- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
işimize gelmiodur spor yapmak,ondan bilmezden gelioruzdur
hAHAHAYYYYYyyyyyy çok güldümm haklısın canımm.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işimize gelmiodur spor yapmak,ondan bilmezden gelioruzdur
...............
evet canlarım teşekkür ederim,ben durumu iyice anlamış vaziyetteyim.dikkat edeyim diyorum,aman korkuyorum temkinli gideyim diyorum ama kendimce almaya çalıştığım bu önlem ileriye dönük olarak sıkıntı yaratabilir,haklısınız.belki yine de yerdim ödül falan,hatta çok keyifle yerdim ama sevginin de dediği gibi bu ara ciddi keyifsizim ve normal besinlerimi bile zorla tüketiyorum.ödül falan yapacak neşede değildim.yine de kendimi zorlayıp yiyeceğim bişeyler h.sonu falan.ay ama cidden canım da hiç bişey çekmiyor.en kötü kendime azcık makarna yapayom,bir de tatlı yiyeyim yada çiğ köfte yiyeyim ne bileyim canım pek istemedi bişeycikler.
peki pazar kahvaltımda gevrek yesem,o ödül değil nişastalı olur dimi,evet evet öyle olur.öpüyorum,sağolun kuzucuklar
Ay evet çok eğlenceliyimdir.. Beni alan yaşadı. Öyle bir deli bulursammm çok eğleneceğiz.... :)
Bende çok açım demek isterdim ama ben artık acıkmıyorumm.
Sabah az peynir ve süt öğlen yoğurt yedimm. Uygun bişey yoktu yemekte..
Ama aç değilim.
Ölmemek için zero içtim az önceee o da gaz yaptı sanırımmm.
Bu kadar az yemek doğru değil ama poffff ne olacak benim bu halimmm...
Bence dukan egz. başla. Adam demiş zaten. 6 ayda toplanır ancak sarkan yerler. Bende kollardan şikayetçiyim. Kolsuz şeyler giymek stiyorum artıkk. Zaten bir gün 50 li bir rakam görürsem dövme yaptıracağım. Sırf omuzumun arkasında dursun diyee :)
Tabi yarı muslim bi sevgilim olması lazımmm bunun içinn :)
Beni ikna etmesi lazımmm.
Çok seviyorum dövme olayını ama toto korkusuuuu malum ateş beni çağırıyor.....
Bence sende bir an çönce başlaaa
Çuval olayına girmeyelim hiçç.
Ben o kadar şişko olmama rağmenn karnımı çok severimm. Her gece bakarım aman ne düzgün karnım var diyeee. Oturynca bakmıyorummm sorun olmuyrrrr...
Dukan egz. lütfen yapalımmmmm ya walla sadece 5 dk. sürüyorrr. Hemde çok kolayyy. YAttığın yerden para kazanmak gibiii kolayyy :)
Yattığın yerden spor olayı. Birde çömelme hareketi varkiiii 15 sayana kadar canım çıkıyorrr ve hala sızısı var. Bugün 3. günnn
Yaaa bunun hakkında neden kimse yorum yapmıyorrr.
Geçen birine sordum aa kitapta egz mi var dedi. Şeytan al kitabı sok gözüne dedi amaaa 2 gözü var karar veremedim hangisine soksam dieee..
Anlaştık o zaman canım, yemelisin mutlaka. Şimdi canın istemese de çok acıktığında aklına ilk geleni yersin ilk ödül gününde. Veee gevrek evet nişastalı :) benim işime öyle geldi
Bulmadın mı canım kendin gibi eğlenceli, ne oldu ona ben kaçırdım mı :)
Dövmeye gelince inşallah 50 leri de görür, gönlünce birini de bulursun hep neşeli olmak için. Allah daim etsin canım, hepimizi de mutlu etsin her daim.
