- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
He bi de günler aydın olsun :)
Hiç keyfim yoktu.. Neslim bi dürttü sağolsun =)Ben bugün de buralarda olmucam sanırım ama "Forever DUKAN"ın ilerleyen sayılarını da merek ediyorum çok :)) Arada gelirim
Moralim bozuk biraz. Sıkıldım. Çok acıkıyorum. İştahım acayiiippp :18: Tırnaklarımı bilem yiyom ahan daa :S Kaçamak yapıyorum. Kaçamağı bırak, baya yiyorumGüçlendirmeye geçsem.. Tartınmıyorum bile.. 60 oldum herhal... Burda konuşmaya bile yüzüm yok yahuu.. Şimdi siz proetin gününde bi lokma sebze yiyip kaçamaktan sayarsınız... Benim burda yüzüm kızarır :76:
Hadi kaçtım şimdilik...
ene!! ben bunun için burdayım ya la!!
benim daha mizan çıkartmamam gerek yok sanırım.. dün yokuş aşağı gidişimi engellemek için teker önüne daş koduydum.. bugün de yönünü çevirdim öküzarabasınındün akşam nutella ile kapanış yaptım (nutellayı da sizden hevesendim herhal, gıcık mısınız nesiniz!!) neyse zabahınan dukanımdayım yine :))
iniş kolay da du bakalım böyle bi rampada nasıl itcez tepeciklere dek!
sENİ YAAA.
Allah bildiği gibi yapsın. Levent e söyle seni öpsün başına koysun. yaklarını falan yıkasın. Sen insana ömür katarsın. 40 yılda işe gelirken makyaj yaptımmm o da aktı sayende. Bütün oda bana bakıyor şuan. Ağlamakla gülmek arasındayımm. Ayyy karnımm da fena oldu bak.
Çok yaşa emiiiiii.
:)
He bi de günler aydın olsun :)
Hiç keyfim yoktu.. Neslim bi dürttü sağolsun =)Ben bugün de buralarda olmucam sanırım ama "Forever DUKAN"ın ilerleyen sayılarını da merek ediyorum çok :)) Arada gelirim
Moralim bozuk biraz. Sıkıldım. Çok acıkıyorum. İştahım acayiiippp :18: Tırnaklarımı bilem yiyom ahan daa :S Kaçamak yapıyorum. Kaçamağı bırak, baya yiyorumGüçlendirmeye geçsem.. Tartınmıyorum bile.. 60 oldum herhal... Burda konuşmaya bile yüzüm yok yahuu.. Şimdi siz proetin gününde bi lokma sebze yiyip kaçamaktan sayarsınız... Benim burda yüzüm kızarır :76:
Hadi kaçtım şimdilik...
arkadaşlar bu kullanılan tatlandırıcılar nereden alınıyor ve nasıl kullanılıyor acaba ve atak döneminde kullanılabilirmi bilenler cevap verirse çok sevinirim
maden suyumu şu beypazarı felan maden suyu değilmi ben onun sadesini içiyormda sürekli içmiyordum eğer işe yarııcaksa sürekli içerim yaneee
ben en iyisi çarşamba günü bir doktora gideyim saçlarımı bir göstereyim((
ciger iyi geliyorsa bende yerim ozaman 2 3 güne bir
vallahi tam zayflamaya başlamışken böyle sorunlar olunca insan diyeti brakası geliyor
moral sfr yani
arkadaşlar bu kullanılan tatlandırıcılar nereden alınıyor ve nasıl kullanılıyor acaba ve atak döneminde kullanılabilirmi bilenler cevap verirse çok sevinirim
Günaydin dukancanlar ben güne hic iyi baslamadim tarti yüzünden dilerim her biriniz eksi görerek baslarsiniz güne..Kacamak yok yesil cay su iciliyor yürüyüs yapiliyor adet olma bekleniyor sanki hergün gram gram kilo aliyorum sinir bozucu en cok sevdigim seyleri kucagima alip öggg diyene kadar yiyesim var sinirden...
kuzular, seviyom hepiciğinizi
ben şimdi çıkmak zorunda kalıcam.. ama üstüne basa basa söylüyorum...
ipin ucunu kaçıranlarla,
son 100 metreyi birlikte koşmak isteyenlerle,
maksat muhabbet olsun diyenlerle bile!!
Yoğunlaştırılmış, Hızlandırılmış, Suyu çıkartılmış DUKAN uygulaması yapalım!!!
olma mı???!!!!!!
Kaçamak sınıfından herhangi bir şeyi değil yemek,düşünmek dahi yasak!!
O derece yaniii!!!