Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ve ipek mesaiyi bitirir ve tatiline başlar....
Hepinizi öpüyorummmm. HAyırlı bayramlar.
29 ekimde de lütfen bayrak asmayı unutmayalımmmm.
30 ekim de görüşmek üzere.....
Gerçi ben girerim ama pek tadı olmaz buraların.

Kaçamak yok
Spor çokkk

Byeeeeeeeeeeeeeeeee

:)

Koptum bir ara, son bi kaç sayfayı okuyamadım inşallah çok kaçırdığım bişey yoktur, en kısa zamanda telafi edicem ama :))

Şimdi ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar, muhabbetiniz ve eksileriniz bol olsun inşallah.

Öpüyorum hepicinizi :KK16::KK54::KK16:

Kız ne işimiz var yeni evlilerin yanında.. Nesli ye giderizzz onlar eskidiii :)

Biz medesamla taksimde kalıp çapkınlık yapacağız bi keremmmm.

çapkınlık mı,hımmm şu an pek havamda değilim ama sanki o vakte kadar havaya girebilirim gibi geldi:KK23:
ayy prensesim sende mi kaliiim ben,çıtır evli olcaksın azcık eskiyince kalırım söz:KK34:

Canım senin dediklerinin dışında şeker oluyor ama :44: onları mı diyorsun acaba? dilim dilim böyle, ben de bayılıyorum onlara çok güzel görünüyorlar ama hiç yiyemedim henüz :KK50: ben de bir araştırayım emre uyuduktan sonra şimdi bakamıyorum, ben de hiç meyve yemedim henüz, pek aram yok senin gibi, sadece ayva yerim sanırım kış boyu belki biraz da nar, yaz olaydı iyiydi :KK1: erik, çilek falan mmmmmm:KK56::KK56::KK56::KK56:

heee onları diyorum,pufff hayallerim suya düştü e mi:KK50:

Kaçamak yok
Spor çokkk

Byeeeeeeeeeeeeeeeee

Koptum bir ara, son bi kaç sayfayı okuyamadım inşallah çok kaçırdığım bişey yoktur, en kısa zamanda telafi edicem ama :))

Şimdi ben çıkıyorum, hepinize iyi akşamlar, muhabbetiniz ve eksileriniz bol olsun inşallah.

iyi tatiller kızlar canlarrrr,öpüyorum sizi.ben yarın burdayım.
tatile çıkanlara iyi tatiller,iyi bayramlarrrrrrr:KK54:

Kız ne işimiz var yeni evlilerin yanında.. Nesli ye giderizzz onlar eskidiii :)

Biz medesamla taksimde kalıp çapkınlık yapacağız bi keremmmm.

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: bende kaliriim kiiiiiz ben kadiköyde falan kalacaktim zaten hani askim orada teyzem falan orada ama kimsede kalmayi beceremem rahat edemem ondan ötürü otelde kalicammmmm

ahahahah gelmezsem evlenmezmiş,hadi bakalım gelmiyorum evlenme de göreyim seni ben :KK60:
aşkıım güzel prensesim benim,seni çook seviyorum b,tanem,çooook mutlu ol inşallah:KK16:

canimmmmm egennin en güzel hatunu cok sagooool ay icim kipir kipir Allah nasip ederse 4 haftaya büyük bulusma:KK16:

Kaçamak yok
Spor çokkk

Byeeeeeeeeeeeeeeeee

ipektoooooom iyi tatiller bebeimmmmm :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK19: Mutlu Bayramlar :KK39::KK39::KK39:

ekimimmm citirimmmm iyi aksamlar kuzucuuuum görüsürüzzz yarn insallah:KK16:

ayy saat 17.45den beri okuyorum. oku oku bitmedi. Allah çene vermiş maşallah. ben okuyup bitirene kadar herkes gitti:KK43:

ben ne yaptım:

sabah trafik yoktu sabahın köründe işyerinde oldum. koca gün koşuşturma içinde geçti. şimdi yine müthiş trafikteyim. bıktım bu trafikten...

bayramda şehir dışına çıkmayı düşünmüyoruz. ilk gün kurban telaşı olur. 2. gün bayram ziyretleri. 3. gün misafirlerim gelecek, büyük ihtimal mangal olayı yaparız. pazar günün bilmiyom ama pzt eminönüne geçmeyi düşünüyorum. aha da tatil bittiiiii.

bu araya oğluşa ders çalıştırmacayı da eklemek gerekiyor, bayram sonrası sınavları var. geçen haftki sınavları pek parlak deil. hemen tedbir almak lazım.

herkese şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller...

