Tek sebebi üşütmüşsün ve gaz sebebiyle tartıda + görmüşsün canım, ben ayaklarımı üşüttüğümde o sancıyı hissediyorum ayaklarımın altına sıcak su torbası iyi ediyor benibir de her sabah yapıyorum demişsin ama süt mideye çok dokunuyor, annem mide kanaması geçirdi hayatta süt içemez o da çok gaz yapıyor bilgilerinize....
kızlar, ben neslinin gazıyla, alese girmek için başvuru yapmaya gidiyorum. bana yol göründü. hepinize en güzel dileklerimi sunuyorum
ayyyy hadi hayirlisi diyelim ipektom cok mutlu oldumo %20lik kismini sen egitirsin erkekler egitilmeyi bekleyen odunlar biliyoruz ya hani bekleyip görelim kasim icin tarih belirleyelim bende ona göre geleyim huuu
son zamlardan sonra, süt ürünlerine ve ete de %15 zam gelir deniyor. battık yine battık...
Kızlar,
Şu erişte tarifini kopyalamıştım, ama uçmuş gitmişş.. şimdi de bi daha bulamadım. Var mı kolayında olan?
Ben dün aldım mikrodalgaBizzat kendim taşıdım, kollarım ağrıyo bugün. En son antreden mutfağa geçirecek gücü zor buldum kendimde yani. Sonra da tükendim zaten.. Artık mikrodalga keki yapabilirim Buzluktan proteinlerimi indirip hemen çözebilirim, en çabuğundan Dukan ekmeği üstü light kaşar da eritebilirim di mii Bu arada Bahçıvan'ın light kaşarının yağ oranı %10. Ben daha önce en az %14 olan bulmuştum da, onu görünce çok sevindim Yine de çok yememek lazım seyir ahalisi
Yine dolunay zamanı Medesam :) Hemi de yılın en sert dolunayıymış. Burçları falan da çok etkiliyomuş, stres neyim yapıyomuş.. Sakin olmalıyız :))
Ben de 12 ay yaz istiyom ben de ben deeee
Hadise hakikaten pek güzel olmamıştı. Eşim de yüzü ne olmuş öyle onun yaa dedi. Kemikleri çıkmış yüzünün.. Ama zayıf olmak yine de iyi bence. Öyle olamam zaten kuzucum nerdeee :)) hihihBi de benim yüzüm hep tombiş yaa Accık çökme payı var :) Kafam büyük kaldı, zaten koca kafalıyım hahaha Vücut küçülünce iyice ortaya çıktı
inanirmisin senin güclendirmeye gececek olmana benim kadar sevinen yoktur eminimcok mu bencilim???:26: sen gec benim kilavuzumsun takildigim yerde sana kosayim
ayyy bak ben okadar kek yapmama ragmen önceden de bunu akil edemedim bir dahakine deneyeym bende
Günaydınnn Milletttt..belki bende size yakında güsel haberler werebilirim ama daha şimdiiii deeellll,,az daha zmn geçsinde
kızlar geçmiş olsunnnn..kendinize dikkat edinnn.
cnm ben göremedim hadiseyi ama benim ztn kemiklerim iri yapılı oldugundan,hiç bi zmn minyon bi bayan olamıcam hayatımda o yüzden öle olmam herhal
medesam kendimi senin güçlendirme koçun ilan etmek istiorum izninleşimdi orda öle dior ama sen takılma çünkü kitabın cevirisi berbat.protein gunun dısında her gn 1 porsiyon meywe yiyebilirsin.ben hemen hemen hergün karpuz yedim mesela hep aynı sey sonucta ama ters bi etkisi olmadı.cogu zmn yemiorum bile cunku ztn diyetten öncede meywe sewen biri deildim aramıorum.korumaya gecıncede aynısı olcagı ıcın bu konuda sorun yasayacagımı sanmıorum.
