Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kusikowskilerrrr

oh beee sonunda girebildim umarim herkesin yüzü gülmüstür bugü....sahsen benimkisi gülümsedi :KK9:

iki haftadir persembeleri 70.4 cikiyorum ama hafta arasi 71.4 lere cikiyorum su siralar cok su tutuyorum sanirimm...hafta sonu yesil cay icicem biraz oynasin su tarti artikin:KK76: 69 lu rakamlara ne kaldiki suracikta:18:

baslangic 21.06.2012 (yeni baslayanlar korkmayin normalde daha cabuk ilerliyor ama ben 2 ay kadar ara verdim)
baslangic kilo 77
Gecen hafta: 70.4
bugün: 70.4
Hedef: 65

medosummmm sanirim 17 kasim süper olur rachelimde evine davet ediyor dukan kurabiyelerini alir giderikkk:21:

patronla bir görüsme yapayimda bu aksam:44:

günaydın kızlarrr..bugun tartıldım pazar günü 51,6 gormustum bugun 52,6 gözlerim ayrıldı resmen...cunku gunlerdır balık yıorum.umarım regl olmak uzere oldugum ıcındır bu 1 kg.lık artı yaww :KK33:

bakayım bi neymiş bu kitap :)

Reglden canım reglden, başka ne olabilir ki :)) aştın sen artık.

Canım ya, 2. yarıya ne zaman geçtin sen, ne zaman korumaya geçeceksin sen de hele bi :emir_bebek:

İyi günler kızlar,

Bugün fabrikadayım. O kaddaaarr trafik vardı kii.. 1 saatlik yolu, 3 saatte falan geldim. Deliriciiimmm.. Face'de prensesle yasena'nın notlarını görünce aklıma geldi kii, bugün tartı günü :S Ben tartılmadım. Neyseki unutmuşum :KK1: :KK53: Haftaya da bayram. Haftaya bildirm yapcaz mı? Bence yapmayalım yaa.. Bayram bayram ne bildirimi :KK66: Herkesin bi telaşı olur zaten. Ondan sonraki Perşembe ben de son bildirimimimi yapcam gari. Sonra gerçek güçlendirmeme geçceemmm..

Şimdik ben bakiyim kimler ne bildirmiş ne olmuş.. Ama dün de çok giremediğim için akşamdan falan bildirim yapanları göremezsem kusura bakmayn. İşim var da acele şeyetmem lazıımm. ni de burdan 4'te falan çıkıcaamm.. O yüzen çok geç kalmayın he mi :KK66: Görüşrüüzzz..

Canım benim trafikte mi kaldın sennnn. Bayramda ne bildirimi kuzum herkescikler mamalara direnme telaşı içinde olacaklar o zaman, hiçkimse gönüllü olmaz zaten :18: Bayramdan sonra ver elini güçlendirme :)) Kim tutar seni kuzum benim :KK55::KK55:

hımmmmm o zaman darısı başıma ekimcim bende o günleri görücem inşallahhhh :))))))):KK53::KK52:

Tabii göreceksin canım, hiç kuşkun olmasın :129:

hımm bizde gıda firmasıyız pek uymaz burası genel merkez ama izmirde bölge müd. var yani sizinkilere inandırıcı gelmeyiz :))
hava limanı tarafında oturuyorum iş yeri taaa gimat
ben yine alternatif yerlere bakayım aklıma gelen firmalara ve bizimde çalıştığımız yerlere

oyy senin iş de ev de uzakmış kuzum :KK50:
neyse geldiğimde haberleşiriz ortak bir yerlerde buluşuruz,tenarr nerdeki bu aralar ??

Merhabalar ben de şimdiden yapayım bildirmimi
Başlangıç: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 71
Hedef Kilo:58
Geçen Haftaki: 69.1
Bu Haftaki (18.10.12) : 68.3

sanırım bilmeden içtiğim uludağ şekersiz limonata bana bu hüsranı yaşattı inşallah hızlanır artık kilo vermem şimdi forumda okuyorum doğanay şekersiz şalgam suyu içmek iyi geliyomuş sanırım kabızlığa ama içmeye korkuyorum bu serbest demi kilo vermeyi yavaşlatmaz demi

canım valla ben içtim 1-2 kere doğanay şekersiz şalgam.duraklama olmadı,metabolizmayı da çalıştırdı.ama şimdi ben ne desem boş,yani hani benim tuzum kuru artık.zaten güçlendirmeye geçtim,ben de duraklama olumsuz bir etki falan da yapmadı.sonuçta şişe şişe de içmedim.1-2 bardak içtim.ama şimdi sakıncası yok derim,sonra sende duraklama yapar üzülürüm.sonuçta her insanın bünyesi farklı.mesela tatlandırıcı da bende duraklama yapmıyor ama bazı arkadaşları ciddi anlamda olumsuz etkiliyor.bence sen de güçlendirmeye kadar bildiğimiz yollardan şaşma.yine de sen bilirsin,ben sebep olmak istemem hiç bişeye:KK50:

Eşim yurtdışında olacak canım, emreyle gelemem tek başıma, gelsem de oturamam, geçen ki buluşmamızda hep babası baktı erkek çocuğu öyle oturup durmuyor yanımda maalesef :emir_bebek::emir_bebek:

Ama bana gelebilirsiniz daha önce de söylemiştim, benim için çok rahat olur, kış günü sizin için de öyle olur sanırım :KK52:

emrecik de gelsin oyalarız biz onu,bayılırım ben bebişlere :emir_bebek:

Selamlarr...
Ay anca okudum geçmişi....
Öğlenyemekte bana göre sadece yoğurt vardı. Akşam olurmu ki bugünnn :KK43:

Bildirimde yapayım unutmadan..

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen haftadan emin değilimmmm ne yazdığımaaa kayıt etmemişimm
Bugün 74,6

++ lardayımmm biliyorum amaaaaaaaaaaa
Tartım değiştii ondan olabilir.
Doğum günüm için çok içtim ondan olabilir.
Cumartsi İstanbulda kaldımmm bünye hava değişimini wc cezası olarak verdi bundan da olabilir...
3 gündür deli gibi P yapıp spor yapıyorum ve yeni tarıma göre yağımdaki azalma kastaki artıştan daha azz. Dolayısıyla + larım kas da olmş olabilir.
Bu hafta P ile geçsin diyorum. Haftaya gerçek sonuç çıkar diyorum.
Hem ben 29 kot aldım ve cuk diye oturduuu. Kilom kalsa da olurrr. İncelmeye devammmm.
Bu aradaa dukan egzersizleri çokeğlenceli ve gerçekten kollarım ve karnım yanıyorrrr. İşe yarayacak sanırımmm
Hadi öptüm
Ben iletileri cevaplayana kadar, 15 dk. medesamla konuştum, öğle yemeği yedim, kahve içyim 2 de tellendirdimmmm. Şİmdi yine sayfalar dolmuşturrr. Okumaya devammmmm

oHH PİJAMA PARTİSİ VAR DESENEE :)o

17 kasım çok uygun bana çalışmıyorum o cumartesiii

:)))))

Ben bennn her akşam bir poşet zayiii mikrodalgadaa....

Şu işi bir halletsek 3 göbek atacağımm

Durmak yok kızımmm. Totişşşi kaldıracağızzzz havalaraa....

Aslında değerlerin kaç çıktığıyla ilgilenmiyorum ben. GÜnlük değişim benim için önemli olan. Kendime tablolar yaptım. Yağın azalıp kasın arttığını ve kilonun değişmediğini görünce moralim bozulmuyorr. 2 gündür pek eğlendim tartıya inip çıkarkenn :)

Walla benimd e hayalim oydu. Ve yazın tatilde kendime deri ceket aldım. Biraz tuzlu oldu amaa olsun tam istediğim gibi. Kış gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum...

17 sinde dersmi çalışacaksın kuzuuu. 17 si gayet uygun olsun lütfen lütfennn

Öğretmenler günü de olmazzz diyen çıkar bencee. :)

Sana ne zaman uyuyor kuzuuuuu....
Hem ne işin var. Kocişmi gidiyoduuuu. Al Emre yi gel işte. ya sensiz olurmuuu..

ivittt kuzumla konuştuk biz,iyi geldi :KK16:
valla siz bakın aranızda karar verin tarihe,ben ona göre uyduracağım kendimi.17 si de uyar,24ü de uyar 31i de uyar ki 31i yokmuş:KK9:

Selam kızlar..

Umarım herkes iyidir ve -'ler görülmüştür bu hafta. Geçmişi haftasonu okuyacağım. Hemen bildirim yapıp kaçıyorum.

Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo: 54 :KK55: ( Dely'cim hedefi düşürdüm artık, bu halini yazabilirsin ) :KK31:
Geçen hafta: 58.4
Bu hafta: Eki Görüntüle 535430

Regl sonrası tartı yüzüme güldü.

