Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrr hindi boynu tüketen var mı aramızda :) Ben onu keşfettim:) yeni şeyler bulmak gerek sıkıldım artık tavuk balıktan :)))) Hoşş benim diyet de diyet mi o da tartışılır da :KK1:

bööö ben tavuk boynu da hiç sevmem,yenecek et çıkmıyor ki o boyundan kanattan neyini sever insanlar anlamıyorum.acaba yağlı olabilir mi boyun kısmı emin olamadım şimcik:KK53:
nasıl gidiyor kilo durumların kuzum,görüşemedik epeydir:KK34:

Haklısın bitanem ya, adalet nerdeeeeee, hiç yok hem de hiç.

Valla neslim ya mukanı nerde buluruz göndereyim de gelmesin mümkünse :KK22:

:84: :84::84::84:

Valla kızlar, hepicinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Buraya girdim de nefes aldım biraz. Çok nadir sinirlenirim ama gerçekten başıma bir sıcaklık gittiğini hissettim. Sabır sabır nereye kadar, hiç olmasa kendin takip edersin işlerini en azından arkasını toplamak zorunda kalmazsın. Aylardır sabrediyorum, sabahtan beri de 3 olay yaşayınca benim dişliler boşandı, şimdi de gülüyorum kendi kendime :)))

Gülüyorum çünkü yaptıkları o kadar yapılmayacak şeyler ki, neden yaptın diyorum susuyor, cevap vermiyor, ben sana şunu yap demedim mi neden yapmadın diyorum valla ne diyim diyor, sonra da kasıt yok demesin mi, ben de dedim ki e bide kasıtlı olarak yapsaydın :KK47:

Sonra ben diyorum ki ona ... şunu yapalım, soruyorum yaptın mı yok yapmadım neden yapmadın diyor ki boşluğuma geldi, başka işin var mıydı hayır yoktu, ben bişey anlatıyorum aynı anda o da o olayı anlatıyor bana sonra diyorum ki ikimiz aynı anda mı konuşacağız nasıl anlaşacağız o zaman, haklısınız buyrun diyor, kızsan fayda yoook, gülsen fayda yok, canı sıkılan varsa eğer, ya da deşarj olmak isteyen hemen gönderirim biline :KK4: Tekrar geri almam ama :))
Benim şu makarayı saralım beraber.

Kızlar ya, demin kısa bir süre çıktım, bir arkadaş var boğaziçi mezunu, çocukta muhakeme diye birşey yok ya, kim ne derse desin gelip bana söylüyor, yetkisi var, herşeyi var ama ağzından çıkan her kelimeyi kontrol etmek zorunda kalıyorum ya:KK47: Ya plak gibi karşı tarafın dediğini aynen söylüyor, inisiyatif kullanıp çıkarlarımız korumak yok, ya da kendi topuğumuza sıkacak şekilde inisiyatif kullanıyor. Şu an kaskatı kesildim sinirden, kesseler kanım akmaz o derece yani :KK47: Bir kere daha anladım ben sadece okumakla hiçbirşey olmuyor. Varsın çocuğum biraz yaramaz olsun ama biraz risk alabilsin, şu beynini kullanabilsin yaaa:KK47: Kendimi durduramıyorum gerçekten, böyle insanları alıp toplumdan uzak bir yerde çalıştıracaksın ver tablo yapsın, ne diyorsan onu yapsın ama yetki ve sorumluluk alıp çevresindekileri deli etmesin yaaa, yardımcı ama sırf onu idare etmek için başına bir kişi dikmek lazım, valla çok sinirliyim ya, biri beni sakinleştirsin :KK36:

