Kızlar güçlendirmedeyim tamam da...Pirinç pilavı yedim ben bugün ödüle mi saymalı acep yoksa bir daha yememeli mi
canım eğer fazla tüketmediysen ve çok yağlı değildiyse nişastalı öğünün yerine kullanabilirsin.sanıyorum 220 gr pişmiş pirinç olacaktı.
mesela ben dün 3 adet biber dolması yedim pirinçli,nişastalı öğünüm yerine kullandım
selam millet. bütün gün sokakları süpürdükten sonra yorgun argın evime vardım. sabah 2 yumurta ve peynir. öğlen dukan krep, light kaşar ve füme hindiyle. yanında da diet cola. dışarda dolaşırken çok acıktım. marketten biraz eski kaşar aldım. 100 gr kadar vardı sanırım. bir 5/1 ini de bir köpeciğe verdim. akşam 1 yumurta 1 domates, peynir ve hindi füme. yemek yapmaya vakit olmadı, çok geçti. şimdi de minik çengelköy salatalıklrından yicem birkça tane. biraz da yoğurt ve diabetik reçel. bugünlük vukuat yok anlayacağınız. kendimle pek gurur duydum valla. bir avm de burger kinge girip kola aldım. bütün yemek katında dolandım. sonrada bir kenarda oturup evden getirdiğim kreplerimi yedim
aferim bana. yarın eksi çıkamayabilirim belki. peynir yağlıydı biraz. ama çok da yürüdüm. belki onun sayesinde eksi çıkar. neyse artık. duraklama bitsin de gerisi kolay
canım yaa helal valla sana,senin yedinde başkası olsa 30 kilo verdikten sonra ipin ucunu çoktaan bırakırdı.sen ise hala ilk günkü gibi azimle devam ediyorsun.zaten istanbul çıkarmamıza kadar kesin güçlendirmeye geçersin
seyirden sonra güçlendirme bütünüyle ödül gibi geliyor insana vallaa
Ya medesacım anlayamadım ben seni, perşembeden perşembeye yapmıyormusun sen, saf proteinlerinin gününümü değiştirdin, eğer perşembe yapıyorsan bu perşembeye kadar nişastanı tüketebilirsin....Ama diğer türlü ise o nişasta öğününe bir el salla
Zaten çok pahalı olduğunu söylemişler ama cidden pahalı ya, kişi başı 120 tl...Bir de buna sadece yemek mi dahil....Ben seneye eylüle ankarada evleneceğim...bizde bakıyoruz burda ama genelde kişi başı 75 tl diyorlar o bile pahalı geliyor bize
Ankarada da düğün için güzel mekan biliyorsanız tavsiyelere açığım arkadaşlar
Biz fiatı kırdırmak için önceden anlaşmayı düşünüyoruzda....
Evet proteinleri düşünmeden sadece sebze yiyebiliyorsun
Kızlar ya çok saçma bir ödül yaptım bu hafta....Pufff valla kızıom kendime nese ödül deyip geçirdim....Saç dökülmelerimde hat safada bu aralar :18: engelleyemiom bu aralar...Saldım gitti yani, annem kızıor gerçi bıktım senin saçlarından diyerek...Bayram diyerek saf perşembeninde yerini değiştirdim yarın yapacağım aslında değiştirmesem iyi olarak ama bayramın ilk günü... ödül olarak ben yerimki o tatlıları
perşembe gün davet de var... o yüzden bu hafta değiştirsem bişi olmaz dimi :44:
canım protein günüm perşembe ama ben haftayı p.beye göre baz almıyorum.pazartesiden pazartesiye bir hafta olarak düşünüp o aralıkta ödül,nişastalı falan hesap ediyorum işte.neyse dün p.tesiydi dolma yedim.hafta sonu gibi de bu haftanın nişastalısını yaparım olur biter.zaten artık daha bi alıştım güçlendirmeye,sevdim de
sadece meyve haklarımı tüketmiyorum çünkü sevmiyorum
ne yedin ödülünde söyle bakiiim
benim de saçlar korkunç dökülüyor.diyetten önce de dökülürdü ama diyetle beraber resmen kopuyorlar inanılır gibi değil.aslında doktora gitmek lazım ama işten izin alıp gitmek mümkün değil ne yazıkki
bu hafta ben de bayram günü değil de yarın yapmayı düşünüyorum proteini.bi kerelik olur öyle değişiklik
heyy kızlarrr yeni katıldım aranıza enerjinize ve birbirinize olan desteğe hayran kaldımmm harikasınız..bir de o zayıflama çizelgeleri ne öyleeee...101 lerden 60 lara düşülmüş aman allahımmmmmmm :)) darısı başıma ben de 68 kg ile başladım şimdi 60 oldum hedefim 55 benim de son 5 kilom bi de 24 yasındayım ömrümün geri kalanını zayıf ve narin bi kız olarak gecirmek istiyorum
canım hoşgeldin.daha genceciksin,şimdiden önlemini alın ki ileride kilo sorununuz olmasın çünkü yaş ilerledikçe kilo vermek daha zorlaşıyor.başarılar canım
splendayı ben eczaneden alıyorum, takita kipa da var galiba.
