- 7 Ocak 2012
- 2.832
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün senin de doğum günün. Yeni yaşının geçen yılki bütün üzüntülerini unutturacağı çok güzel bir şekilde geçmesini dilerim.
Sabahın körü güllerim geldiii. Yaş kemale erince 2 vazoya anca sığdı tabi yaşım kadar gül :)
Eki Görüntüle 532192
Sağol canım bennimmmm. HUZUR diliyorum hepimiz içinn. Bu herşeyin kapısını açan anahtar bence....
Ahh canım iyiki geldin özledik seni çok.
Çok teşekkür ederimmmm.
Benden daha çıtır olun emiiii
:)
Ipekimmmmmm Dogum günün kutl olsun ipek böcüüüüüüm nice mutlu dukanellla tadinda yillara insallah
Kizlaaaar uykusuzluktan ölüyorum
dün kina gecemiz vardi bugün patronun gicikligi üzerindeydi bana bu hafta izin vermedi bende isten cikip kosturarak oralara gidiyorum
dün gece kinadan 1 de geldim sabah 6 da kalk ise hazirlan ve 12 ye kadar calisip hazirlanip dügüne kosturucam basim catliyor keyfim yoooook
kızlarr bende dukana başladım bugün atak dönemimdeyim 2 gün bakalım nasıl olacak
Zayıfladığımdan beri ilk defa kıyafet aldım kendime bugün, gözlerime inanadım streç pantolonu giydiğimde 40 beden aldım ama 38 alsam da olurdu, alışkanlık işte beli bol geldi ama yine de 40 aldım, bugüne kadar streç pantolon giydiğim olmamıştır ama hep bayılmışımdır dar paça streçlere, çok mutlu oldum çoooooook colinsten aldım bir bilezik bir de kolye hediye verdiler hemi de
Sabah yine kahvaltıya gittik biz :26: ben bugünden itibaren güçlendirmeye geçmiş bulunuyorum zaten 3-4 kg versen yetecek bana böyle de iyi hissediyorum kendimi güçlendirmede de veririm sanıyorum ona göre bir düzenleme yapıcam kendime artık
Herkese güzel bir haftasonu olur umarım, hepinizi öpüyorum
Uzun bi aradan sonra tekrar aranıza katıldım. Malesef ama malesef dukanı bırakmak zorunda kaldım ve normal yemek yeme düzeninin de ötesinde bi iştahlılıkla hayatıma devam ettim dolayısıyla ramazandan bu yana tam tamına 6 kilo geri aldım :S o yüzdendirki yarından itibaren tekrar sıfırdan dukana başlıyorum bu sefer adamakıllı bi şekilde yapıp sonunu getireceğim. Güçlendirme kısmını tamamlamadan bitirmicem dukanı. İnşallah verebilirim, desteklerinizi bekliyorum.
selam kızlar. geçmişi okudum biraz ama hepsini okuyamadım tabi. çok birikmiş. netimde problem vardı. kaç gündür forumdan uzağım.
4 gün protein yaptım. nihayet 2 gündür kilo vermeye başladım. diyete aynen devam.hala tıkırımdaki rakama ulaşamadım ama. bu arada soğuk aldım sanırım. epeyce hastayım. elim kolum kalkmıyor. pek yürüyüş falan yapacak durumda da değilim ama bakalım halimiz nolacak.
rachelciğim güçlendirmeye geçtin sanırım. hayırlı olsun. darısı başıma.
işyerinden bir arkadaş benden görüp dukana başlamıştı. 14 kilo verdi ve dün güçlendirmeye geçti. bunu kutladık. kendine ödül olarak çikolatalı pasta aldı. ben light dondurma yedim. dün dışarıda yemeğe gittik. ben ton balıklı salata yedim.
akşam yemeğinde tavuk yedim.
sabah 97.7 gördüm. bunun gazıyla bugün bol bol yürüdüm. haftaiçi artık yürüyüşe çıkamıyorum.
ay sonuna kadar 95 görür müyüm?
kızlar lütfen bana da destek olun.17 eylülde başladım dukana.kitabını da aldım.atakta 1,5 kilo verdim.o günden bugüne 500 gr.ını alıp veriyorum.5 gün yürüyorum.arada kaçamaklarım da oluyor.68den 62 veya 60a düşmek istiyorum.ama artık tükendim.son noktadayım.vazgeçicem diyetten.neden böyle oldu anlamadım.moralim çok bozuk.topiği takip ediyorm.ne güzel bir uyum içindesiniz ve birbirinize de ne güzel destek oluyorsunuz.bana da destek oluuunnn
ay bu çok süper, yarın da bunu yapiiim ben ama acaba bunu miktarını artırarak yapsak ne koşullarda saklayabiliriz
1.55 boyum 62 kıloyum dukan diyetine başladım bugun 3. günüm.
