- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne işimiz var yeni evlilerin yanında.. Nesli ye giderizzz onlar eskidiii :)
Biz medesamla taksimde kalıp çapkınlık yapacağız bi keremmmm.
Canım senin dediklerinin dışında şeker oluyor ama :44: onları mı diyorsun acaba? dilim dilim böyle, ben de bayılıyorum onlara çok güzel görünüyorlar ama hiç yiyemedim henüz ben de bir araştırayım emre uyuduktan sonra şimdi bakamıyorum, ben de hiç meyve yemedim henüz, pek aram yok senin gibi, sadece ayva yerim sanırım kış boyu belki biraz da nar, yaz olaydı iyiydi erik, çilek falan mmmmmm
Ve ipek mesaiyi bitirir ve tatiline başlar....
Hepinizi öpüyorummmm. HAyırlı bayramlar.
29 ekimde de lütfen bayrak asmayı unutmayalımmmm.
30 ekim de görüşmek üzere.....
Gerçi ben girerim ama pek tadı olmaz buraların.
Kaçamak yok
Spor çokkk
Byeeeeeeeeeeeeeeeee
:)
Koptum bir ara, son bi kaç sayfayı okuyamadım inşallah çok kaçırdığım bişey yoktur, en kısa zamanda telafi edicem ama :))
Şimdi ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar, muhabbetiniz ve eksileriniz bol olsun inşallah.
Öpüyorum hepicinizi
Kız ne işimiz var yeni evlilerin yanında.. Nesli ye giderizzz onlar eskidiii :)
Biz medesamla taksimde kalıp çapkınlık yapacağız bi keremmmm.
ahahahah gelmezsem evlenmezmiş,hadi bakalım gelmiyorum evlenme de göreyim seni ben
aşkıım güzel prensesim benim,seni çook seviyorum b,tanem,çooook mutlu ol inşallah
Ve ipek mesaiyi bitirir ve tatiline başlar....
Hepinizi öpüyorummmm. HAyırlı bayramlar.
29 ekimde de lütfen bayrak asmayı unutmayalımmmm.
30 ekim de görüşmek üzere.....
Gerçi ben girerim ama pek tadı olmaz buraların.
Kaçamak yok
Spor çokkk
Byeeeeeeeeeeeeeeeee
:)
Koptum bir ara, son bi kaç sayfayı okuyamadım inşallah çok kaçırdığım bişey yoktur, en kısa zamanda telafi edicem ama :))
Şimdi ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar, muhabbetiniz ve eksileriniz bol olsun inşallah.
Öpüyorum hepicinizi
Yettim kızlar, kk arası iş yaptım azıcık geldim.
Çekirgeme bak sen, bak bi günde 2 aferin almak hiç kolay değil bu dinazorlardan bilesin, maşallah diyim de nazar değmesin.
hay ağzını öpeyim çok yaşa e mi
günlerdir sorcam sorcam unutuyorum ben meyve sevmiyorum ya ama bu tuğba kuruyemişte falan kurutulmuş meyveler var onları seviyorum.hindistan cevizi sonra ne bileyip tropik karışık falan oluyor.onlardan yiyebilirsek hemen alırım bu akşam,olur deyin lütfen lütfennn
ahahahah gelmezsem evlenmezmiş,hadi bakalım gelmiyorum evlenme de göreyim seni ben
aşkıım güzel prensesim benim,seni çook seviyorum b,tanem,çooook mutlu ol inşallah
medesacım böyle kuruyemişle karıştırılan kuru meyveler var onlardan yiyebilirsin ama çok azıcık, çünkü kurutulduğu için şeker oranı çooook yüksek ki dukan amcamız bize üzümü bile yasaklamış bu yüzden, diğer şekerleme gibi olan meyveler var yanına bile yaklaşma cıssss onlar ancak ödülde yiyebiliriz ki ben her ödülümde kuruyemiş yiyorum, hem keyif hem sağlık açısından, ödülde mutlaka ye azıcık ceviz badem fındık işte Çikolataları birazdan buzluktan çıkarıcağım,o zaman miktarını göstereceğim, şu peynir tatlısınıda yaptım fotolarını paylaşacağım birazdan
Çok tesekkur ederimm sizin de azminize hayran kaldım..bu diyet muhteşem bişey su an yataktan firladim koşa koşa gittim tartildim ve bi kilo daha vermişim..:)cook mutluyumm sabah sabah çok iyi geldi,bu arada bişey danışmak istiyorum,knorrun toz şeklinde salata soslari var onun hakkında araştırma yaptım ama bulamadım dukana zararı var midir acaba..ben yulaf kepeginin tadını sevmiyorum ve yogurduma o soslardanda karistrip yiyorum ama emin olamiyorum sizin fikriniz nedir????şimdiden çok tesekkur ederimm :)
bayram çikolatam ve tatlım hazır yarında kek ve poğaça yaptımmı bu iş tamamdır, ödül dışında sıfır kaçamakla atlatırım bu bayramı ben
Medesacım o gördüğün çikolatalardan 10 tane çıkardım ben, küçük silikon kek kalıplarına koyarak dondurdum, çıkması kolay olsun diye de...yarısına kadar karışık hem beyaz hem kakaolu koydum işte... eğer ilkayınki gibi küçük kalpli kalıplarınız varsa daha çok çikolatanız olacaktır
Tatlıya gelince burda sanki poğaça tarzı bişi gibi çıkmış ama peynir tatlısı bu tadıda mükemmel....Baklavayı aratmayacak cinsten facede alev hanımın tarifi, ben lorla yaptım sonuç gayet güzel...Dayanamayıp 2 tanesini gümlettim bile, ki kepek hakkımı doldurmuştum 22 tane o gördüğünüz boyutta tatlı çıkardım, 2 yk kepekten tabi tarifte nişasta falan da var....Bayram boyu yeter bunlar bana....Hepinize bol eksili geceler
Eki Görüntüle 539028
bayram çikolatam ve tatlım hazır yarında kek ve poğaça yaptımmı bu iş tamamdır, ödül dışında sıfır kaçamakla atlatırım bu bayramı ben
Medesacım o gördüğün çikolatalardan 10 tane çıkardım ben, küçük silikon kek kalıplarına koyarak dondurdum, çıkması kolay olsun diye de...yarısına kadar karışık hem beyaz hem kakaolu koydum işte... eğer ilkayınki gibi küçük kalpli kalıplarınız varsa daha çok çikolatanız olacaktır
Tatlıya gelince burda sanki poğaça tarzı bişi gibi çıkmış ama peynir tatlısı bu tadıda mükemmel....Baklavayı aratmayacak cinsten facede alev hanımın tarifi, ben lorla yaptım sonuç gayet güzel...Dayanamayıp 2 tanesini gümlettim bile, ki kepek hakkımı doldurmuştum 22 tane o gördüğünüz boyutta tatlı çıkardım, 2 yk kepekten tabi tarifte nişasta falan da var....Bayram boyu yeter bunlar bana....Hepinize bol eksili geceler
Eki Görüntüle 539028
Eki Görüntüle 539028
mmmmh yeme de yanında yat yani
nişasta mı var yani güçlendirme için mi bunlar hay Allah