iş yuzunden süreklı geç vakıtlere kaldıgımdan forumda kendı kendıme kapılıyor hıssıne kapılıyordum ama sağolun arkadaşlar son bırkaç gunde attım bu düşüncemı :))
bugun diet kola ve köfte yanında bıraz salata ıle sebze protein gunumun yarısını atlattım..şimdi işten yazıyorum şukur kı bugun dışarda fazla işim yok..şehrıme yagmur yagıyor ve ben yagmuru çok sevıyorum..:))
iş bıtımı aılemın yanına dogru yol alıcam çok sevınecekler emınım kı benı görduklerıne..:))
LORlu kırmızı bıber dolmamı begendıysenız size diğer güzel tarıflerımden de verırım arkadaşlar.. Ben bu forumu görmeden başlamıştım dukana ve yemek çeşitlılıgının hayatımı kolaylaştırdığını anlamıştım.. o yuzden pekçok denem 0ldu :))
bayram sonuna kadar yazamayacagım 29 ekımde geri dönecegım ..o yuzden şimdiden hepınızın BAYRAMINI KUTLARIM..küçüklerımın gözlerınden buyuklerımın ellerınden öpuyorum..sevgıyle kalın..herkese bol azimli günler :))
Çok tatlısın yaaa….
Ya işte bu yaaa.. mutlu ol tabi bitanem.. ben sana yakıştıramadım zaten sınırı neyim.. olmuyo formata ters yani
Bijde seni seviyoyuz bijdeeee..
Alişimmm hoşgeldin,
Alıntı yapamadım, ekmek tarifin için çok teşekkür ederim. Bugün ofiste yapıcam, bayrama cephanemi hazırlamalıyım, inanın güçlendirmede bayramlar daha riskli, çünkü kapı aralık, kaçak olma ihtimali yüksek.
Artık uzata uzata bir hal olduğum güçlendirmeyi bitirsem iyi olacak, çünkü siz seyirde kilo verirken ben güçlendirme 1 - 2 neslim gibi kalıcam, gözüm iyiden iyiye korktu :))
O neymiş ya, nerden keşfettin...Marketten falansa hemen gidip alabilirim çünkü tavuk ve balıktan ben de çooookk sıkıldım bu aralarKızlarrr hindi boynu tüketen var mı aramızda :) Ben onu keşfettim:) yeni şeyler bulmak gerek sıkıldım artık tavuk balıktan :)))) Hoşş benim diyet de diyet mi o da tartışılır da
nesrinim sönmezim nasılsın? nerelerdesin, keyfin nasıl?
Başla canım başla
Afiyet bal olsun, yağ olmasın canım.
yaa söylemeyecek misin ben çok merak ettim,özelden yaz bari kuzum olma mı
yok yok sen bana istediğini söyle :) sen benim nişanlı olduğumu nerden çıkardın :)) ama gerçi nişanlı sayılırım erkek arkadaşım var ve malesef gayet fit(
işte tüm hırsım onun yüzünden sen tombik de güzelsin diyo ya bitiyorum(((((( güya iltifat ediyo (
bu arada şu an askerde o askere gitmeden 63 kiloydum o geldiğinde 55-56 olmalıyım..askerden ocakta geliyo :)
ay ben yetişememişim ama düzelmiş moralin, önemli olan o, türttür eeeeetttBak sen çekirgeye, neler de bilirmiş :))) Ahhh kuzum ah, sadece o noksan değil ki, valla salalım hemen, iyi dedin, nereye getireyim
güçlendirmede yulaf kepeği hakkını nasıl değerlendirmeyi planlıyorsunuz efenimm pekiiisorma yaaa,nasılsa fırın yanmışken dur şunu da yapiim dur bunu da yapiim diye bi kendimi atmıyorum fırına valla.
