Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hehe o polisi aramak aklıma gelmiyor değil benimde o raddeye gelsin ararım valla hiç gelemem tartışma olayına :))
mistik chai doğuş marka canım sallama çay burda okudum bende alan olmuş güzelmiş bende öle aldım tadını pek bir beğendim vanilya aromasını severim tarçını sevmesemde idare ediyorum marketlerden bak ben kipadan aldım

bende izmirdeyim cute77 bostanlıdayım:)

ohhh afiyet olsun aliyecim eskiden nasıl yiyormuşuz dedin deme o kadar dişini sıktıktan sonra bir kereşlik buı açamaktan bişi olmaz sen istediğin kiloya nerdeyse inmişin atak yapıp çözcez zaten o yediklerin yaramadan gitsin :))))

hımmm valla aralık'a daha çok var canım öle bak elbise dene sana neler yakışır ne giymek istedin de giyemedin die düşün taşın kasımsonunda yaparsın alışverişini daha bekle bence :))))) ben şöle renkli vve kısa bir elbise tercih etmeni öneririmşöle bir endamın görünsün :)

slm bayanlar iyi haftasonları dün kınayı kaçamaksız atlattım darısı düğüne :))) sabah tartıldım ve 77yi gördüm çok sevindim vallahi inşallah pzt seyire geçincede haftada bir kg verebilirim
5 günün sonunda kaçamakla 2kgda şükür dedim bu yüzden bugün ve yarında atağa devam edip pzt seyire geçiyorum :)))):KK52::KK56::KK9:

yaşasın yaşasın
gerçi izmirin kızları güzel!!!!:KK76::KK76::KK76::KK76: diye burada çok değiliz galiba ama ben çoğalalım istiyoruuuummmm:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

moralim çok bozuk +400 çıktım dün hiç tuvalete gidemedim bugün ilaç alacağım

Herkese günaydın!!!

Gözümde ve midemde büyümüş olan 2 günlük kaçamağın bedeli 1 kiloya yakın olmuş, tartıda gördüm... Ama inat ettim o kilo bu perşembeye kadar gidecek bir şekilde. En azından eski halime döneyim ya. Bir hafta kaybettim sayılır şu seyirde, bu da bana büyük bir ders olsun.

Hepinize kaçamaksız, ortam baskısız, bol eksili bir hafta diliyorum :KK55:

günaydııııııııııııınnnnnnnnnn
suntamı yemeye çalısıyorum :125::125:

benım artımın yanında artının lafı bile olmaz. yazmıyorum bile...:63:

Günaydın kızlaarr..!

Haftasonu baya çalışılmış, sayfalarca sohbet edilmiş :99: :89: :KK1:Okuyamadım daha tabi ki dee.. Bugün de baya işler var, birazdan da fabrikaya çıkcam puufff :97: Çok uzak ,hiç sevmiyom :KK43:( Burdan da uzak kalıcam sanırım.. Okuyamayabilirim de geçmişi..
Ben dün güzel bi kahvaltı yaptım yaaa :KK17: Güçlendirmeye geçtim dün :KK53: bugün yine seyire döndüm:76: Öyle gibi oldu :p 2 minik dilim ekmek, 2 dene minik sigara börüğü yedim. Bi lokma balın, bi lokma da reçelin tadına baktım. Zeytin de yidim.. Hala regl olmadım :S Bi olaydım da kurtulaydım iyidi :KK31: Tartılmıyorum da, 58 falan çıkarım, şiştiimm :KK49: Neyse 56,5'a inerim yine regl bitince. Sonra geçicem nasılsa güçlendirmeye..

Herkeslere iyi bir hafta ve iyi bir ay dilerim :KK66: Bu ay yoğun geçcek birazzz :KK59::100: :105:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Hepinize sağlıklı, neşeli, bol eksili ve bol kahkahalı bir hafta diliyorum.