Sevgiler herkese..

Ohanneeess :KK52::KK52: Süper vermişsin yahuuuu:nazar::nazar: Maşallaahhh..! Benden de alıp ver :p

Merhabalar ben de şimdiden yapayım bildirmimi
Başlangıç: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 71
Hedef Kilo:58
Geçen Haftaki: 69.1
Bu Haftaki (18.10.12) : 68.3

sanırım bilmeden içtiğim uludağ şekersiz limonata bana bu hüsranı yaşattı inşallah hızlanır artık kilo vermem şimdi forumda okuyorum doğanay şekersiz şalgam suyu içmek iyi geliyomuş sanırım kabızlığa ama içmeye korkuyorum bu serbest demi kilo vermeyi yavaşlatmaz demi

Hüsran değil bence yaa! Neden hüsran kii :44: 800 gr vermişsin.. Bence gayet iyi yaa! :nazar: Hiç öncelere bakma şimdi. Boşuna moralini bozmaa. Gayet iyi gidiyor ve gideceekk :128:

Selam dukancı kızlar ,
çok daha önceleri üye olmuştum fakat yoğunluğumdan sebep pek takip etmeye yada aranıza katılmaya pek fırsatım olmuyordu..
Bu aralar bende dukana başlama niyetine girdim, kitabı aldım boş vaktim oldukça okuyorum.. Kilom oldukça fazlalaştı ve ben buna artık bir dur demek istiyorum, evlenmeden önceki kilom 65 ile 68 arası gidip geliyordu , boyum 1,75 .. Derken 2007 de evlendim, hamile kaldım ve ikiz gebelik yaşayarak 35 kilo aldım, 101 kilo ile doğum yaptım.. Daha sonra 25 kilosunu verdim.. Fakat sonra bazı sebeplerden yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.. çok defa diyet yapmayı denedim ama hep sonrasında daha çok kilo aldım , şu an 92 kiloyum ve her defasında '' bu sefer kesin'' dediğim modundayım şu an .. Ama anladımki tek başına olmuyor, birilerinin iteklemesi ve iyiyide kötüyüde paylaştıkça hırslandırılmak gerekiyor.. Forumdaki yazılanları okumaya çalıştım her biriniz çok güzel sonuçlar elde etmişsiniz, umarım bu güzel enerjiniz banada yansır ve motivasyonum tavan yapar sayenizde.. :) aranıza hoşgeldim diyeyimmi?? :))

Hoşgeldiiinnnn
bliss.gif
choir.gif
:KK1:

Son düzenleme:
Bu arada bildirim yapacaklar ya da yapmış olanlar da yani, boylarını da yazarlarsa artı olarak, bi atraksiyon yapıyorum ama.. Bakalım :)) :KK51::KK34:

ilk bildirim yapayım kızlar:
geçen hafta: 58.8
bu hafta 58 :nazar::KK8::KK16::KK36::KK35::KK52::KK64::KK62::KK66:

Son 5+5 işe yaramış, yarın güçlendirmedeyim tamamen
Dün pantolonlarımı giydim, kendimi beğenmemiştim böle bol falan gelmişti, alla alla dedim kendi kendime.... Meğerse kilo vermişim benn :KK33:
günaydın canlarım ,
bu hafta benim için çok yorucu ve üzücü geçti,minik kızım 4 gündür yüksek ateşle savaşıyor,kayınpederim kanser ve kurtulma şansı yok ,bir haftadır uyku yok ,düzenli yemek yok ,herşey altüst oldu ,hedef kiloma sadece 2.900 gr kalmıştı ama dün akşam ve bu sabah diyeti bozdum ,gücüm kalmadı ,çok yoruldum ben toplam 20 kiloya yakın bir kilo verdim dukan ve dukan haricinde .... 50 kiloyu göremeden tekrar artıları görecekmişim gibi geliyor ,artık güçlendirmeye geçeyim mi kızlar ne diyorsunuz ,3.5 kg kaldı bu sabah itibariyle ...