ayyy ekimmm şimdi okudum yazıklarını,var ya o kadar tanıdık geliyor ki.demekki her sektörde var bunlardan anacım.
benim de başımda var böyle bir tane.işleri yapmayı,rezervasyonları girmeyi falan unutuyor sonra niye girilmedi diyorum çok normal bişeymiş gibi atlamışım,haa unutmuşum ben onu,hee o da vardı dimi gözümden kaçmış falan deyip duruyor.nan bir olur iki olur,on kere aynı şeyi yapıyorsan demekki afedersin de sen de bir mallık var demekki.bak kuzum ben şimdi yeni bir taktik geliştirdim mümkün olduğunca sakin durmaya çalışıyorum.çünkü patlarsam patlamam çok fena olur yani.durmadan kendime terapi yapar vaziyetteyim.
ama aptal insanlara tahammülüm yok yani,cidden sinirleniyorum ama düşününce de bunlar 1-2 tane değil.her yerde var.o zaman en güzel tepki, sakin olup o kişiyi sakinliğinle verdiğin ama mahçup olmasını sağlayacağın cevapların diye düşünüyorum.çünkü hu modeller bağırıp çağırmaktan da anlamayıp yarabbi şükür diyorlar.
hiiçç sıkma canını bayram üstü kuzucum,derin nefes ol hoh hoh hohh hadi bakalım :KK15:

Canım, önce 57 dakikalık 10 günge 10 yaş gençleş videosunu yapman gerekiyor, 21 gün diyorlar genelde, ben hiç o kadar yapamadım ama olsun, kısaca o hareketlerin tamamını iyice öğrenmeden başkasına geçmiyorsun. Callan topiğinde 665. sayfaya bak, gumushumm sağolsun yüklemiş hepsini, özelden mail adresini gönderirsen mail de atıyor fotoları ama indiremem dersen ipektoş um da canı gönülden isteyen herkese amme hizmeti yaparaktan cd sini gönderdi hep, soralım hala gönderebilir mi acaba :)

Yani, fotolar hareketleri iyice öğrenene kadar işine yaramaz, sen izleyerek yapmalısın öncelikle, ben kadının nerede ne yapacağını ezbere biliyorum artık, çirkin seslendirmede ne söyleyeceğini de :))

Zemmuff a ben de teşekkür ediyorum, kimse cevap vermiyor bana derkken gördün mü kuzum senin dolma senden meşhur oldu :))

Evet canım, sağol:KK19: ben de öyle düşündüm, minnak su dökerim dibine buharlansın da pişsin diye, afiyetle yerim bir güzel :KK56:

Kaşar loru nasıl oluyor ya medesam? Ben hiç duymadımmmm :44:

canım bu lorlar tulum loru,kaşar loru falan diye ayrılıyorlar.kaşar loru off müthiş oluyor kaşar gibi yağlı ve lezzetli ama işte yağlı diye ben almayı tercih etmiyorum.mandıralarda var.arada bi çimdik tadına bakıyorum:KK56:
gerçi biz 40 gr tüketebiliriz ondan da.mesela ben bu mandıra lorlarına alıştığımdan yörsanın falan paketli lorlarının tadını hiç beğenmiyorum.sizin oralarda mandıra yok mu,vardır mutlaka.bi uğrayıp tadına baksanıza.ama eğer sizin oralarda yoksa da ben gelirken getiririm ki bozulmazsa eğer kuzum :KK16:

canım çekti :)) ne güzel tarifler böle:))

sende yapabilirsin çekirge çok basit ki:KK34:
kırmızı paprika biberin içine lor peynirini doldurup fırınlayacaksın işte bu kadar.arzu edersen lor beynirine maydoınoz,dereotu ve baharatlar da ekleyebilirsin:KK56:

yok o bahsettiğim normalde yasak olan bişey. bu şekerler yasak değil. sadece sınırlı tüketilmeli bence. özellikle limonlu ve içi bitterli karemelli çok fena of of of....

yaa söylemeyecek misin ben çok merak ettim,özelden yaz bari kuzum olma mı:KK52:

Canımm, ondan kaymak gibi senin cildin desene, ben de hiç yemezdim artırdım. Seyirde daha çok yiyordum da bu ara ihmal ettim ama çok faydalı ve yağ yakımına yardımcı bir besinimiz kendisi. Ben de yemeliyim daha çok , daha çok. Afiyet bal olsun canım :KK56:

hımmmm sizi yakaladımmmmm,siz gizliden buluştunuz mu bakeeemmm,nerden biliyosun sen aliyenin cildinin kaymak gibi olduğunu.valla çatlıyorum hasetimden,geldiğimde bu kadar aylık bütün ilgi,sevgi ve şefkatinizi bekliyorum anca telafi olur ona göre:KK19:

hımmmm sizi yakaladımmmmm,siz gizliden buluştunuz mu bakeeemmm,nerden biliyosun sen aliyenin cildinin kaymak gibi olduğunu.valla çatlıyorum hasetimden,geldiğimde bu kadar aylık bütün ilgi,sevgi ve şefkatinizi bekliyorum anca telafi olur ona göre:KK19:

Yok kızzzz, ne buluşması, ben face özürlüyüm ya, dely cim göndermişti bana buluşma fotolarını, ordan baktım tam çıtır, henüz başka tecrübe şansım olmadı :)) beyaz kaymak aliyem :KK48:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13: :KK52::KK52::KK52:

Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:

Ayyyyy utandım şimdi:KK17:. Senın soyleyemedıgın seyı utanmaz ben soyleyebıldım .. Dilimi eşek arısı ısırsın…:KK35:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13: :KK52::KK52::KK52:

Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:

ahh ekimim yaaaa onu bile yapan yok ki zevk alayım:KK9:

Yok kızzzz, ne buluşması, ben face özürlüyüm ya, dely cim göndermişti bana buluşma fotolarını, ordan baktım tam çıtır, henüz başka tecrübe şansım olmadı :)) beyaz kaymak aliyem :KK48:

hımmm tamam o zaman,büyük buluşmayı bekleyin:KK34:

Ah arkadaslar ben ne yapıcım yine bozdum diyeti 10gun yalan oldu

zeynep ben de bozup toparladım bir ara ama şimdi kötü kötü şeyler yazmayalım burda döverler bizi :))..hemen sen de toparla..3 günlük bi protein günü yap gerisi geliyo zaten..
canını sıkma buraya gelip bunu yazdıysan pişmansın ve günahını temizlemek istiyosun demektir..hehhe :)))

ekimin kullandığı ikonlara bakılırsa, onlara haka dansı geliyor :-)))))
Valla neslim ya mukanı nerde buluruz göndereyim de gelmesin mümkünse :KK22:
:84: :84::84:
levini uyutcam diye ben de uyumuşum :)) yarıda kaldı geyiğim
mukan = MUhakeme KAbiliyeti Noksanlığı... bunu uygulayabilecekleri de herhal dukanda talim terbiyenin ve otokontrolün doruklarından paraşütle atlayış yapabilen mezun gurularımızdan seçer seçer salarız muhattaplarının üzerine :KK35:
neslim yuhh benim stok rekorumu bile egale etmişsin,40 kaşık kepek ne laaa:KK52:
bayramda ben de yapiim bari bolca stok:KK56:
a ama o fırın nasılsa yanıyooo, o ekmekler de nasılsa aylarca dayanabiliyoo, yulaf kepekleri dışarda daha savunmasız daha bi yerkaplayıcı olabiliyo vs vs:KK23: :))

ayyy ekimmm şimdi okudum yazıklarını,var ya o kadar tanıdık geliyor ki.demekki her sektörde var bunlardan anacım.
benim de başımda var böyle bir tane.işleri yapmayı,rezervasyonları girmeyi falan unutuyor sonra niye girilmedi diyorum çok normal bişeymiş gibi atlamışım,haa unutmuşum ben onu,hee o da vardı dimi gözümden kaçmış falan deyip duruyor.nan bir olur iki olur,on kere aynı şeyi yapıyorsan demekki afedersin de sen de bir mallık var demekki.bak kuzum ben şimdi yeni bir taktik geliştirdim mümkün olduğunca sakin durmaya çalışıyorum.çünkü patlarsam patlamam çok fena olur yani.durmadan kendime terapi yapar vaziyetteyim.
ama aptal insanlara tahammülüm yok yani,cidden sinirleniyorum ama düşününce de bunlar 1-2 tane değil.her yerde var.o zaman en güzel tepki, sakin olup o kişiyi sakinliğinle verdiğin ama mahçup olmasını sağlayacağın cevapların diye düşünüyorum.çünkü hu modeller bağırıp çağırmaktan da anlamayıp yarabbi şükür diyorlar.
hiiçç sıkma canını bayram üstü kuzucum,derin nefes ol hoh hoh hohh hadi bakalım :KK15:

Şimdi seni okurken bastım kahkahayı, doğum yapmak gibi olsa, yapar çıkarır kurtulursun ama ne kadar hoh lasan çıkmıyor içinden be kuzu.
:KK9:
Ben de ya sabır çeke çeke cennetlik olacam yakında ama sabır da bir yere kadar işte, birden boşandı benim dişli :KK53: aynen dediğin gibi kızmaktan da anlamıyor ki, demin o kadar kızan ben değlim sanki, gülerek geliyor, çikolata almış, görevini yapmış ya, Hay Allahım ya, ne desem boş, şimdi gülüyorum ben de ne yapayım. :KK1: Ben ona o kadar kızmışım onun umrunda değil, ben hala sakinleşemiyorum olmaz ki, ben de boşverdim aynen. Şimdi hoh hoh hoh :13:

canım bu lorlar tulum loru,kaşar loru falan diye ayrılıyorlar.kaşar loru off müthiş oluyor kaşar gibi yağlı ve lezzetli ama işte yağlı diye ben almayı tercih etmiyorum.mandıralarda var.arada bi çimdik tadına bakıyorum:KK56:
gerçi biz 40 gr tüketebiliriz ondan da.mesela ben bu mandıra lorlarına alıştığımdan yörsanın falan paketli lorlarının tadını hiç beğenmiyorum.sizin oralarda mandıra yok mu,vardır mutlaka.bi uğrayıp tadına baksanıza.ama eğer sizin oralarda yoksa da ben gelirken getiririm ki bozulmazsa eğer kuzum :KK16:

Sağol canım, burada da peynirci dayı var oraya gidip zaten normal lor alacaktım sorarım akşam, kıyamam, getirirmiş de, bilmem mi kuzum getirirsin tabi. :KK48:

Bu arada demin yazamadım, sen yeter ki gel ben içimde saklayıp çimlendirdiğim bütün şefkatimi, sevgimi önüne sererim bitanem, sen yeter ki gel. :KK9::KK9:

yaa söylemeyecek misin ben çok merak ettim,özelden yaz bari kuzum olma mı:KK52:

Ben de merak ettim ben de, benim söz açığa çıktı, sıra seninkinde aliş :)

Ayyyyy utandım şimdi:KK17:. Senın soyleyemedıgın seyı utanmaz ben soyleyebıldım .. Dilimi eşek arısı ısırsın…:KK35:

ahh ekimim yaaaa onu bile yapan yok ki zevk alayım:KK9:

hımmm tamam o zaman,büyük buluşmayı bekleyin:KK34:

Ayyyyy, çok yaşayın emi, iyi ki varsınız bitanelerim, demin ne kadar sinirliysem şimdi bir o kadar kahkaha atıyorum :)
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
Cidden bana deli diyecekler, varsın desinler, öğlen yemek de yememiştim ama pirzola yemiş kadar doydum.

Hepinizi çooook seviyorum bitanelerim.
grouphugg.gif
z5.gif

zeynep ben de bozup toparladım bir ara ama şimdi kötü kötü şeyler yazmayalım burda döverler bizi :))..hemen sen de toparla..3 günlük bi protein günü yap gerisi geliyo zaten..
canını sıkma buraya gelip bunu yazdıysan pişmansın ve günahını temizlemek istiyosun demektir..hehhe :)))

