Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar bugun reglımın 3.gunu yınede tartıldım ınsallah reglden sonra hızla gıder kılolar

gecen hafta:65.7

bu hafta:65 kg

63u bı gorseydım

Geçen hafta: 98.2
bu hafta: 97.2

bugün yine kutlama var. öğlen dışarı yemeğe gideceğiz. akşam üstü de pasta faslı.

hee hiç sevmiyorum kuzu yaaa,biri bana meyve ye dediğinde yada uzattığında sanki işkembe uzatıyor gibi içim kalkıyor bööğ
valla ben ankarada genelde inşaat firmalarını falan ziyaret ediyorum,izmire müşterisi olan.aklına gelen firma olursa yaz özelden araştırayım kuzum.ama şöyle söyliimm bilkent tarafları uzak cybercity falan oralara gitmeyi tercih etmiyorum da daha çok çankaya,kızılay,gop,cinnah,tunalı falan taraflarını tercih ediyorum.sen nerde oturuyosun bakem

Ben dahil olamayacağım buluşmanıza, banna uymuyor tarih

günaydın kızlarrr..bugun tartıldım pazar günü 51,6 gormustum bugun 52,6 gözlerim ayrıldı resmen...cunku gunlerdır balık yıorum.umarım regl olmak uzere oldugum ıcındır bu 1 kg.lık artı yaww

bakayım bi neymiş bu kitap :)

hımm bizde gıda firmasıyız pek uymaz burası genel merkez ama izmirde bölge müd. var yani sizinkilere inandırıcı gelmeyiz :))
hava limanı tarafında oturuyorum iş yeri taaa gimat
ben yine alternatif yerlere bakayım aklıma gelen firmalara ve bizimde çalıştığımız yerlere

Selam kızlar..

Umarım herkes iyidir ve -'ler görülmüştür bu hafta. Geçmişi haftasonu okuyacağım. Hemen bildirim yapıp kaçıyorum.

Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo: 54 ( Dely'cim hedefi düşürdüm artık, bu halini yazabilirsin )
Geçen hafta: 58.4
Bu hafta:

Regl sonrası tartı yüzüme güldü.

Sevgiler herkese..

1ayda beş kilo süper bana tam uyar evet bundan istiyorum
valla vereceğin kiloya göre artıp azalabilir canım darısı başına deyim ben :))))
benimde 1,68 sen 55e inmişin ben 60 olsam yeter diyorum maşallahın var vallahiiiiiii
bak buna bugün katılıyorum lakin + çıkmayı beklerken ki ben acayip ödem tutardım tartıda fark var süper bişi :)

slm kızlar kilo bildirimimi ayarlayıp geliyorummmmmmmmm :)))))

Kolay gelsin kızlar, günaydın diye başlamıştım yazana kadar öğlen oldu :)) ama azimliyim pes etmeden devam edip bitireceğim bu defa.

Bu ara tiroidim düzensiz sanırım ya da açılış yorgunluğu, bir halsizim nedense. Ama sizlerle iyi olacağım canlarım :))

Canım, üzülme, daha vakti gelmemiştir. Rabbimin bir bildiği vardır, sen içini ferah tut, güzel şeyler düşün. Allah en kısa sürede inşallah sana ve isteyen herkese hayırlı, sağlıklı bir evlat kısmet etsin.

Benden de tatlı azraya sevgi ve selamlar :) kendini anlatışına bayılıyorum

Çok tatlısın sen, ne güzel anlatmışsın, yaşayarak. Seni loru mıncıklarken hayal ettim şimdi bak, (resmini göreydim iyiydi ama olsun, kolay olurdu canlandırmak) poşet patlayınca kaçışını

Aramıza hoşgeldin tabi ki, ama geldim deyip 2 gün sonra kaçmak yok. Biraz okuduysan çekirgeliği kabullenerek geldiğini varsayıyorum

Bildirim:
Başlangıç: 24.09.12
Başlangıç Kilo: 79
Hedef Kilo: 60
Geçen Haftaki (11.10.12) : 74,9
Bu Haftaki (18.10.12) : 74,2
Haftalık Fark: 700 gr
Toplam Fark: 4,800 gr

ben regl olduğumu düşünerek + çıkarım diyordum ama genede - gördüm çok sevindim vallaha :))))