1 yumurta, 2 kaşık kepek koyuyorum ve yaklaşık yarım çay bardağı kadar da süt, kıvamı kek hamurundan epey sıvı oluyor, süt miktarını göz kararı ayarlıyorum aslında, tavayı iyice ısıttıktan sonra döküyorum harcı gayet güzel oluyor bu şekilde canım.
Benim emreyle kış günü o kadar yol gelmem imkansız bebem
gelsem de durmaz zaten, yemek yerken bile zor oturuyor yerinde, öyle bir yerde sabit kalacak bir bebe değil benimki
Ben ev ortamında daha rahat olur diye düşündüm, hem sizin hem benim için, siz bilirsiniz tabi istediğiniz yerde buluşabilirsiniz ama dediğim gibi ben gelemem
Tamam ekimcim sağol
face açıyor arada oradan yazayım görürü belki, arçelik var indirim de onu almayı düşünüyorum iyidir zaar :44:
Gel gel katıl, hoşgeldin
canım herkes ne derse uyarım ben,bana farketmez.bu arada arçelik iyidir kuzum
krep için de sağol cnm
İyi akşamlar kızlar,
Nasılsınız? Ben uzun zamandır ve sık giremiyorum hatırlayan dostlarım vardır mutlaka sizler hatırlamıyor olabilîrsiniz belki de:)
Ben de sizler gibi aktif olarak 11 kilomu burada verdim güçlendirmeden sonra pek giremedîm yaklaşık 1 aydır da korumadayım.
Şu an herşey yolunda gidiyor, herşeyden yiyorum bazen yulaf kepeğimi atlıyorum ama protein perşembelerine asla ihanet etmiyorum. Kilom da aynı.
Hepinize bu yolda başarılar ve bol iradeli günler diliyorum.
canım hoşgeldin,keşke daha sık gelsen.korumada da kilo almamış olmana sevindim.sizler paylaştıkça biz de rahatlıyoruz biraz daha,keşke tüm eski arkadaşlar bağlanıp deneyimlerini paylaşsalar ne güzel olur
adım nena istanbulluyum 25 yaşındayım 22 yaşıma kadar 47-50 kg arasında çıtırcık bsydim boyumda 160 tabiki:) fakat son 2.5-3 yıldır 65-72 kg arası gıdıp gelıorum son olarak suan 67 kg ve çok mutsuzum kendıme kıyafet bıle almıorum mecbur kalmadıkca yenı nişanlandım ve içime sinmeden bi elbise giymek zorun da kaldım nişanlım askerde ve gelmesine 3 ay var ilk hedefim o gelene kadar 60 kg olmak ve nasipse 2013 ilk aylarında olacak nikahıma da 38 beden gelinlik gyme sözüm var
şuan 42 bedenim napıcam ben ümit var arkadaşlar
nena sevdim seni
bence sen nişanlına hiç kilo verdiğini falan söyleme,o geldiğinde sürpriz olsun
3 ayda rahat 10 kilo verirsin kuzum.38 beden de olursun.ben başladığımda 44-46 bedendim şu anda 38-40 arasıyım.
