Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim dersler öğleden sonra okula gidicem şimdi özelden yaz modals ile ilgili ne sorun varsa yardım ederim de kpds de modals çıkmaz pek sadece passage içinde çıkar

selam, gecen kpdsden 97 aldim. grammeri yeterince aciklayabilecegimden emin degilim, sonucta ogretmenlik degil bransim. ama sorun varsa, dogru cevap verecegimi dusunuyorum. yardim etmekten zevk duyarim.
amaniiinnn rüya mı görüyom :)) özelinize bulaşıyorum izninizle...
sincoo sayende ben de başarımı anlatırkene "since -sincerelyesra-" diyebilecek miyim :KK53: 97 ne yahu??? benim 8-10 sene amerikada-ingilterede yaşamış, orda üniversite eğitimi dahi almış bir arkadaşım geldi, soruları mı ona gösterdim, onu mu sorulara gösterdim belli değil, bakıştılar sadece :))
80 hedefledim ben, kariyerimde bir 41 var o kaa :) hani japoncamdan hallice ingilizcem :))
ama ilk kez el attım yabancıdile.. aslında anca sıra geldi..
neyse uzatmayayım.. var elbet sorularım, özellerinize bakınız baculağğ:KK54:

Hahahah :KK9::KK9: Ay ilahi yaaa :KK70: Çok tatlı :KK70: Memleket meselesi olmuş tartılmaman hihihi:KK1::KK1: Ne güzel işte tartılma bi süreee :KK66: relaaaxxxx :KK12: :KK54:

Ama cidden nasıl unuttum anlamadım. Ve o mesajı yazana kadarda aklıma gelmedı unuttuğum ..kayafyı yemeye başladım galiba.. protein niyetine kafa hohohohhhh:KK9::KK9::KK9: iğrençliğim üstümde napimm:KK12:

o derece manyadık artık yani :KK53: benim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki :emir_bebek::KK1:

Sorma canım ya benım kuzumda benden heveslı.. çömeliyo bakıyo sonra kafayı kaldırıp anneeeee diyerek gülerek parmagıyle gosterıyo şebek şey yerim onu :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Kuzumm HOŞGELDİNNNN

Canlar günaydın,
Nöbet üstü sabahın köründe yine burdayım.Allahlarından bulsunlar ne diiim.
Nöbet iznimi bugün 4'te çıkarak kullanmaya karar verdim,yarına da izin aldım.pazartesiye kadar kendimi kesinlikle toplamam lazım.
bu sabah 68.3 çıktım.istem dışı kilo kaybediyorum.normalde 1 ayda vereceğim kiloyu verdim bir anda.son 4 günde 3 kilo kaybettim.
kursağımdan lokma geçmiyor ama h.sonu toparlanmak zorundayım.inşallah yeni haftaya daha iyi başlayabilirim.resmen süzüldüm,midem sırtıma yapıştı.gece rüyamda hep denizlerde yüzdüğümü gördüm,güzel bişey demek sanki dimi.
2012 pek çok konuda yordu beni,umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur.öyle daldan dala konuşuyorum işte idare edin beni,öpüyorum hepinizi...

Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriye,
sıkıntıdan kurtulmaya
denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır.
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavuşur

Canlar günaydın,
Nöbet üstü sabahın köründe yine burdayım.Allahlarından bulsunlar ne diiim.
Nöbet iznimi bugün 4'te çıkarak kullanmaya karar verdim,yarına da izin aldım.pazartesiye kadar kendimi kesinlikle toplamam lazım.
bu sabah 68.3 çıktım.istem dışı kilo kaybediyorum.normalde 1 ayda vereceğim kiloyu verdim bir anda.son 4 günde 3 kilo kaybettim.
kursağımdan lokma geçmiyor ama h.sonu toparlanmak zorundayım.inşallah yeni haftaya daha iyi başlayabilirim.resmen süzüldüm,midem sırtıma yapıştı.gece rüyamda hep denizlerde yüzdüğümü gördüm,güzel bişey demek sanki dimi.
2012 pek çok konuda yordu beni,umarım 2013 herkes için güzel bir yıl olur.öyle daldan dala konuşuyorum işte idare edin beni,öpüyorum hepinizi...

Yaaa 69 u pas geçtin ya ne diyim ben sanaa :)

selam canlar....
Delym ellerine saglık..
gızlar dun borek yedım cok mutsuzum... ıkı gundur kan tahlılı ıcın beklıyorum sabah alıyolarmıs kucuk yer ıste... oglene kadar ac duruyorum dun boregı attım agzıma...bugun de actım oglene kadar ama bugun bozmadım neyse..hayır kanı da aldıramadım ıyı mı bosuna aclık bosuna borek:S

Oyyy.. Aç kalmak fenaaa.. Böreği mazur gösterdi bana :KK1: Bi de boşuna aç kalmışsın, hay Allah..

o derece manyadık artık yani :KK53: benim sıpa da gidip gidip tartılıyor artık, bir de bakıyor rakamlara anlayacak sanki :emir_bebek::KK1:
..........
Sorma canım ya benım kuzumda benden heveslı.. çömeliyo bakıyo sonra kafayı kaldırıp anneeeee diyerek gülerek parmagıyle gosterıyo şebek şey yerim onu :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

:KK1::KK1: sizin sıpa ve kuzuyu kanka edin bence :KK9: Asıl ben yicem ikisini de :KK1::KK9:

.............