başlangıç tarihi:26 haziran
başlangıç kilo:67
geçen haftaki kilo: hatırlayamıyorum listede var zaten
şu anki kilo: 53.5
hedef: 50

hadi bana bir fikir verin canlar ne yapayım ,artık araba gitmiyor

Çok geçmiş olsun, bence bünyeni zorlama geç artık güçlendirmeye, kendinde söylüyorsun kalmadı halim diye, güçlendirmede hem birazcık ara vermiş olursun, kilo vermek istiyorsan da ödülleri biraz hafif yaparsın, o kalan kilolarda gider emin ol :KK34:

ivittt kuzumla konuştuk biz,iyi geldi :KK16:
valla siz bakın aranızda karar verin tarihe,ben ona göre uyduracağım kendimi.17 si de uyar,24ü de uyar 31i de uyar ki 31i yokmuş:KK9:

kusiiiii bana 17.kasim da uyar ama konusup anlasmam gerekiyor......8.aralik cok uzak bir tarih olur degilmi?

ilk bildirim yapayım kızlar:
geçen hafta: 58.8
bu hafta 58 :nazar::KK8::KK16::KK36::KK35::KK52::KK64::KK62::KK66:

Son 5+5 işe yaramış, yarın güçlendirmedeyim tamamen
Dün pantolonlarımı giydim, kendimi beğenmemiştim böle bol falan gelmişti, alla alla dedim kendi kendime.... Meğerse kilo vermişim benn :KK33:

Çok geçmiş olsun, bence bünyeni zorlama geç artık güçlendirmeye, kendinde söylüyorsun kalmadı halim diye, güçlendirmede hem birazcık ara vermiş olursun, kilo vermek istiyorsan da ödülleri biraz hafif yaparsın, o kalan kilolarda gider emin ol :KK34:

canım ne güzel kutlarım seni bir 58 i göreydim :))

Selamlarr...
Ay anca okudum geçmişi....
Öğlenyemekte bana göre sadece yoğurt vardı. Akşam olurmu ki bugünnn :KK43:

Bildirimde yapayım unutmadan..

Başlangıç 07/05/2012
Başlangıç kilo 90,1
Hedef 62,8
Geçen haftadan emin değilimmmm ne yazdığımaaa kayıt etmemişimm
Bugün 74,6

++ lardayımmm biliyorum amaaaaaaaaaaa
Tartım değiştii ondan olabilir.
Doğum günüm için çok içtim ondan olabilir.
Cumartsi İstanbulda kaldımmm bünye hava değişimini wc cezası olarak verdi bundan da olabilir...
3 gündür deli gibi P yapıp spor yapıyorum ve yeni tarıma göre yağımdaki azalma kastaki artıştan daha azz. Dolayısıyla + larım kas da olmş olabilir.
Bu hafta P ile geçsin diyorum. Haftaya gerçek sonuç çıkar diyorum.
Hem ben 29 kot aldım ve cuk diye oturduuu. Kilom kalsa da olurrr. İncelmeye devammmm.
Bu aradaa dukan egzersizleri çokeğlenceli ve gerçekten kollarım ve karnım yanıyorrrr. İşe yarayacak sanırımmm
Hadi öptüm
Ben iletileri cevaplayana kadar, 15 dk. medesamla konuştum, öğle yemeği yedim, kahve içyim 2 de tellendirdimmmm. Şİmdi yine sayfalar dolmuşturrr. Okumaya devammmmm

Olabilir, olabilir, olabilir nasıl da biliyorsun nedenlerini ipekim :))

Bence de + olsa da inceliyorsan daha ne olsun :KK19: Evet dukan egzersizleri güzel, ben bir kaç gün yaptım ama dikiş tutturamadım şimdi en kısa zamanda callan ve ona başlayacağım inşallah.

Hadi beni gaza getir ipektoş :KK55:

Kusikowskilerrrr

oh beee sonunda girebildim umarim herkesin yüzü gülmüstür bugü....sahsen benimkisi gülümsedi :KK9:

iki haftadir persembeleri 70.4 cikiyorum ama hafta arasi 71.4 lere cikiyorum su siralar cok su tutuyorum sanirimm...hafta sonu yesil cay icicem biraz oynasin su tarti artikin:KK76: 69 lu rakamlara ne kaldiki suracikta:18:

baslangic 21.06.2012 (yeni baslayanlar korkmayin normalde daha cabuk ilerliyor ama ben 2 ay kadar ara verdim)
baslangic kilo 77
Gecen hafta: 70.4
bugün: 70.4
Hedef: 65

medosummmm sanirim 17 kasim süper olur rachelimde evine davet ediyor dukan kurabiyelerini alir giderikkk:21:

patronla bir görüsme yapayimda bu aksam:44:

olur kuzum 17si herkese uyuyorsa nesli de dahil olamk üzere:KK34:

Bu arada bildirim yapacaklar ya da yapmış olanlar da yani, boylarını da yazarlarsa artı olarak, bi atraksiyon yapıyorum ama.. Bakalım :)) :KK51::KK34:

ya ben 1.76'yım noldu ben kovuldum mu şimdi,ufff dışlanmış hissettim kendimi neyse neyse ben BMI hesapladım dün zaten,normal bir insana dönüşmüşüm.daha önce kiloluymuşum şimdi normal kilolu olmuşum :KK76:

kusiiiii bana 17.kasim da uyar ama konusup anlasmam gerekiyor......8.aralik cok uzak bir tarih olur degilmi?

8 aralık uzak bir tarih değil,benim için farketmez normalde ama dedim ya kuzum o tarihte izmire turizm fuarı var,katılımcıyız ve medesa tabiki standını terkedip istanbul'da olamaz :KK9:
17 diyorsanız ona göre ayarlayacağım.konuşun anlaşın aranızda bebişler,bayramdan önce karar verelim ki bayram sonrası ben de işsel durumlarımı ayarlayayım :21:

ekimim çıtırım hoşgeldinn :KK3:
sen ne zaman geçiyorsun 2.evreye ?
şimdi ben sevgiye de sana da sorayım,ben daha ödül falan yemedim ya yemek zorundayım dimi.canım hiç bişey istemiyor ekstra olarak,zorla da olsa bişey yiyeyim mi sizce ??
dely kuzum haftaya perşembe bayram zaten,hem zaten sen de tatilde olacağın için bence 1 kasım olan perşembe bildirim yapılması daha iyi olur,hem herkes bayram kaçamaklarıyla yüzleşmiş olur:KK20: ama inşallah herkes kaçamaksız atlatır da o bildirimde de herkes de eksiler görürüz :KK16:

olur kuzum 17si herkese uyuyorsa nesli de dahil olamk üzere:KK34:

8 aralık uzak bir tarih değil,benim için farketmez normalde ama dedim ya kuzum o tarihte izmire turizm fuarı var,katılımcıyız ve medesa tabiki standını terkedip istanbul'da olamaz :KK9:
17 diyorsanız ona göre ayarlayacağım.konuşun anlaşın aranızda bebişler,bayramdan önce karar verelim ki bayram sonrası ben de işsel durumlarımı ayarlayayım :21:

yok tamam canikusummmmmm yarina kadar haber veririm....ama siz bence 24.kasim bu tarihide göz önünde bulundurun cünkü 22.kasimda büyük bir acilis kokteylimiz var giciklik yapabilir patron...bir haftayla bulusmayi kacirirsam cok üzülürüm:KK53:

yok canım yavaşlatırmışmış turşu suyu olduğu için ya light ayran içicen yada light kola gazoz ben gazoz tercih ediyorum tatlı isteğimide azaltıyor hem :)

teşekkür ederim o zaman kaldık çamlıca gazoza allahtan onlar var ben kabızlığa iyi geliyo diyince atlamıştım hemen ama olmazsa sütaş lıght kayısılı yoğurt var onu yesem olur mu çok soru sordum bugün ama

MEDESA

evet doğru söylüyorsun macera aramaya gerek yok şurda 10 kilo vericem küçük çocuk gibi onuda yiyim aman bunuda yiyim diyorum aç gözlüyüm vesselam zati kilolarımdan belli azcık tutayım kendimide 2013 yeniyıla istediğim kiloda gireyim bari. bu arada biraz önce okudum ödül yemedim demişsin tabi sen dah iyi bilirsin ama bence ödülünüde ye muhakkak dukanın bi bildiği vardır vücudu şaşırtmak koruma evresinde kilo almamk için bi geçiş olarak belki ödülde yapılması gerekli hatta zorunludur

DELY

aslında evet 800 gramda 1 kiloya yakın sayılır :) ama insan hemen gitsin istiyor işte bi de bayram yaklaşıyor ya hani bi tane elbisem var evlendiğim sene almıştım inan bir kere giyebildim içimde kaldı eskimesin diye giymemiştim ama keşke üstümde paralansaydı artık öyle giymemezlik etmeyeceğim sonra hiç giyemiyorum onu giymek istiyorum ama göğüs kısmı düğmeleri kapanmıyor inşallah her yerimden veririm bu arada boyum 1.70

Eşim yurtdışında olacak canım, emreyle gelemem tek başıma, gelsem de oturamam, geçen ki buluşmamızda hep babası baktı erkek çocuğu öyle oturup durmuyor yanımda maalesef :emir_bebek::emir_bebek:

Ama bana gelebilirsiniz daha önce de söylemiştim, benim için çok rahat olur, kış günü sizin için de öyle olur sanırım :KK52:

Ohhh pazar geliriz kuzu sana daaa. Senin bölgede çıkarız viaport falann :) Emreyede hep bir elden bakarızzzz. Sana da yakın olurrrrr

1,62 falan diyorumm ben ay ne kısaymışımmm

Olabilir, olabilir, olabilir nasıl da biliyorsun nedenlerini ipekim :))

Bence de + olsa da inceliyorsan daha ne olsun :KK19: Evet dukan egzersizleri güzel, ben bir kaç gün yaptım ama dikiş tutturamadım şimdi en kısa zamanda callan ve ona başlayacağım inşallah.

Hadi beni gaza getir ipektoş :KK55:

Evet biliyorum sebebini. Ama bu duraklamadan da sıkıldım. Asılacağım bu hafta. Bayram bana kolay. Hergün amngal başında sauna modunda olurum bennn. Saç diplerime kadar kömür kokar.. Tatlıyı es geçiyorumm. Yemem ağzıma sürmem. Dukanella yapmam lazım amaa ilk defa. Bayrama saklıyordummm sınırlı izinli hakkımmı.
Dukan egzersizleri benim işime geldi çünkü 5 dk falan sürüyor. Hem sabah hem akşam yatmadan olunca daha keyifli oldum.
Callen süper de 1 saat sürüyor... Her zaman vakit bulamıyorum. İnat edince de gece yarısı başlıyorum. Esnerken yapamıyorummm.. GÜn atlayınca da kendime kızıyorummm.
Şimdi planım şu.
HErgün servisten uzaklarda inip eve kadar hızlı 1 saat yürüyüşş. Sahil boyuu 2 gündür yapıyorum süper....
Sabah akşam dukan egz.
Vakt oldukça youtube da rast gele ne bulursammmm.
Sık sık farklı bişey yaparsam vücut şaşırır daha fazla yakar gibime geliyor...
Yanlışım varsa düzeltinnn
Rutine alışmasınn dimi amaaa.

Birde benim NİNTENDO Wİİ oyuncağım var. Çok eğlenceli. Eski evimde odamdaki tv nin önünde yer yoktu. Yataktada zıplamak kolay olmuyordu. Yeni evde yatak odamda at koşturabildiğim için onu kurmayı düşünüyorumm. Tenis falan oynarken çok eğlenipp terliyorsunnn.

Ama vaktin varsa CALLEN i es geçmee. BEn de dönem dönem yapacağım. Çok Zevk alıyorum biliyorsunuzzz. faydasını da gördümmm. Belki onun sabah akşam yarımşar saatli olanını yaparım. Bu hafta biraz kasayımda. Bayramda boşum gitmeyeceğim bir taraflara. Bol vaktim olacak spora İNŞALLAHHHHHHHH

:)

ekimim çıtırım hoşgeldinn :KK3:
sen ne zaman geçiyorsun 2.evreye ?
şimdi ben sevgiye de sana da sorayım,ben daha ödül falan yemedim ya yemek zorundayım dimi.canım hiç bişey istemiyor ekstra olarak,zorla da olsa bişey yiyeyim mi sizce ??
dely kuzum haftaya perşembe bayram zaten,hem zaten sen de tatilde olacağın için bence 1 kasım olan perşembe bildirim yapılması daha iyi olur,hem herkes bayram kaçamaklarıyla yüzleşmiş olur:KK20: ama inşallah herkes kaçamaksız atlatır da o bildirimde de herkes de eksiler görürüz :KK16:

Evet 1 KASIM da bütük bildirim günü yapalımmm

yok tamam canikusummmmmm yarina kadar haber veririm....ama siz bence 24.kasim bu tarihide göz önünde bulundurun cünkü 22.kasimda büyük bir acilis kokteylimiz var giciklik yapabilir patron...bir haftayla bulusmayi kacirirsam cok üzülürüm:KK53:

Yok kaçırmak falan. Kaç aydır seni bekliyoruz bizzzzzz. Korkudan buluşamadım bir dahaaa sizsiz olmasın diyeee

ben işteyim yaa yarın söylerim ama sabah kilolu çıkıyorum ben :KK43:(

Her perşembe saat 4 e kadar bildirm. Yoksa haftaya. Liste çıkıyor perşembe akşamlarııı. Sabah bildirmenin gereği yok anlayacağın....

:)

X