nişastalı bölümde ewt dogru anlamıssın.içlerinden birini seçip tüketiosun.hamur işi olarak ben sadece simit tükettim şahsen diğer börek vs olaylarına nişastalıda girmedim.onu ödülde kullandım.mercımegıde ewt ister corba ister baska bısı olarak tuketebilirsin.
bu ekmek konusundada facedede tam bugday onerıordu herkes bende artk tam bugday alıorum.tam tahıllının ıcınde aycıcegı flnmı ne olabılıomus o da uygun deılmıs.ben Bim.den alıorum tam bugday ekmegı hem fiyatı flnda cok uygun.1.60 tl fln.Unonunki hemen hemen 2 katı.o yüzden bence bunu tercih edebilirsin.ayrıacada ben yerinde olsam,hafta bası Pazartesiye temız temız gecerdim guclendırmeye.yeni hafta yeni dönem babındannn
bak hemen çiğdeme bağladı.))) onlardan değil şekercim. kitapta tam tahıllı ekmek diyor. hangi tahıl olacağına dair herhangi bir kayıt yok. yani tam buğday unu da olur, tam çavdar da olur... v.b. krışık olanları da var. tam tahıllı ekmek içinde bütün tahılların olduğu ekmek demek değil. hangi tahıldan yapılmışsa, içinden kepeği v.b. ayrılmamış tam undAn yapılan ekmek demek.
nişastalı ürünleri doğru anlamışsın. tüm bakliyatlar, patates, makarna v.b. ama bu ürünün pişmiş hali 200 gr'mı geçmeyecek. ve tabi yağlı olmayacak. ama tabi günde 1 tatlı kaşığı yağ hakkını bunun için kulanabilirsin.
meyveleri ben hep günde 1 porsiyon diye algılıyordum ama bugünlerde kitabı yeniden okuyorum ve meyveleri sınırlı izinliler gibi algıladım. yani günde 1 porsiyon üst sınır.126. sayfanın ortasında italik yazılmış paragrafa bakarsan, öyle anlaşılıyor. bu durumda, senin bahsettiğin "her öğünde ve her gün olmamak kaydıyla" söylemi de anlam kazanıyor.
kızlar, ben neslinin gazıyla, alese girmek için başvuru yapmaya gidiyorum. bana yol göründü. hepinize en güzel dileklerimi sunuyorum
Aaa cümle alem duyduuu bi sen bilmiyorsunn. :)
Yok prenses adayım burda çok konuşmadık aslında. Geçen SULTANAHMET buluşmasında dile geldi. Medesam la da gün aşırı telefonda mesai yaptığımızdan o da biliyor vs..
Aşk işte çaldı kapımııı. Kendi kaşındı buldu beni. Yok demedimmm çıktım bendee. Baktım kii kritelerin %80 nini karşılıyorrr. Kalan 20 lik kısım için de zamana ihtiyaç var. Tutuverdim eliniiii :)
Hayırlısı bakalım zaman gösterir herşeyi. Yılbaşına kadar vakit veriyorum. O zamana kadar adı konursa, olursa bir şeyler iyi olur yoksa yeni yıla bırakmış olurummm. Ben pek uzasın istemiyorum ama kısmet tabiii.
Amannn sakın haa. Hiç sevmem ben doktor moktor uğraşamam. Zaten sevgilim Ankataya gitmiş sabah sabahhh kim ilgilenir benle. Ay ne güzelmiş sorumluluğu birine atmakk. Bu zamana kadar kim görüyortsa işlerimii :)
bence perşembe bildirimde yap. Cuma başla mübarek günnn. Ben güçlendirmede de vereceğine ve o fantezik 69 u göreceğine inanıyorummm..