Ben ilk diyete başladığım an yapmıştım o hareketleri, sonra yataktan nasıl kalkacağımı bilemediğim günler oldu unuttum. Meret sabah aklıma geliyor da gece yatarken hiç gelmedi ya, love01 in dediği gibi işime mi gelmedi acaba :))
Benim göbüşten bir bebiş çıktığı için pek sevilecek durumu yok ne yazık ki ama umut var sanırım :) sonra sevicem :) Ben o çömelmeyi kolay yapıyorum, hoplama olan da süper :)) ama icraat yok işte, olsun dimi ipektoş :)
...............
vücut kütle endeksin,boy bölü kilo zımbırtısı var ya o işte.
obez misin,aşırı kilolu musun,kilolu musun,normal misin onu gösteriyor.sen kilo verdikçe oradaki değerlerin değişecek
Bilmemki buldum mu bulmadımmı. Yurt dışında küçük bey. Daha eğlenemedikkk. Anlamadım yani varmı yokmu...
Olsun kuzummmm ben hatırlatırım sana bol bolll.
Ama zararı olmayacağı kesinnnn
:)
Aramıza hoşgeldin tabi ki, ama geldim deyip 2 gün sonra kaçmak yok. Biraz okuduysan çekirgeliği kabullenerek geldiğini varsayıyorum
arkadaşlar birde şu mesajların altındaki resimli kilo çizelgesini nasıl nereden ayarlayacağım bana yardımcı olabilirmisiniz..
:) Hoşbuldum.. yoo kaçmak yok tabiiki tam randıman hazırım:) ama nasıl dayanacağım diye kara kara düşündüğüm tek şey meyve , ben meyveye çok düşkünüm hatta ailecek eşim çocuklarım eve 3-4 günde bir yaklaşık 5 kilo meyve girer ve yenir ama dukanda meyvenin m si yok, geri kalan herşey okey sadece tek sıkıntım meyve.. bununla nasıl başedebilirim biri bana yol göstersin lütfen(((
kütle değil tabi kitle endeksi
Sorması ayıp tartının markası nedir daha önce yazdıysan özür dilerim kaçırmışım. Güzel ölçüyorsa ben de bakayım bir, o şekilde de takip etmek isterim kendimi....
Aslında değerlerin kaç çıktığıyla ilgilenmiyorum ben. GÜnlük değişim benim için önemli olan. Kendime tablolar yaptım. Yağın azalıp kasın arttığını ve kilonun değişmediğini görünce moralim bozulmuyorr. 2 gündür pek eğlendim tartıya inip çıkarkenn :)
...
Bence dukan egz. başla. Adam demiş zaten. 6 ayda toplanır ancak sarkan yerler. Bende kollardan şikayetçiyim. Kolsuz şeyler giymek stiyorum artıkk. ...Dukan egz. lütfen yapalımmmmm ya walla sadece 5 dk. sürüyorrr. Hemde çok kolayyy. YAttığın yerden para kazanmak gibiii kolayyy :)
Yattığın yerden spor olayı. Birde çömelme hareketi varkiiii 15 sayana kadar canım çıkıyorrr ve hala sızısı var. Bugün 3. günnn
Yaaa bunun hakkında neden kimse yorum yapmıyorrr.
Geçen birine sordum aa kitapta egz mi var dedi. Şeytan al kitabı sok gözüne dedi amaaa 2 gözü var karar veremedim hangisine soksam dieee..
Canlaaaarr..!
Bu hafta accık afallamışız sankiimm... eksi görenlere bol bol alkışlaaarrr Diğerlerine de "hadi amaaa, hadiiiiii" leeerr :))
Çok acele oldu. Yanlışlık varsa kusura kalmayın. Biraz işim var sonra himmeennn çıkmam lazım.
Üzülerek söylüyorum ki: BMI kırmızı olanlar Obez
sarı olanlar fazla kilolu
yeşil olanlar normal
Umarım kimsecikler kırmızı kalmaaazzz!! Ha gayret güzellleeerrr
Eki Görüntüle 535647
Canım gözlerimi yaşartıyorsun, saat 6 ya geliyor ve burdasın :))
hohoooohhhhohohohhh,,ekim yaaa yemin ederim sesli güldümmmmm..Allahta seni güldürsün yaaaaa ayyy ne bilim öle oturdum kaldım ofiste.çıkasım gelmedi.ztn ewe gitsem ne değişio,,ordada bi basıma oturmuo muyum sanki :2: