Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

..

Merhaba canım, bu kadar mest çayına sanırım 2 kilo vereceksin sen öğleden sonra :)

..

yok kuzum hala tık yok.. dun 3 bugun 2 tane ıctım..benım kılo veremeyesımın sebebıde bellı oldu bu durumda... sadece karnımı agrıttı mestmidir meredmidir her ne haltsa..

dely 175 gec kayıtlara kuzum

Canım benim, hoşbuldum :))
2. evreye çaktırmadan geçtim sayılır be kuzum ben, karıştı gitti, artık 15 kasım da korumaya geçeyim ben bu işin uzaya uzaya suyunun suyu çıktı :))

Hayatım ödül ü yemek zorundasın, ye ki bünyen yeni düzene alışsın. Yoksa süreci uzatırsın. Hem nişastalını hem ödülünü ye, ben genelde çarşamba ödül yapıp perşembe protein yaptım ilk zamanlar korkumdan ama sonra karıştı tabi, koyverdim gitti :))

Reglden canım reglden, başka ne olabilir ki :)) aştın sen artık.

Canım ya, 2. yarıya ne zaman geçtin sen, ne zaman korumaya geçeceksin sen de hele bi

:129:

kuşum ben daha gecmedım ya,,sözde bu ay bası gececektım ama annemler burdaydı arada kacamak fln oldu derken,bayrama gidip gelirim,sonraki 1 haftada orada yapacagım kacamakları toparlamakla gecer muhtemelen kasım bası yada 2.haftası gecerım,artık bi 4.5 ayda o sürer,2013 ortası geçerim heralde korumaya şimdi hesapladım haziran 20 de baslamısım güçlendirmeye,2.5 ay civarı yapmam gerekirken 1.evreyi,ben hala devam ediyorum,alıştımda sanırım artk keretaya,,hoho

ben her ewrenin kurallarına uymak durumunda oldugumuz için yemelisin derim ama bu hafta geçerli nedenlerinden dolayı yemek istemezsen es geç ama diğer haftalar öle yapma.gelecek haftadan itibaren canının istediği seylerle mutlaka ödül yap bence cnm.yoksa korumada sıkıntı cekersın.bende mesela meywe hakkımı tuketmıorum,guclendırmeyı bı tek o konuda suistimal etmiorum ztn ama ztn normaldede nerdeyse hiç meywe yemiyen biri olmadıgımdan,korumada sıkıntı yasıcagımı sanmıorum.ödül fln farklı ama ömür boyu sevdiğin şeylerden uzak durulması ımkansız.

Bu arada bildirim yapacaklar ya da yapmış olanlar da yani, boylarını da yazarlarsa artı olarak, bi atraksiyon yapıyorum ama.. Bakalım :))

delycan benimkide 1.68. eger listeye alacaksan kilomuda söleyim

ekim walla bunu okuduguma sewındım,,bende bitek benimki böle karman çorman bişi oldu die üzülüordum ama yanıma yoldaş bulunca cok sewındım walla ne yalan söleyim

Acele ediyoruz da bişi olmuyo yaaa İnşallah giyebilirsin.. ama giyemezsen de üzülme.. Bugün olmaz yarın olur Mutlaka olacaaakkk

Kızlaaarr.. Bkaın çıkcam heeee.. son 20 dakkaaa... dırırırıııınnn!!

Ne eğlenceli çıtırsın sen ipektoş, saç diplerine kadar kömür kokusu, bugün protein günüm ve çok açım, nasıl geldi kokusu burnuma bi bilsen

Haklısın canım, callen e ciddi ciddi başlamalıyım çünkü mide bölümü sıkılaşıyor ince, bu da oturunca içine çekmemek demek. 15 kilo verdim haliyle bazen boş çuval gibi hissediyorum kendimi, çuvalın kenarlarını biraz sıkılamak lazım :))

yok kuzum hala tık yok.. dun 3 bugun 2 tane ıctım..benım kılo veremeyesımın sebebıde bellı oldu bu durumda... sadece karnımı agrıttı mestmidir meredmidir her ne haltsa..
dely 175 gec kayıtlara kuzum

O zaman sen de acı biber yesene kuzum, işe yarayabilir. Ben onu hiç denemedim. Doğadan ın kayısılı form çayı çözdü benim işimi, tilaks da almıştım 3 tane anca içmişimdir bu zamana kadar

ekim walla bunu okuduguma sewındım,,bende bitek benimki böle karman çorman bişi oldu die üzülüordum ama yanıma yoldaş bulunca cok sewındım walla ne yalan söleyim

Canım, ben de 18 haziranda başladım işte güçlendirmeye, 13 ekimde de bitecekti ama ben güçlendirmede söylenenden az yediğim için (medesama duyurulur) uzattım.Uzattım, uzattım ipin ucu kaçtı işte nereye kadar dedim şimdi yakalamaya çalışıyorum :))

Merhaba herkese;

17 Ekim'de başladım 73.3 kilo ile. Aynı günün akşamı 73.3 kilo gördüm.
18 Ekim (yani bu sabah) 72.1 kilo gördüm. Akşama kadar toplamda 2 kiloyu bulacağını tahmin ediyorum.

Hedefim 56 bu arada.