Labne tarifi var çokda basitt. Sütü süt tozu ile mayalayıp yoğurt olunca süzüyorsunn. Nette bakabilirsiniz. Süt ürünleri için %10 geçerli değil. Sabah konuşuluyorduuuu. Onlar yaplıı hazır almayın ve bol bol kullanın kendi yaptığınız misler gibi labneyii :)
Gece benimki aradı beni Hadise yi gördünmü diye. Çok beğenirmiş eskiden meğersemmm.
Sen daha kaç kilo vereceksin dedi. 10 küsür dedim. Kaç olacaksın yani dedi.62 dedim. Tamam dedi. 50 li rakam istemiyormuş küçük bey. Çok bilen, zaten bana yakışmaz diye düşünüyorum ama olursamda yok demezdim haniii. O günleri bir görelim deee artıkkk. Bakarız çaresineee...
Ben günde 2 kere wc olayına girmezsem kabız oldum sayarım. İyidir yanii metopolizmam (ay kzıın kulakları çınlasın metapolizmamızı bozar bu diyet diyen ruh hastasıı)
Yemek sonrasıı içeceğim canımmm hala şişim yalnız. Karnı davul oldu.
Elime değdi oğlan geçen malum ben 4 yıldır kimseyle çıkmadığım için unutmuşum bu işleri. El ele tutuşmakla hamile kalınıırmı HAydar bey amca... Ondan mı şiştim ki ben 3 gündeeee...
:)
ayyy aliyem dediğin gibi son zamlar her durumda bizi vurdu, bende süt ürünleri firmasındayım ve yedik zamları
hızlıca okuyorum sayfaları canlarım hasta olanlara geçmişler olsun dikkat edelim bayanlar şu mevsim geçişleri pek etkiliyor insanı,
makarna tarifini en kısa zamanda deneyeceğim sevmediğim makarnayı özledim
izini kaptık iyi gidecek yer bulamadım şimdi cumaya kadar otel arıyom bodrumda bütçe sarsmayan temiz pak gidilesi biyer
bi fikri olan varmı canlarımmm???
TÜNAYDINN GÜZELLER
ekmek tarifleri verilmiş üper görünüyor bir an önce denemeliyimmm......
kızlar yaww migrosda 2 dir gidiyorum hemde farklı şubelerinede gittim ancak yulaf kepeği bulamadım gurmeden sipariş verdim sanırım 3 güne zor gelir elimdeki yulaf k. sıfır durumda netcem ben şimdi acaba
başka ne koyabilirm yerine hiç bi yerde bulamıyorum noldu stoklara anlamadım
bugün düne göre 800 gramımı geri vermiş bulunmaktayım sabah oglumu servise bıraktıktan sonra 8. kattaki evime merdivenle çıktım her sabah bunu uygulamayı düşünüyorum yeşil çayıma son ga devam suyum masada 2. gün sp yarında aynen sonra 1+1 devam edicem
umarım 71 leri görürüm yarın perşembeye güzel bildirim yapmak istiiyorum ama ne yazıkki kepeğim yok
umarım gurmenet hemen yollar siparişimi
bu sabah kocam beni sinir etti anahtarı arabaya koymuştum (işyerinin) arabayı aldı anahtarda onla gitmiş tabi aradım bana zaten herşeyin biyerde demezmiiiii sinirlerim boşaldı sabah sabah ağzıma geleni saydım herşeyi kadına yıkıp sonrada beyenmeyen şu erkek zihniyetinden nefret ediyorum çocuk ev iş alışveriş ve daha herşey paşam işe gitsin gelsin ohh ne ala
bazen kendime kızıyorum kızım hilal otur evinde çalışsın getirsin eşşek gibi senede tv seret çocuk bak ne yıpratıyon kendini diyorum ama olmuyor işte
insan o an bi çözüm bulacağına direk suçlamaya girermi lanet ettim azıma geleni saydım diyette insanı zaten kasıyo ama yok bi güzel söz bi yardım yokkk
bu adam içinmi zayıflıyorumm...s..et ye öküz gibi dedim kendime nese arabayı metrobüsün oraya park etmiş taksiyle gittim yedek anahtarla aldım arabayı ve iş yerinin anahtarınıda dolayısı ile
zaten söyledim bak 12 kilo oldu sen ya değişcen ya ben bu kiloları geri alıcam ya da bi 10 daha verippp şutt ve goll yapıcam dedimmm
gülüyo ya pişkin
allahım sabır ver
Kızlar,
Şu erişte tarifini kopyalamıştım, ama uçmuş gitmişş.. şimdi de bi daha bulamadım. Var mı kolayında olan?
