Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Teşekkür ederim kuzum,inşallahhh bizde güçlendirme günlerini görürüz
meyve sevmeyende seni gördüm iyi mi benimde canım hep elma çekiyor
Ankara fizibilitende bende yardımcı olurum belki müşteri ziyaretin arasında yer alılırım olmaz mı
kuzummm benim için olur 18 kasım sonrası farketmez.eğer prensese de uygunsa 24 kasım c.tesi buluşalım o zaman öğretmenler günü falan demezseniz ama kesin kararı verelim ki ben de ona göre işyerime şu şu tarihler arasında ben istanbuldayım diyebileyim ve randevularımı ona göre alayım.bu arada kuzum sen bana cevap vermedin mi,ne zaman geliyorsun izmire bakem ???
Ben dahil olamayacağım buluşmanıza, banna uymuyor tarih
Selamlar
Sabah yazacaklarımın yarısını yazmamışım şimdi baktımda Geçen hafta seyir halinden usanıp güçlendirmeye geçmeye niyetlenmiştim ya ben, sonra güçlendirmeyi tekrar okudum ve seyirden sonra güçlendirmenin kendisi bana ödül gibi geldi, biraz daha şevklendim seyirde kalmaya çok kolaylıkla yapabileceğim bir dönem olacak benim için, ödüllerden sonra o kapıyı kapatmak biraz zor olacak ama irademde biraz güçlenir yemeklere karşı artık bu sayede
Sabahda söylediğim gibi haftasonu sapıttım, onları atmak için bu hafta tamamen protein yapıyorum, Love01'ciğimin gönderdiği nefis salçayı krebe sürmek ve yumurta sarısı dışında beyaz besleniyorum, yaşasın balık mevsimi
Sevgicim Dünyanın gözü serisine başladım, 13 ciltlik bir seri
hee hiç sevmiyorum kuzu yaaa,biri bana meyve ye dediğinde yada uzattığında sanki işkembe uzatıyor gibi içim kalkıyor bööğ
valla ben ankarada genelde inşaat firmalarını falan ziyaret ediyorum,izmire müşterisi olan.aklına gelen firma olursa yaz özelden araştırayım kuzum.ama şöyle söyliimm bilkent tarafları uzak cybercity falan oralara gitmeyi tercih etmiyorum da daha çok çankaya,kızılay,gop,cinnah,tunalı falan taraflarını tercih ediyorum.sen nerde oturuyosun bakem
valla vereceğin kiloya göre artıp azalabilir canım darısı başına deyim ben :))))1ayda beş kilo süper bana tam uyar evet bundan istiyorum
benimde 1,68 sen 55e inmişin ben 60 olsam yeter diyorum maşallahın var vallahiiiiiiiKızlaaaaaaaar,
Ben bu alıntıları yapmıştım, hepicine de yazdım yazdım ama hepsi pufffffffffff diye uçtu üstelik bu 3. denemem Tekrar yazamıycam ama hepinize teşekkür ederim, darısı 36 isteyen herkesin başına.
Benim boyum 1,67 canlar, 1,76 olanların 36 olmasını bekleyemeyiz ama dimi :)) Hepiniz çıtırsınız, çıtır olacaksınız
bak buna bugün katılıyorum lakin + çıkmayı beklerken ki ben acayip ödem tutardım tartıda fark var süper bişi :)Şaka tabi kiii gülüümmm Oku okuu.. Ay çok eğlenceli olur bencee.. Kolaydır kolaydıırr Yaparsın seennn
Anam kahvenin de mi sınırı varrr yok daha neleerr :S :)) Ben hiiçç bilmiyorum öyle bişey bilmek de istemem
Merabaa Ay güçlendirmeyi bi sağ salim atlatsak daa :) Gelebilsseeekk
Geçmiş olsun.. ama unutma buna değecek Çünkü regl zamanı daha çok kilo verildiğini test ettik ve onayladık 1 kilo gider 1 kg
Ay senin o kadar oldu mu canım yaaa Süpeeerrr!!! Maşşallah tatlımaaaaa
ah ah o üzüntü nedir iyi bilirim tv de dogum sahnesi görünce bile aglamaktan ölüyorum.bugün haberlerde gördüm bi aile 7 aylık bebeklerini boğarak öldürmüş ben yine ağla ağla öldüm.rabbim böyle kötü insanlara bile evlat veriyor oysa pamuklar içinde büyütecek,başının tacı yapacak ,gözünden bile sakınacak bizlere nasip etmiyor.vardır rabbiminde bi bildiği buda bizim sınavımız herhalde.
