Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

şunu yapıştıracak bi yer bulamadım bulduğum yerleri kabul etmiyo..beceriksizlik diz boyu :))) kaytardım sandım ama yakalandım sana yine hehehe :)))

heyy yuppiii hopppaaa yaptım mı acabaaaaaa :)

Evetttt, ben de tam bunu yutacak göz var mı bende diyecektim :)))

Aferin, oldu bu iş Korku, sen nelere kadirsin

Kızlar güçlendirmedeyim tamam da...Pirinç pilavı yedim ben bugün ödüle mi saymalı acep yoksa bir daha yememeli mi

canım eğer fazla tüketmediysen ve çok yağlı değildiyse nişastalı öğünün yerine kullanabilirsin.sanıyorum 220 gr pişmiş pirinç olacaktı.
mesela ben dün 3 adet biber dolması yedim pirinçli,nişastalı öğünüm yerine kullandım

canım yaa helal valla sana,senin yedinde başkası olsa 30 kilo verdikten sonra ipin ucunu çoktaan bırakırdı.sen ise hala ilk günkü gibi azimle devam ediyorsun.zaten istanbul çıkarmamıza kadar kesin güçlendirmeye geçersin
seyirden sonra güçlendirme bütünüyle ödül gibi geliyor insana vallaa

canım protein günüm perşembe ama ben haftayı p.beye göre baz almıyorum.pazartesiden pazartesiye bir hafta olarak düşünüp o aralıkta ödül,nişastalı falan hesap ediyorum işte.neyse dün p.tesiydi dolma yedim.hafta sonu gibi de bu haftanın nişastalısını yaparım olur biter.zaten artık daha bi alıştım güçlendirmeye,sevdim de
sadece meyve haklarımı tüketmiyorum çünkü sevmiyorum
ne yedin ödülünde söyle bakiiim
benim de saçlar korkunç dökülüyor.diyetten önce de dökülürdü ama diyetle beraber resmen kopuyorlar inanılır gibi değil.aslında doktora gitmek lazım ama işten izin alıp gitmek mümkün değil ne yazıkki
bu hafta ben de bayram günü değil de yarın yapmayı düşünüyorum proteini.bi kerelik olur öyle değişiklik

canım hoşgeldin.daha genceciksin,şimdiden önlemini alın ki ileride kilo sorununuz olmasın çünkü yaş ilerledikçe kilo vermek daha zorlaşıyor.başarılar canım

canım herkes ne derse uyarım ben,bana farketmez.bu arada arçelik iyidir kuzum
krep için de sağol cnm

canım hoşgeldin,keşke daha sık gelsen.korumada da kilo almamış olmana sevindim.sizler paylaştıkça biz de rahatlıyoruz biraz daha,keşke tüm eski arkadaşlar bağlanıp deneyimlerini paylaşsalar ne güzel olur

nena sevdim seni
bence sen nişanlına hiç kilo verdiğini falan söyleme,o geldiğinde sürpriz olsun
3 ayda rahat 10 kilo verirsin kuzum.38 beden de olursun.ben başladığımda 44-46 bedendim şu anda 38-40 arasıyım.
dukan bir mucize,kurallara harfiyen uyduğun zaman sen bile inanamayacaksın

kızlar takita toz kullanan varmı tatlandırıcı?

ben kullanıyorum.uzunca bir süre splenda kullandım fakat daha sonra takitanın fiyatının splendanın yarısı kadar olduğunu görünce takita almaya başladım.pişirmeye uygun,acılık yapmıyor

konuşalım müsait olduğunda,çok merak ettim kuzum
yok kızım,kişi başı 120 tl ise,bizim ne işimiz var düğünde.damadı batırmayalım ilk günden

senin dizlerin zayıflıktan çıt çıt ediyor olmasın sakın

o adını koyamadığın şeyin adı aşk
vayyy damat bey de üzmezmiş kızımızı afferim ona
dikkat et de valla düğün sonrası hesaplar senin babana yıkılmasın aboowwww:96:
toparlan sen de tabi,bayram geliyor git bakımını yaptır,uyu uyu nerdeye kadar

sorma neslim yaa,alıştım bu sürece de bu da keyifliymiş vallahi.çok şükür kilo da almadım şimdilik
bayramı da hasarsız atlatacağım inşallah,ohooo daha yaz başına kadar güçleneceğim bacım yol uzun,pok mu vardı bu kadar kilo verecek dimi

Nesliii daha bana yetisecektin bekliyorum seni bak medoshum kiziyor hos ama gelene kadar güclendirme diyecegim

hadi valla acele edin,cidden kızıcam bütün seyir ekibi hep beraber güçlendirmeci olalım.bak teker teker geçiyoruz,rechelfine geçti,dely geçmek üzere,aliyem de yaklaştı geliyor hadi bakalım sıra size

neslim yuhh benim stok rekorumu bile egale etmişsin,40 kaşık kepek ne laaa
bayramda ben de yapiim bari bolca stok

oh oh bayramada hazırlanmıs. kokoş..