Sabah aksam 10 kez mekık cekıyorum gobegım ıcın.Ayrıca gunluk 30 -40 dk arası yuruyus yapıyorum.
Atak devresınde ızın verılenler harıcı bırsey yemıyorum.Form cayı ıcıyorum.
Herneyse ılk gun 300 gram verdım dahada veremedım.
Buraya kadar normaldır belkı bılemeyecegım ancak bugun sabah yataktan cıkamadım basım cok agrıyordu.Kalktım aynanın karsısına gectım gozlerım kararmaya basladı nefes almam zorlastı anneme dogru ılerlerken yuruyemedım ve yere cokup uzandımBir yandan kulaklarım ugulduyor.Bi muddet sonra duzeldı kulakların uguldaması bıraz daha surdu ama gectı.Mide bulantısı vs zor bela olene bıseyler yıyebıldım.
Kendımı zorlayarak yuruyuse cıktım her adımda beynım zonkladı.Yuruyusu tmmlayıp eve geldım ancak her yerım agrıyor özelliklede başım.
Ben kilo veremeyecekmıyım neden vcudum boyle davranıyor?
(3 gundur lavaboya cıkamadım.İşin kötu yanıda.)
Kabızlıgım ıcın dr ıtmıstım 4 aydır falan tribudat forte kullanıyorum.Sindirim sistemini düzenlemesi icin.Ancak pek işe yradıgı soylenemez.Çok uzun sure çıkamazsam duphalac ıcmemi soylemıstı.
Duphalacın icinde laktuloz bir tür şeker içeriyor dıyetteyse seker kullanımı yasak sımdı ıcsem mı ıcmesem mı dıyetıde bozmak ıstemıyorum
merhabalar,
evde süttozum çok az kaldığından kek yerine peynirli ekmek yapmayı denedim. bakalım ne olacak?
eşime ve oğluma da kakaolu kek yaptım.
Aliye nasıl oldun?
hoşgeldiniz aslında 6-8 kilo için dukan yapmanıza hiç gerek yok bence ama başlamışsınız artık. kaçamaklara son verip yürüyüşü her gün yaparsanız düzelir muhtemelen. ama anladığım kadarıyla seyir dönemindesiniz, seyirde ileri geri oynaması normal zaten biliyosunuzdur kitabı okuyan biri olarak motivasyonumuz çok yüksektir, doğru yere geldiniz yani, hoşgeldiniz tekrar
Ben tupperware'nin saklama kabinda 1 gün sakladim..yada tam kurutup eriste gibi yapacaksin..denediginde sonucu bildirirsen sevinirim..
Kızlar, şu dukan diyeti tariflerim'i alan var mı içinizde?
Ya da almayı düşünen?
hoşgeldiniz, geçmişler olsun. duphalac geçekten kabızlığa iyi geliyor. bu kadar zayıf düştüyse bünyeniz, içeriğindeki şekeri umursamaksızın kullanmanızı tavsiye ederim1.55 boyum 62 kıloyum dukan diyetine başladım bugun 3. günüm.
Sabah aksam 10 kez mekık cekıyorum gobegım ıcın.Ayrıca gunluk 30 -40 dk arası yuruyus yapıyorum.
Buraya kadar normaldır belkı bılemeyecegım ancak bugun sabah yataktan cıkamadım basım cok agrıyordu.Kalktım aynanın karsısına gectım gozlerım kararmaya basladı nefes almam zorlastı anneme dogru ılerlerken yuruyemedım ve yere cokup uzandımBir yandan kulaklarım ugulduyor.Bi muddet sonra duzeldı kulakların uguldaması bıraz daha surdu ama gectı.Mide bulantısı vs zor bela olene bıseyler yıyebıldım.
Kendımı zorlayarak yuruyuse cıktım her adımda beynım zonkladı.Yuruyusu tmmlayıp eve geldım ancak her yerım agrıyor özelliklede başım.
Kabızlıgım ıcın dr ıtmıstım 4 aydır falan tribudat forte kullanıyorum.Sindirim sistemini düzenlemesi icin.Ancak pek işe yradıgı soylenemez.Çok uzun sure çıkamazsam duphalac ıcmemi soylemıstı.