Yettim kızlar, kk arası iş yaptım azıcık geldim. :KK1:

Çekirgeme bak sen, bak bi günde 2 aferin almak hiç kolay değil bu dinazorlardan bilesin, maşallah diyim de nazar değmesin. :nazar::nazar:

tesekkür ederim canımcımmm :) çekirgen seni çok sevdi hepiniz çok enerjiksiniz yaaa çok mutluyum bu dukan amca bana ne kadar cok şey katıyo böyle yaaa...bi ara toplaşıp da ziyaretine gidelim :pPPP

diyete başladığımdan beri hiç domatesli ve biberli tavuk sote yapmadığımı farkettim bugün :KK53: demek ki sebze günlerinde aklıma gelmemiş hiç, güçlendirmede böyle bir sorun olmaması çok güzel gerçekten :KK16::KK16:

Bu arada salatayı yağsız yavan bulanlara yoğurt eklemelerini tavsiye ediyorum, gayet güzel ve yenilesi oluyor :KK56:

hay ağzını öpeyim çok yaşa e mi:KK54:
günlerdir sorcam sorcam unutuyorum ben meyve sevmiyorum ya ama bu tuğba kuruyemişte falan kurutulmuş meyveler var onları seviyorum.hindistan cevizi sonra ne bileyip tropik karışık falan oluyor.onlardan yiyebilirsek hemen alırım bu akşam,olur deyin lütfen lütfennn :KK52:

ahahahah gelmezsem evlenmezmiş,hadi bakalım gelmiyorum evlenme de göreyim seni ben :KK60:
aşkıım güzel prensesim benim,seni çook seviyorum b,tanem,çooook mutlu ol inşallah:KK16:

medesacım böyle kuruyemişle karıştırılan kuru meyveler var onlardan yiyebilirsin ama çok azıcık, çünkü kurutulduğu için şeker oranı çooook yüksek ki dukan amcamız bize üzümü bile yasaklamış bu yüzden, diğer şekerleme gibi olan meyveler var yanına bile yaklaşma:KK20: cıssss onlar ancak ödülde yiyebiliriz:KK1: ki ben her ödülümde kuruyemiş yiyorum, hem keyif hem sağlık açısından, ödülde mutlaka ye azıcık ceviz badem fındık işte :KK34:Çikolataları birazdan buzluktan çıkarıcağım,o zaman miktarını göstereceğim, şu peynir tatlısınıda yaptım fotolarını paylaşacağım birazdan :KK37:

medesacım böyle kuruyemişle karıştırılan kuru meyveler var onlardan yiyebilirsin ama çok azıcık, çünkü kurutulduğu için şeker oranı çooook yüksek ki dukan amcamız bize üzümü bile yasaklamış bu yüzden, diğer şekerleme gibi olan meyveler var yanına bile yaklaşma:KK20: cıssss onlar ancak ödülde yiyebiliriz:KK1: ki ben her ödülümde kuruyemiş yiyorum, hem keyif hem sağlık açısından, ödülde mutlaka ye azıcık ceviz badem fındık işte :KK34:Çikolataları birazdan buzluktan çıkarıcağım,o zaman miktarını göstereceğim, şu peynir tatlısınıda yaptım fotolarını paylaşacağım birazdan :KK37:

çok merak ettim beeen :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bayram çikolatam ve tatlım hazır :KK56: yarında kek ve poğaça yaptımmı bu iş tamamdır, ödül dışında sıfır kaçamakla atlatırım bu bayramı ben :KK76:

Medesacım o gördüğün çikolatalardan 10 tane çıkardım ben, küçük silikon kek kalıplarına koyarak dondurdum, çıkması kolay olsun diye de...yarısına kadar karışık hem beyaz hem kakaolu koydum işte... eğer ilkayınki gibi küçük kalpli kalıplarınız varsa daha çok çikolatanız olacaktır :KK1:

Tatlıya gelince burda sanki poğaça tarzı bişi gibi çıkmış ama peynir tatlısı bu :KK9: tadıda mükemmel....Baklavayı aratmayacak cinsten :KK53: facede alev hanımın tarifi, ben lorla yaptım sonuç gayet güzel...Dayanamayıp 2 tanesini gümlettim bile, ki kepek hakkımı doldurmuştum :KK17: 22 tane o gördüğünüz boyutta tatlı çıkardım, 2 yk kepekten :KK34: tabi tarifte nişasta falan da var....Bayram boyu yeter bunlar bana....Hepinize bol eksili geceler :KK16:

$Fotoğraf083.jpg

Çok tesekkur ederimm sizin de azminize hayran kaldım..bu diyet muhteşem bişey su an yataktan firladim koşa koşa gittim tartildim ve bi kilo daha vermişim..:)cook mutluyumm sabah sabah çok iyi geldi,bu arada bişey danışmak istiyorum,knorrun toz şeklinde salata soslari var onun hakkında araştırma yaptım ama bulamadım dukana zararı var midir acaba..ben yulaf kepeginin tadını sevmiyorum ve yogurduma o soslardanda karistrip yiyorum ama emin olamiyorum sizin fikriniz nedir????şimdiden çok tesekkur ederimm :)

bayram çikolatam ve tatlım hazır :KK56: yarında kek ve poğaça yaptımmı bu iş tamamdır, ödül dışında sıfır kaçamakla atlatırım bu bayramı ben :KK76:

Medesacım o gördüğün çikolatalardan 10 tane çıkardım ben, küçük silikon kek kalıplarına koyarak dondurdum, çıkması kolay olsun diye de...yarısına kadar karışık hem beyaz hem kakaolu koydum işte... eğer ilkayınki gibi küçük kalpli kalıplarınız varsa daha çok çikolatanız olacaktır :KK1:

Tatlıya gelince burda sanki poğaça tarzı bişi gibi çıkmış ama peynir tatlısı bu :KK9: tadıda mükemmel....Baklavayı aratmayacak cinsten :KK53: facede alev hanımın tarifi, ben lorla yaptım sonuç gayet güzel...Dayanamayıp 2 tanesini gümlettim bile, ki kepek hakkımı doldurmuştum :KK17: 22 tane o gördüğünüz boyutta tatlı çıkardım, 2 yk kepekten :KK34: tabi tarifte nişasta falan da var....Bayram boyu yeter bunlar bana....Hepinize bol eksili geceler :KK16:

Eki Görüntüle 539028

Harika gozukuyolarrrr :)

Eki Görüntüle 539028

mmmmh yeme de yanında yat yani :KK8:
nişasta mı var :KK50:yani güçlendirme için mi bunlar hay Allah :KK31::KK31::KK31:

Eki Görüntüle 539028

Canım ellerine sağlık, şimdiden afiyet olsun :KK56::KK56: almıştım gündüz çikolata tarifini sen yazmıştın galiba dimi? sen yine de bu tarifleri bir daha yazıver sana zahmet, ben de yapayım peynir tatlısını :KK34:

mmmmh yeme de yanında yat yani :KK8:
nişasta mı var :KK50:yani güçlendirme için mi bunlar hay Allah :KK31::KK31::KK31:

tarifte hem mısır unu hem de mısır nişastası kullanılmış, ama yapan hanım korumadaymış, öle olunca oynama yaptım bende... un yasak olduğu için, nişastayı artırdım.... mısır nişastasıda hem seyir hem güçlendirme için sınırlı izinli...1 yk koydum ben ama 22 tane çıktığı için günde 2 tane rahat yenebilir :KK1:

atak evresini üç günle ve 2.5 kilo eksikle tamamlayıp bugün itibariyle seyir evresine geçmiş bulunmaktayım hadi hayırlı uğurlu olsun:))

X