bende bayramdan sonrayamı bı degısıklık yapsam :26:

kız kokoşluktan değil bu sefer vallaki.inan zerre kadar içimden gelmedi.ama şu sıkıntılardan çok saldım kendimi.saçlarım falan beyazları,kaşlarım hatta vücudumun bilimum yerleri orman gibi olmuştu.yakın arkadaşlarım annem falan zorladılar.sen çalışıyorsun,bu kadar salma kendini,sana da moral olur ıvır zıvır dediler.bende gittim yaptırdım mecburen.ha ne kadar moral oldu hiç de olmadı ama olsun

nen biz nar ekşisi yiyemiyoruz ki yoksa yiyiyor muyuz şekeri ki o
sağol ama bu aralar yer fıstığı modundayım

ayyy ekimim yaaa 4'te çıktım gittim kuaföre 9'a kadar sürdü düşünebiliyor musun bühüüü
renk diplerde farklı uçlarda farklı oldu,bu kafasızlar da siyaha boyadılar beni kökünden,bir de kestiler güzelim saçlarımı kısacık.neyse yaa dün çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm Allah telafi edilemeyecek dert vermesin.bazen ne saçma şeyleri sorun ediyoruz kendimize dimi.
ayyy kızlarrr bugün çok güzel bir gün olsun,bayram yaklaşıyor.herkes sevdikleriyle huzur içinde geçirsin bayramı inşallahh
ekim ya o sözü merak ettim nedir o nedir

kızmış mı benim bebişim,doğru diyorsun kuzum herkes spor yapsın lımbırdamasın

aliyem hemen bugün alıcam onlardan,evin dibinde var gratis
bu arada senin dün söylemediğin şey şu şekerler miydi yoksa hala söylemedin mi onu ??

ne güzel ya benim baskülüm mü arızalı ya durmadan bir eksi bir artı görüyorum

amma alıntı yapmışım,saatlerdir dura dinlene yazmaya çalışıyorum neyseki bu son
kuzum pili bitince öyle yapıyor,her çıktığında farklı gösteriyor.değiştir pili istersen

kızlar yaaa sabahtan akşama kadar masabaşında çalışmak zorunda olan var mı acabaaa benim gibi...hayatım hareketsizlikten ibaret :/
sadece bi kaç egzersiz yapıyorum akşamları hergün yürüyemiyorum çok yağmur yağıyo evde kendi çapımda yaptığım egzersizler yeterli oluyo mudur acaba

Callan yapanlara genel soru:

O bir saatlik olanı mı yapıyorsunuz? 20 dklık akşam-sabah videoları da varmış onları yapsam da farkeder herhalde değil mi? Elinde egzersizin fotoları olanlar var mı bana gönderebilecek??

Zemmuff : Nicki doğru yazabildim mi emin değilim. :)) Kırmızı biberleri aldım dereotlu hamsili lorlu harç yapıp attım fırına. Misler gibi oldular Allah razı olsun senden biber dolması fikrin için. Artık o anda elimde ne varsa harç yapıp tıkıştırıp atacağım fırına.

ne güzel ya benim baskülüm mü arızalı ya durmadan bir eksi bir artı görüyorum

Ben oturup yazsam her gün tartıda gördüğüm rakamları halime aynı anda hem güler hem ağlarsın. Dalgalanma olması normal, denizde seyreden gemiyiz gibi düşün, dalgaları aşa aşa bir yukarı bir aşağı sonunda hedefe varacağız. Ciddi ciddi seyir yani. :)
Bir gün önce yediklerin etkileyebiliyor, sebze-tuzlu yiyecekler su tutuyor mesela. Kaçamak yaptıysan onlar zaten fena. Bazen bünyeye göre farklılıklar olabiliyor, mesela ben akşam geç yersem ertesi gün güzel bir rakam göremiyorum. 8den önce bitirmeye çalışıyorum yemek işini.

canım o kıremızı biberleri teflon tavaya koyup kapağını kapatıp kısık ateşte de pişirsen olur.önemli olan biber yumuşasın zaten.
lorlar içinde zaten eriyecek,azıcık kaynar su dökersin olur biter.bayılırım o kırmızı bibere,hele ki onu kaşar loruyla yapsanız offf diyorum