ama diyorum ki artık ekmek yapmayayım,ne de olsa ekmek yiyebiliyorum.bol bol çeşitli kekler yapayım.çuvalla gojim kullandıkça çoğalıyor galiba,seninki de öyle mi neslim,okuyup üfleyip gönderdi herhalde ekim bunları
bil mukabele "gencinsan"Burası gerçekten çok güzel, iyi ki geldim buraya iyi ki sizleri tanıdım. Her biriniz apayrı bir meleksiniz benim için. Karşılıksız, çıkarsız birbirimize destek olup dertleşiyoruz. Sabah konu dışı oldu ama kime anlatsam dinlerd, derdimi, kim teselli ederdi beni. Canımsınız siz de benim. Hepinizi çok seviyorum.
Bende cephaneliğimin bir kısmını bugün bir kısmınıda yarına hazırlayacam...Aslında bayramda evdeyim, biterse gene yaparım diye düşünmüştüm annem kızdı, bayramda olmaz diye, ahh ahh... Gece de yapardımki ben onları....ama nerde....Ev dağılmasın diye yapıyorBu arada bayramda erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecekler....İnşallah bizimkilerle frekansları uyuşurda sorun çıkmaz...Dua edin kızlar bana ya....Bizimkiler bir prüz çıkarmaz inşallah...Beni vermemeye pek istekliler...Yaşım küçükmüş daha....ay 25 ime girecem ben ya ocakta Nerem küçük benim.....
O neymiş ya, nerden keşfettin...Marketten falansa hemen gidip alabilirim çünkü tavuk ve balıktan ben de çooookk sıkıldım bu aralar
Yapılacak bir sürü iş var...Dukan mamalarımı yapmak için daha alışverişe çıkacam... Peynir tatlısı yapmış bir bayan face bu bayramda tatlı olarak onu yapacam, annem baklava açacak onun baklavalarından kendimi koruyacak tatlımın olması gerekİlkayında çikolatalarından yapmayı planlıyorum, zira herkes şapur şupur yerken benim gibi çikolataya zaafınız varsa dayanmak zor olabiliyor
ekimim canım benim ben iyiyim çok şükür nasıl olayım işler çok yoğun hiç kafamı kaldıramıyorum bi de bayram öncesi son gün olunca yetiştirme telaşı onun dışında diyeti soruyosan hala devam ediyorum ama kilo veremiyorum yani bugün gidiyo yarın geliyo seyirde olmama rağmen malesef güçlendirme gibi ilerliyor ki haftada 4 gün spora da devam ediyorum artı bol bol yürüyüp suyumu da içiyorum ama devam ediyorum bakalım elbet direnci kırılır diye bir umut bekliyorum bakalım:))
yarın söyleyeceğim. bugün de deneyeyim ben. yarına bi sakatlık çıkmazsa söyleyeceğim. hem de kanıtlı ıspatlı delilli
açılabilir zannımca kuzum, ben yetenekli olmadığımdan kelli o makinenin merdanelerinde faydalandım, defalarca defalarca geçtim silindirden.. her seferinde pürüzsüzleşti hamur.. gelsen bizde de yapardık aslında :)) tarifi bulayım ben burdan bikızlar yaaaa, fırından gelen kokulara inanamıyorum. şu sınırlı izinliler sınırsız olsa, ömür boyu diyet yaparım ben. neslicim, müsait bir zamanında şu eriştenin tarifini versene. azıcık yapayım. çorbalarda süper oluyor. daha önce vermiştin gerçi ama kim bilir hangi sayfada...
bi de bende öyle hamur açma makinası falan yok ama oklavayla açma marifetim var. açılabilir mi?
