Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben loru mandıradan da alıyorum,en azından tadına bakarak alıyorum daha lezzetli oluyor.poşetlilerin tadı bazen kötü çıkabiliyor.
palamut mu yaptın bakem:KK34:

Mandıradan alıyorsan yağ oranını nasıl bilebiliyorsunki o zaman medesam:44:

bulunduğun yerrde hakmar market varsa lor peynirini tavsiye ederim 10 yazıyordu yağ oranı ve de güzel

bu arada seninle aynı kiloyuz ama benim tartım bir 60 bir 59 gösteriyor delircem valla akşamda burdaki bir arkadaşın tavsiyesiyle balık yedim poşette çok lezzetliydi sağolsun kimdi hatırlamıyorum ama öpüyorum çokca:KK54:

Valla ben 59 a sabitlemiştim, bir hafta bekledim baktım gram oynamıyor, dukan amca da bana 59 demişti geçtim güçlendirmeye :KK1: ama son yediklerimden sonra geçen hafta 60 ı bir kere gördüm, tekrar görmek hiç istemem :KK50:

Son düzenleme:
kızlar ben loru mandıradan da alıyorum,en azından tadına bakarak alıyorum daha lezzetli oluyor.poşetlilerin tadı bazen kötü çıkabiliyor.
palamut mu yaptın bakem:KK34:

evet sen tavsiye etmiştin dimi evet çok lezzetli poşetle yapmamıştım hiç iyi oldu bu :KK16:

medoshummmm yine forumdasin bebeimmm yetisemiyorum size:21:

kuzu kaçında istanbuldasın,söyle de ona göre program yapayım:KK34:

Mandıradan alıyorsan yağ oranını nasıl bilebiliyorsunki o zaman medesam:44:

Valla ben 59 a sabitlemiştim, bir hafta bekledim baktım gram oynamıyor, dukan amca da bana 59 demişti geçtim güçlendirmeye :KK1: ama son yediklerimden sonra geçen hafta 60 ı bir kere gördüm, tekrar görmek hiç istemem :KK50:

yağsız dimi diyorum mandıracıya,heee yağsız abla diyor ben de ona güvenip alıyorum:KK9:
zaten lor diğer mesela kaşar peyniri gibi falan yağlı olmuyor ki.

evet sen tavsiye etmiştin dimi evet çok lezzetli poşetle yapmamıştım hiç iyi oldu bu :KK16:

cnm valla poşete koyan başka bir arkadaştı ama ben palamutu alüminyum folyoya sarıp pişiriyorum.her türlü güzel oluyor.sen yine de öp beni :KK54:

vay anasini hatuna bak bizden sonra basladi güclendirmeye bile gecti
kuzu kaçında istanbuldasın,söyle de ona göre program yapayım:KK34:

medoshummm tam belli degil ya siz bir bakin bana haber verinm 15.11.-15.12 arasi birsey olsun :26:

Ben son 3 ayda falan o 10 kiloyu aldığım için, 2. kez dukan yapmış olsam da hızlı ilerledi metabolizma :KK37: Ama işin kötü yanı, yakın çevrem dışında kimse kilo verdiğimi anlamıyor, hatta bu son halime kilo almışsın diyen bile var :KK53: diyemiyorumki ben sen yokken bir ara balon gibi şiştim, sonra dukan amca söndürdü beni...ahhh, ahhh :KK37:neyse yarın güçlendirmeye tam geçiş olacak, ben sizi bekliyorum ama güçlendirmede...Korumaya geçmem ben, sapıtıyorum çünkü :KK17: Hazır sizlerde burdayken her gün güçlendirme diyerek kandırırım kendimi :KK53:

mest çayı ne ya meraklandım şimdi

Aslında bıldıgımız form cayı. Adı var işete. A101 de satılıyor. Burda herkesler soyle rahatlattı benı böyle çıkardı wc ye dedıklerı cın aldım deniyorum. 2. Fincanımıda içtim ama gurultu bıle gelmedı karnımdan. Ha arada gelıyo ama açlıktan. Kahvaltısız oğlen sadece yedıgım salatayla duruyorumda :26:

medoshummm tam belli degil ya siz bir bakin bana haber verinm 15.11.-15.12 arasi birsey olsun :26:

17 kasımda buluşalım diyorum bi terslik çıkmazsa inşallah,sana da uyuyorsa ?