Bak sen çekirgeye, neler de bilirmiş :))) Aferin sana kuzu, bozup toparlamayı öğrenmişsin bakıyorum ama bozmamayı da öğrenmen gerek, biz söylemesen de anlarız bilesin. Takarım peşine 40 köpek balığını bak, ona göre :KK9:

mukan = MUhakeme KAbiliyeti Noksanlığı... bunu uygulayabilecekleri de herhal dukanda talim terbiyenin ve otokontrolün doruklarından paraşütle atlayış yapabilen mezun gurularımızdan seçer seçer salarız muhattaplarının üzerine :KK35:
a ama o fırın nasılsa yanıyooo, o ekmekler de nasılsa aylarca dayanabiliyoo, yulaf kepekleri dışarda daha savunmasız daha bi yerkaplayıcı olabiliyo vs vs:KK23: :))

Ahhh kuzum ah, sadece o noksan değil ki, valla salalım hemen, iyi dedin, nereye getireyim :KK1:

sen ne utanıyosun kız,ben baya bayram şekeri modunda çene ishali olmuşçasına yazmışım:26:

Yirim ben seni yirim
n7.gif

Ben de merak ettim ben de, benim söz açığa çıktı, sıra seninkinde aliş :)

evet evet evet bize de söylesin yemicez söz:KK52:

sorma yaaa,nasılsa fırın yanmışken dur şunu da yapiim dur bunu da yapiim diye bi kendimi atmıyorum fırına valla.
ama diyorum ki artık ekmek yapmayayım,ne de olsa ekmek yiyebiliyorum.bol bol çeşitli kekler yapayım.çuvalla gojim kullandıkça çpğalıyor galiba,seninki de öyle mi neslim,okuyup üfleyip gönderdi herhalde ekim bunları:KK9:

Ayyyyy, çok yaşayın emi, iyi ki varsınız bitanelerim, demin ne kadar sinirliysem şimdi bir o kadar kahkaha atıyorum :)
2uge4p4.gif
2uge4p4.gif
Cidden bana deli diyecekler, varsın desinler, öğlen yemek de yememiştim ama pirzola yemiş kadar doydum.

grouphugg.gif
z5.gif

canım benimmmm,senin o güzel yüzün güldüyse ne mutlu bize canım arkadaşım benim,hah işte böyle rahatla boşver o modelleri:KK76:
biz de seni koskocamaaaaan seviyoruzzzzzzzz :KK19:

Bak sen çekirgeye, neler de bilirmiş :))) Aferin sana kuzu, bozup toparlamayı öğrenmişsin bakıyorum ama bozmamayı da öğrenmen gerek, biz söylemesen de anlarız bilesin. Takarım peşine 40 köpek balığını bak, ona göre :KK9:

hehehe çekirge değilim beeennn papatyayımmm :)) inşallah canım bi daha bozar mıyım hiç..

o yüzden burdayım kendimi senin cezalarına bıraktım :)))

ayy kuzuum sen öyle şevkatli kollarımı açıp beklerim sen yeterki gel demişsin yaaa,hay allahım yaaa ben çok duygulandım kuzum böyle bir garip oldu içim.yani yaşımız aynı sayılır ama böyle ne bileyim o anaçlığını kendi üstümde hissettim yani senin o anne şevkatini,sevgini, yani neyse anladın sen işte.off sizi çook ama çook seviyorum canlarım benim.bu nasıl bir bağ oldu anlamadım ama resmen gözlerim doldu şu an ki bu çok zor olabilecek birşeydir.neyse ben azcık ara vereyim,çaya çıkayım hava alayım sonra görüşürüz sevgi kelebeklerim:KK16:

iş yuzunden süreklı geç vakıtlere kaldıgımdan forumda kendı kendıme kapılıyor hıssıne kapılıyordum ama sağolun arkadaşlar son bırkaç gunde attım bu düşüncemı :))
bugun diet kola ve köfte yanında bıraz salata ıle sebze protein gunumun yarısını atlattım..şimdi işten yazıyorum şukur kı bugun dışarda fazla işim yok..şehrıme yagmur yagıyor ve ben yagmuru çok sevıyorum..:))
iş bıtımı aılemın yanına dogru yol alıcam çok sevınecekler emınım kı benı görduklerıne..:))
LORlu kırmızı bıber dolmamı begendıysenız size diğer güzel tarıflerımden de verırım arkadaşlar.. Ben bu forumu görmeden başlamıştım dukana ve yemek çeşitlılıgının hayatımı kolaylaştırdığını anlamıştım.. o yuzden pekçok denem 0ldu :))
bayram sonuna kadar yazamayacagım 29 ekımde geri dönecegım ..o yuzden şimdiden hepınızın BAYRAMINI KUTLARIM..küçüklerımın gözlerınden buyuklerımın ellerınden öpuyorum..sevgıyle kalın..herkese bol azimli günler :))