Duphalacın icinde laktuloz bir tür şeker içeriyor dıyetteyse seker kullanımı yasak sımdı ıcsem mı ıcmesem mı dıyetıde bozmak ıstemıyorum
ilgine çok teşekkür ederim canım.hoşbuldum :) evet seyirdeyim.500 gr iniş ve çıkışları bol bol seyrediyorum canım bir aydır bu diyeti seçmemin nedeni günlük hayata adapte eden son iki bölümü.çünkü vermekten ziyede almamak önemli.bu durumu daha önce yaşadığım için az yemeyi vs.alışkanlık haline getirmek en büyük amaçlarımdan.ama 1 aylık çabalarım ve bolca maddi kayıptan sonra yarın itibari ile başka bir diyete geçicem.orda işi bitirip güçlendirme bölümünden devam edeyim diye düşündüm.ikinci çocuk istiyorum.bu yüzden bir an önce vermek istiyorum ama bir ayım heba oldu.artık yapcak bişey yok.giden gitti.burdan arkadaşlar edinmek,destek görmek de beni motive edecektir.bu yüzden sana bir kere daha teşekkür ederim mesajıma cevap yazdığın için.görüşmek dileğiylee :) sana da kolay gelsin bu arada :)
kızlar lütfen bana da destek olun.17 eylülde başladım dukana.kitabını da aldım.atakta 1,5 kilo verdim.o günden bugüne 500 gr.ını alıp veriyorum.5 gün yürüyorum.arada kaçamaklarım da oluyor.68den 62 veya 60a düşmek istiyorum.ama artık tükendim.son noktadayım.vazgeçicem diyetten.neden böyle oldu anlamadım.moralim çok bozuk.topiği takip ediyorm.ne güzel bir uyum içindesiniz ve birbirinize de ne güzel destek oluyorsunuz.bana da destek oluuunnn
Kızlar, şu dukan diyeti tariflerim'i alan var mı içinizde?
Ya da almayı düşünen?
1.55 boyum 62 kıloyum dukan diyetine başladım bugun 3. günüm.
anladıklarından tansiyonunun düştüğünü düşünüyorum, atak döneminde o tip sorunlar olabiliyor ama ben yaşamadım açıkcası, az mı yiyorsun? izinli olanlardan yeterince yersen kendini daha iyi hissedebilirsin, herhangi bir sağlık sorunun var mıydı daha önceden? belki kilo vermene engel bir başka durum vardır? mesela tiroid gibi ?
Duphalac içebilirsin bence ne kadar şeker vardır ki onun içinde :44: o kadar abartmamak lazım sonuçta 1 şişe içmeyeceksin içeceğin 1 kaşık birşey. Yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullanabilirsin kabızlık için o daha etkiliymiş. Şu probiyotikli yoğurtlardan denedin mi? onlarda etkili oluyor kabızlık için.
Keşke o kadar rahatsız hissederken yürüyüşe çıkmasaydın, vücudu bu kadar hırpalamamak gerek
Kızlar kabızlık için şalgam suyu süper ben cağ kebap yedim üstüne acılı şalgam suyu içim dışım tertemiz oldu doğanay marka şeker yok karbonhidrat yok içeriğinde süper....
Aaa hiç bakmadım ona ben ama yasak sanıyordum şalgamı, izinlilerde görmedim hiç, emin misin? çok severim ya kola yerine içilir ki oooo
anladıklarından tansiyonunun düştüğünü düşünüyorum, atak döneminde o tip sorunlar olabiliyor ama ben yaşamadım açıkcası, az mı yiyorsun? izinli olanlardan yeterince yersen kendini daha iyi hissedebilirsin, herhangi bir sağlık sorunun var mıydı daha önceden? belki kilo vermene engel bir başka durum vardır? mesela tiroid gibi ?
Duphalac içebilirsin bence ne kadar şeker vardır ki onun içinde :44: o kadar abartmamak lazım sonuçta 1 şişe içmeyeceksin içeceğin 1 kaşık birşey. Yulaf kepeği yerine buğday kepeği kullanabilirsin kabızlık için o daha etkiliymiş. Şu probiyotikli yoğurtlardan denedin mi? onlarda etkili oluyor kabızlık için.
Keşke o kadar rahatsız hissederken yürüyüşe çıkmasaydın, vücudu bu kadar hırpalamamak gerek
Dukan bu diyeti çok ciddi bir araştırma sonucu çok katı kurallarla hazırlamış, kaçamak yaptığın an onun dediği gibi balona iğneyi batırıyorsun, mutlaka birşeyleri yanlış yapıyor olmalısın,17 eylülden beri mümkün değil bu kadar az kilo vermen yanlış mı anladım ben sadece 500 gr mı verdin ataktan sonra? bir de kitabı okudun mu ?
vermen gereken kilo cok degil, o yuzden fazla bile vermissin bence, 25 kilo fazlan olsa atakta 4 kilo ver tamamda, 60 kiloda 4 kilo cok fazla fark.
Galiba dukanin inceltme ozelligi var ama, ben de hissediyorum, cok kilo degisikligi olmamasina karsin, goruntum oldukca degisti.