Kız ben sana demedim mi söylemediklerini bile biliriz diye,ha erkek arkadaşın ha nişanlın, ben nişanladım sizi, zaten o gelene kadar 3 ayda vermek istiyorsun işte kilolarını :)))
Bak bu da sana tecrübe olsun işte, kaçamağı aklından bile geçirme anlarız, o kadar aştık yani biz artık.
ay medesa altıma yapacam şimdiiiiiiiii
iş yuzunden süreklı geç vakıtlere kaldıgımdan forumda kendı kendıme kapılıyor hıssıne kapılıyordum ama sağolun arkadaşlar son bırkaç gunde attım bu düşüncemı :))
bugun diet kola ve köfte yanında bıraz salata ıle sebze protein gunumun yarısını atlattım..şimdi işten yazıyorum şukur kı bugun dışarda fazla işim yok..şehrıme yagmur yagıyor ve ben yagmuru çok sevıyorum..:))
iş bıtımı aılemın yanına dogru yol alıcam çok sevınecekler emınım kı benı görduklerıne..:))
LORlu kırmızı bıber dolmamı begendıysenız size diğer güzel tarıflerımden de verırım arkadaşlar.. Ben bu forumu görmeden başlamıştım dukana ve yemek çeşitlılıgının hayatımı kolaylaştırdığını anlamıştım.. o yuzden pekçok denem 0ldu :))
bayram sonuna kadar yazamayacagım 29 ekımde geri dönecegım ..o yuzden şimdiden hepınızın BAYRAMINI KUTLARIM..küçüklerımın gözlerınden buyuklerımın ellerınden öpuyorum..sevgıyle kalın..herkese bol azimli günler :))
Canım benim, bütün hepsini içimden gelerek söyledim ki beeeennnnn.Ben de aynı şeyleri hissediyorum inan. Yaşım senden büyük hem de senin boyun kadar oğlum var benim. Sen her zaman gel, kucağım açık sana balım benim. Ben de seni çoook seviyorum bitanem.
Burası gerçekten çok güzel, iyi ki geldim buraya iyi ki sizleri tanıdım. Her biriniz apayrı bir meleksiniz benim için. Karşılıksız, çıkarsız birbirimize destek olup dertleşiyoruz. Sabah konu dışı oldu ama kime anlatsam dinlerd, derdimi, kim teselli ederdi beni. Canımsınız siz de benim. Hepinizi çok seviyorum.
Bende cephaneliğimin bir kısmını bugün bir kısmınıda yarına hazırlayacam...Aslında bayramda evdeyim, biterse gene yaparım diye düşünmüştüm annem kızdı, bayramda olmaz diye, ahh ahh... Gece de yapardımki ben onları....ama nerde....Ev dağılmasın diye yapıyorBu arada bayramda erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecekler....İnşallah bizimkilerle frekansları uyuşurda sorun çıkmaz...Dua edin kızlar bana ya....Bizimkiler bir prüz çıkarmaz inşallah...Beni vermemeye pek istekliler...Yaşım küçükmüş daha....ay 25 ime girecem ben ya ocakta Nerem küçük benim.....
O neymiş ya, nerden keşfettin...Marketten falansa hemen gidip alabilirim çünkü tavuk ve balıktan ben de çooookk sıkıldım bu aralar
Yapılacak bir sürü iş var...Dukan mamalarımı yapmak için daha alışverişe çıkacam... Peynir tatlısı yapmış bir bayan face bu bayramda tatlı olarak onu yapacam, annem baklava açacak onun baklavalarından kendimi koruyacak tatlımın olması gerekİlkayında çikolatalarından yapmayı planlıyorum, zira herkes şapur şupur yerken benim gibi çikolataya zaafınız varsa dayanmak zor olabiliyor
yarın söyleyeceğim. bugün de deneyeyim ben. yarına bi sakatlık çıkmazsa söyleyeceğim. hem de kanıtlı ıspatlı delilli
ay ben yetişememişim ama düzelmiş moralin, önemli olan o, türttür eeeeettt:79:
güçlendirmede yulaf kepeği hakkını nasıl değerlendirmeyi planlıyorsunuz efenimm pekiii
ben kullanırken çoğalıyordu da, levin sıpası yerini öğrenince bittidukan ortağıı, kaşık düşmanııı
bil mukabele "gencinsan"
yeterki gül sen kuzum benim,ben sana daha ne şebeklikler yaparım
afiyet olsun kuzum benim,ilk fırsatta bekliyoruz tariflerini
bu arada sana da şimdiden iyi bayramlar,ayyy sizinkiler çok şaşıracaklarrrr
biliyorum içinden gelerek söylediğini temiz kalpli melek arkadaşım benim
valla hepiniz açın kollarınızı,çok şevkatinize ihtiyacım var neyseki az kaldı kavuşmamıza
canım hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel geçer ailelerin buluşması,Allah gönlüne göre versin
bu arada hindi boyunu bilmiyorum ama normal hindi satılıyor büyük marketlerde.hatta ben hindi külbastı alıyorum inanılmaz güzel,pamuk gibi yumuşacık vallahi
ya nedir bu ilkayın çikolatası,tarif var mı ?
