Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canımm, bizim çatlak ama gerçek yüzümüzü görmene sevindim. Bayram dönüşü paylaşırsın tariflerini

Anneciğin, ailen tabi ki çok sevinecekler seni gördüklerine, hem de 15 kilo vermiş olarak. Harika bişey bu, daha devamı da gelecek.

Sana da iyi bayramlar canım, sağlıkla git mutlu gel inşallah.

Çok tatlısın yaaa….

Ya işte bu yaaa.. mutlu ol tabi bitanem.. ben sana yakıştıramadım zaten sınırı neyim.. olmuyo formata ters yani

Bijde seni seviyoyuz bijdeeee..

Sağol canımmm,

Zaten o kadar az sinirlenirim ki, doldu doldu taştı, fay hattını enerjiyle doldurdu işte öküz. Tamam kuzum, sayenizde geçti hepsi şimdi.

Bende cephaneliğimin bir kısmını bugün bir kısmınıda yarına hazırlayacam...Aslında bayramda evdeyim, biterse gene yaparım diye düşünmüştüm annem kızdı, bayramda olmaz diye, ahh ahh... Gece de yapardımki ben onları....ama nerde....Ev dağılmasın diye yapıyor Bu arada bayramda erkek arkadaşımın ailesi tanışmaya gelecekler....İnşallah bizimkilerle frekansları uyuşurda sorun çıkmaz...Dua edin kızlar bana ya....Bizimkiler bir prüz çıkarmaz inşallah...Beni vermemeye pek istekliler...Yaşım küçükmüş daha....ay 25 ime girecem ben ya ocakta Nerem küçük benim.....

Kızlarrr hindi boynu tüketen var mı aramızda :) Ben onu keşfettim:) yeni şeyler bulmak gerek sıkıldım artık tavuk balıktan :)))) Hoşş benim diyet de diyet mi o da tartışılır da
O neymiş ya, nerden keşfettin...Marketten falansa hemen gidip alabilirim çünkü tavuk ve balıktan ben de çooookk sıkıldım bu aralar

Yapılacak bir sürü iş var...Dukan mamalarımı yapmak için daha alışverişe çıkacam... Peynir tatlısı yapmış bir bayan face bu bayramda tatlı olarak onu yapacam, annem baklava açacak onun baklavalarından kendimi koruyacak tatlımın olması gerek İlkayında çikolatalarından yapmayı planlıyorum, zira herkes şapur şupur yerken benim gibi çikolataya zaafınız varsa dayanmak zor olabiliyor

ekimim canım benim ben iyiyim çok şükür nasıl olayım işler çok yoğun hiç kafamı kaldıramıyorum bi de bayram öncesi son gün olunca yetiştirme telaşı onun dışında diyeti soruyosan hala devam ediyorum ama kilo veremiyorum yani bugün gidiyo yarın geliyo seyirde olmama rağmen malesef güçlendirme gibi ilerliyor ki haftada 4 gün spora da devam ediyorum artı bol bol yürüyüp suyumu da içiyorum ama devam ediyorum bakalım elbet direnci kırılır diye bir umut bekliyorum bakalım:))
nesrinim sönmezim nasılsın? nerelerdesin, keyfin nasıl?

Başla canım başla

Afiyet bal olsun, yağ olmasın canım.

Kız ben sana demedim mi söylemediklerini bile biliriz diye, ha erkek arkadaşın ha nişanlın, ben nişanladım sizi, zaten o gelene kadar 3 ayda vermek istiyorsun işte kilolarını :)))

Bak bu da sana tecrübe olsun işte, kaçamağı aklından bile geçirme anlarız, o kadar aştık yani biz artık.

Bak sen çekirgeye, neler de bilirmiş :))) Ahhh kuzum ah, sadece o noksan değil ki, valla salalım hemen, iyi dedin, nereye getireyim
ay ben yetişememişim ama düzelmiş moralin, önemli olan o, türttür eeeeettt :79:

güçlendirmede yulaf kepeği hakkını nasıl değerlendirmeyi planlıyorsunuz efenimm pekiii

ben kullanırken çoğalıyordu da, levin sıpası yerini öğrenince bitti dukan ortağıı, kaşık düşmanııı
bil mukabele "gencinsan"

Canım, annelere çocuklar hep küçük hep küçük. Annen de tam anne ha, ev dağılmasın, kokmasın

Sen dukan mamalarını yap tabi fıstığım cephede cephane lazım, savaşa giriyoruz resmen Şu peynir tatlısına ben de bakayım hele.

