- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 46
Tek sebebi üşütmüşsün ve gaz sebebiyle tartıda + görmüşsün canım, ben ayaklarımı üşüttüğümde o sancıyı hissediyorum ayaklarımın altına sıcak su torbası iyi ediyor beni bir de her sabah yapıyorum demişsin ama süt mideye çok dokunuyor, annem mide kanaması geçirdi hayatta süt içemez o da çok gaz yapıyor bilgilerinize....
30 yıldır ağzına bardakla süt almayan ben dietle birlikte süt içer oldum. 5 aydır bir sıkıntı da yaşamadım. Süt benim sabah kahvaltım. Acayip tok tutuyor beniii
kızlar, ben neslinin gazıyla, alese girmek için başvuru yapmaya gidiyorum. bana yol göründü. hepinize en güzel dileklerimi sunuyorum
Ayyy çok sevindimmmm. Başarıla canımmm
ayyyy hadi hayirlisi diyelim ipektom cok mutlu oldum o %20lik kismini sen egitirsin erkekler egitilmeyi bekleyen odunlar biliyoruz ya hani bekleyip görelim kasim icin tarih belirleyelim bende ona göre geleyim huuu
Hayırlısı demekten başka bir şey yok. Gerçi benden çok oğlan diyor ALLAH kısmet etsin falan. Benden hevesli taze... Odun kısmına tamemen katılıyorum ama ahh ahh. YAtı var demişmiydimm :)
Şaka bir yana hayırlıysa olsun diyorum daha iyileri başta medesam olmak üzere tüm isteyenleri bulsun İNAŞALLAHHHHH
Evet kasımda buluşacağız illaki şart oldu. Ama bu hafta sonuu kimler gelir viaport buluşmasınaa pek rağbet görmedi sankiii