çıkar bence :))

off nesliii bunu yapmasan iyiydi
benim ne makinam var ne de oklava tutmayı bilirim ama çoook canım çekiyor yaaa
kuzum bu haftasonu gibi niyetleniyorum.. izmir'e gelirayak.. yapayım dağıtayım olma mı )
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-54.html

Bu sayfada çok değişik tarifler var resmen iştahım kabardı...

Medesam Neslim yapacak ya bize sen sabret azz...
ay evet ya kurtlandım ben yine,, stoğum da var şükürler olsun.. siz bana konsept belirleyin ben debeleneyim..
dün yine yumurta akından beze yaptım azcık... onda da mükemmel tarifi tutturayım hele.. ensenizdeyim vallahi :)

tşk bende sizleri sevdim kitabı bu hafta temin edip başlıyorum nasipse şu mucizeden bende yararlanim dimi ama :)) nişanlım her gün soruo kg aldımda diyemiyorum ki gr gr veriorum diorum ehehe başka yalan bulamadım da :))

Aliye al sana erişte mantı nostaljisi :)

sağol kuzu. ben bu tariflerden yola çıkıp, kend kafamın kıvamında bişeyler yaparım artık. havalar soğudu. erişteli tavuklu bolca çorba lazım ki, tez vakitte güçlendireyim kendimi.

appoliiiiiiiiiii tabiii ya kuzum sen izmire geleceksin dimi,oyyyyyyyy evettttttttt yap sen bu h.sonu onlarıı
nesli var ya şu an çocuk gibi sevinç çığlıkları atacak havadayım cidden bak çok sevindim bu habere.yani hem senin gelişine hem de eriştelereee yupppiiiiiiiiiiiiiiii :13:

canım bence sen nişanlına çaktırma kilo verdiğini.almadım da vermedim de de,o seni gördüğünde sürpriz olsun
çünkü dukanla 5 kilo bile versen 10 kilo vcermiş gibi görünüyorsun,sendeki farkı kesin anlayacaktır
bence kitabı hemen al.her kitapçıda,büyük marketlerde falan var.sonra bayramda güzelce oku,kapanış mamalarını da ye bayramın tadını çıkar.bayram dönüşü hemen başla
kitapta okurken kafana takılan sorular olursa not al,bayram sonrası hepimiz burda oluruz mutlaka cevaplarız sorularını
senin 38 beden gelin yapacağız inşallah

AMAN beeeee ne cene var sizde yahuuu yetisemiyorummmm

size yetiseyim derken isimi yapmiyorum sizi bitirdikten sonrada tüm günün isini bir iki saate sigdirmaya calisiyorum

Yettim kızlar, kk arası iş yaptım azıcık geldim.

Çekirgeme bak sen, bak bi günde 2 aferin almak hiç kolay değil bu dinazorlardan bilesin, maşallah diyim de nazar değmesin.

Selam kuzular, herkes iyidir umarım, okuyorum ama hala sona gelemedim :)

Ben kuru yaban mersini yedim ama kitapta kuru meyvelerden bahsedildiğini hiç hatırlamıyorum, var mı bir fikri olan :44:, mecburen yedim ben onu yemeseydim ciddi bir kaçamak yapacaktım, mens dönemi geliyor iradem sapıttı yine

Kızım biz küçük bir ekip olmaktan çıkacağız bence o düğündee :)

ipektoooooom türkiyenin en fit dügünü olacak acaba dukancimida mi davet etsem bize pastalar yapar ho ho ho

medosh ask olsun gelmezsen evlenmemm...evet damat beycim öyle dedi yok yahuuu pesin ödesin kasimda geldigimde mekani yemezler...askitom kendi alacak mobilyalari iste birazda annemler yardim edecek...ev almaktan vazgectik biz önce kira olsun bi bakalim ondan sonra aliriz kismet olursa diye düsündük
gelincik ciddi ciddi hız aldınız yahu, hadi bakalım hayırlısıyla gönlüne göre bir yer buluver garii
...
nesliiiii iveeeet gidiyoruuuuum yani geliyorummmmm evleneyim medoshum bende kalir ara ara bizde bulusuruz zaten

neslim ben senin o beze tarifinden yaptıydım ama bi halta benzemedi. yani o kadar bi halta benzemedi ki, neye benzediğini bile hatırlamıyorum şu an. o derece... tarifi yanlış da yapmadım ama benim fırın çok çok dandik. bi de o yumurtalar hiç öyle katı matı olmadı.

hay ağzını öpeyim çok yaşa e mi
günlerdir sorcam sorcam unutuyorum ben meyve sevmiyorum ya ama bu tuğba kuruyemişte falan kurutulmuş meyveler var onları seviyorum.hindistan cevizi sonra ne bileyip tropik karışık falan oluyor.onlardan yiyebilirsek hemen alırım bu akşam,olur deyin lütfen lütfennn

ahahahah gelmezsem evlenmezmiş,hadi bakalım gelmiyorum evlenme de göreyim seni ben
aşkıım güzel prensesim benim,seni çook seviyorum b,tanem,çooook mutlu ol inşallah

Canım senin dediklerinin dışında şeker oluyor ama :44: onları mı diyorsun acaba? dilim dilim böyle, ben de bayılıyorum onlara çok güzel görünüyorlar ama hiç yiyemedim henüz ben de bir araştırayım emre uyuduktan sonra şimdi bakamıyorum, ben de hiç meyve yemedim henüz, pek aram yok senin gibi, sadece ayva yerim sanırım kış boyu belki biraz da nar, yaz olaydı iyiydi erik, çilek falan mmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…