biz 2 senedir uğraşıyoruz ikimizde de hiç bir sorun yok.yapılmadık test kalmadı,gayet sağlıklıyız ama olmuyor.
aşılama tüp bebek bunlar için kendimi hazır hissetmiyorum.bu süreç,etraftakilerin baskıları çok yıpratıcı.
bende kendime 3 ay daha süre verdim.bundan önce belki hamileyimdir deyip hiç bi hareket yapmayıp yiyip içip yattım.bu yüzden kilo aldım.ama bu 3 aylık süreçte dukanımı yapıp yürüyüşümü yapıp kendi haline bırakacağım.
hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.ama içimdeki acı okadar büyük ki anlatmaya kelimeler yetmez.
siz anneler evlatlarınızın kıymetıni bilin.onlar alllahın size verdiği eşsiz hediyeler.
neyse başınızı ağrıttım.arkadaşım senin daha 3-4 ay olmuş 1 yıl olmadan kısır olunmuyor.daha üzülmen için çok çok çok erken.ama yinede içinin rahat olması için 3.gün ve 21.gün testlerini yaptır.tabi eşinde yaptırsın.
hayırlısı olsun.
merhabalar,
bu sabah 97.3 görerek mutlu olan Azradan sevgi ve selamlar...
sabah lorlu ekmeğimi yedim. öğlen ton balıklı salata ve zero. aralarda çay, neskayfe ve mistik chai.
bugün işyerinde yine pasta vardı. yine reddettim. inan kendime şaşırıyorum. eskiden olsa kaç dilim yerdim Allah bilir.
Ya o ev tartılarındaki yağ-su oranlarına inanmıyorum ben. Diyetisyene gidip o ciddi, elle tutulan makinalarda ölçülen bir arkadaşım vardı. Benim tartıma çıktı, yağ-su oranları tutmadı çok alakasız değerler çıktı. Ama kilosu güzel ölçüyor, sadece onu dikkate alıyorum ben. Tabii sinbo marka olduğundan da olabilir bu dandikliği, bilmiyorum. :26:
Genelde Özgüllü alıyorum ben, yağı 1 gr görünüyor değer tablosunda. Besin değerleri yazmayan diğer markalar için de formülüm şu: Paketi elimde mıncıklıyorum, lorlar tane tane ayrılıyorsa yağı az demektir alıyorum. Yok eğer krem peynir kıvamına geliyorsa ben bastırdıkça, "Uuu yağa bak." diyor ve almıyorum.
Tabii mıncıklama işleminde dikkatli olmak gerek, geçende fazla mı sıkmışım ya da paket zaten bozukmuş bilmiyorum birden kar gibi lor yağdı ortalığa. Nasıl yerine koyup kaçtım bilmiyorum. :26:
Selam dukancı kızlar ,
çok daha önceleri üye olmuştum fakat yoğunluğumdan sebep pek takip etmeye yada aranıza katılmaya pek fırsatım olmuyordu..
Bu aralar bende dukana başlama niyetine girdim, kitabı aldım boş vaktim oldukça okuyorum.. Kilom oldukça fazlalaştı ve ben buna artık bir dur demek istiyorum, evlenmeden önceki kilom 65 ile 68 arası gidip geliyordu , boyum 1,75 .. Derken 2007 de evlendim, hamile kaldım ve ikiz gebelik yaşayarak 35 kilo aldım, 101 kilo ile doğum yaptım.. Daha sonra 25 kilosunu verdim.. Fakat sonra bazı sebeplerden yavaş yavaş tekrar kilo almaya başladım.. çok defa diyet yapmayı denedim ama hep sonrasında daha çok kilo aldım , şu an 92 kiloyum ve her defasında '' bu sefer kesin'' dediğim modundayım şu an .. Ama anladımki tek başına olmuyor, birilerinin iteklemesi ve iyiyide kötüyüde paylaştıkça hırslandırılmak gerekiyor.. Forumdaki yazılanları okumaya çalıştım her biriniz çok güzel sonuçlar elde etmişsiniz, umarım bu güzel enerjiniz banada yansır ve motivasyonum tavan yapar sayenizde.. :) aranıza hoşgeldim diyeyimmi?? :))
Merhabalar ben de şimdiden yapayım bildirmimi
Başlangıç: 01.10.2012
Başlangıç Kilo: 71
Hedef Kilo:58
Geçen Haftaki: 69.1
Bu Haftaki (18.10.12) : 68.3
sanırım bilmeden içtiğim uludağ şekersiz limonata bana bu hüsranı yaşattı inşallah hızlanır artık kilo vermem şimdi forumda okuyorum doğanay şekersiz şalgam suyu içmek iyi geliyomuş sanırım kabızlığa ama içmeye korkuyorum bu serbest demi kilo vermeyi yavaşlatmaz demi
herkese iyi geceler..