Aslında bıldıgımız form cayı. Adı var işete. A101 de satılıyor. Burda herkesler soyle rahatlattı benı böyle çıkardı wc ye dedıklerı cın aldım deniyorum. 2. Fincanımıda içtim ama gurultu bıle gelmedı karnımdan. Ha arada gelıyo ama açlıktan. Kahvaltısız oğlen sadece yedıgım salatayla duruyorumda :26:

kız içme daha fazla motou fena bozcaksın anca etki gösterir,akşama görürsün :KK51:

Selamlar :KK42:

Sabah yazacaklarımın yarısını yazmamışım şimdi baktımda :KK1: Geçen hafta seyir halinden usanıp güçlendirmeye geçmeye niyetlenmiştim ya ben, sonra güçlendirmeyi tekrar okudum ve seyirden sonra güçlendirmenin kendisi bana ödül gibi geldi, biraz daha şevklendim seyirde kalmaya :KK51: çok kolaylıkla yapabileceğim bir dönem olacak benim için, ödüllerden sonra o kapıyı kapatmak biraz zor olacak ama irademde biraz güçlenir yemeklere karşı artık bu sayede :KK1:
Sabahda söylediğim gibi haftasonu sapıttım, onları atmak için bu hafta tamamen protein yapıyorum, Love01'ciğimin gönderdiği nefis salçayı krebe sürmek ve yumurta sarısı dışında beyaz besleniyorum, yaşasın balık mevsimi :KK56::KK56::KK56:

Medesa turşu ben de hep ödem yapar, geçen 5 tane salatalık turşusu yedim davul gibi oldum, doğal olarak şalgam da aynı şeyi yapıyor onunda içinde turşu suyu var malum, ama genel olarak su tutacak cinsten bir içecek :44:. Bağırsak çalıştırması çok iyiymiş ama ben hiç bilmiyordum bu yönünü, bir dahaki sefere acısız alayım en iyisi :KK53:

Sevgicim Dünyanın gözü serisine başladım, 13 ciltlik bir seri :KK52::KK52:

Sen de mi tiyatro şeyediyon :) Ben de ben deee :KK52: NErdesin bakiyim sen :) İstanbul'da mısıınn :)

senin gibi oyuncu olarak degil tabiki, sadce izleyici olarak, okula cok guzel oyunlar geliyor, hemen ayagimin alti gidivereyim dedim:)

Selamlar :KK42:

Sabah yazacaklarımın yarısını yazmamışım şimdi baktımda :KK1: Geçen hafta seyir halinden usanıp güçlendirmeye geçmeye niyetlenmiştim ya ben, sonra güçlendirmeyi tekrar okudum ve seyirden sonra güçlendirmenin kendisi bana ödül gibi geldi, biraz daha şevklendim seyirde kalmaya :KK51: çok kolaylıkla yapabileceğim bir dönem olacak benim için, ödüllerden sonra o kapıyı kapatmak biraz zor olacak ama irademde biraz güçlenir yemeklere karşı artık bu sayede :KK1:
Sabahda söylediğim gibi haftasonu sapıttım, onları atmak için bu hafta tamamen protein yapıyorum, Love01'ciğimin gönderdiği nefis salçayı krebe sürmek ve yumurta sarısı dışında beyaz besleniyorum, yaşasın balık mevsimi :KK56::KK56::KK56:

Medesa turşu ben de hep ödem yapar, geçen 5 tane salatalık turşusu yedim davul gibi oldum, doğal olarak şalgam da aynı şeyi yapıyor onunda içinde turşu suyu var malum, ama genel olarak su tutacak cinsten bir içecek :44:. Bağırsak çalıştırması çok iyiymiş ama ben hiç bilmiyordum bu yönünü, bir dahaki sefere acısız alayım en iyisi :KK53:

Sevgicim Dünyanın gözü serisine başladım, 13 ciltlik bir seri :KK52::KK52:

canım doğanay marka var şekersiz yazıyor üstünde.bende ödem falan yapmadı ama her bünye farklı tabi.
ama hiç olmasa sadece wc sorunu için bile deneyin,hemen çalıştırıyor bağırsakları:KK34:

merhabalar,

bu sabah 97.3 görerek mutlu olan Azradan sevgi ve selamlar...

sabah lorlu ekmeğimi yedim. öğlen ton balıklı salata ve zero. aralarda çay, neskayfe ve mistik chai.

bugün işyerinde yine pasta vardı. yine reddettim. inan kendime şaşırıyorum. eskiden olsa kaç dilim yerdim Allah bilir.

Günaydın güzel bıdıklarım :KK66:

Birazdan çıkıcam peşin peşin yazayım.. Dün döndüm dukanıma bugün o fazlalık olan 5 kilodan geriye 2,5 kilo kalmış... büyüksün dukan, azizsin dukan, senin de işin düşer, kayırırım seni dukaaaannn:KK9::KK76:

Büyük uyanış harekatına katılan bacılarr, yani dün "ben de ben de" diye yazanlarr!!:KK3:
rapor bekliyorum, bakcemmm:KK35:
ayrıca da bugünün teması
İyi Düşün İyi Olsun!!"
Eki Görüntüle 534520 Eki Görüntüle 534519

hemen rapor veriyorum. bugün amelelik babında bir işe gittim. sabah 9 dan akşam 17 ye kadar ayakta ve hareket halindeydim. toplam 1 saat kadar ancak oturmuşumdur. pro günümdü bugün. sabah 2 yumurta 2 dilim füme hindi ve peynir. orda verdikleri yemekte erişte mecimek çorba dalyan köfte patates püresi ve 4 çeşit bol yağlı salata. çok ince bir dilim dalyan köfte yedim ve yanında dukan ekmeği arasında füme hindi ve light kaşar. bolca da su içtim. eve yeni geldim. akşam yemeğinde yine yumurta, füme hindi peynir ve bolca pul biberli yoğurt. şimdilik böyle olsun. yemek yapacak halim yok. yarın da aynı yere gideceğim. muhtemelen yarınki menü de aynı olacak. sadece akşama domates salatalık eklerim.