oyy ama sabahtan söyle bari zira ben inşallah 12'de çıkacağım işten yarın
eee kuzum ekmek yapmıcam çünkü ekmekleri çok sevmiyorum ben dukan usulü olan,onun yerine kek,pizza,poğaça falan yaparak tüketeceğim
levin'e bak sen,bizim tüketemediklerimizi o halletmiş desene
Canım, önce 57 dakikalık 10 günge 10 yaş gençleş videosunu yapman gerekiyor, 21 gün diyorlar genelde, ben hiç o kadar yapamadım ama olsun, kısaca o hareketlerin tamamını iyice öğrenmeden başkasına geçmiyorsun. Callan topiğinde 665. sayfaya bak, gumushumm sağolsun yüklemiş hepsini, özelden mail adresini gönderirsen mail de atıyor fotoları ama indiremem dersen ipektoş um da canı gönülden isteyen herkese amme hizmeti yaparaktan cd sini gönderdi hep, soralım hala gönderebilir mi acaba :)
Yani, fotolar hareketleri iyice öğrenene kadar işine yaramaz, sen izleyerek yapmalısın öncelikle, ben kadının nerede ne yapacağını ezbere biliyorum artık, çirkin seslendirmede ne söyleyeceğini de :))
Zemmuff a ben de teşekkür ediyorum, kimse cevap vermiyor bana derkken gördün mü kuzum senin dolma senden meşhur oldu :))
Evet canım, sağolben de öyle düşündüm, minnak su dökerim dibine buharlansın da pişsin diye, afiyetle yerim bir güzel
Kaşar loru nasıl oluyor ya medesam? Ben hiç duymadımmmm :44:
Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13:
Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:
Yok kızzzz, ne buluşması, ben face özürlüyüm ya, dely cim göndermişti bana buluşma fotolarını, ordan baktım tam çıtır, henüz başka tecrübe şansım olmadı :)) beyaz kaymak aliyem
ahh ekimim yaaaa onu bile yapan yok ki zevk alayım
hımmm tamam o zaman,büyük buluşmayı bekleyin
Canım benim, bütün hepsini içimden gelerek söyledim ki beeeennnnn.Ben de aynı şeyleri hissediyorum inan. Yaşım senden büyük hem de senin boyun kadar oğlum var benim. Sen her zaman gel, kucağım açık sana balım benim. Ben de seni çoook seviyorum bitanem.
Burası gerçekten çok güzel, iyi ki geldim buraya iyi ki sizleri tanıdım. Her biriniz apayrı bir meleksiniz benim için. Karşılıksız, çıkarsız birbirimize destek olup dertleşiyoruz. Sabah konu dışı oldu ama kime anlatsam dinlerd, derdimi, kim teselli ederdi beni. Canımsınız siz de benim. Hepinizi çok seviyorum.
fhohfdhıgfjgkıcym
bhgrvdhfmklıokfm
kuzular, 50 gr yulaf kepeği (ince elekten geçirdim)
5 gr süt tozu... her şeye koyuyom diye buna da koydum :))
25 gr süt
1 y kaşığı mısır unu..
