- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
iş yuzunden süreklı geç vakıtlere kaldıgımdan forumda kendı kendıme kapılıyor hıssıne kapılıyordum ama sağolun arkadaşlar son bırkaç gunde attım bu düşüncemı :))
bugun diet kola ve köfte yanında bıraz salata ıle sebze protein gunumun yarısını atlattım..şimdi işten yazıyorum şukur kı bugun dışarda fazla işim yok..şehrıme yagmur yagıyor ve ben yagmuru çok sevıyorum..:))
iş bıtımı aılemın yanına dogru yol alıcam çok sevınecekler emınım kı benı görduklerıne..:))
LORlu kırmızı bıber dolmamı begendıysenız size diğer güzel tarıflerımden de verırım arkadaşlar.. Ben bu forumu görmeden başlamıştım dukana ve yemek çeşitlılıgının hayatımı kolaylaştırdığını anlamıştım.. o yuzden pekçok denem 0ldu :))
bayram sonuna kadar yazamayacagım 29 ekımde geri dönecegım ..o yuzden şimdiden hepınızın BAYRAMINI KUTLARIM..küçüklerımın gözlerınden buyuklerımın ellerınden öpuyorum..sevgıyle kalın..herkese bol azimli günler :))
Canımm, bizim çatlak ama gerçek yüzümüzü görmene sevindim. Bayram dönüşü paylaşırsın tariflerini
Anneciğin, ailen tabi ki çok sevinecekler seni gördüklerine, hem de 15 kilo vermiş olarak. Harika bişey bu, daha devamı da gelecek.
Sana da iyi bayramlar canım, sağlıkla git mutlu gel inşallah.
Çok tatlısın yaaa….
Ya işte bu yaaa.. mutlu ol tabi bitanem.. ben sana yakıştıramadım zaten sınırı neyim.. olmuyo formata ters yani
Bijde seni seviyoyuz bijdeeee..
Sağol canımmm,
Zaten o kadar az sinirlenirim ki, doldu doldu taştı, fay hattını enerjiyle doldurdu işte öküz. Tamam kuzum, sayenizde geçti hepsi şimdi.