Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun 33. Seyir gunumdeyim...toplam verdigim kilo 5,5 oldu. 5 kilo daha gidince, ver elini guclendirme

Uzun bi aradan sonra tekrar aranıza katıldım. Malesef ama malesef dukanı bırakmak zorunda kaldım ve normal yemek yeme düzeninin de ötesinde bi iştahlılıkla hayatıma devam ettim dolayısıyla ramazandan bu yana tam tamına 6 kilo geri aldım :S o yüzdendirki yarından itibaren tekrar sıfırdan dukana başlıyorum bu sefer adamakıllı bi şekilde yapıp sonunu getireceğim. Güçlendirme kısmını tamamlamadan bitirmicem dukanı. İnşallah verebilirim, desteklerinizi bekliyorum. :KK16:

Uzun bi aradan sonra tekrar aranıza katıldım. Malesef ama malesef dukanı bırakmak zorunda kaldım ve normal yemek yeme düzeninin de ötesinde bi iştahlılıkla hayatıma devam ettim dolayısıyla ramazandan bu yana tam tamına 6 kilo geri aldım :S o yüzdendirki yarından itibaren tekrar sıfırdan dukana başlıyorum bu sefer adamakıllı bi şekilde yapıp sonunu getireceğim. Güçlendirme kısmını tamamlamadan bitirmicem dukanı. İnşallah verebilirim, desteklerinizi bekliyorum. :KK16:

Hoş geldin deee ne yaptın senn. Aşk olsun sana. Walla cezalısın. Çabucak toparlanıp buralardan kaybolmuyorsunnnn.
Bak yaaa emeklerine yazık yawrum yaa.
Neyseee
Önümüze bakalımm. Sporu da aksatmayalım lütfennn lütfennn lütfennnn.
Bak kırma beniii olurmuu :)

Kutlarım arkadaşım. Güçlendirmede geri kalan 4 kilo çok rahat gider merak etme. Ben hala vermeye devam ediyorum. Vermemem gerekiyor ama vücut yakmaya alıştı resmen. Yesem bile yakıyor.

Teşekkür ederim sempatikacım :KK16: Şimdi güçlendirmeyi tekrar okuyunca anladım bu kilo vermeye devam edişin, adam ölçmüş bitmiş hesaplamış ondan bu kadar başarılı oluyor bu diyet zaten, metabolizmayı bozuyor diyenler halt etmiş resmen düzenliyor, olması gerektiği hale çeviriyor :KK34:
Seyirden sonra güçlendirme inanılmaz rahat geldi bana, coşup sokaklarda bağırasım var o derece yani :KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76::KK76::KK76:

Hoş geldin deee ne yaptın senn. Aşk olsun sana. Walla cezalısın. Çabucak toparlanıp buralardan kaybolmuyorsunnnn.
Bak yaaa emeklerine yazık yawrum yaa.
Neyseee
Önümüze bakalımm. Sporu da aksatmayalım lütfennn lütfennn lütfennnn.
Bak kırma beniii olurmuu :)

İpekcimm kontrol edin beni noluuur =(( valla gitti bütün emeklerim boğazıma dur diyemiorum bildiğin =(( yarından itibaren sıkı bi şekilde tekrar başlıyorum dukan aralık'a kadar verirsin dedi bana 6 kiloyu ama bakalım ne kadar doğru olcak =// sana özel mesa atıcam şimdi =)))

selam kızlar. geçmişi okudum biraz ama hepsini okuyamadım tabi. çok birikmiş. netimde problem vardı. kaç gündür forumdan uzağım.
4 gün protein yaptım. nihayet 2 gündür kilo vermeye başladım. diyete aynen devam.hala tıkırımdaki rakama ulaşamadım ama. bu arada soğuk aldım sanırım. epeyce hastayım. elim kolum kalkmıyor. pek yürüyüş falan yapacak durumda da değilim ama bakalım halimiz nolacak.

rachelciğim güçlendirmeye geçtin sanırım. hayırlı olsun. darısı başıma.