dukan bir mucize,kurallara harfiyen uyduğun zaman sen bile inanamayacaksın
kızlar takita toz kullanan varmı tatlandırıcı?
ben kullanıyorum.uzunca bir süre splenda kullandım fakat daha sonra takitanın fiyatının splendanın yarısı kadar olduğunu görünce takita almaya başladım.pişirmeye uygun,acılık yapmıyor
Yok kuzumm arife arife çalışılırmı. Ya çok çnemli değil malum konular. Konuşuruz bir ara. bu akşam oğlanlayım da. Yanında olmazz :)
Valla benimde canım çekti. Ne dıyurucu olur hem oo. Resmen mantı benim gözümde o...
Ahh canım ben,mmmm. Çok keyifli değilmi. Sabah bile yataktan kalmadan yapıyorum hem wc yi bile hızlandırıyor sankii. Çok sevdim ben bu işii :)
Kızım biz küçük bir ekip olmaktan çıkacağız bence o düğündee :)
konuşalım müsait olduğunda,çok merak ettim kuzum
yok kızım,kişi başı 120 tl ise,bizim ne işimiz var düğünde.damadı batırmayalım ilk günden
Sorma canım, çook keyifli cidden, ilk defalar senden korkuya yaptım ama bu sabah isteyerek :)) o eğilip kalkma 15 ini artırmıyorum ama söyleyim bak, dizlerim çıt çıt ediyor, diğer hepsi şahane. Hatta bu sabah unutmuş kalkmışım yataktan, sonra kendimi geri yatağa nasıl attım görmen lazımdı
Valla prensesin düğününe gelince dukan ailesi göçertir valla pahalı yer olursa, biz en iyisi kırlarda çimenlerde yapalım onu
senin dizlerin zayıflıktan çıt çıt ediyor olmasın sakın
Günaydin canlarimmmmm anca günaydin diye bildim inanamiyorummm
...size karsi farkli birsey besliyorum daha adini koyamadim
kizlar bana sanki 5 kilo yetmeyecekmis gibi geliyor:26: hani 5 kilo daha versem tamam ama vücud cok salmis kendini :18: ne yapmali pilates ve kosuya asilmali degilmi:18:
bakiyoruz simdi medoshum arastiriyoruz..askitos seni sokakta mi buldum yapsin babis diyo ama hani babasi hepsini üstlenmezde dügünden sonra bize patlarsa kabul etmem mobilyalarda ya annem babamdan ya benden
duruma göre degerlendirme yapciim artik
sorma tatlim ya insafsiz bu mekan sahipleri
medosh benide tutup kolumdan götüreydin eyiydi zira kendime kac haftadir bakmiyorm hep uyuyorum...eskiden hergün yapardim (eski dedigim ise ekimin basina kadar) acil toparlanmaliyiz sadece zayif citir degil bakimlida olmaliyiz
o adını koyamadığın şeyin adı aşk
vayyy damat bey de üzmezmiş kızımızı afferim ona
dikkat et de valla düğün sonrası hesaplar senin babana yıkılmasın aboowwww:96:
toparlan sen de tabi,bayram geliyor git bakımını yaptır,uyu uyu nerdeye kadar
selamlar selamlarrr!!
ben iyiyim hoşum, dün dışardaydım, kuzenim evini satmaya karar verdi.. fotoğraf çekme ilan verme vs.. yazamadım ama okudum hepiciğinizi..
bugün levoşu göndermedim kreşe, zira sıpam 1 haftadır altına kaçırıyor.. dün öğle uykusunda da yapmış bi daha o saatten sonra çeyiz bohçası hazırlayamam dedim.. zaten yarın kreş yokmuş.. iyi oldu.. ama yağmur yağıyor eve tıkılı kaldık.. İşe girip araba almam şart.. Allah başka şeylerin eksikliğini göstermesin ama harbii hele de çocukluyken arabasız olmuyo..