uzun zamandır yazamıyorum foruma maalesef iş stresi şu bu derken vertigo olmuşum..süreklı başım dönuyor mıdem bulanıyordu sonunda acillik oldum..bır kaç gundur kalkmadan dınlendım ilaçlarımı düzenlı aldım ama dıyetıme ara verdım..bu sabah baktım +2 kg olmuşum ama inşAllah bu hafta sonuna atmış olurum o fazlalıkları..form çayı içiyor olamama ragmen ınanılmaz şişlık var..şalgam suyunu bırde ben deneyeyım bakalım..sizler nasılsınız arkadaşlar..güzel kılolar verdınız mı ?
sabah aç karnına tartıldığımla akşam yatmadan tartıldığım aynı rakam hep, iyi bişey midir acaba bu.
bu arada ben seyire geçince ps günümde sebze yemeye nasıl kaptırdıysam ertesi gün de unutup sebze yedim bir iki. o yüzden madem unuttum 5/5 yapiym bari dedim. şuana kadar 5 ps 5 sp yaptım. yarın ikinci 5li ps dönemim başlıyo. acaba 1/1e dönsem zararı olur mu bilen varsa cevap verebilirse çok sevinirim valla sevaba girer yani
bu arada yasena verdiğiniz makarna tarifini bugün düzgün düzgün fırında yaptım, kesince çok güzel oldu vallahi tipi. buzdolabı poşetine koyup buzluğa attım, dayanıklılığını ölçücem bakalım haftaya ayın 23-26 arasında -sp günlerimde yani- çıkarıp denicem inşallah. o zaman tekrar durum bildirimi yaparım size, unutmiym diye şimdiden yazıyorum
selam kızlar;
dukana başlayalı 1 hafta oldu 5 günlük atak sonrası -2,30 kg verdim
şimdi seyirdeyim dukan amcanın testine göre 88 gün yapmam gerekiyor seyir evresini
bu uzun süreç ve araya bayramın girecek olması korkutuyor açıkçası. bayram ziyaretlerine giderken ağzıma 1 kaşık yulaf kepeği atmayı düşünüyorum belki bana baklavalardan uzak tutar ümidiyle
yavaş yavaş tarifleride yapmaya başladım kitaptaki galete (bana göre akıtma) tarifini yapıyorum sık sık bide yulaf kepekli köfte.
tatlandırıcılara pek güvenemiyorum emzirdiğim içinde tedirgin oluyorum biraz yoksa tatlı işinide girişcem ama araştırmalarım devam ediyor bukonuda
günaydınn
bildirim güncel 90,0
içtiğim mest çayı anca etkısını gosderecek sanırsam karnımda agrılar var
Günaydın canlarım,hepiniz iyisinizdir inşallah.
Herkes için güzel bir bildirim günü olmasını diliyorum.Eeeeee noldu şimdi oyun bitti mi,ben yok muyum bildirim listesinde bühüüüüü
nerde dely'nin vay başıma gelenler abowwww smileysi 60 mıydı yok kaçtı ki o yaa neyse ondan işte.