Son düzenleme:

light yoğurtda pek önerilmiyor duraksama yapabileceği için genelde tatlı krizinye yiyorum ben oda 4 tane yedim şu 20 günde düşün :) kabızlık için a101den mest çayı alıcan onu içicen herkes onu yapıyor :)))))

delycim ben daha önce boyu söledimmi bilmiyorum 1,68 benimde boyum :)))))

Canlaaaarr..!

Bu hafta accık afallamışız sankiimm... eksi görenlere bol bol alkışlaaarrr Diğerlerine de "hadi amaaa, hadiiiiii" leeerr :))

Çok acele oldu. Yanlışlık varsa kusura kalmayın. Biraz işim var sonra himmeennn çıkmam lazım.

Üzülerek söylüyorum ki: BMI kırmızı olanlar Obez

sarı olanlar fazla kilolu
yeşil olanlar normal

Umarım kimsecikler kırmızı kalmaaazzz!! Ha gayret güzellleeerrr

evet canlarım teşekkür ederim,ben durumu iyice anlamış vaziyetteyim.dikkat edeyim diyorum,aman korkuyorum temkinli gideyim diyorum ama kendimce almaya çalıştığım bu önlem ileriye dönük olarak sıkıntı yaratabilir,haklısınız.belki yine de yerdim ödül falan,hatta çok keyifle yerdim ama sevginin de dediği gibi bu ara ciddi keyifsizim ve normal besinlerimi bile zorla tüketiyorum.ödül falan yapacak neşede değildim.yine de kendimi zorlayıp yiyeceğim bişeyler h.sonu falan.ay ama cidden canım da hiç bişey çekmiyor.en kötü kendime azcık makarna yapayom,bir de tatlı yiyeyim yada çiğ köfte yiyeyim ne bileyim canım pek istemedi bişeycikler.
peki pazar kahvaltımda gevrek yesem,o ödül değil nişastalı olur dimi,evet evet öyle olur.öpüyorum,sağolun kuzucuklar

Ay evet çok eğlenceliyimdir.. Beni alan yaşadı. Öyle bir deli bulursammm çok eğleneceğiz.... :)
Bende çok açım demek isterdim ama ben artık acıkmıyorumm.
Sabah az peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm. Uygun bişey yoktu yemekte..
Ama aç değilim.
Ölmemek için zero içtim az önceee o da gaz yaptı sanırımmm.
Bu kadar az yemek doğru değil ama poffff ne olacak benim bu halimmm...

Bence dukan egz. başla. Adam demiş zaten. 6 ayda toplanır ancak sarkan yerler. Bende kollardan şikayetçiyim. Kolsuz şeyler giymek stiyorum artıkk. Zaten bir gün 50 li bir rakam görürsem dövme yaptıracağım. Sırf omuzumun arkasında dursun diyee :)
Tabi yarı muslim bi sevgilim olması lazımmm bunun içinn :)
Beni ikna etmesi lazımmm.
Çok seviyorum dövme olayını ama toto korkusuuuu malum ateş beni çağırıyor.....
Bence sende bir an çönce başlaaa
Çuval olayına girmeyelim hiçç.
Ben o kadar şişko olmama rağmenn karnımı çok severimm. Her gece bakarım aman ne düzgün karnım var diyeee. Oturynca bakmıyorummm sorun olmuyrrrr...
Dukan egz. lütfen yapalımmmmm ya walla sadece 5 dk. sürüyorrr. Hemde çok kolayyy. YAttığın yerden para kazanmak gibiii kolayyy :)
Yattığın yerden spor olayı. Birde çömelme hareketi varkiiii 15 sayana kadar canım çıkıyorrr ve hala sızısı var. Bugün 3. günnn
Yaaa bunun hakkında neden kimse yorum yapmıyorrr.
Geçen birine sordum aa kitapta egz mi var dedi. Şeytan al kitabı sok gözüne dedi amaaa 2 gözü var karar veremedim hangisine soksam dieee..

ellerine sağlık delycimmmm kilo verenleri tebrik ediyorum haftaya daha çok veririz inşallah :))))))))

Başlangıç tarihi: 17.10.2012
Başlangıç Kilo: 73.9
Hedef: 56
Boy: 1.63
Geçen Perşembe kilo: 73.9
Bugün Kilo: 72.1

teşekkür ederim canım ,evet en büyük korkum bu geri almak 36 bedene girmişken bu risk alınmaz

Çok geçmiş olsun, bence bünyeni zorlama geç artık güçlendirmeye, kendinde söylüyorsun kalmadı halim diye, güçlendirmede hem birazcık ara vermiş olursun, kilo vermek istiyorsan da ödülleri biraz hafif yaparsın, o kalan kilolarda gider emin ol [/QUOTE]

bu diyette anlamadığım tek nokta bu canım bu kadar azimle yap bir kaçamak yap hemen artıdasın evet güçlendirmeye geçeyim en iyisi

delyyyy,emeğine sağlık çok güzel olmuş tablo kuzum,inşallah herkes en kısa zamanda yemyeşil olurr

işimize gelmiodur spor yapmak,ondan bilmezden gelioruzdur

Diete başlangıç tarihi
Balşangıç kilo
Hedef
Boy
Geçen perşembe kilo
Bugün kilo

Bu bilgileri tam yazarsan listede senid e görebilirz...

Kapişşş

daha önce yazdım
diyete başlangıç tarihi : 25.12.2011
başlangıç kilo 68
hedef 50
boy 1.55
geçen perşembe kilo 60
bugünkü kilo 59.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…