- 9 Ekim 2007
- 718
- 3
çok geçmiş olsun.
işyerinden bir arkadaş benden görüp dukana başlamıştı. 14 kilo verdi ve dün güçlendirmeye geçti. bunu kutladık. kendine ödül olarak çikolatalı pasta aldı. ben light dondurma yedim. dün dışarıda yemeğe gittik. ben ton balıklı salata yedim.
akşam yemeğinde tavuk yedim.
sabah 97.7 gördüm. bunun gazıyla bugün bol bol yürüdüm. haftaiçi artık yürüyüşe çıkamıyorum.
ay sonuna kadar 95 görür müyüm?
dikkatli gidersen görürsün. ben de artık bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorum. çok yoruldum artık. bünyem de yoruldu. ama son 1 aydır 1 gr bile vermedim. hatta hala 600 gr artıdayım. inatla devam ediyorum ama gitmiyor da gitmiyor. direnişe devam...
Aliyecim senin zaten 3 kg kalmış bence güçlendirmeye geç neden dersen sen zaten çok uzun bir süre güçlendirme yapacaksın ve o sırada da vereceksin, ben güçlendirmede 2 kg verdim 4 ayda , eşim 4 kg verdi oda aynı senin gibi olmuştu 21 kg vermişti ve son günlerde gr oynamamıştı vucut takılmıştı ama güçlendirmeye geçince metabolizma yine değişti ve yine kg verdi, benim fikrimce artık zorlama geç arkadaşım zaten hedefinin de çok altına ineceksin korumaya kadar gerçekten
Günaydın kızlarrr :) Ben dün akşam ilk defa diyetin dışına çıktım ve çok üzgünüm( En yakın arkadaşımın doğum günüydü..2 duble viski+patlamış mısır..Sizce diyeti tamamen bozmuş mudur? Bütün emeklerim boşa gitmemiştir değil mi? 3 Gün beyaz günü mü yapayım sizce durum ne kadar vahim ? (
Bence çok aldırış etmeden diyetine kaldığın yerden devam etmelisin...Bir iki gün duraklaman olur...Bugün spor yapabilirsinYa da bugünde protein günü yapabilirsin...
kızlar 5 gün ataktan sonra vere vere 2,5 kg vermişim çok üzüldüm.
son 2 gün terleme eşofmanıyla silim in 6 yaptım acayip incelmişim birazda olsa üzüntümü hafifletti.
5 günde göbekten 5 cm
belden 3 cm
kalçadan 2cm
iç bacaktan 2cm
dizimin üst kısmındaki bacaktan 3 cm incelmişim
acaba bu dukanın zayıflatmanın yanında spor yapılmış gibi inceltip sıkılaştırma özelliği var mı?
5 günde 2,5 kg çok çok iyi bir rakam. Demek ki ödemin fazlaymış.kızlar 5 gün ataktan sonra vere vere 2,5 kg vermişim çok üzüldüm.
son 2 gün terleme eşofmanıyla silim in 6 yaptım acayip incelmişim birazda olsa üzüntümü hafifletti.
5 günde göbekten 5 cm
belden 3 cm
kalçadan 2cm
iç bacaktan 2cm
dizimin üst kısmındaki bacaktan 3 cm incelmişim
acaba bu dukanın zayıflatmanın yanında spor yapılmış gibi inceltip sıkılaştırma özelliği var mı?
hastayım yürümeye mecalim yok. ama yürümem lazım. sürekli terliyorum. soyununca üşüyorum. giyinince yanıyorum. gideyim suda eriyen aspirinlerden alayım. bi de tavuk alayım. azıcık çorba yapayım. Neslim, senin erişteler çok işe yarıyor. ben pilav yapmadım onları. pek sevmem erişte pilavını. ama çorbada kullandım. tavuk çorbası yaptım erişteli. pek güzel oldu. eline koluna sağlık. bugün yine yapacağım. hasta hasta pek güzel olacak.
kızlar lütfen bana da destek olun.17 eylülde başladım dukana.kitabını da aldım.atakta 1,5 kilo verdim.o günden bugüne 500 gr.ını alıp veriyorum.5 gün yürüyorum.arada kaçamaklarım da oluyor.68den 62 veya 60a düşmek istiyorum.ama artık tükendim.son noktadayım.vazgeçicem diyetten.neden böyle oldu anlamadım.moralim çok bozuk.topiği takip ediyorm.ne güzel bir uyum içindesiniz ve birbirinize de ne güzel destek oluyorsunuz.bana da destek oluuunnn
Prensess ve diger arkadaslar bunu denemenizi tavsiye ederim..
Nudeln:
1 EL Haferkleie
1 Ei
1 Eiweiß
Verrühren, auf ein Backblech streichen und 10 min bei 180° backen.
Also da bei mir der Ofen etwas schräg steht (Studenten WG) ging das mit dem Backblech nicht weil der Teig immer nach hinten geflossen ist, also musste ich improvisieren und hab den Teig in einer Auflaufform gemacht und die irgendwie gerade gestellt. Das war das Ergebnis:
Eki Görüntüle 521956 Eki Görüntüle 521957
Die waren einfach GENIAL!!! Man kann sie eindrehen wie echte Spaghetti, und mit Soße schmeckt man fast keinen Unterschied. Habe schon die zweite Portion im Ofen, da mir die Menge einfach zu wenig war. LEEEEECKEEEEEEER!!!!!
Türkcesi...
Makarna Tarifi..
1 yemek kasigi yulaf kepegi
1 yumurta
1 yumurtanin beyazi...
Bunlarin karistirip düz zemine (ekmege nutella sürer gibi..) sürüyoruz..ben kücük borcamda yaptim.10 dk 180 derecede pisiriyoruz biraz ilimasini bekleyip rulo yapip makarna gibi kesiyoruz..ben üzerine tavuk gögsü dogradim doyurucu ensef bisey oldu..