Selam kızlar

2 haftadır rahatsızlık vs durmuştu kilo verme ama bugün çok mutlu oldummm
Bildirim:
Başlangıç:23.08.2012
Başlangıç Kilo: 81,9
Hedef Kilo: 67
Geçen Haftaki :76,3
Bu Haftaki : 74,9
Haftalık Fark: 1,4 kg
Toplam Fark: 7 kilo

Bu kadar farkın sebebi var tabiki de regl oldum yuppi

Merhabalar ben de şimdiden yapayım bildirmimi
Başlangıç: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 71
Hedef Kilo:58
Geçen Haftaki: 69.1
Bu Haftaki (18.10.12) : 68.3

sanırım bilmeden içtiğim uludağ şekersiz limonata bana bu hüsranı yaşattı inşallah hızlanır artık kilo vermem şimdi forumda okuyorum doğanay şekersiz şalgam suyu içmek iyi geliyomuş sanırım kabızlığa ama içmeye korkuyorum bu serbest demi kilo vermeyi yavaşlatmaz demi

Eşim yurtdışında olacak canım, emreyle gelemem tek başıma, gelsem de oturamam, geçen ki buluşmamızda hep babası baktı erkek çocuğu öyle oturup durmuyor yanımda maalesef

Ama bana gelebilirsiniz daha önce de söylemiştim, benim için çok rahat olur, kış günü sizin için de öyle olur sanırım

yok canım yavaşlatırmışmış turşu suyu olduğu için ya light ayran içicen yada light kola gazoz ben gazoz tercih ediyorum tatlı isteğimide azaltıyor hem :)

arkadaslar şimdi kimse beni yanlış anlamasın,,ukalalık yaptııgımı fln düşünmesin ltfen ama bikaç gündür bi şalgamdır okuyorum topikte kabızlık için.Ben şalgamın memleketi olan Adanalı biri olarak açıkcası bunu cok yanlış buldum.çünkü şalgamda yag vs olmayabilir ama çok fazla tuz içeren birşeydir ve ne zmn şalgam içsem ağzım dilim sürekli kurur.buda çok su içme ihtiyacı dogurur.ee o yüksek tuz miktarının üstünede o kdr su içmek dmk vücutta ödem dmk.buda size duraklama olarak dönebilir.ben facedeki dukan sayfasındada şalgam içerdiği tuzdan dolayı uygun deil die okumustum bi ara ayrıca.herkes kendı istediğini yapmakta elbette özgür ama ben sadece uyarmak istedim.kabızlık için bence tilaks veya mest çayı için.sonra duraklamaya girdiğinizde motiwasyonu bozulan,canı sıkılan yine kendimiz oluoruz çünkü.

İyi günler kızlar,

Bugün fabrikadayım. O kaddaaarr trafik vardı kii.. 1 saatlik yolu, 3 saatte falan geldim. Deliriciiimmm.. Face'de prensesle yasena'nın notlarını görünce aklıma geldi kii, bugün tartı günü :S Ben tartılmadım. Neyseki unutmuşum Haftaya da bayram. Haftaya bildirm yapcaz mı? Bence yapmayalım yaa.. Bayram bayram ne bildirimi Herkesin bi telaşı olur zaten. Ondan sonraki Perşembe ben de son bildirimimimi yapcam gari. Sonra gerçek güçlendirmeme geçceemmm..

Şimdik ben bakiyim kimler ne bildirmiş ne olmuş.. Ama dün de çok giremediğim için akşamdan falan bildirim yapanları göremezsem kusura bakmayn. İşim var da acele şeyetmem lazıımm. ni de burdan 4'te falan çıkıcaamm.. O yüzen çok geç kalmayın he mi Görüşrüüzzz..

Geçmiş olsun canım, vertigo çok zordur. Acil şifalar dilerim.

Akşam tartılmadan da aynı kilodaysan aç kalıp hiç birşey yemiyorsun demektir ya da boşaltım sistemin son derece hızlı, yoksa nasıl aynı olur :)) 1+1 e geçiş yapabilirsin canım, sorun olmaz. Zaten 20 günün sonunda verilen kilolar aynı hale geliyor.

