Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnnnnnn fıstıklarrrrr
dün eksiyi görünce biraz moralim yerine geldi. bebişim yine olmadı diye kaç gün gece ağladım durdum. eşimin testlerini yaptırıcaz sonunda kabul etti sonra sıra bana gelecek ama 3-4 aydır denediğim için doktorum erken daha dedi en az 1 sene doldurmalısın dedi ama işte gel de bunu bana anlat.
kaç haftadır da 65-64.8 gezdiğim için biraz ona da canım sıkkındı ama şükürrr dün birazcık azalma oldu bende. veee çok sevdiğim ve belimi artık sıkmaya başlayan diyete başlamadan 2 gün önce giydiğimde midem ağzıma gelen pantalonumu hafta sonu rahatça giydim. yanlışım varsa biri beni düzeltsin ama ben 4 kilo vermeme rağmen görüntüm sanki 6-7 kilo gibi oldu :)))) sanırım kilodan fazla yağ gidiyor ayyyy sevindimmmm

Günaydin dukancanlar ben güne hic iyi baslamadim tarti yüzünden dilerim her biriniz eksi görerek baslarsiniz güne..Kacamak yok yesil cay su iciliyor yürüyüs yapiliyor adet olma bekleniyor sanki hergün gram gram kilo aliyorum sinir bozucu en cok sevdigim seyleri kucagima alip öggg diyene kadar yiyesim var sinirden...

sayıya alamadıklarım sıradalar )
Eki Görüntüle 533952

Ay tatlım yaaa!! Bugünlerde diyet miyet hak getire zaten, yiyesim geldi seni yaaa!!! Ahahahah Süpersin yaa!! İnan hiç gülesim yoktu. Gittikçe de kilo alıyorum gibi hissediyorum, delyriyorum tam.. "Buralar hep dutluktu" huhahahha Kalanları da ben yidim hihihoho Gardiyanı da yoldan çıkardınız uleyyynnnnn!!! :76::76: Sen beni güldürdün, yumurtaya can veren Rabbim de seni güldürsün İş yerinde sesli de gülemiyom.. İçim kahkaha atıyo ya hala Hepsi mükemmel olmuş heppsiii :)) kihkihkohhh

He bi de günler aydın olsun :)

Hiç keyfim yoktu.. Neslim bi dürttü sağolsun =) Ben bugün de buralarda olmucam sanırım ama "Forever DUKAN"ın ilerleyen sayılarını da merek ediyorum çok :)) Arada gelirim

Moralim bozuk biraz. Sıkıldım. Çok acıkıyorum. İştahım acayiiippp :18: Tırnaklarımı bilem yiyom ahan daa :S Kaçamak yapıyorum. Kaçamağı bırak, baya yiyorum Güçlendirmeye geçsem.. Tartınmıyorum bile.. 60 oldum herhal... Burda konuşmaya bile yüzüm yok yahuu.. Şimdi siz proetin gününde bi lokma sebze yiyip kaçamaktan sayarsınız... Benim burda yüzüm kızarır :76:

Hadi kaçtım şimdilik...

ene!! ben bunun için burdayım ya la!!
benim daha mizan çıkartmama gerek yok sanırım.. dün yokuş aşağı gidişimi engellemek için teker önüne daş koduydum.. bugün de yönünü çevirdim öküzarabasının dün akşam nutella ile kapanış yaptım (nutellayı da sizden hevesendim herhal, gıcık mısınız nesiniz!!) neyse zabahınan dukanımdayım yine :))
iniş kolay da du bakalım böyle bi rampada nasıl itcez tepeciklere dek!

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 533952

sENİ YAAA.
Allah bildiği gibi yapsın. Levent e söyle seni öpsün başına koysun. yaklarını falan yıkasın. Sen insana ömür katarsın. 40 yılda işe gelirken makyaj yaptımmm o da aktı sayende. Bütün oda bana bakıyor şuan. Ağlamakla gülmek arasındayımm. Ayyy karnımm da fena oldu bak.
Çok yaşa emiiiiii.