Bu poğça tarifini buradan almıştım sanırım ne harika birşey oldu yahuu..Tarifi verenin elleirne sağlık :13: İlk kez yulaf kepeğini zevkle yedim kendime şaşırdım hani gerçekten tavsiye ederim haniii bende yulaf kepeğini bir türlü sevemeyenlerdenim ama bu tarif hani oturup 5 6 tane yedirir derecede olmuş......tekrardan teşekkür ederim heeee...
Mutlakaaa denicemmm.. Saol canım... Böyle anlattığına göre güzel olmaması imkansız gibi geldi :)) Ellerine sağlık..

Kuzumm HOŞGELDİNNNN

Denizde yüzmek, ehli için ilimde arza uttuğu sonuca ulaşmaya, manen ilerlemek isteyen biri ise bunu başarmaya, memuriye,
sıkıntıdan kurtulmaya
denizde yüzmek din ve itikat güzelliğine
Rüyasında yüzdüğünü gören kişi çok başarı kazanacağı iş yolculuğuna çıkacaktır.
Masmavi, berrak bir denizde yüzmek huzur, başarı, rahat olarak yorumlanır.
Rüyada denizde yüzdügümi gören kimse alimse ilimde arzu ettigi seye ve istegine kavuşur

kuzum inşallah dediğin gibi huzur dolu ferah günlerin geleceğine delalettir.
inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.

inanamıyorum yaaa,işyerimdekiler gelmediğim 3 gün için yıllık izin formu doldurmamı istediler,inanın elim ayağım boşaldı.son günlerde yaşadıklarıma inanamıyorum.lan insanın böyle bir gününde dalga geçer gibi yapılır mı bu.ayakta duramıyorum,adamlar ne diyor.
3 gün ölüm izni olduğunu sanıyordum ben yoksa zaten rapor da alırdım,eşşeklik bende.alcaktım 2 hafta rapor,ne halleri varsa görsünler.

Oha diyorum :S Böyle bir zamanda bunu yapan şirkete de sen çok fazlasın yani canım.. Bu nedir yaaa :KK53: Bi kere resmi izni falan bırak, insanlık diye bir şey vardır.. İnsan olan vicdanı olan hiç kimse böyle bir şey yapmaz.. O kadar çalışmaya değmez bunlar yaaa!!! Bence bi ara sen bunlara işe gelmemek neymiş bi göster.. Al raporunu misler gibi.. Ohhh!! Oturur musun, gezer misin artık.. Kafan nasıl isterse... Manyak şeyler!!!

Oha diyorum :S Böyle bir zamanda bunu yapan şirkete de sen çok fazlasın yani canım.. Bu nedir yaaa :KK53: Bi kere resmi izni falan bırak, insanlık diye bir şey vardır.. İnsan olan vicdanı olan hiç kimse böyle bir şey yapmaz.. O kadar çalışmaya değmez bunlar yaaa!!! Bence bi ara sen bunlara işe gelmemek neymiş bi göster.. Al raporunu misler gibi.. Ohhh!! Oturur musun, gezer misin artık.. Kafan nasıl isterse... Manyak şeyler!!!

ve kizcagiz kac yil izni iceride kalmis kullanamamis yani bunuda göz önünde bulundurmak gerekir!!!!!

Oha ya !!! terbiyesizler!!! keşke söyleyeydin canım çüşş bunun sırası mı şimdi diye valla benim içimde kaldı bu laf şimdi :KK20: Kim organize ediyor bu işleri, birinin başının altından çıkmış belli, yerinde olsam gider o daha önce görüştüğüm müdüre söylerdim böyle böyle oldu bu ne demek böyle diye, samimisiniz biraz siz onunla galiba ben öyle anladım, ayy hiç tutamıyorum böyle şeyleri içimde deli oluyorum yaaa :KK53::KK53:
Keşke yakın olaydık canım ya, az yakın olaydın çıkar gelirdik haftasonu hepimiz, çoğumuz gelirdik sanırım :44: Yine de yanında bir yoldaş olması beni çok rahatlattı :KK16: aferim ona adammış :KK9::KK34: Şimdi kendine dikkat et emi, hasta olursun canım :KK50: moral bozukluğu her hastalığın başı, bir de hem gıdasız, hem vitaminsiz, hem susuz kalırsan aman dikkat et :KK50:
Sen bizim yumurta akımızsın, saf proteinimizsin, bizi birbirimize tutturuyorsun sensiz bi biiip yapamadık bak burda, iki laf edemedik :KK50: Bizim için dön gel hemi bebişim :KK16::KK16::KK16:

İyi akşamlar, iyi haftasonları güzeller..