Çekirge diye yeni gelenlere diyoruz canım biz, şener şen in filmindeki gibi biz oynakbeyi yeniler çekirge, gerçek anlamda çkirge değil yani :)) Ama yine de beğenmediysen söyle :KK34:

Sen yeter ki kendini bize emanet et, kaçamak yaptırmaz spor da yaptırır nişanlına bambaşka bir çıtır hediye ederiz. Karar senin :KK12:

sen ne utanıyosun kız,ben baya bayram şekeri modunda çene ishali olmuşçasına yazmışım:26:

Çok tatlısın yaaa….:KK23::KK23:

2uge4p4.gif
2uge4p4.gif

grouphugg.gif
z5.gif

Ya işte bu yaaa.. mutlu ol tabi bitanem.. ben sana yakıştıramadım zaten sınırı neyim.. olmuyo formata ters yani:KK34:

Bijde seni seviyoyuz bijdeeee..:emir_bebek::emir_bebek:

ayy kuzuum sen öyle şevkatli kollarımı açıp beklerim sen yeterki gel demişsin yaaa,hay allahım yaaa ben çok duygulandım kuzum böyle bir garip oldu içim.yani yaşımız aynı sayılır ama böyle ne bileyim o anaçlığını kendi üstümde hissettim yani senin o anne şevkatini,sevgini, yani neyse anladın sen işte.off sizi çook ama çook seviyorum canlarım benim.bu nasıl bir bağ oldu anlamadım ama resmen gözlerim doldu şu an ki bu çok zor olabilecek birşeydir.neyse ben azcık ara vereyim,çaya çıkayım hava alayım sonra görüşürüz sevgi kelebeklerim:KK16:

Canım benim, bütün hepsini içimden gelerek söyledim ki beeeennnnn. :KK16::KK16::KK16::KK16: Ben de aynı şeyleri hissediyorum inan. Yaşım senden büyük hem de senin boyun kadar oğlum var benim. Sen her zaman gel, kucağım açık sana balım benim. :KK69::KK69::KK69: Ben de seni çoook seviyorum bitanem.:KK19:

Burası gerçekten çok güzel, iyi ki geldim buraya iyi ki sizleri tanıdım. Her biriniz apayrı bir meleksiniz benim için. Karşılıksız, çıkarsız birbirimize destek olup dertleşiyoruz. Sabah konu dışı oldu ama kime anlatsam dinlerd, derdimi, kim teselli ederdi beni. Canımsınız siz de benim. Hepinizi çok seviyorum. :KK16::KK54:

Çekirge diye yeni gelenlere diyoruz canım biz, şener şen in filmindeki gibi biz oynakbeyi yeniler çekirge, gerçek anlamda çkirge değil yani :)) Ama yine de beğenmediysen söyle :KK34:

Sen yeter ki kendini bize emanet et, kaçamak yaptırmaz spor da yaptırır nişanlına bambaşka bir çıtır hediye ederiz. Karar senin :KK12:

yok yok sen bana istediğini söyle :) sen benim nişanlı olduğumu nerden çıkardın :)) ama gerçi nişanlı sayılırım erkek arkadaşım var ve malesef gayet fit :KK43:(
işte tüm hırsım onun yüzünden sen tombik de güzelsin diyo ya bitiyorum :KK43:(((((( güya iltifat ediyo :KK43:(
bu arada şu an askerde o askere gitmeden 63 kiloydum o geldiğinde 55-56 olmalıyım..askerden ocakta geliyo :)

X