:)

cansın beybi

Günaydın canlar,umarım herkes iyidir.
bu sabah 69.8'im iyiyim bence.sadece güçlendirme sürecimin çok uzun olması biraz sıkıcı gibi duruyor.
yani 230 gün falan güçlendirme yapıcam.neyse yaz başında artık korumaya geçmiş olacağım neyseki

Eki Görüntüle 533952

Neslimmmm çok tatlısın bebişim yaaa,hiç gülesim yoktu yüzümde tatlı bir tebessüm oluştu.Allah da senin o güzel yüzünü hep güldürsün inşallahh.bazen küçücük şeyler insanı ne kadar mutlu edebiliyor,sağol çıtır dukancanım benim

kuzuuummm ya ben takip edemedim bir süredir de noluyor neyin var senin.neden hala seyretmektesin,tam güçlendirmeye geçerken ne kaçamağı bunlar ??? e tamam hadi yaptın kaçamağı da,artık toparlansana.hadi kuzum bayramda güçlendirmede ol sende lütfennn o kadar da zor geçmiyor benimki şimdilik.en azından her gün sebze ve ekmek yiyebilmek gerçekten çok iyi geldi.
normalde ekmek hiç yemezdim zaten ama 7 audan sonra mutlu etti beni.meyve hala yemedim öğğ sevmiyorum napiiim
normal ezine yada teneke tulum gibi peynir de yiyiyorum günde 1-2 dilim.40 gr'ı geçmiyordur.güçlendirmeye geçersen kaçamak isteğin azalacak kuzum,hadi yazık etme emeklerine.bayrama daha 10 gün var,yaparsın benim bitanem

kuzular, seviyom hepiciğinizi

ben şimdi çıkmak zorunda kalıcam.. ama üstüne basa basa söylüyorum...
ipin ucunu kaçıranlarla,
son 100 metreyi birlikte koşmak isteyenlerle,
maksat muhabbet olsun diyenlerle bile!!
Yoğunlaştırılmış, Hızlandırılmış, Suyu çıkartılmış DUKAN uygulaması yapalım!!!
olma mı???!!!!!!

Kaçamak sınıfından herhangi bir şeyi değil yemek, düşünmek dahi yasak!!
O derece yaniii!!!

Hepinize merhaba! Ne güzel sizler neşeli olunca değişiveriyor hemen buraların havası. :)

arkadaşlar bu kullanılan tatlandırıcılar nereden alınıyor ve nasıl kullanılıyor acaba ve atak döneminde kullanılabilirmi bilenler cevap verirse çok sevinirim

Evet atak döneminde de kullanabilirsin. İçeceklerde tablet, tatlılarda falan toz olanı kullanılıyor. Isı gerektiren tariflerde tablet tatlandırıcı kullanırsan tadı acılaşıyormuş. Marketlerde, eczanelerde bulabilirsin. Yanılmıyorsam en çok kullanılanı takita marka?

Ben söylemesi ayıp gittiğim kahvecilerde masada duranları cebe atıveriyorum. Yaşasın tasarruf! Tabletleri toz haline dövüp öyle katıyorum çikolata sosuma falan. Henüz onlarla kek pişirmeyi denemedim acı olur diye korkumdan. Pişirme aşamasını geçtikten sonra pudra şeker gibi üstüne serpmeyi düşünüyorum. :)

Son düzenleme:

evet beypazarı ya da kızılay falan. üzerinde maden suyu yazanlar. sadedir zaten onlar.

arkadaşlar bu kullanılan tatlandırıcılar nereden alınıyor ve nasıl kullanılıyor acaba ve atak döneminde kullanılabilirmi bilenler cevap verirse çok sevinirim

büyük marketlerin hepsinde çeşit çeşit tatlandırıcılar var. eczanelerde de var. nette de var...

bende de öyle bu aralar. tartıyla aramız bozuk. protein günü 69.1 sebze günü 69.3. dönüp dönüp aynı yerde duruyoruz.

ben de aynı durumdayım neslim ve aynı kafadayım.

2 rafadan yumurta ve peynirle kahvaltımı yaptım. ekmeğimi aldım yanıma, arasında da light kaşar. sebzemi de akşam yiyeceğim artık...
benim bugün dışarıda işlerim var. tüm gün yokum. bolca yürürüm. size iyi muhabbetler.

Selam bebekler :) Umarım iyisinizdir. Takip edemiyorum uzun zamandır Diyet de iyi mi değil mi sormayın İdare eder diyeyim, dönem dönem olur böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…