Hoşgeldin canım, 1 kaşık yulaf kepeği yerine bence güzel kekler yapıp lokma lokma ondan yersin daha iyi olmaz mı? Leblebi tozu gibi yeme kepeğiiiii :)

günaydınn

bildirim güncel 90,0
içtiğim mest çayı anca etkısını gosderecek sanırsam karnımda agrılar var

Merhaba canım, bu kadar mest çayına sanırım 2 kilo vereceksin sen öğleden sonra :)

Arımayam yirim seni ben :))) İşte güçlendirme olunca böyle oluyor, liste dış kalıveriyorsun Vay başıma gelenlere ben de bayıldım da bulamadımdı, baktım yine bulamadım :))

Yulaf kepekli muhteşem kekler, kulağa ne hoş geliyor :)) Ben de önlem almam lazım çünkü, ödül öğünü yerine, nişastalı yerine derken ipin ucunun kaçma olasılığı yüksek :)

Geçmiş olsun canım kuzucuğuna da kayınpederine de. Kuzucuğun çabucak iyileşsin, kayınpederine de Allah çektirmesin inşallah, acılarını hafifletsin.

Canım ben 59 ile güçlendirmeye geçtim şimdi 55,6 kiloyum. Güçlendirmeyi tam anlamıyla yaparsan zaten kilo verirsin. Emeklerine yazık etme geç bence. 3 kilo vermezsin de 2 kilo verirsin ama en azından 20 kilonu heba etmemiş olursun.

benimde 1,68 sen 55e inmişin ben 60 olsam yeter diyorum maşallahın var vallahiiiiiii

slm kızlar kilo bildirimimi ayarlayıp geliyorummmmmmmmm :)))))

Canım, ben zaten 59 la geçtim güçlendirmeye, 4 kiloya yakın verdim güçlendirmede, sen de verirsin zaten :)

Selamlarr...
Ay anca okudum geçmişi....
Öğlenyemekte bana göre sadece yoğurt vardı. Akşam olurmu ki bugünnn

Bildirimde yapayım unutmadan..

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen haftadan emin değilimmmm ne yazdığımaaa kayıt etmemişimm
Bugün 74,6

++ lardayımmm biliyorum amaaaaaaaaaaa
Tartım değiştii ondan olabilir.
Doğum günüm için çok içtim ondan olabilir.
Cumartsi İstanbulda kaldımmm bünye hava değişimini wc cezası olarak verdi bundan da olabilir...
3 gündür deli gibi P yapıp spor yapıyorum ve yeni tarıma göre yağımdaki azalma kastaki artıştan daha azz. Dolayısıyla + larım kas da olmş olabilir.
Bu hafta P ile geçsin diyorum. Haftaya gerçek sonuç çıkar diyorum.
Hem ben 29 kot aldım ve cuk diye oturduuu. Kilom kalsa da olurrr. İncelmeye devammmm.
Bu aradaa dukan egzersizleri çokeğlenceli ve gerçekten kollarım ve karnım yanıyorrrr. İşe yarayacak sanırımmm
Hadi öptüm
Ben iletileri cevaplayana kadar, 15 dk. medesamla konuştum, öğle yemeği yedim, kahve içyim 2 de tellendirdimmmm. Şİmdi yine sayfalar dolmuşturrr. Okumaya devammmmm

oHH PİJAMA PARTİSİ VAR DESENEE :)o

17 kasım çok uygun bana çalışmıyorum o cumartesiii

:)))))

Ben bennn her akşam bir poşet zayiii mikrodalgadaa....

17 kasımda buluşalım diyorum bi terslik çıkmazsa inşallah,sana da uyuyorsa ?

Şu işi bir halletsek 3 göbek atacağımm

ipeeeeek bi otur da totişin yer görsün

Durmak yok kızımmm. Totişşşi kaldıracağızzzz havalaraa....

Aslında değerlerin kaç çıktığıyla ilgilenmiyorum ben. GÜnlük değişim benim için önemli olan. Kendime tablolar yaptım. Yağın azalıp kasın arttığını ve kilonun değişmediğini görünce moralim bozulmuyorr. 2 gündür pek eğlendim tartıya inip çıkarkenn :)

bende deri dar çeket giymek istiyorm
sanrm bu kış giyceeem

Walla benimd e hayalim oydu. Ve yazın tatilde kendime deri ceket aldım. Biraz tuzlu oldu amaa olsun tam istediğim gibi. Kış gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum...

17 sinde dersmi çalışacaksın kuzuuu. 17 si gayet uygun olsun lütfen lütfennn

Öğretmenler günü de olmazzz diyen çıkar bencee. :)

Sana ne zaman uyuyor kuzuuuuu....
Hem ne işin var. Kocişmi gidiyoduuuu. Al Emre yi gel işte. ya sensiz olurmuuu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…