GÜNAYDIN CANLARRR

Hadi karar verelim İstanbul buluşması için ona göre otel motel bişeyler ayarlayayım. Çalışma saatlerimi düzelteyim. Çiek pasajında yer ayarlayayım. Dansözü organize edeyimm. Ben belirsizlik sevmem hadiii tarih alayımmm..

Aaa nereye yaaa. Bende geleyimmii :KK43:

ipeeeeek bi otur da totişin yer görsün :-)

...
Sonuç öyle 2 kilo falan değil. Geçen hafta gördüğüm rakama yakın bile değilim. Ama - eğilimi başladı. Tartıyı değiştirdiğim için çok takmıyorum kafaya. Belki diğeri yanlıştııı bilemedim.
2 günde yağ oranım %1,2 azalıp, kas oranım % 1 artmış görünüyorr. Çok eğlenceliiii bu tartı olayı. Bu arada % 28 im de suymuşşş benimm. Azmı çokmu bilemedimmm.

Ya o ev tartılarındaki yağ-su oranlarına inanmıyorum ben. :KK43: Diyetisyene gidip o ciddi, elle tutulan makinalarda ölçülen bir arkadaşım vardı. Benim tartıma çıktı, yağ-su oranları tutmadı çok alakasız değerler çıktı. Ama kilosu güzel ölçüyor, sadece onu dikkate alıyorum ben. Tabii sinbo marka olduğundan da olabilir bu dandikliği, bilmiyorum. :26:

.....ama ben kahveyi fazlami kaciriyorum acaba????? günde 2 fincan :26:7g mi ne yaziyordu kitapta bi ölcmem lazim

Haydaa ben o kısmı kaçırmışım!? Kahvede de sınır olur mu ya!? :KK14: Gram hesabını nasıl yaparım bilmiyorum otomatlar ne kadar kahve koyuyor ki? Ya da ben fincan tabanını kapladığımda kaç gr koymuş oluyorum? Türk kahvesinde durum iyice çetrefilleşiyor mu!? :KK1: Okuyayım ben tekrar o kısmı en iyisi.

...
Son olarak da bana dukana uygun lor tavsiye edermisinz, marka ve nerde bulunduğu, ben peynir tüketmediğim için hiç almıyordum ama poğaçaların içine falan azıcık katıcam artık, ama hangisi iyi bilmiyorum , bir yardım eli uzatıverin bakem :KK1:

Genelde Özgüllü alıyorum ben, yağı 1 gr görünüyor değer tablosunda. Besin değerleri yazmayan diğer markalar için de formülüm şu: Paketi elimde mıncıklıyorum, lorlar tane tane ayrılıyorsa yağı az demektir alıyorum. Yok eğer krem peynir kıvamına geliyorsa ben bastırdıkça, "Uuu yağa bak." diyor ve almıyorum. :KK1:
Tabii mıncıklama işleminde dikkatli olmak gerek, geçende fazla mı sıkmışım ya da paket zaten bozukmuş bilmiyorum birden kar gibi lor yağdı ortalığa. Nasıl yerine koyup kaçtım bilmiyorum. :26:

arkadaşlar merhabalar...

sizden yardım istemeye geldim.. umarım yardımcı olursunuz.. şimdi 67 kilo ile hamile kalıp 81 kilo ile hamileliğimi bitirdim. şuan 69 kiloyum bayramdan sonra dukan diyetine başlamayı düşünüyorum. ancak kısmetse 1 yıl içinde 2. çocuğu düşünüyorum. sizce şimdi diyete başlamalı mı yoksa 2.den sonra mı başlamalı.. etraftakiler 2.yi doğur bir defada kurtul kilolarından diyor.. ama ben açıkçası bu kiloyla hamile kalmayı göze alamıyorum...

fikirlerinize ihtiyacım var..:KK14:

69 kilo nedir ki. gayet hamile kalınabilir bir kilo bence. tabi boyun 1.50 nin altında değilse...

et ürünlerinde yeni yasa çıkrasa diğer katkı maddeleriyle birlikte nişasta ve soya kıyması da yasaklanacak. fiyatı da artacak ama ne ayapalım. az yeriz öz yeriz en azından...

İyi akşamlar hatunlarrrrr :) şuuu uzuuuuun çizmelerden giyeceğim günüüüüü iple çekiyorum, en son hedefim bu :KK1:

X