Hepimiz için güzel geçsin haftasonu.. Haftaya da güzel başlayalım inşallah..

görüşmek üzere kızlaaarr.. Hoşkalıınnn :KK48::79:

Arkadaşlar hepinize merhaba, siteye yeni üye oldum. Bugün tam 10 gün oldu diyete başlayalı. destekleriniz benim için önemli.Teşekkürler....

Başlangıç tarihi 03-10-2012

Boy 1.74cm
Başlangıç kilosu 78kg
Hedef kilosu 62kg
Geçen Perşembe kilosu 78kg
Bugünkü kilosu 76kg

bende bi çüş demeden geçemiycem. ohaaa..

Arkadaşlar hepinize merhaba, siteye yeni üye oldum. Bugün tam 10 gün oldu diyete başlayalı. destekleriniz benim için önemli.Teşekkürler....

Başlangıç tarihi 03-10-2012

Boy 1.74cm
Başlangıç kilosu 78kg
Hedef kilosu 62kg
Geçen Perşembe kilosu 78kg
Bugünkü kilosu 76kg

benım hedefımle başlamıssın boylarda aynı. bak benden once gecersen guclendırmeye saçını yolarım senin:KK20::KK20:

Bugün yediğim peynirin yağ oranından pek emin değilim ama onun dışında gayet güzel bir gün, Dukan'a devam. :KK8: Haftasonu iki ayrı kız grubuyla buluşacağım,gruplardan biri ömrü boyu zayıf olmuş, anlayışsız laf etme oranı yüksek kimselerden oluşuyor. Ters bir laf edip kalp kırmadan hallolur herşey umarım. Bozmak yok!! :KK16:

Saç dökülmesi hakkında da aklıma takıldı, benim saçım niye diyetten önceki kadar, hatta bazen daha az dökülüyor diye. Biotin, H vitamini de denen madde saç dökülmelerine karşı iyi geliyormuş, birçok kozmetik üründe de mevcutmuş. Ve bu satırları yazan kişi her hafta mutlaka ciğer yiyor, ciğerde de bol bol bulunurmuş biotin. :) Belki onun da etkisi vardır, züğürt teselisi işte.

Herkese güzel ve hayırlı bir cuma gecesi diliyorum, huzurlu bir haftasonuna uyanmak dileğiyle :KK16:

bir arkadaş içindekileri sormuştu.

siyah çay, tarçın, böğürtlen yaprakları, zencefil, vanilya aroması, hindiba kökü, karanfil, meyan kökü, kakule meyvesi, karabiber.

iyi akşamlar kızlar

çook uzun zaman oldu görüşmeyeli beni unutmuşsunuzdur artık:)) umarım hepiniz iyisinizdir güçlendirmeye geçenler çoğalmıştır , hatırlayanlar vardır belki ama hatırlamayan çoktur merak edenler için anlatıyım biraz diye yazıyım dedim en çok love 1 cim için :))
güçlendirmem 5 ekimde bitecekti ama ben malesef 15 gün kala bir sapıttım pir sapıttım ne protein perşembesi ne diyet kaldı, gofretler fast foodlar bisküviler aldı başını, neden derseniz dedemi hastaneye kaldırdık, 1 hafta hastane bahçelerinde kantinlerde ne bulursan beslenme tarzı olunca herşey kaldı öylece sonuç olarak son 10 günde 1.5 kg almışım, dolayısıyla bende eve dönünce güçlendirmemi uzattım hala güçlendirmedeyim bayramdan sonra korumaya geçiçem ama şunu çok iyi anladım koruma çok ama çok önemli özelliklede protein perşembesi aman sakın ihmal etmeyin diyorum

merhaba kızlar bugün komşularmla görüştm hepsi zayflamşsn dedi:KK1:
ama yarnda çarşıya sahile gidelim yemek felan yiyelim dediler
iskender yeriz demişlerdi
ben yarn nasl atlatcam ne söyleyebilirm ne yiyebilirm
yarnda protein günüm

merhaba kızlar bugün komşularmla görüştm hepsi zayflamşsn dedi:KK1:
ama yarnda çarşıya sahile gidelim yemek felan yiyelim dediler
iskender yeriz demişlerdi
ben yarn nasl atlatcam ne söyleyebilirm ne yiyebilirm
yarnda protein günüm

porsiyon döner söylersin hiç olmazsa, yanında ayran içersin, yağlı yağlı iskenderi de canım hiç çekmiyor falan dersin :) öyle böyle atlatırsın günü hiç olmazsa, ben seyirdeyken çok zorda kaldığımda protein günümde döner yemiştim bir kaç kez

sende güçlendirmedeymişsin şimdi gördüm saf protein günün yarın senin şimdi anladım , az kalmış korumaya aman benim gibi yapma sakın

X