Teşekkür ederim sempatikacım :KK16: Şimdi güçlendirmeyi tekrar okuyunca anladım bu kilo vermeye devam edişin, adam ölçmüş bitmiş hesaplamış ondan bu kadar başarılı oluyor bu diyet zaten, metabolizmayı bozuyor diyenler halt etmiş resmen düzenliyor, olması gerektiği hale çeviriyor :KK34:
Seyirden sonra güçlendirme inanılmaz rahat geldi bana, coşup sokaklarda bağırasım var o derece yani :KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76::KK76::KK76:

Ayyy canım benim. Çok mutlu oldum adına. Darısı başımıza....

fuuu ne de güzelleer :KK9:
hiç bi tanışıklığımız yok ama :80: doğum günün kutlu olsun :81: bütün sevdiklerinin yanında olduğu, sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bi ömrün olsun inşallah:KK71:

AMİNNNNNNNNNNNNNN
Çok şekersin . Teşekkür ederim. Cümlemize.....

İpekcimm kontrol edin beni noluuur =(( valla gitti bütün emeklerim boğazıma dur diyemiorum bildiğin =(( yarından itibaren sıkı bi şekilde tekrar başlıyorum dukan aralık'a kadar verirsin dedi bana 6 kiloyu ama bakalım ne kadar doğru olcak =// sana özel mesa atıcam şimdi =)))

Diet dışı ne yersen tadı iğrenç gelsin İNŞALLAHHHHHH.
Akşam mum üflerken tüm dukancanlar için dilek tutacağımm.
İkinci yaptığın için ve kısa süre aralık veridğin için dukan amcanın dediği tutmayabilir. Olsun yeni yıl miladın olur İNŞALLAHHH
:)

Ayyy canım benim. Çok mutlu oldum adına. Darısı başımıza....

AMİNNNNNNNNNNNNNN
Çok şekersin . Teşekkür ederim. Cümlemize.....

Diet dışı ne yersen tadı iğrenç gelsin İNŞALLAHHHHHH.
Akşam mum üflerken tüm dukancanlar için dilek tutacağımm.
İkinci yaptığın için ve kısa süre aralık veridğin için dukan amcanın dediği tutmayabilir. Olsun yeni yıl miladın olur İNŞALLAHHH
:)

ipekimmm mesaj kutun doluuu :KK70:

ipeeekk papucu yarım çık dışarıya oynayalımmmm :KK66:
anana selam ediver, doğum gününü kutladığımı bildir :KK66: sağolsun varolsun, ben seni doğurduğu için ek mutlu, pek minnet doluyum...:)

hastayım yürümeye mecalim yok. ama yürümem lazım. sürekli terliyorum. soyununca üşüyorum. giyinince yanıyorum. gideyim suda eriyen aspirinlerden alayım. bi de tavuk alayım. azıcık çorba yapayım. Neslim, senin erişteler çok işe yarıyor. ben pilav yapmadım onları. pek sevmem erişte pilavını. ama çorbada kullandım. tavuk çorbası yaptım erişteli. pek güzel oldu. eline koluna sağlık. bugün yine yapacağım. hasta hasta pek güzel olacak.

hastayım yürümeye mecalim yok. ama yürümem lazım. sürekli terliyorum. soyununca üşüyorum. giyinince yanıyorum. gideyim suda eriyen aspirinlerden alayım. bi de tavuk alayım. azıcık çorba yapayım. Neslim, senin erişteler çok işe yarıyor. ben pilav yapmadım onları. pek sevmem erişte pilavını. ama çorbada kullandım. tavuk çorbası yaptım erişteli. pek güzel oldu. eline koluna sağlık. bugün yine yapacağım. hasta hasta pek güzel olacak.
ah kuzum beniim ya :KK43: ben de çok ama çok hastayım :KK43:( geçmiş olsun cümlemize.. madem çorbalık güzel oldu ben epey minik yapayım onu bi dahakine :KK66: hele yulaf kepeklerime kavuşayım :))

ah kuzum beniim ya :KK43: ben de çok ama çok hastayım :KK43:( geçmiş olsun cümlemize.. madem çorbalık güzel oldu ben epey minik yapayım onu bi dahakine :KK66: hele yulaf kepeklerime kavuşayım :))

ben kipa'da buldum geçen gün. doğalsan. hem de migrosta 6.5 iken burda 5,5 idi aldım birkaç paket.

X