şimdi bayramda napıyorsunuz derken ne sormak istedin acaba ? bayramda da dün bugün napıyorsak onu yapıyoruz hani baklava börek yiyiyoruz dicez sanıyorsan yanılıyorsun yulaf kepekli keklerini yiyiyorsun sonra da kurban kesen evlerde kavurma falan varsa yağsız yerinden yiyebilirsin.neyse ki protein bayramı
günaydın canlarım ,
bu hafta benim için çok yorucu ve üzücü geçti,minik kızım 4 gündür yüksek ateşle savaşıyor,kayınpederim kanser ve kurtulma şansı yok ,bir haftadır uyku yok ,düzenli yemek yok ,herşey altüst oldu ,hedef kiloma sadece 2.900 gr kalmıştı ama dün akşam ve bu sabah diyeti bozdum ,gücüm kalmadı ,çok yoruldum ben toplam 20 kiloya yakın bir kilo verdim dukan ve dukan haricinde .... 50 kiloyu göremeden tekrar artıları görecekmişim gibi geliyor ,artık güçlendirmeye geçeyim mi kızlar ne diyorsunuz ,3.5 kg kaldı bu sabah itibariyle ...
başlangıç tarihi:26 haziran
başlangıç kilo:67
geçen haftaki kilo: hatırlayamıyorum listede var zaten
şu anki kilo: 53.5
hedef: 50
hadi bana bir fikir verin canlar ne yapayım ,artık araba gitmiyor
benimde 1,68 sen 55e inmişin ben 60 olsam yeter diyorum maşallahın var vallahiiiiiii
slm kızlar kilo bildirimimi ayarlayıp geliyorummmmmmmmm :)))))
Canım, ben zaten 59 la geçtim güçlendirmeye, 4 kiloya yakın verdim güçlendirmede, sen de verirsin zaten :)
Günaydın Millet,Canım cok sıkkın cok bunalmıs durumdayım.artk hafta sonu olsada kaçıp gitsem :2:
kızlar askolsun ya ne otelı moteli.ben yapayalnızım ewde gelin bende kalırsınız.benim içinde süper olur hemmm...
adı neymiş o kitabın,bizede söleseneee
gelcez gelcez inşşş ama sende buraya daha sık gelsen cok sewınecezzzzz :2: nasıl kilo almadın dımı hiç?
canım benim,pressevgilisi de gelecek almanyadan,ben de onun geliş tarihine göre ayarlayacağım.
aslında bayramda da gelebilirdim ama canım hiç bişey yapmak istemiyor
hem bayram sonrası iş için gelince daha güzel,bi zahmet uçak paralarımı falan karşılarlar bari
10 kasım ananemin doğumgünü olan c.tesi,onun için 17 kasım olabilir bence,herkese uygunsa tabi
kuzu kaçında istanbuldasın,söyle de ona göre program yapayım
cnm valla poşete koyan başka bir arkadaştı ama ben palamutu alüminyum folyoya sarıp pişiriyorum.her türlü güzel oluyor.sen yine de öp beni
17 kasımda buluşalım diyorum bi terslik çıkmazsa inşallah,sana da uyuyorsa ?
ipeeeeek bi otur da totişin yer görsün
Ya o ev tartılarındaki yağ-su oranlarına inanmıyorum ben. Diyetisyene gidip o ciddi, elle tutulan makinalarda ölçülen bir arkadaşım vardı. Benim tartıma çıktı, yağ-su oranları tutmadı çok alakasız değerler çıktı. Ama kilosu güzel ölçüyor, sadece onu dikkate alıyorum ben. Tabii sinbo marka olduğundan da olabilir bu dandikliği, bilmiyorum. :26:
:26:
bende deri dar çeket giymek istiyorm
sanrm bu kış giyceeem
Yörsan'ın böreklik loru yüzde 3 küsür yağlıydı sanırım,, tadı biraz kuru haliyle, ama pişirmeye müsait
yeni keşfim çok lezzetli olan baltalı keçi loru.. onda da 2.2. yağ var herhal... ama kaşıkla kaşıkla dur.. :))
11 kasım ALES 18 KASIM KPDS ( 18'inden sonra olsa keşke (
geçmiş olsun
kuzummm benim için olur 18 kasım sonrası farketmez.eğer prensese de uygunsa 24 kasım c.tesi buluşalım o zaman öğretmenler günü falan demezseniz ama kesin kararı verelim ki ben de ona göre işyerime şu şu tarihler arasında ben istanbuldayım diyebileyim ve randevularımı ona göre alayım.bu arada kuzum sen bana cevap vermedin mi,ne zaman geliyorsun izmire bakem ???