Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Anlaştık o zaman canım, yemelisin mutlaka. Şimdi canın istemese de çok acıktığında aklına ilk geleni yersin ilk ödül gününde. Veee gevrek evet nişastalı :) benim işime öyle geldi

Bulmadın mı canım kendin gibi eğlenceli, ne oldu ona ben kaçırdım mı :)

Dövmeye gelince inşallah 50 leri de görür, gönlünce birini de bulursun hep neşeli olmak için. Allah daim etsin canım, hepimizi de mutlu etsin her daim.

Ben ilk diyete başladığım an yapmıştım o hareketleri, sonra yataktan nasıl kalkacağımı bilemediğim günler oldu unuttum. Meret sabah aklıma geliyor da gece yatarken hiç gelmedi ya, love01 in dediği gibi işime mi gelmedi acaba :))

Benim göbüşten bir bebiş çıktığı için pek sevilecek durumu yok ne yazık ki ama umut var sanırım :) sonra sevicem :) Ben o çömelmeyi kolay yapıyorum, hoplama olan da süper :)) ama icraat yok işte, olsun dimi ipektoş :)

Bilmemki buldum mu bulmadımmı. Yurt dışında küçük bey. Daha eğlenemedikkk. Anlamadım yani varmı yokmu...
Olsun kuzummmm ben hatırlatırım sana bol bolll.
Ama zararı olmayacağı kesinnnn
:)

ay naapim madem öyle diyonuzz, sınav evveli de olsa geliyom madem.. ben uyarım (geçen de öyle demiştim ama allah hastalık, bela aksilik vermesin inşallah) şimdi çok acıktım dışarda, dolaba dadanayımmm

Bilmemki buldum mu bulmadımmı. Yurt dışında küçük bey. Daha eğlenemedikkk. Anlamadım yani varmı yokmu...
Olsun kuzummmm ben hatırlatırım sana bol bolll.
Ama zararı olmayacağı kesinnnn
:)

Hahaha, neyse bakalım eğlenince verirsin notunu, bakak görek:) merakla bekliyoruz sonuçları.

Anlaştık ipekim, bu defa dikiş tutturmak istiyorum yaaa,
diyetteki kaçamaksız irade nerde, kaybettim bulan var mı, sporumun içine daldırıcam zorla.
Sor bana hep nolursunnn :26:

Aramıza hoşgeldin tabi ki, ama geldim deyip 2 gün sonra kaçmak yok. Biraz okuduysan çekirgeliği kabullenerek geldiğini varsayıyorum [/QUOTE]

:) Hoşbuldum.. yoo kaçmak yok tabiiki tam randıman hazırım:) ama nasıl dayanacağım diye kara kara düşündüğüm tek şey meyve , ben meyveye çok düşkünüm hatta ailecek eşim çocuklarım eve 3-4 günde bir yaklaşık 5 kilo meyve girer ve yenir ama dukanda meyvenin m si yok, geri kalan herşey okey sadece tek sıkıntım meyve.. bununla nasıl başedebilirim biri bana yol göstersin lütfen(((

arkadaşlar birde şu mesajların altındaki resimli kilo çizelgesini nasıl nereden ayarlayacağım bana yardımcı olabilirmisiniz..

Buluşmayı etkinlik olarak şaaptım görmeyenler bakıversin
En azından bir fikir birliği olur,böyle kim ne diyor anlaşılmıyo sayfalar kayıp gidiyor malum

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin tabi ki, ama geldim deyip 2 gün sonra kaçmak yok. Biraz okuduysan çekirgeliği kabullenerek geldiğini varsayıyorum

:) Hoşbuldum.. yoo kaçmak yok tabiiki tam randıman hazırım:) ama nasıl dayanacağım diye kara kara düşündüğüm tek şey meyve , ben meyveye çok düşkünüm hatta ailecek eşim çocuklarım eve 3-4 günde bir yaklaşık 5 kilo meyve girer ve yenir ama dukanda meyvenin m si yok, geri kalan herşey okey sadece tek sıkıntım meyve.. bununla nasıl başedebilirim biri bana yol göstersin lütfen((([/QUOTE]

Canım, benim meyveye çok düşkünlüğüm yok ama diyete başladığımda çilek yeni çıkmıştı, buram buram kokuyordu. Önce şöyle yaptım, en çok hangi meyveyi seviyorsan onun çayı vardır mutlaka poşet çay, onu azıcık suda yoğun kıvamlı çay haline getir, sonra yoğurda ekle, tatlandırıcı da koyabilirsin ama ben gerek duymadım, meyveli yoğurt olarak ye. Bi de goji berry aldım, tek izinli meyvemiz, canım tatlı istediğinde ondan yedim çayla, sanırsın ki dünyanın en güzel meyvesini vermişler, öyle yedim. Sonra kendime çilek aroması aldım internetten bir de fındık aroması ikisini kokladım kokladım zaten artık canım ikisini de istemiyor :))

arkadaşlar birde şu mesajların altındaki resimli kilo çizelgesini nasıl nereden ayarlayacağım bana yardımcı olabilirmisiniz..

Canım benim, Weight Loss - Diet Ticker buradan yapabildiğin kadarını yap, takıldığın yerde yaz, devamını söylerim :))

Canım, benim meyveye çok düşkünlüğüm yok ama diyete başladığımda çilek yeni çıkmıştı, buram buram kokuyordu. Önce şöyle yaptım, en çok hangi meyveyi seviyorsan onun çayı vardır mutlaka poşet çay, onu azıcık suda yoğun kıvamlı çay haline getir, sonra yoğurda ekle, tatlandırıcı da koyabilirsin ama ben gerek duymadım, meyveli yoğurt olarak ye. Bi de goji berry aldım, tek izinli meyvemiz, canım tatlı istediğinde ondan yedim çayla, sanırsın ki dünyanın en güzel meyvesini vermişler, öyle yedim. Sonra kendime çilek aroması aldım internetten bir de fındık aroması ikisini kokladım kokladım zaten artık canım ikisini de istemiyor :))

Canım benim, Weight Loss - Diet Ticker buradan yapabildiğin kadarını yap, takıldığın yerde yaz, devamını söylerim :))[/QUOTE]

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buradan da yardım alabilirsin :)

Gündüz ekibi yavaş yavaş terkediyor gemiyi, sıra akşam ekibinde :))

Aliyem başkanım birazdan gelir devam edersin çekirgelere kılavuzluğa :))

Ben çıkıyorum canlar, hepinize iyi akşamlar. Bol bol eksiler olsun inşallah. Yarın güzel bir güne uyanalım cümleten.

Sorması ayıp tartının markası nedir daha önce yazdıysan özür dilerim kaçırmışım. Güzel ölçüyorsa ben de bakayım bir, o şekilde de takip etmek isterim kendimi.

Çok haklısın, uyandırma servisi gibi oldun benim için. Bu akşamdan itibaren yapacağım. Zaten bakıyorum "tuzluk" olarak betimlenen üst kollar çok fena olmuş, iyice sarkmış. :18: Diğer bölgeler de var elbette ama göbek-popo kumaş altında kapalı kalınca en gözüme batan yerim kollarım oldu şimdi.

Ellerine sağlık! Yemyeşil kesileceğimiz günler yakındır inşallah.

Canım gözlerimi yaşartıyorsun, saat 6 ya geliyor ve burdasın :))

Canım gözlerimi yaşartıyorsun, saat 6 ya geliyor ve burdasın :))

hohoooohhhhohohohhh,,ekim yaaa yemin ederim sesli güldümmmmm..Allahta seni güldürsün yaaaaa ayyy ne bilim öle oturdum kaldım ofiste.çıkasım gelmedi.ztn ewe gitsem ne değişio,,ordada bi basıma oturmuo muyum sanki :2:

Amin canım amin :))))

İnşallah çok yakın zamanda çift olarak oturur gezersin canım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…