Bugün yine inanılmaz yoğun bir gün olacak. :126: Şimdilik öpüyorum hepicinizi.:KK54: Kendinize iyi bakın, çok konuşmayın, yetişemiyorum strese giriyorum valla :))

Hepinize benden bir kahve
coffeebath.gif

Günaydınlar herkeseeee :KK3:
Bende aranıza katıldım bugün ataktaki ilk günüm.
Dukan ekmeği yapamadığım için sabah kahvaltısında sadece yağsız beyaz peynir yedim. Şimdide açlığımı bastırsın diye sert bi kahve içiyorum :)
17 Kasıma kadar vermem gereken 5-6 kilo var. Umarım irademi bozmam ve verebilirim

Günaydın kızlaarr..!

Haftasonu baya çalışılmış, sayfalarca sohbet edilmiş :99: :89: :KK1:Okuyamadım daha tabi ki dee.. Bugün de baya işler var, birazdan da fabrikaya çıkcam puufff :97: Çok uzak ,hiç sevmiyom :KK43:( Burdan da uzak kalıcam sanırım.. Okuyamayabilirim de geçmişi..
Ben dün güzel bi kahvaltı yaptım yaaa :KK17: Güçlendirmeye geçtim dün :KK53: bugün yine seyire döndüm:76: Öyle gibi oldu :p 2 minik dilim ekmek, 2 dene minik sigara börüğü yedim. Bi lokma balın, bi lokma da reçelin tadına baktım. Zeytin de yidim.. Hala regl olmadım :S Bi olaydım da kurtulaydım iyidi :KK31: Tartılmıyorum da, 58 falan çıkarım, şiştiimm :KK49: Neyse 56,5'a inerim yine regl bitince. Sonra geçicem nasılsa güçlendirmeye..

Herkeslere iyi bir hafta ve iyi bir ay dilerim :KK66: Bu ay yoğun geçcek birazzz :KK59::100: :105:

Günaydın fıstığımmm,

Afiyet bal olsun, güçlendirme provan :KK9: Ayy kolay gelsin, pazartesi pazartesi zor olacak ama sağlıcakla git gel inşallah canım :KK55:

İyi dedin şirine, benim ayım bu ay, çook severimm :)))
2uge4p4.gif
İnşallah hepimizin dilediği gibi geçsin.
springsmile.gif

E hadi artık güçlen yiter, yiterrr. Hem sen artık olmuşsun
Vishenka_04.gif

günaydııııııııııııınnnnnnnnnn
suntamı yemeye çalısıyorum :125::125:

benım artımın yanında artının lafı bile olmaz. yazmıyorum bile...:63:

Günaydın canımmm, güne güzel başlayalım, hadi gül bakalım biraz, hep gül :)) + lar ne der sana
4xvim2p.gif

Günaydın kızlar,

Bugün yine inanılmaz yoğun bir gün olacak. :126: Şimdilik öpüyorum hepicinizi.:KK54: Kendinize iyi bakın, çok konuşmayın, yetişemiyorum strese giriyorum valla :))

coffeebath.gif

:KK1: Ben de kahve içiyodum tam.. Uykum var da :S 1 saat yol gitcem ayılmam lazıımmm :KK53: Bayıldım senin kahveneee ..
coffeebath.gif
Hüüüüpppppp!!!!

Bence de çok konuşmasınlar :KK1:

Günaydın fıstığımmm,

Afiyet bal olsun, güçlendirme provan :KK9: Ayy kolay gelsin, pazartesi pazartesi zor olacak ama sağlıcakla git gel inşallah canım :KK55:

İyi dedin şirine, benim ayım bu ay, çook severimm :)))
2uge4p4.gif
İnşallah hepimizin dilediği gibi geçsin.
springsmile.gif

E hadi artık güçlen yiter, yiterrr. Hem sen artık olmuşsun
Vishenka_04.gif

......