Ben dün aldım mikrodalgaBizzat kendim taşıdım, kollarım ağrıyo bugün. En son antreden mutfağa geçirecek gücü zor buldum kendimde yani. Sonra da tükendim zaten.. Artık mikrodalga keki yapabilirim Buzluktan proteinlerimi indirip hemen çözebilirim, en çabuğundan Dukan ekmeği üstü light kaşar da eritebilirim di mii Bu arada Bahçıvan'ın light kaşarının yağ oranı %10. Ben daha önce en az %14 olan bulmuştum da, onu görünce çok sevindim Yine de çok yememek lazım seyir ahalisi
Yine dolunay zamanı Medesam :) Hemi de yılın en sert dolunayıymış. Burçları falan da çok etkiliyomuş, stres neyim yapıyomuş.. Sakin olmalıyız :))
Ben de 12 ay yaz istiyom ben de ben deeee
Hadise hakikaten pek güzel olmamıştı. Eşim de yüzü ne olmuş öyle onun yaa dedi. Kemikleri çıkmış yüzünün.. Ama zayıf olmak yine de iyi bence. Öyle olamam zaten kuzucum nerdeee :)) hihihBi de benim yüzüm hep tombiş yaa Accık çökme payı var :) Kafam büyük kaldı, zaten koca kafalıyım hahaha Vücut küçülünce iyice ortaya çıktı
Hayırlısı demekten başka bir şey yok. Gerçi benden çok oğlan diyor ALLAH kısmet etsin falan. Benden hevesli taze... Odun kısmına tamemen katılıyorum ama ahh ahh. YAtı var demişmiydimm :)
Şaka bir yana hayırlıysa olsun diyorum daha iyileri başta medesam olmak üzere tüm isteyenleri bulsun İNAŞALLAHHHHH
Evet kasımda buluşacağız illaki şart oldu. Ama bu hafta sonuu kimler gelir viaport buluşmasınaa pek rağbet görmedi sankiii
30 yıldır ağzına bardakla süt almayan ben dietle birlikte süt içer oldum. 5 aydır bir sıkıntı da yaşamadım. Süt benim sabah kahvaltım. Acayip tok tutuyor beniii
Ayyy çok sevindimmmm. Başarıla canımmm
Hayırlısı demekten başka bir şey yok. Gerçi benden çok oğlan diyor ALLAH kısmet etsin falan. Benden hevesli taze... Odun kısmına tamemen katılıyorum ama ahh ahh. YAtı var demişmiydimm :)
Şaka bir yana hayırlıysa olsun diyorum daha iyileri başta medesam olmak üzere tüm isteyenleri bulsun İNAŞALLAHHHHH
Evet kasımda buluşacağız illaki şart oldu. Ama bu hafta sonuu kimler gelir viaport buluşmasınaa pek rağbet görmedi sankiii
arkadaşlar merhaba bende bu diyete başladım 5 gün oldu ilk 2 gün atak yaptım atakta sadece 500 gr verdim ve bugübn itibariyle 1,5 kilo vermişim ama değişiyor hergün.şuan seyir evresindeyim ben 2 gün saf protein 5 gün sebze protein yapıcam hergün kahvaltım dukan krep ve biraz peynir şekersiz çay.öğlenleri ızgara yada haşlanmış tavuk yiyorum.birde bu sebze protein günlerinde sabahları 1 dilim tahıllı ekmek yesem olmazmı domates ve peynirle beraber???birde ben çok az kilo vermişim herkez daha hızlı vermiş atakta falan?