Canım, önce 57 dakikalık 10 günge 10 yaş gençleş videosunu yapman gerekiyor, 21 gün diyorlar genelde, ben hiç o kadar yapamadım ama olsun, kısaca o hareketlerin tamamını iyice öğrenmeden başkasına geçmiyorsun. Callan topiğinde 665. sayfaya bak, gumushumm sağolsun yüklemiş hepsini, özelden mail adresini gönderirsen mail de atıyor fotoları ama indiremem dersen ipektoş um da canı gönülden isteyen herkese amme hizmeti yaparaktan cd sini gönderdi hep, soralım hala gönderebilir mi acaba :)

Yani, fotolar hareketleri iyice öğrenene kadar işine yaramaz, sen izleyerek yapmalısın öncelikle, ben kadının nerede ne yapacağını ezbere biliyorum artık, çirkin seslendirmede ne söyleyeceğini de :))

Zemmuff a ben de teşekkür ediyorum, kimse cevap vermiyor bana derkken gördün mü kuzum senin dolma senden meşhur oldu :))

acabaa eve gittiğimde 1 kilo daha vermiş olur muyum kiiiiii :)))

Evet canım, sağol ben de öyle düşündüm, minnak su dökerim dibine buharlansın da pişsin diye, afiyetle yerim bir güzel

Kaşar loru nasıl oluyor ya medesam? Ben hiç duymadımmmm :44:

canım çekti :)) ne güzel tarifler böle:))

merak etme senin çocuğun cin gibi olur bence.
biberli tarifi yapmadım henüz. dün eve geç geldim. bugün de pro günüm. ama biber aldım geldim şimdi marketten. yarın yapacağım inşallah derkeeeeeeen, lor almayı unuttuğumu farkettim şu an ))) neyse akşam üstü çıkar alırım onu.
şimdi şöyle söyleyim şekercim; o yemek tencerede pişmez. kırmızı biber çok su salan birşeydir. onun olayı (bence) en az 200 derece fırında pişmek. ama bu tür yemeklerde fırının iyi olması gerekmez. iyi fırın hamur işleri, özellikle de kek v.b şeyler için önemli. yemek nasıl olsa pişer. sıcaklık düşük olmasın yeter.

yok o bahsettiğim normalde yasak olan bişey. bu şekerler yasak değil. sadece sınırlı tüketilmeli bence. özellikle limonlu ve içi bitterli karemelli çok fena of of of....

komşum diyor ki sen dukan yapıyorsun sana kurbandan pay göndereceğim yazık sanadiyo:) biz koyun kesiyoruz o yüzden benim için et çoğalmayacak bayramda.eşimde kilolu sende yap diyorum.bende yaparsam hepten batarız diyo

Afiyet bal olsun, yağ olmasın canım.

Sağol tatlım..

Ya kuzummm ben sana bişey derdim ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum. Söylemedinki bileyim..

Şu anlattığın durumu benden daha ıyı hiiiççç kimse anlayamaz… işte sabah bahsettıgım sey buydu benımde. Ben şuan o kişinin başına dikilmiş kişiyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm…. Milletin arkasını toparlamaktan kendı ısımı yapamıyorum….

Zevk almayı bilcez başka çaremiz yok…

Ayy aliyem inşallah olmaz kuzum.:26:

Sağol bitanem ya, benim fırından o kadar sıtkım sıyrılmış ki gideyim bu arkadaştan alamadığım sinirimi fırınımı tepikleyerek çıkarayım bari :))

Lor ben de alıcam ama baksana medos kaşar loru diyor ya ben hiç duymadım, yağlı olur o zannımca.

bu diyetin bana kazandırdığı en önemli şeylerden biri yoğurt oldu. eskiden 1 kg yoğurdu 15-20 günde bitiremez, en son bozulur dökerdim. şimdi koca kovayı 1 haftada bitiriyorum. üstelik birşeyler yapmak için yoğurt çıkarırken canım çekiyor, 2 kaşık yiyiveriyorum. )) yaşasın yoğurt yemek

Öldürdün beni kız sen, evet tam da bu sözdü.:13:

Medesam, asyam çözmüş olayı, tam da buydu sabah söyleyemediğim. :13:

medoş içinden geçeni söylüyor. kaşar loru yağlı olur evet ama bence kullanabilirsin. yani günde 1 tatlı kaşığı yağ hakkı var ya. onun yerine kaşar loru kullan. yağlıdır biraz ama daha lezzetlidir. hele de keskin tatları seviyorsan (tulum v.b. gibi acı peynirleri falan) bazı migroslarda baltalı marka keçi loru var. onu da kullanabilirsin. çok lezzetli. biraz keskin bir tadı var.

Canımm, ondan kaymak gibi senin cildin desene, ben de hiç yemezdim artırdım. Seyirde daha çok yiyordum da bu ara ihmal ettim ama çok faydalı ve yağ yakımına yardımcı bir besinimiz kendisi. Ben de yemeliyim daha çok , daha çok. Afiyet bal olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…