Diyet konusunda ise malumunuz kuzunun doğum gününde bozmuştum, bir de çok uzun ve sancılı bir dönem(!) geçiriyorum. yine de tartı sempatikliğini yitirmedi :) perşembeye ticker'ı yakalamış belki de yenilemiş olucam :))
İpek spor konusunda çok haklısın, arada bir böyle zıvanadan çıkıver canım, etkisi büyük
ekim seni arıyiciiim ama ne zaman arasam?!
medesaa harbi harbi güçleniyon bacım yaaa :))
sorma neslim yaa,alıştım bu sürece de bu da keyifliymiş vallahi.çok şükür kilo da almadım şimdilik
bayramı da hasarsız atlatacağım inşallah,ohooo daha yaz başına kadar güçleneceğim bacım yol uzun,pok mu vardı bu kadar kilo verecek dimi
Nesliii daha bana yetisecektin bekliyorum seni bak
medoshum kiziyor hos ama gelene kadar güclendirme diyecegim
hadi valla acele edin,cidden kızıcam bütün seyir ekibi hep beraber güçlendirmeci olalım.bak teker teker geçiyoruz,rechelfine geçti,dely geçmek üzere,aliyem de yaklaştı geliyor hadi bakalım sıra size
Alişim, benim büyük kızımm.. hehehhe
bugün daha bi benziyo sana galiba :)
gelincik ciddi ciddi hız aldınız yahu, hadi bakalım hayırlısıyla gönlüne göre bir yer buluver garii
...
ben dün 40 kaşık kepekten yaklaşık bir aylık ekmeğimi attım buzluğa, bi de yemeklerim bitmiş onları pişirip stoklarsam biter dukan işlerim..
neslim yuhh benim stok rekorumu bile egale etmişsin,40 kaşık kepek ne laaa
bayramda ben de yapiim bari bolca stok
oh oh bayramada hazırlanmıs. kokoş..
bende bayramdan sonrayamı bı degısıklık yapsam :26:
kız kokoşluktan değil bu sefer vallaki.inan zerre kadar içimden gelmedi.ama şu sıkıntılardan çok saldım kendimi.saçlarım falan beyazları,kaşlarım hatta vücudumun bilimum yerleri orman gibi olmuştu.yakın arkadaşlarım annem falan zorladılar.sen çalışıyorsun,bu kadar salma kendini,sana da moral olur ıvır zıvır dediler.bende gittim yaptırdım mecburen.ha ne kadar moral oldu hiç de olmadı ama olsun
bAK şerrimden korkan arkadaşlar ne haldee :=)
Olsun kuzum kollar zaten söylenen sayıdan fazla yapılabiliyor. Benim dambıllar 2 şer kilo. O seti 2 katı yapıyorum bennn.
20+20, 40, 20, 80 olarak yaptım bugün
Yarın 21+21, 42, 22, 84
Oturup kalkma dışında çok rahatım. Ama onuda yapınca acayip iyi oluyorumm tir tir...
Ya olmaz öle resimleeee.
Kız resme bakıp çocuk yapılırmııı. Teorik bişeyler lazımm :)
Hem seyrederken dinlendiriyor seni ve sıkılmıyorsun.
Tamam dublaj çok kötü ama idare edeceğiz artıkkk
Sen her halinde fıstıksın yavrumm ama yine de bakım iyidir. Kısmet açısındann biliyorsunn ona bakıyor oğlan kısmııı :)
Ay ne işimiz var sosla falan. ben o sosu kendim yaparım. Bol baharat nar ekşisiii. Ohhh ağzım sulandıı :)
nen biz nar ekşisi yiyemiyoruz ki yoksa yiyiyor muyuz şekeri ki o
sağol ama bu aralar yer fıstığı modundayım
Hoşgeldin canımmmmm
Ben de dün de erken çıktın bu saate kadar da gelmeyince iyiden iyiye merak etmeye başlamıştım. Saçlarına üzülme canım boşver, onu ben de düşündüm takıntılı kuaförler illa kesecek, kökü sende nasılsa uzar gider canım, yapacak bişey yok :) Az önce
asya ya bir söz yazacaktım o yazamadığım sözü sana da söylemek istiyorum :))
Atatürk kaşlarına da bayıldım kız, yerim seni ben.