HeyoooooGünaydınnn Milletttt..belki bende size yakında güsel haberler werebilirim ama daha şimdiiii deeellll,,az daha zmn geçsinde
...........
............
Sevip de karıştırıyosan sorun yokoff amaaaan sizin ikinizi neden karistiriyorumki ben hep sevgicimmm kusura bakma yaaa ikinizide cok seviyorum bu karisiklik neden oluyor hic bilemedim
...............
........................
.............
.........
Elime değdi oğlan geçen malum ben 4 yıldır kimseyle çıkmadığım için unutmuşum bu işleri. El ele tutuşmakla hamile kalınıırmı HAydar bey amca... Ondan mı şiştim ki ben 3 gündeeee...
:)
.......
kızlar yaww migrosda 2 dir gidiyorum hemde farklı şubelerinede gittim ancak yulaf kepeği bulamadım gurmeden sipariş verdim sanırım 3 güne zor gelir elimdeki yulaf k. sıfır durumda netcem ben şimdi acaba
.............
umarım gurmenet hemen yollar siparişimi
.....................
bu sabah kocam beni sinir etti anahtarı arabaya koymuştum (işyerinin) arabayı aldı anahtarda onla gitmiş tabi aradım bana zaten herşeyin biyerde demezmiiiii sinirlerim boşaldı sabah sabah ağzıma geleni saydım herşeyi kadına yıkıp sonrada beyenmeyen şu erkek zihniyetinden nefret ediyorum çocuk ev iş alışveriş ve daha herşey paşam işe gitsin gelsin ohh ne ala
bazen kendime kızıyorum kızım hilal otur evinde çalışsın getirsin eşşek gibi senede tv seret çocuk bak ne yıpratıyon kendini diyorum ama olmuyor işte
insan o an bi çözüm bulacağına direk suçlamaya girermi lanet ettim azıma geleni saydım diyette insanı zaten kasıyo ama yok bi güzel söz bi yardım yokkk
bu adam içinmi zayıflıyorumm...s..et ye öküz gibi dedim kendime nese arabayı metrobüsün oraya park etmiş taksiyle gittim yedek anahtarla aldım arabayı ve iş yerinin anahtarınıda dolayısı ile
zaten söyledim bak 12 kilo oldu sen ya değişcen ya ben bu kiloları geri alıcam ya da bi 10 daha verippp şutt ve goll yapıcam dedimmm
gülüyo ya pişkin
allahım sabır ver
O da mı dolunaydan :Sbu dolunay öldürecek beni zaten iki gündür uyku tutmuyor
heheheheh bencil seniiii,hadi depara kalk artık sen de yaklaş da,kasımda birlikte ödül yapalım,kaçında geliyorsun belli oldu mu ?
oyoyyyoyyyyyyy kız inşallah kabul görür duan vallahiiii,amin aminnn hepiniz amin deyin kızlar yaaa valla evde kaldım
ayrıca senin o buluşma fikrin de hiç rağbet göremesin inşallah,viaportun oraya yeni köprü,metro bişey inşa etsinler yolları kapasınlar buluşamayın emi.1 ay bekleyemediniz,7 aylık mısın kuzum sen.geçen hafta buluştunuz,yeter özleyin accık birbirinizi
özelden telini atarsan,seni arattırırım kuzum otel konusunda
heheheheh bencil seniiii,hadi depara kalk artık sen de yaklaş da,kasımda birlikte ödül yapalım,kaçında geliyorsun belli oldu mu ?