İnşallah gönlünce bir tanışma olur kuzum, sonra da Allah tamamına erdirir, ömrünün sonuna kadar sevdiceğinle mutlu mutlu yaşarsın

Canımm, işler yoğun olsun sen iyi ol da. Ama lütfen sabret, kaçamak yapma, sporunu da yaptığın için kasa dönüşüyor olabilir tartıda azalmaman ondandır. Sen yeter ki uy diyetine, ne kadar dayanabilecek ki margarinler. Sabret canım benim.

yarın söyleyeceğim. bugün de deneyeyim ben. yarına bi sakatlık çıkmazsa söyleyeceğim. hem de kanıtlı ıspatlı delilli

E bi gün daha bekleyelim madem ölmeyiz ya
:13:

kızlar yaaaa, fırından gelen kokulara inanamıyorum. şu sınırlı izinliler sınırsız olsa, ömür boyu diyet yaparım ben. neslicim, müsait bir zamanında şu eriştenin tarifini versene. azıcık yapayım. çorbalarda süper oluyor. daha önce vermiştin gerçi ama kim bilir hangi sayfada...
bi de bende öyle hamur açma makinası falan yok ama oklavayla açma marifetim var. açılabilir mi?

Son düzenleme:
açılabilir zannımca kuzum, ben yetenekli olmadığımdan kelli o makinenin merdanelerinde faydalandım, defalarca defalarca geçtim silindirden.. her seferinde pürüzsüzleşti hamur.. gelsen bizde de yapardık aslında :)) tarifi bulayım ben burdan bi

hehehe tatlımm eksik olma senn :) bi de kilolarımı vermeden evlendirme bizi sakınn :))) evet şok olacak şimdi bilmiyo diyet yaptığımı, işte azcık dikkat ediyorum yediklerime diyorum :))
inşallah o günleri de görürüz..

bi de spor için tüyolar araştırayım yazdıkalrınızdan geçmişe yönelik arama tarama yapayım..okudukça gaza geliyorumm yaaa harika bi ekip olmuşsunuz...:)))))

ay medesa altıma yapacam şimdiiiiiiiii

yeterki gül sen kuzum benim,ben sana daha ne şebeklikler yaparım

afiyet olsun kuzum benim,ilk fırsatta bekliyoruz tariflerini
bu arada sana da şimdiden iyi bayramlar,ayyy sizinkiler çok şaşıracaklarrrr

biliyorum içinden gelerek söylediğini temiz kalpli melek arkadaşım benim
valla hepiniz açın kollarınızı,çok şevkatinize ihtiyacım var neyseki az kaldı kavuşmamıza

canım hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel geçer ailelerin buluşması,Allah gönlüne göre versin
bu arada hindi boyunu bilmiyorum ama normal hindi satılıyor büyük marketlerde.hatta ben hindi külbastı alıyorum inanılmaz güzel,pamuk gibi yumuşacık vallahi
ya nedir bu ilkayın çikolatası,tarif var mı ?
yarın söyleyeceğim. bugün de deneyeyim ben. yarına bi sakatlık çıkmazsa söyleyeceğim. hem de kanıtlı ıspatlı delilli

oyy ama sabahtan söyle bari zira ben inşallah 12'de çıkacağım işten yarın

eee kuzum ekmek yapmıcam çünkü ekmekleri çok sevmiyorum ben dukan usulü olan,onun yerine kek,pizza,poğaça falan yaparak tüketeceğim
levin'e bak sen,bizim tüketemediklerimizi o halletmiş desene

thebeauty hadi hayırlısı olsun bakalımm..aileler kız vermezler öyle kolay kolayy ama inşallah her sey beklediğinden daha da kolay olur :)

Tekrar ediyorum.
İsteyen herkese callen cd si gönderebilirmmmmm canı gönüldennnnn

Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13:

Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:

Hahahayyyyy

Yok kızzzz, ne buluşması, ben face özürlüyüm ya, dely cim göndermişti bana buluşma fotolarını, ordan baktım tam çıtır, henüz başka tecrübe şansım olmadı :)) beyaz kaymak aliyem

Biz yokuz ya resimlerdeee...

ahh ekimim yaaaa onu bile yapan yok ki zevk alayım

hımmm tamam o zaman,büyük buluşmayı bekleyin

bak yaa deli kızzz
Ya bayramda bi buluşsakmıı kurtlandım ben yineeee

Heyoooo kıskandım ama bennnnn

fhohfdhıgfjgkıcym

bhgrvdhfmklıokfm

Hayırdır kardeş. Ben anlayamadım demek istedikleriniii varmı özel bir anlamıı??

Aliye al sana erişte mantı nostaljisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…