- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pffff silemedim fotoyu neysem
bitanemmm aramışsındır mutlaka ama üstüste çok telefon geldi,zaman zaman konuşabilecek durumda değildim ya benim yerime arkadaşlar baktı telefonlara yada hiç bakmamışız demekki.nolur kusura bakma.dün akşam arayacaktım seni ama ilaç aldığım için saat 8lerde sızmışım tv karşısındaDely cim ya, seni böyle görmeye alışık değilim ben. Patron sanırım eşiyle kavga etmiş sana sarıyor bu günlerde, takma hiç, boşver. Bu zamana kadar o mu yapıyordu senin işlerini, ay sonuna daha çoook var. Boşver, kaçamak yapanları atacaktım ama ben şimdi patronun peşine bir köpekbalığı takıyorum o ondan kaçarken sen yaparsın işlerini :)
Canım benim, geldim ben de gitme biyerlere, bozma dukanını, şişkoluk kaldı mı kuzum çıtır gelin olacaksın tabi :)
Canımm, aradım seni cuma görmdin sanırım. O nedemekmiş öyle ya, bilmiyordum o 3 gün için senden izin yazmanı mı istediler. Pes gerçekten, insanlıktan çıkmış bunlar. Pazarlama işi moralsiz motivasyonsuz olur mu hiç, robotmuyuz biz. Tabii sen normal insan standartlarının üzerinde koşturduğun için öyle alıştılar demek ki. Hiç takma canım, daha iyisini bulamayacaklarına göre, ne halleri varsa görsünler. İstiyorsan raporunu da al otur dinlen.
Bu arada güçlendirmeye de geçmişsin, hayırlı olsun.
Valla istedikleri kadar çıldırsınlar, sefan olsun, yap güçlendirmeni, aheste aheste çalış. Anlasınlar biraz. Seni çok seviyorum canım, kendine iyi bak, bize neşeli arımaya lazım
Kızlar,
Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu. İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.
Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.
medesam zati benimde oldu okadar 1,5 ayıda geçti hatta gerçi bunda benimde hatalarım oldu ufak kuruyemiş vs. gibi atıştırmalar nedeniyle oldu sanırım bir süre daha normal kasma yapıp sonr aolmadı yapıcam yumrukk
teşekkür kuzum
ekim canım evet daha dün gibiydi çok yol kateddim sayenizde hepinize gönülden sevgiler
tiroid ile kilo vereceğime hiç inanmıyordum ama oldu işte şimdi bu kadar vermişken ömrümde nerdeyse ilk kez başarmışken kesip atmatan korkuyorum ama 69 bir türlü gelmiyo bi gelse ardı gelecek biliyorum dayanıyorum zorla
güçlendirme iyi bir rejşm yani baya süre yapabilirm bi geçebilsem sporu artıdım belki bi sonuç görürüm senin kilolar nası artış olmuyordur umarım ben bi lokma tatlı yiyim ertesi gün kilo ffark edecek kadar şişiyorum ee güçlendirmede çok alırım o zaman diyorum senin nası kaçamak günlerini yapıyormusun yoksa hala katımısın nişastalarını tüketiyormusun
bu süper bi fikir hemn fırın poşeti alıcam palamut uygunmu canım bunun için balık alıp bu hafta bol balık yapim bende
10 kilo verdim kızlar guclendirmeye 2 kaldı
rica etsem alıntıları silermisiniz fotoyu kaldırcam
herkes sen nasıl böyle inceldin diyor ama ben kendimde fark göremiyorum birde siz bakın bakem
alıntı yapmazsanız sevinirim silcem cunkum
sağl canım. bizlerde iyiyiz. oğlum gecen hafta bugun düştü dudakları patladı ama çok şükür toparladı. normale dönuyor yavas yavas. onun dısında sıkıntımız yok çok şükür.
güçlendirmeye geçmeme 2 kilo kaldı size öncesi sonrası yapimmi foto ekliyimmi
Bende başta çok zorlandım işkence bu dedim ama gerçekten faydasını gördüm ve sarkmadan zayıflamada çok etkili garanti vermiştim değilmii. Devam et canımm sabrın sonu dukannn
eee ama tickerımı yeniledim,hiç farketmiyor musunuz
Bugün ÖGlene ne yesem ne yesemmmmmm?