güzel haber ne,sevgilimi yaptın kızzzz
yaaa ben de istiyorum,ben de ben deeeeeee
sağol canım,tamamdır herşeyi doğru anladım gibi görünüyor.ok o zaman bir terslik çıkmazsa cuma yada p.tesi güçleniyorummm
çiğdem de yesek iyidi.keşke tam tahıllı yiyebilseydik.benim sokağın köşesinde fırın var,çok güzel tam tahıllı yapıyor,o çiğdemleri yemeye bayılıyorum
meyse zaten sevmem normalde,onun için hergün yiyebileceğimi de sanmıyorum ama emin olmak için sorayım dedim
sağolun kuzular bilgiler için
oyyy hadi bakalım başarılar,güzel haberlerini bekliyoruz
hayırdır kız pek uzamasın demeler,sevgilim diye hitap etmeler,elele tutuşmalar falan.amaniiinnn ateş bacayı sarmış da tütüyor iyi mi
labne yapmak mı oyyy,bu benim için zor gibi ama müsait bir zamanda araştırayım,süzme yoğurt yapmak kadar kolaysa yaparım
69lu bişey göreceğime ben de inanıyorum,hırs yaptım
özelden telini atarsan,seni arattırırım kuzum otel konusunda
kuzuuuu erkekler böyle boşver yaaa.hem sen onun için değil öncelikle kendin için tuna için zayıflıyorsun,bunu unutma
güle güle kullan kuzum,ohhh bir sürü deneme yaparsın artık.şimdiden afiyet olsun
regl olmadın mı kız daha.yicem ben bu dolunayı yaaa,demek ondan 2 gündür içim daralıyor,hava da kapalı püffff
Sevip de karıştırıyosan sorun yokyok sevmiyosan, karıştırma Aklın hep bende di miii
Benden güçlendirme koçu olmaz zatiBen güçlendirmeye geçince muhtemelen cozutucam. O yüzden ödül mödül bana hak getire.. Güçlendirilmemiş güçlendirme yaparım ben belki, bilmiyorum :44: Bana izin verilirse bir şeyleri yemeye, ben yüz buluyorum.. 200 gr mış bilmem neymiş.. Ben onu ölçemeyebilirim.. hiç yemesem daha iyi.. Denicem bakalım...
O da mı dolunaydan :S
o kadar emek verdikten sonra bırakman çok yanlış. eğer yorulduysan ve diyet zor gelmeye başladıysa, 1-2 hafta kadar seyir yap ve sonra da güçlendirmeye geç. emeklerini ziyan etme. şu an bulunduğun nokta fena değil ama yarı yolda bırakırsan kilo alacaksın besbelli. yazıl olmasın canımcım...
güzel haber ne,sevgilimi yaptın kızzzz
yaaa ben de istiyorum,ben de ben deeeeeee
sağol canım,tamamdır herşeyi doğru anladım gibi görünüyor.ok o zaman bir terslik çıkmazsa cuma yada p.tesi güçleniyorummm
HeyoooooBekliyoruz yaaa hadiiiii
evet aliyecim ben de farkettim emekler boşa gidiyo amanınnn dedim hemen duruma el attım bugünden itibaren aranıza bomba gibi geri dönüyorumtatlı da tatlandırıcı da yemeyiveri yahu. bi de bu sabah 67.1 gördüm yine demekki dünkü uyarı mahiyetinde bir artışmış ben de mesajı aldım söz dinlicem artık
çok yememeye özen göstermene gerek yok ki,izinli olan herşeyden dilediğince yiyebilirsin bunu sen de biliyorsun ama patlamış mısır değil tabiki
ben de bayılırım kendisine,en zor vazgeçebildğim şeylerden oldu
en büyül keyfimdi dizi seyrederken 1 tencere patlatıp keyifle dizi seyretmek.akşam yemeği yemeyerek de telafi ediyorum sanıyordum ne safmışmkarnıbahar çıktı bak,onla yap patlamış mısırını
valla ben ankaraya geldiğimde tombiş tenarr görmek istemiyorum yoksa valla görmem seni küserim