Heyooooo!!
springsmile.gif
springsmile.gif
:KK16: Bu ay senin ayın di miii:KK16: Bi de İpektoşun sanırım :))
Bu minnoş smileyleri kaydetsem sonra yine yapıştırsam çıkarlar mı acabaa :44: Çıkarlar bence yaa :)) Ben bunları çaliyim senden :KK53::KK1:

İnşallah güzel geçer canım.. Kışa giriş hazırlıkları, aslında ben pek sevmem ama :26: madem senin ayın ben de seviyim :KK16:

Biraz da milletin gazına geldim canım. Daha da verme yeter diyolar. Önce görenler senin diğer yarın nerde diyodu, şimdi senin 4te 3ün nerde diyolar :KK9: :KK9:Çok güldüm :KK70: Abartıyolar tabi de :KK70: 58'ken daha da verme denilince sallamıyodum da, bu kiloda artık biraz dikkate alıyorum. Güçlendirmede de verirsem, ne ala :21: Vermezsem de bu da iyidir :KK23: Öpüyorum canım :KK54:

Son düzenleme:
$_MG_0729 (Large).JPG

Günaydın olsun herkese, güzel bir hafta olsun, yüzünüzden gülücükler, tartınızdan eksiler eksik olmasın :KK16::KK16::KK16:

Henüz wc'ye gidememiş olmama rağmen 67'li rakamları gördüm çok şükür, haftasonum 0 kaçak ile geçti ki bu uzun zamandır olmayan birşeydi, bu haftamda böyle geçecek eminim, perşembeye bomba gibi geliyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

Günaydın kızlaarr..!

Sen artık evinin gadını, çocuklarının anası ol bebeğim, yada az yoğun yerinden kalkmana bile gerek olmayan bir iş bul :KK1: hepiniz bulun :nazar:
Bu arada afiyet olsun, hakettin sen ama artık :KK9::KK9::KK9: biraz da spor yap emi :KK34::KK34: bebiş gelmeden yap sonra istesen de yapamıyorsun :KK34:

Günaydın kızlar,

coffeebath.gif

Ohhhh ben de türk kahvesi içiyordum şimdi, afiyet oldu, sağol canım :KK16::KK16::KK16::KK16: nerden buluyorsun bu smileyleri çok datlular :KK16::KK16::KK16:, geç kalmayın emi :KK34:

Günaydınlar herkeseeee :KK3:
Bende aranıza katıldım bugün ataktaki ilk günüm.
Dukan ekmeği yapamadığım için sabah kahvaltısında sadece yağsız beyaz peynir yedim. Şimdide açlığımı bastırsın diye sert bi kahve içiyorum :)
17 Kasıma kadar vermem gereken 5-6 kilo var. Umarım irademi bozmam ve verebilirim

Hoşgeldin :KK9::KK9::KK9:
ekmeği neden yapamadın ki? kepeğin mi yok? ekmeksiz de doyulmuyor ki ama ya :44::44: yapsan senin için çok daha iyi olur, ekmek yapamıyorsan krep yap bari :KK34: başarılar bu arada :KK52:

Hoşgeldin :KK9::KK9::KK9:
ekmeği neden yapamadın ki? kepeğin mi yok? ekmeksiz de doyulmuyor ki ama ya :44::44: yapsan senin için çok daha iyi olur, ekmek yapamıyorsan krep yap bari :KK34: başarılar bu arada :KK52:

Hoşbuldummmmm :KK52:
kepeğim var ama, şirketteki arkadaşlarla birlikte başlayacaktık. İçlerinden biri ben hepinize yaparım ekmek dedi. Ama yapamamış yumurtası olmadığı için. Oyüzden bende peynirle idare ediyorum yarına yapacağım :KK37:

Hoşbuldummmmm :KK52:
kepeğim var ama, şirketteki arkadaşlarla birlikte başlayacaktık. İçlerinden biri ben hepinize yaparım ekmek dedi. Ama yapamamış yumurtası olmadığı için. Oyüzden bende peynirle idare ediyorum yarına yapacağım :KK37:

oyy benimde dün yumurtam bitmiş akşam farkettim :KK43:
ekmeksiz kaldım piyir yidim bide az önce bi süt içtim
ekmeksiz pek zor oluyoooo

X