ayyy ekimim yaaa 4'te çıktım gittim kuaföre 9'a kadar sürdü düşünebiliyor musun bühüüü
renk diplerde farklı uçlarda farklı oldu,bu kafasızlar da siyaha boyadılar beni kökünden,bir de kestiler güzelim saçlarımı kısacık.neyse yaa dün çok üzülmüştüm ama sonra düşündüm Allah telafi edilemeyecek dert vermesin.bazen ne saçma şeyleri sorun ediyoruz kendimize dimi.
ayyy kızlarrr bugün çok güzel bir gün olsun,bayram yaklaşıyor.herkes sevdikleriyle huzur içinde geçirsin bayramı inşallahh
ekim ya o sözü merak ettim nedir o nedir
cANIM BURADA FACE YOK YOLLAYAMAM AMA FACE DEN BAKARSAN GÖREBİLİRSİN SANIRIM. Bizim şirkette dağıttığımız minik iki renkli kalp çikolatalar yapmış bayram için. inanılmaz görünüyorlar...
Ay ben nerelere gideyim.
ŞİMDİ ÇIĞLIK ATACAĞIM.
Adam şu kadar atak yap şu kadar seyir yap uyu su iç beter ol diyor. Her bi dediğine inanıp yapıyoruz ve karşılığını da alıyoruz. Ama adam kıytırık 4 hareket vermiş onları yapmıyor söz dinlemiyoruz.
Delimiyizz bizzz.
Kimsa bana kitaba tam uyuyorum demesin o 5 dk bile sürmeyen hareketleri yapmıyorsa.
Nasıl faydalı anlatamamm yaa
Walla sabah akşam 4 dk falan sürüyor. Neden bu kadar zorrr.
Şişko olmaya mahkumuz hepimiz yapmazsakkk.
Selülitliii yağlıııı koça popoluuuu.
Birde CALLEN mucizesi varkiii..
Tamam vakit lazım ona ama değmezmi.
yıllardır boş boş oturmadıkmı tv nin karşısında. Elimizde kumanda yarım ekmek sandviç. Ne kadar kalorili şey varsa yemedikmi. O yağlı su böreklerini götürmedikmi. Ya yağlı poğaçalarrrr.
Ohhh iyiki de yemişiz tamam.Çok da lezzetyliydiiii inkar edemem
Ama şuan o zamanda değilizz.
Şimdi özel bir durumumuz var.
Ailelerimiz dostlarımız bile saygı duyarken bu özel duruma.
Bizim kendimize ettiğimiz ihanet niyeee sorarım sizeeee.
(Yürü be ipek kim tutar seniii)
Ay ağlayacağım. Yine sardım duygusallığa.
Ben işe gelip karşılığını para olarak alıyorsam, yaptığım dietede ihanet edemem diye düşünelim. Karşılığını almadan eziyet olmazmıydı ...
SUS İPEK
kızmış mı benim bebişim,doğru diyorsun kuzum herkes spor yapsın lımbırdamasın
ben bugün düne göre + çıktım. ama dün çok büyük ve birazda su kaybına dayanan bir - yaşamıştım (-900). onun bir kısmı geri geldi tabi. dün tatlandırıcı da biraz fazla kaçmıştı. hem diet kola hem de şekersiz şekerler yüzünden
neyse, uzun lafın kısası, 1 aylık duraklama +kilo alma sonucu tıkırı yakaladık nihayet. yarına Allah kerim...
bu arada şu şekerlerden size de bahsedeyim. Gratis'de kasa önünde satılan şekerler var Halter diye bir marka. 2 çeşidinin içinde azıcık bitter çikolata var. zaten 4 çeşit gördüm ben. şekersizler. çok da güzeller. birazcık pahalı ama alıştık artık. benim gibi yapıp bütün kutuyu birden yemeyin ama. yoksa su tutuyotsunuz ve + çıkıyor
aliyem hemen bugün alıcam onlardan,evin dibinde var gratis
bu arada senin dün söylemediğin şey şu şekerler miydi yoksa hala söylemedin mi onu ??
ne güzel ya benim baskülüm mü arızalı ya durmadan bir eksi bir artı görüyorum
amma alıntı yapmışım,saatlerdir dura dinlene yazmaya çalışıyorum neyseki bu son
kuzum pili bitince öyle yapıyor,her çıktığında farklı gösteriyor.değiştir pili istersen