Önümüzdeki Haftayi BALIK HAftasi ilan ediyorum sabah aksam balik
firin torbasina koyup bir sogani 4 e bölüp baharatlayip atiyorum firina sicak sicak seviyorum bikmiyorumda süperde kil verdiriyor
Kızlar,
Size 36 beden pantolonumu anlatmıştım hatırlarsanız hayatımda ilk defa 36 giymiştim. İkincisini de geçen haftasonu aldım. Açılışta giymek üzere bir takım almam gerekiyordu gittim gezdim baktım, bedenimi sordular korkarak 38 dedim :44:bayan baktı ve siz 36 bedensiniz dedi. 36 beden etek ceketi giydim ve tam oldu. İnanamadım bu benim 2. 36 beden olayım, şoklardayım.
Diyetten vazgeçeceklere, kaçamak yapmak üzere olanlara ya da iradesi zayıflayanlara duyurulur.
eee ama tickerımı yeniledim,hiç farketmiyor musunuz
Süper 4lüm: Fırın torbası, fırın kağıdı, güveç kabı ve silikon kalıplar :))) Fırın torbasında muhteşem oluyor balıklar, hem de ortalık fazla pislenmemiş-kokmamış oluyor.
Muhteşemsin! Ben de 70 gibi başladım işte, ah cidden 55 olunca 36 beden oluyor mu insan o pantolonlara girebiliyor mu O günleri bir görebilsem...
günaydınnnnnnnn fıstıklarrrrr
dün eksiyi görünce biraz moralim yerine geldi. bebişim yine olmadı diye kaç gün gece ağladım durdum. eşimin testlerini yaptırıcaz sonunda kabul etti sonra sıra bana gelecek ama 3-4 aydır denediğim için doktorum erken daha dedi en az 1 sene doldurmalısın dedi ama işte gel de bunu bana anlat.
kaç haftadır da 65-64.8 gezdiğim için biraz ona da canım sıkkındı ama şükürrr dün birazcık azalma oldu bende. veee çok sevdiğim ve belimi artık sıkmaya başlayan diyete başlamadan 2 gün önce giydiğimde midem ağzıma gelen pantalonumu hafta sonu rahatça giydim. yanlışım varsa biri beni düzeltsin ama ben 4 kilo vermeme rağmen görüntüm sanki 6-7 kilo gibi oldu :)))) sanırım kilodan fazla yağ gidiyor ayyyy sevindimmmm
ben balik yedigim günler ertesi gün mutlaka -400 görüyorum
bugünden itibaren bende balık yiyoruyorum
ye kusum mutlaka güzel sonuc alirsin
bu ara hangi balık yenir bende alayım bare balığın gücünü görecekmiyim ben de ? şöle kokutmadan yapılcak bişi var mı:)
canim her balik cesitinde firin poseti kullan hic kokmuyor ben almanyadayim taze balik degilde dondurucudan aliyorum ve sadece som baligi tüketebiliyorum burada
Tickerimi degistirdimmmm bende 65,7 diyordu dukanikowski ama ben 65 yaptim onu küsürlü kilomu olurmuskiii
anoooom kıyamam ya hemencecik iyileşir inşallah gitsin çatlaklar patlaklar höööööyytt
süpsüper olmuş kocaman tebrikler darısı başımaaaa darısı başımaaa deri pantolonla bile fit görünüyosan tamamdır zaten bence
evet evet evet sabrın sonu dukan
23 kilo mu loooooossssstttt fihuuuuuuuwww bu kadar kilo kaybını tebriğe nasıl smile bulunur bilemedim vallahiiiii:112:
bütün tebrik smileleri çarpı binbeşyüz üzeri binbeşyüz
ben farkettimmmmm cok güzel oldu cok yakisti ayagini sürterek gectigini farzediyorum güclendirmeye hepimiz pesine gelicez bakalim
bu ara hangi balık yenir bende alayım bare balığın gücünü görecekmiyim ben de ? şöle kokutmadan yapılcak bişi var mı:)