1 yumurta sarısı
bu ideal tarifimiz değil.. ilk denemede mantık yürüttük.. yumurta sayısını çoğaltıcaz bi dahakine
antika bi erişte/makarna makinesi vardı bizde.. hamuru kıvama getirip onda çektik)
benimki soğumadan tabağıma döneyim hohaaa..
fırınlayınca da daha bi lezzetli oldu yahu
şaka bi yana,, yapıp yapıp yolleeecez ya size işte!
kuzum makine var mı.. makinenin silindirinde çeke çeke anca kıvam tutturduk.. en azından bu tarifle ... olmadı ben sana da yaparım alişim
....
gülüm dely'm.. ben bassit ve etkili bi tarif vericem.. bu tarifte yumurta eksiği var.. dolayısıyla çok uğraştık.. ama değdi mi değdi!
cerenimoya da didim, ben akçay'dan biraz da bu yüzden döndüm, rüyalarıma giriyodu bunu başarmak.. şükür yüzüm ak karnım tok çıktık bu işten :))
soslanmış sunumu da ekeleyecektim ki yüce ve düşünceli insan cerenimo " ama canları çeker şimdi, yapma" dedi.. silkindim, boynumu büktüm ve göndermedim. ama o şimdi yola düştü ve ben şincü ekleyebilirüüümmm.. yaşasın kötülükkkk
nan ekimmmm tee nereye kargo ediyon bi şurdan özel mesaj gönderemedin ne diyim sana
olmayabilir canım.. tarifi biraz daha değiştirmek gerek ben makineyle çekmeme rağmen çok uğraştım.. doğru tarifi bulunca ve verince oklavayla açılır mutlaka..
kıyma yoğ idi biber şeettim :))
bu tabağımın yarısı, yarısını yedikten sonra dank etti zira
Eki Görüntüle 463343
Ekim benden mi bahsettin sen :))
buradan da paylaşayım istedim, çünkü anlaşılan o ki dukan tariflerinde bir kaleyi daha kazandık :)) sonraki hedef baklava mı olsa acaba :)) bayramüstü bayramüstüü
Eki Görüntüle 465561
Not: yulaf kepeği ve yumurtadan, bildiğimiz usulde yapıldı :))
Aliye al sana erişte mantı nostaljisi :)
topyekün alıntı yapmışım ya :)
O
hayırlısı olsun thebeauty allah kolaylık versin :)) ben o badireleri bi kaç ay önce atlattım çok güzel bir okadar da heyecanlı bende babam onları eve kabul etmez die düşünüodumda öle olmadı :)) bak sana başımdan geçeni anlatimda az gül heycanın yatışsın ... annem babamla konuşmuş geliceklerini haber vermiş babamda buyursublar dedi neyse günü belirledik o gün tabi ben heyecandan yerimde duramıyorum salak salak hareketler ayakta dikilmeler yeni gelin misali derken geldiler ailece işte buyur ettik oturdular kimse kimseyi tanımıo bizimkiler sağa sola bakıo onlarınkiler desen öyle erkek arkasımda kasıldı tabi kafayı önüne eğdi neyse kayınpederim konuşmaya başladı tanıştılar falan kayınpederim anlatıo bşyler babam adamın suratına bakıo neyse kayınpederim ortamı yatıştırmak için habire konuşuo babam hala susuo kafa sallıo malum ilk göz agrısıyım karşısında damat adayı ve ailesi var babam da doğal olarak kasıldı neyse bir yandan kayınpederim işinden gücünden bahsetti dahada adamın anlatıcak bsyi kalmadı bi yarım saat aralıksız konuştu ve babamda tık yok en son kayınpederim dedikieee abdullah bey siz hiç konuşmuyorsunuz babam ne dese beğenirsin sizi tanımıyorumki ne konuşayım şimdi anlatırken gülüyorum da o an herkesin başından aşagı kaynar sular döküldü ben utancımdan yerin dibine girmiştim :))